More ​Than Him (More Than 3.) 5 csillagozás

Jay McLean: More Than Him

We live in a world of darkness and shadows,
where monsters hide and aim to ruin.
And they did.
They ruined us and turned our dreams into nightmares.
But now we're back.
And we're fighting.
Not just for us, or for each other, but for our light.

>!
CreateSpace, Washington, 2014
264 oldal · ISBN: 9781495340604

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Logan Matthews


Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
pveronika 
Jay McLean: More Than Him

Még mindig jók a karakterek, még mindig szórakoztató a történet és kötetről-kötetre határozottan lehet érezni a fejlődést az írónő stílusában. Sőt úgy érzem, Jay McLean ezzel a könyvvel már igazán ráérzett az írás ízére. Logan és Amanda karakterét továbbra is nagyon kedvelem, így ez a rész sem okozott csalódást számomra. Néha úgy érzetem, hogy a kelleténél pont egyel többször sütötte el az írónő az „elmegyek, hogy neked jobb legyen” poént, amit más NA könyvek is előszeretettel alkalmaznak az olvasó idegesítésére (lásd Elakadó lélegzet, Callie & Kayden). Ebben a részben nem voltak túl nagy fordulatok, szimplán aranyos volt, de talán ezért is tetszett annyira. Végre megláthattuk, hogyan kerülnek a helyükre a dolgok… Különösen tetszett Logan sokrétű karaktere. Általában az NA írók többsége nem dolgozzák ilyen mélyen a szereplőiket és kicsit ebből is -és talán a tényből, hogy Logan és Amanda történetéből két kötetre is jutott- látszik, hogy az írónő ezúttal az egyik mellékszereplőt emelte a főszereplőnek járó pulpitusra és talán jobban meg is szerette Logant mint Jaket vagy Kaylat. (Mellesleg, őszintén megmondva én is.. :p) Logan „naplóját” imádtam és sok-sok kérdésre kaptam választ belőle. Ismét nagyon jól szórakoztam, és úgy érzem ebben a könyvben pontosan tökéletesen találta el az írónő a szomorúság-fájdalom-vidámság-humor-szerelem egyensúlyát, ami szerintem nagyon nehéz feladat és úgy érzem sok írónak ebbe törik bele a bicskája azáltal, hogy túl nyavalygós-szenvedősre sikerül egy-egy jónak induló történet. És a végére természetesen nem hagyhatom ki az „Eleventy-three Stars” poént sem.. :) (aki olvassa könyvet, majd megérti.. :p)

>!
Vivuska
Jay McLean: More Than Him

Szerintem a három rész közül ez volt a legjobb.Itt jobban megismerhettük a szereplők személyiségét. Logan nagyon szimpatikus karakter. Voltak bonyodalmak, gondok, problémák amelyek izgalmassá tették a történetet. Ki gondolta volna az első két rész után, hogy jobb lesz a harmadik?
Szóval tetszett, de azért nem mondom hogy újraolvasós kategória.


Népszerű idézetek

>!
pveronika

Every morning you have two choices. Continue to sleep with dreams – or – wake up and chase them.

Kapcsolódó szócikkek: Logan Matthews
>!
pveronika

Dear Diary—says the twelve-year-old girl in me. (Logan)

Kapcsolódó szócikkek: Logan Matthews
>!
CsepAdri 

„Who the fuck is Nicholas Sparks?” Jake asked.
„The Notebook?” Cam answered, his tone serious. „How do you not know The Notebook?” Jake huffed, „What the fuck is The Notebook?” Cam gasped like girl. „The Notebook!” he yelled, as if repeating the words would somehow make Jake understand what the fuck he was talking about. „What is wrong with you?”

>!
CsepAdri 

„You're my heart, Amanda. And one day soon, I'll give you the world, just like I said I would in that letter.” She pulled back slightly. „I don't need the world, Logan. I just need you.”

>!
Vivuska

Sometimes it's just timing, Logan. Two hearts can beat as one, even if they aren't synced. Maybe that's what it waswith you two. Maybe you just need to find the right rhythm, the right timing. Maybe now's that time for you.

>!
CsepAdri 

„I have pictures here of when he was around thirteen. I'm pretty sure that was the age he started to believe he was God's gift to women.”
I couldn't help but laugh. „That's so Logan.”

>!
pveronika 

You took my nightmares and turned them into dreams.

>!
pveronika

You're my light, Amanda. In a life full of shadows, and darkness, and monsters, you're my light. When the blackness fades, and the memories subside, you'll be there. You're always there.

Kapcsolódó szócikkek: Logan Matthews
>!
pveronika

I know what you're thinking.
Maybe a fifteen-year-old girl had stolen my phone and was texting those things to you. I'd love to say it's true, but I'd be lying. Please don't think I'm crazy. I mean I am. Over you. Shit. I just really want to see you. Bad. Wait. Do I sound like Nicholas Sparks?

Kapcsolódó szócikkek: Logan Matthews
>!
CsepAdri 

„I love you.” Another kiss. „I love you.” Another kiss, deeper this time. „I love you.” "Stop," I told her. „You're going to waste them.” She pulled back. „I can't waste them, Logan. You're my person. I'll never run out of loves for you. Ever.”


A sorozat következő kötete

More Than sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Losing Hope
Kim Holden: Bright Side (angol)
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels
Amy Harmon: The Song of David
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
Brittainy C. Cherry: Art & Soul