More ​Than Her (More Than 2.) 7 csillagozás

Jay McLean: More Than Her

„For every action there is an equal or opposite reaction.”

For every choice you make there are rewards, or there are consequences.
It was my choice to walk away the first time.
And my choice to chase her the second.
But sometimes you don't get a choice,
and all you get are the consequences.

"Being deeply loved by someone gives you strength,
while loving someone deeply gives you courage.”

Unless that someone is Logan Matthews.
Because loving him didn't give me the strength to walk away.
It didn't give me the courage to fight for him.
And when it was over, all it gave me was a broken heart.

>!
CreateSpace, Washington, 2013
346 oldal · ISBN: 9781494205942

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Logan Matthews · Lucy Preston


Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
pveronika P
Jay McLean: More Than Her

Most már megértem miért kapott ilyen magas értékelést ez a sorozat Goodreads-en. Mert egyszerűen jó! Nincs túlkomplikálva, jól lehet szórakozni rajta és minden karakter baromi jól el van találva benne. Ritka mikor tényleg végigmegyek egy sorozat spin-offjain (általában csak a másik szemszögig jutok), mert többnyire a mellékszereplők egyszerűen nem érdekelnek annyira. Persze azért vannak kivételek, amikor minden egyes karakter kíváncsivá tesz, például ilyen volt a Pushing the Limits sorozat Katie McGarry-től, de ez elég ritka. Azonban ez a sorozat határozottan beállhat a sorba, mert hihetetlenül aranyosak és érdekesek a mellékszereplők. Hozzáteszem, hogy ez a rész sokkal jobban tetszett, mint az előző kötet!

Logant már a More Than This-ben nagyon megkedveltem, így nagyon kíváncsi voltam az ő történetére is. Az tényleg vicces, hogy a könyv alaptörténete, miszerint „Logan szerelmes a legjobb barátja barátnőjébe, Kaylaba” konkrétan az első néhány oldalon le lett zárva. És pont. Háát.. Oké.. :)) A könyv első fele úgy épül fel, hogy többször is ugrálunk a múlt és a jelen között, ami először kicsit szokatlan volt, de ezáltal megtudhattuk, hogyan ismerte meg Logan eredetileg Amandát. Ők még sokkal viccesebb páros voltak, mint Kayla és Jake. Nagyon sokat mosolyogtam az élcelődéseiken.

Logan és Amanda másfél éve találkoztak először Jake házában. Logan az a tipikus jóképű, humoros, szoknyavadász, aki egyetlen mosolyával levesz minden hölgyet a lábáról. Kivéve Amandát, aki ismerve Logan hírnevét a végsőkig kitart, mielőtt beadná a derekát a fiúnak. Egyetlen esélyt kap a srác a lánytól, de mikor Logan rájön, hogy komolyan megkedvelte Amandát, megijed, és nagyon elszúrja a kiharcolt lehetőséget. Másfél évvel később a sors úgy hozza, hogy Amanda és Logan újra egy baráti körbe kerül, így óhatatlanul is feltépődnek a régi sebek és kihagyott lehetőségek. Logan úgy dönt, jóvá szeretné tenni az akkor elszúrt dolgokat és megpróbál kiharcolni egy újabb esélyt a lánynál, ami persze nagyon vicces, aranyos és szexuálisan frusztrált jelentekhez vezet, amelyeken hihetetlenül jól szórakoztam. :) Míg a könyv nagy része humoros, és aranyos jelenetekkel van teletűzdelve, a történet egyik szála ismét drámaiabbra sikerült, habár nem volt olyan hajmeresztő, mint az első kötetben, de talán ezért is tudott sokkal jobban megérinteni.

A karaktereket igazán megkedveltem. Amanda egy nagyon belevaló lány, Logan pedig tipikusan az a szereplő, akit egyszerűen nem lehet nem imádni! :) Nagyon tetszett, hogy ebben a kötetben is volt néhány könyves utalás (az egyik szereplő egy nimfomániás könyvmoly lány, aki nagyon vicces karakter), és míg az előző kötetben Josh Bennett volt a lányok álom Book Boyfriend-je (Katja Millay: A Nyugalom Tengere), ebben a könyvben Dean Holder az (Colleen Hoover: Hopeless). Szóval megállapítható, hogy Jay McLean-nek igazán jó ízlése van a könyvek terén.. :)

Már csak egy kérdésem lenne az írónőhöz: Mi a fészkes fene volt ez a befejezés?? Ide a következő kötetet, de azonnal! :D

https://veronikasreaderfeeder.wordpress.com/2015/11/05/…

>!
Ágnes_Kovács_5
Jay McLean: More Than Her

Nem, nem, nem és nem! (angry face emoticon) Akartam értékelést írni, de nem érek rá, mert el kell kezdenem a következő részt, nem nyugszom, amíg nem tudom, hogy mi lesz.
Értékelésem: a könyv jó volt, ovassátok el!

8 hozzászólás
>!
Vivuska
Jay McLean: More Than Her

Az előző részről alkotott véleményem hatással volt a másodikra is. De ha már elkezdtem olvasni a sorozatot, gondoltam befejezem. Pláne az előző rész végén lévő utolsó fejezet miatt, amikor Logan bevallja, hogy talán először szerelmes …. a bibi az, hogy a legjobb barátja csajába. Gondoltam ez érdekes lesz… De ennek a könyvnek már a legelső fejezetében lezárta az írónő ezt a problémát. Egy kicsit gyorsan túlléptünk rajta… :)
A történet Logan és Amanda kapcsolatáról szól. Nem mondom hogy a könyv nagy részében sokkal izgalmasabb volt mint az első rész, úgy stagnált az egész, aztán történt valami érdekes! ez vezet át a következő részhez. Így elolvasom azt is. Emiatt a fordulat miatt kap 3*-t.

>!
CsepAdri 
Jay McLean: More Than Her

Logan már az előző részben felkeltette az érdeklődésemet a beszólásaival, Amandáról csak annyit lehetett tudni, h Micky ismerőse. Ahogy haladt a történet kiderült hogyan találkoztak, egy ideig ugrálunk jelen és múlt között h mindezt megtudjuk. Loganről kiderül h vannak mélységei nemcsak egy 'asshole' ahogy mindenki hívja. Amanda pedig egy totál meglepetés h milyen személyisége van ahhoz képest h miken ment át, ketten együtt pedig nagyon jó párost alkotnak. Az eddigi humor se maradt el, főleg mikor a csapat összeverődött.
Végig lehet érezni a könyvben vagy csak én éreztem h ami kettejük között kialakul az törékeny.


Népszerű idézetek

>!
pveronika P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

„Did you have a pet Kangaroo?” I asked Jake. We were sitting on a bench just outside the building. We didn't know how long they'd be so we walked to get a coffee and some food.
He turned to face me with a slight scowl on his face. „You're shitting me right?”
I shrugged. I was. But Micky told me once that he hated getting stupid questions about Australia and his accent. „I'll take that as a no.”
A few moments later, I asked, „How big is Australia? Is it the same size as Texas?”
Jake shook his head slowly, eyeing me like I was stupid.
I tried to contain my laugh.
„It's like the same size as America,” he said slowly.
„Oh,” I pretended to sound surprised. Then, „Did you guys have bowling?”
„Bowling?” he repeated.
„Yeah, like ten pin bowling.”
„Oh my God,” he laughed out, „It's not all red dirt country, of course there's fucking ten pin bowling.”
„Oh,” I said again, „Do they let you bring your pet Kangaroos bowling?”
He looked at me like I was crazy.
Then I threw my head back in laughter.
„Oh, you're fucking with me!” He finally got it, and laughed with me.
Then Logan's voice boomed from the doorway. „Hey asshole, you better not be hitting on my girl.”

2 hozzászólás
>!
pveronika P

So what's this about a book club? You girls sit around, reading dirty books, fanning each other's vaginas? Because if so, count me in!

Kapcsolódó szócikkek: Logan Matthews
5 hozzászólás
>!
pveronika P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

What the hell was going on? My eyebrows bunched together in confusion. Their eyes were red and puffy from crying.
„You guys want me to get you like, ice cream or more chocolate…something for your cramps?” I asked cautiously.
„What?” Micky chuckled, still not looking up from her book. „You guys have that thing—you know—when girls are together all the time and they get their periods at the same time or some shit.”
„Naw, Logan. I live you.” Lucy smiled at me, then went back to reading, „Now go away!”
Amanda hadn't looked up once since I sat down. Her eyes were glued to her book.
I was bored, and wanted to be an asshole, so I got comfortable on the sofa. „So, did you guys hear about that Lit. Professor and his student?”
„Shh!” Both Micky and Lucy snapped. I couldn't help the chuckle that escaped. Then continued to be an asshole. „Apparently they'd be doing it for a whi-”
„SHUT UP!” Lucy yelled, coming to a stand. Her face was red, jaw clenched. „Go away!” She started swatting my head and shoulders with her hands. I tried ducking and blocking her hits but she was too quick. „You. Are. Ruining DEAN HOLDER!” Her voice got louder with every word. She pulled me by my hands until I was on my feet, turned me to face the front door, put her hands on my back and started pushing me towards it. I tried digging my feet into the floor but the girl had some power. I pulled my phone out of my pocket and started dialing Cam. By the time the phone was to my ear, she'd pushed me out the front door, slamming it shut behind me.
„Yo,” Cam answered.
„Dude, your girlfriend's fucking bat-shit crazy.”
„What?” He sounded pissed.
I was about to tell him what happened when he chuckled. „Dude, it is Tuesday… and they are Hoovering.
What the hell does that even mean?

Kapcsolódó szócikkek: Logan Matthews · Lucy Preston
2 hozzászólás
>!
Ágnes_Kovács_5

I tell her to fuck off. And that she needs to learn to control her hormones. Get it, Logan? WHORE-MOANS? Oh my god. I'm so fucking funny!

>!
Ágnes_Kovács_5

„Oh my god,” she moaned into my mouth.
I pulled back slightly. „I know I am, but my name's Logan.”

>!
Ágnes_Kovács_5

I had the car on the road and heading to my house faster than a fat kid eats cake.

>!
pveronika P

She became more than just my girl. She became my everything.

>!
pveronika P

Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.

>!
CsepAdri 

Logan: I think I may have a problem.
Dad: If it's red, itchy or inflamed, come straight home and notify everyone.
Logan: Ha Ha. Seriously though, is there some sort of medical condition involved with the uncontrollable need to kiss someone?
Dad: Why are you asking this?
Logan: Because I can't quit kissing this girl.
Dad: No medical condition. Maybe you just like her.
Logan: That makes more sense. I thought for sure it was my body’s way of telling me something.
Dad: Like what? That maybe you more than like her?
Logan: You may be right.


A sorozat következő kötete

More Than sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Losing Hope
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Jamie McGuire: Beautiful Oblivion
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
K. A. Tucker: Burying Water
Penelope Douglas: Aflame
Gayle Forman: Just One Night
Kylie Scott: Play
Jay Crownover: Nash
Tarryn Fisher: Dirty Red