The ​Land of Painted Caves (Earth's Children 6.) 5 csillagozás

Jean M. Auel: The Land of Painted Caves Jean M. Auel: The Land of Painted Caves Jean M. Auel: The Land of Painted Caves

THE LAND OF PAINTED CAVES concludes the story of Ayla, her mate Jondalar, and their little daughter, Jonayla, taking readers on a journey of discovery and adventure as Ayla struggles to find a balance between her duties as a new mother and her training to become a Zelandoni – one of the Ninth Cave community's spiritual leaders and healers. Once again, Jean Auel combines her brilliant narrative skills and appealing characters with a remarkable re-creation of the way life was lived thousands of years ago, rendering the terrain, dwelling places, longings, beliefs, creativity and daily lives of Ice Age Europeans as real to the reader as today's news.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Bantam, 2011
848 oldal · ISBN: 9780553289435
>!
Hodder & Stoughton, London, 2011
672 oldal · ISBN: 9780340824252
>!
Hodder & Stoughton, London, 2011
ISBN: 9781444720587

1 további kiadás


Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Juci P>!
Jean M. Auel: The Land of Painted Caves

Mi volt ez, te jó Isten? Mi volt ez a vontatott, a kétharmadáig minden cselekményt nélkülöző, egy rendkívül ígéretesen induló sorozat által táplált mindenféle reményt csírájában elfojtó, antiklimaktikus borzalom? Nem akartam elhinni, hogy sok száz oldalon keresztül tényleg annyi a cselekmény, hogy különböző barlangokat nézegetnek meg, és a szerző részletesen, az utolsó orrszarvúig elmeséli, milyen barlangrajzok láthatók a falakon. A regény utolsó egyharmadában aztán végre történt valami, de két iszonyat béna, motiválatlan fordulattal sikerült teljesen hiteltelenné tenni az egészet. Emlékszem, amikor a sorozat első részét, A Barlangi Medve népét olvastam, többször is az ölembe ejtettem a könyvet, és ámuldoztam a történetszövésen. Ezt a könyvet mintha nem ugyanaz a szerző írta volna. Lehet, hogy csak megöregedett. :( Nagy csalódás volt.

eeddie>!
Jean M. Auel: The Land of Painted Caves

Ráfért volna egy keménykezű szerkesztő ! – Rengeteget ismétli nem csak a korábbi könyvek történéseit, de a könyvön belüli dolgokat is. Hullámzó színvonal, látszik, hogy évekig írta. És nekem alapjában véve unalmas volt. Lehet, hogy azért, mert amit legalaposabban, legrészletesebben kidolgozott benne, a különböző festett barlangokat, az engem hidegen hagy.
De azért örülök, hogy sikerült a tervezett 6. kötetet is megírnia.


Hasonló könyvek címkék alapján

Clare Bell: Ratha's Challenge
Jack London: Before Adam
Kim Stanley Robinson: Shaman
William Golding: The Inheritors
Michael Bishop: No Enemy But Time
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Marquesate – Vashtan: Special Forces – Soldiers
Ilona Andrews: Magic Bleeds