Simplissime 2 csillagozás

A világ legegyszerűbb szakácskönyve
Jean-François Mallet: Simplissime

Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket készíthetünk, sőt elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.

Ez a könyv olyan egyszerű, mint a svéd bútor összeszerelési útmutatója: 2-6 fényképpel ábrázolt hozzávaló, néhány soros leírás, és az étel megfő magától… Ennyi az egész!

>!
Alexandra, Pécs, 2018
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634472537 · Fordította: Várhalmi Zsuzsa

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

kurrek>!
Jean-François Mallet: Simplissime

Jean-François Mallet: Simplissime A világ legegyszerűbb szakácskönyve

Nagy brutál, hogy mennyire egyszerű és ésszerű. Egyetlen gondom vele, hogy nagyon sok recepthez különleges hozzávalók szükségesek. Ez persze érthető, hiszen nem a magyar konyhára van kifejlesztve, de nem nagyon tudom, hol lehetne kapni xy tengeri herkentyűt. Ettől függetlenül megkönnyíti a főzést, mikor semmihez sincs kedvem, vagy semmire nincs időm. Telitalálat!


Hasonló könyvek címkék alapján

Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Alexis Gabriel Ainouz: Így főz egy francia srác
Gérard Depardieu: Az én szakácskönyvem
Alain Ducasse – Frédéric Robert: Alain Ducasse konyhaművészete
Michel Tanguy: Ferrandi
Nicole Seeman – Raphaele Vidaling: Segítség! Nyolcan jönnek vacsorára, és nem tudok főzni…
Mireille Guiliano: A francia nők nem számolnak kalóriát
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász