Fényvarázs 30 csillagozás

Jayne Ann Krentz: Fényvarázs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lehet, ​hogy az asztalán rendetlenség uralkodik, Olivia Chantry mégis egyszerûen lehengerlõ, ha üzletrõl van szó. Seattle-ben székelõ cége, a Fantázia-FényVarázs látványos rendezvényeket szervez, melyek megteremtik mindazt a káprázatot, amelyre az ügyfeleknek szükségük van. Olivia bámulatos sikereket ér el – ezek csaknem kárpótolják õt katasztrófával végzõdött házasságáért, amely után magára maradt, kettesben a férjpótlék szerepét betöltõ karrierjével.

Éppen elég teher nyugszik szépen kidolgozott vállán, amikor megörökli a Fényjáték Rt. (nagybátyja csúcstechnológiát alkalmazó világítástechnikai cége) egy részét – 49%-át, hogy egészen pontosak legyünk. Ráadásul össze kell mérnie erejét az 51%-ot bezsebelõ betolakodóval: a tõkebefektetéssel és üzletkötéssel foglalkozó Jasper Sloannal, akirõl közismert, hogy mániákus rendszeretõ, és fegyelmezett életének valamennyi részletét kézben tartja.

Az úgynevezett partnerek már viharos üzleti kapcsolatuk kezdetétõl fogva… (tovább)

Eredeti cím: Flash

Eredeti megjelenés éve: 1998

>!
Európa, Budapest, 2002
410 oldal · ISBN: 9630771195 · Fordította: Urbán Erika

Kedvencelte 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Jayne Ann Krentz: Fényvarázs

Ez nagyon jó könyv volt, imádtam.
Nem igazán a műfajom a kortárs romantika, de JAK (AQ) könyvei ez alól kivételek. Mindegy milyen műfajban ír a szerző, mindig remek történetek alkot.
Ez a történet is nagyon izgalmas, fordulatos volt, remek helyszínekkel és szeretni való karakterekkel.
Mindkét főszereplő határozott, erős jellemű volt, azt meg különösen kedvelem, hogy már felnőttek, húszas éveik végén, harmincas éveik elején járnak.
Sziporkázó párbeszédeket kaptam tőlük, jó kis szerelmi csatározásokat, humort, erotikát, miközben izgalmas krimiszál futott végig a történeten.
Szóval lehetett nevetni, meghatódni és izgulni a történeten.

Tímea_Kocsis_2 >!
Jayne Ann Krentz: Fényvarázs

Remek humorú romantikus krimi. Jasper és Olivia kiválóan kiegészítik egymást, sokban hasonlítanak, de el is térnek. A múltjuk hasonló tapasztalatokkal és háttérrel látja el őket. A Chantry család sok érdekes figurát vonultat fel, amitől szinte már családregény, hiszen őket és múltjukat is megismerhetjük. A szerelem mellett az ármány és ambíció a másik mozgatórugó az események mögött.

schalby P>!
Jayne Ann Krentz: Fényvarázs

Humoros romantikus krimi. Jasper és Olivia pont annyira különböznek mint hasonlítanak tökéletes párosítás. Szeretem azokat a történeteket amiknek több mellèkszála is van a Chantry család pont ilyen. Izgalmas folyamatosan változó történet. Jól olvasható egyszerű kikapcsolódás.

baba03 P>!
Jayne Ann Krentz: Fényvarázs

Nemhiába imádom az írónőt, ez a könyve is nagyon tetszett. Két erős akaratú, vezetéshez szokott párost kapunk, akik nehezen bíznak meg egymásban, de a szikrák pattognak közöttük. Mindketten megégették már magukat a múltban, de a bizalmatlanságon túl kell lépniük, hogy leleplezzék a zsarolót, aki jól elrejtett titkoknak jutott a birtokába. Imádtam Sloan-t, ahogy az üzleti életben remekül értett az időzítéshez, a magánéletben nem mindig. Tökéletes partnere volt Olivia, aki szinte bármit megtenne a családjáért. Jó volt a közös nyomozás, az állandó szócsaták, élcelődések, izgalmak, szerettem a Chantry család sokszínűségét. Biztosan előveszem még ezt a könyvet, mert nagyon szerettem.

Anaithnid>!
Jayne Ann Krentz: Fényvarázs

Nem véletlen nem emlékeztem a sztorira. Azt hiszem ezután se fogok. Gyanús h korábban nem olvastam végig, és most sem fogom :P Nem kap el a sztori, unalmasak a szereplők, azért mert le van írva, h sistereg köztük a levegő, attól még nem. Az még oké h a szokásos klisékből vannak összegyúrva a szereplők, és persze a sztori is, de legalább akkor használjuk jól ezeket a kliséket. Mintha vki utánozni akarná az írónőt, és nem ő írja mint a korábbiakat :/


Népszerű idézetek

Kicsicsillag123 P>!

– […] Ha hagynék önnek üzenetet, amelyben közölném, hogy nincs rendben valami a Fényjátéknál, és azonnal találkoznunk kell, biztos vagyok benne, hogy maga is hanyatt homlok rohanna.
– A maga helyében nem próbálnám ki a gyakorlatban is ezt a teóriát.

Körtefa>!

A nő hátradőlt a széken. Jasper figyelte. Olivia mindkét lábát feltette az íróasztal szélére, és egymásra rakta a sarkait. A hajtókában végződő nadrágszár felcsúszott – kellemes látványt nyújtott a nő elővillanó, vékony bokája. A férfi reménykedett benne, hogy nem fog szivarra gyújtani.

Körtefa>!

Olivia elfojtott egy sóhajt. Az érkezők felé fordult: figyelte, ahogy a két unokaöccse – Quincy és Percy – végigslattyog a folyosón és beéri őt. Az ikrek szokásos szerelésüket viselték: a jól megszokott farmert, kripli, rövid ujjú, sportos pólót és a csukákat. Mindketten vastag keretes szemüveget hordtak. Mint mindig most is üdítőt és egy szelet csokit szorongattak kezükben. A görény külső – erről gyakran biztosították Oliviát – tök király mostanság.

Körtefa>!

– Természetesen. – Olivia merőn nézett rá: eleven arcán a megértés fénye villant át. – Ez briliáns ötlet Jasper!
– Egy vezető üzletember hivatali kötelességei tartozik, hogy briliáns legyen. Ezért kapom meg mindig a sarokirodát a nagy panorámaablakokkal.

Körtefa>!

Olivia a szemét forgatta.
– Hűha. Az Isten óvjon meg engem az obszesszív-kompulzív információkukacoktól!

Körtefa>!

Ha valaki azzal kísérletezik, hogy felbontson egy családi köteléket, akár úgy is tehetne, mintha nem létezne gravitáció. Egy ideig elvan az ember nélküle, de előbb-utóbb rádöbben, hogy felsült.

Körtefa>!

– Arról a pletykáról van szó, amely a titokban folytatott dinoszaurusz-klónozó kísérleteimről regél, vagy arról, amely azon elhatározásomról rántja le a leplet, hogy be fogok iratkozni egy űrhajósképző tanfolyamra?

Körtefa>!

Egy szívdobbanás erejéig az ösztön birokra kelt a józan ésszel – az előbbi győzedelmeskedett. Mindez azt bizonyítja, hogy a modern férfi evolúciós szempontból közel sem olyan fejlett lény, mint gondolni szeretné, állapította meg Jasper.

Körtefa>!

– Ti kényszerbetegségben szenvedő aktakukacok külön iskolába szoktatok járni? Mondd csak: osztogatnak információharácsolásból diplomát?

Kicsicsillag123 P>!

JASPER TUDTA: nagy bajban van. Elérkezett arra a pontra, amikor komolyan foglalkoztatni kezdte egy újabb házasság gondolata.
Még egy perc sem telt el, máris elterelődtek a gondolai a veszélyes témáról. Rájött, hogy valaki egészen komolyan az életére tör.
Legalábbis, ő úgy gondolta: valaki azzal próbálkozik, hogy eltegye láb alól. Mindenesetre figyelemelterelésnek ragyogóan bevált a dolog. Jasper rögtön elfeledkezett arról, hogy asszonyt kellene keresnie.


Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Rose: Számolj tízig
Ilona Andrews: Magic Burns – Perzselő mágia
J. D. Robb: Halálos testvériség
Gail Carriger: Szívtelen
Janet Evanovich: Két ravatal
Nora Roberts: A tanú
Nora Roberts: Nyomkövetők
Julie Garwood: Kegyes halál
Maya Banks: Napkeltekor, lágyan
Jenny Carroll: Fedőneve: Kasszandra