Rowdy (Marked Men 5.) 129 csillagozás

Jay Crownover: Rowdy Jay Crownover: Rowdy

The ​New York Times and USA Today bestselling Marked Men series continues with this sizzling, sexy story of love, heartbreak, fate, and second chances.

After the only girl he ever loved told him that he would never be enough, Rowdy St. James knocked the Texas dust off his boots and set out to live up to his nickname. A good ol’ boy looking for good times and good friends, Rowdy refuses to take anything too seriously, especially when it comes to the opposite sex. Burned by love once, he isn’t going to let himself trust a woman again. But that’s before his new co-worker arrives, a ghost from the past who’s suddenly making him question every lesson he ever learned.

Salem Cruz grew up in house with too many rules and too little fun—a world of unhappiness she couldn’t wait to forget. But one nice thing from childhood has stayed with her; the memory of the sweet, blue-eyed boy next door who’d been head over heels in love with her little sister.

Now, fate and an… (tovább)

>!
William Morrow, New York, 2014
400 oldal · ISBN: 9780062333056
>!
402 oldal · ASIN: B00J1XVSA8

Enciklopédia 17

Szereplők népszerűség szerint

Rule Archer · Shaw Landon · Cora Lewis · Ayden Cross · Rowdy St. James · Asa Cross · Rowdy · Salem Cruz · Royal Hastings · Sayer Cole · Zeb Fuller


Kedvencelte 9

Most olvassa 4

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 25

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Jay Crownover: Rowdy

Egy igazán különleges epizódot tudhat a magáénak a mi Rowdy-nk. Egy egészen más érzelmi szálat pengetett meg Jay általa. spoiler
spoiler
Aggodalommal tölt el hogy lassan búcsút kell vennem a Családtól, de megtanított vmi fontosat ez a rész: sok elsőnk adatik, de csak egy utolsónk.
Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy ismerhetem őket és történeteiket. Nincsenek nagy elvárásaim mikor egy történetet a kezembe veszek, szimplán annyi, hogy míg közös az utunk nyomot hagyjon – mi által később eszembe jusson, érzelmet váltson ki és magával ragadjon. Szeressen, hogy szerethessem!

……Ölnék egy Marked Men naptárért :P……..

Szívembe zártalak titeket és továbbra is páholyban foglaltok helyet! ;-)

2019.05
Szívem egy zugában őrizlek Titeket, de lenne még helye a denveri szenteknek is ;)

15 hozzászólás
Sippancs P>!
Jay Crownover: Rowdy

Az első és az utolsó…
Már jó ideje letettem a könyvet a kezemből, de még mindig nem találom a szavakat. Jay Crownover valami hihetetlenül tökéleteset alkotott ezzel a sorozattal!
Rowdy, Rowdy… annyira nem tudtam ezt a pasit hova tenni az eddigi részig! Oké, hogy ő volt a poéngyáros tetováló srác, aki mindig feldobta az adott helyzetet, de a korábbi kötetekben kicsit háttérbe szorult a többiekkel szemben. Most viszont megmutatta, hogy tud ő is ugyanolyan dögös, imádnivaló és a szeretteiért még a tűzön is átkelő férfi lenni, mint az Archer-tesók vagy Nash.
Rowdy párjaként Salem is nagyon szerethető volt. Eddig valahogy sosem éreztem azt, hogy Cora mellé kellene még egy karakán, erős jellemű, határozott nő a sorozatba, aki jól megmondja a magáét, ha nem tetszik neki valami, de utólag belegondolva – és a csajos csütörtököket elnézve – Jay ezt remekül kitalálta.
Imádtam, hogy ebben a történetben is aktívan részt vettek az előző kötetek szereplői, és jó volt látni, ahogy Rome és Cora RJ körül sertepertél, ahogy Rule barátkozik az spoiler, ahogy Sainték kapcsolata komolyodik, és ahogy az írónő – új szereplők és mellékszálak bevonásával – építgeti a következő részek cselekményeit.
Mindezek után nagyon várom Asa és Royal történetét. És könyörgöm, jöjjön mielőbb a magyar kiadás, mert annyira szeretném már látni a könyveket a polcomon!

4 hozzászólás
Ashriver>!
Jay Crownover: Rowdy

Oh, Rowdy! Mindig is imádtalak.
Gyerekkori szerelem, ezekből lesznek a legjobb történetek. Salem (her name is sooo cool) egy badass csajszi, aki tudja, hogy mit akar, és kész mindent hátrahagyva megszerezni azt. Nagyon bírtam őt, főleg hogy semmilyen szarság miatt nem engedett a céljából, ami pedig maga Rowdy volt. Minden sorát élveztem olvasni. Kedvem kaptam egy tetoválásra, de a csöppnyi tűfóbiámmal még kezdenem kell valamit.

Nikyy18>!
Jay Crownover: Rowdy

Nagyon tetszett ez a rész is. Salem és Rowdy aranyos párt alkottak. Jó votl az előző részek szereplőiről is olvasni.

agi89>!
Jay Crownover: Rowdy

Basszuuuuus merjem leírni?
Na jó.
Rule le lett lökve a Marked listám éléről.
SOHA NEM HITTEM VOLNA!
Esküszöm remeg a kezem ahogy ezt írom.

Rowdy én kifejezhetetlenül nagyon szerelmes lettem beléd!
Ott, a tóparton elvetted az eszem és a szívem…

Akarom a polcomra! *hiszti-roham*

6 hozzászólás
Trice29 P>!
Jay Crownover: Rowdy

Nagyon szerettem ezt a részt. Salem jelleme nagyon elvarázsolt. Rowdy nem lett a kedvencem, de igen közel állt hozzá. Poppyt nagyon sajnáltam, feldolgozhatatlan, ami vele történt. A történet vége pedig belém tette az ideget. Kell a folytatás, de hamar :o)

kocybaba P>!
Jay Crownover: Rowdy

J. Crownover erre a részre eléggé leeresztett. Rowdyval számomra mellé lőtt, pedig az elején olyan ígéretesnek tűnt.:(
Főképp érzelmi alapokon játszódik ez történet, ami rendben is volt, mivel Salem és Rowdy kapcsolata gyerekkorukra nyúlik vissza és sok dolgot kell a múltat illetően tisztázniuk. Viszont a cselekmény olyan nehézkesen haladt, a végére meg egyre drámaibb lett, és egy idő után úgy éreztem sokkal kevésbé szólt ez már adott párosunkról, akik tulajdonképpen a spoiler bonyodalmak mögé szorultak. Majd aztán mindenki ott volt mindenkinek (az előző szereplőket is beleértve), és a hangsúly arra került, hogy ők egy nagy család, hogy mennyire összetartanak, számíthatnak egymásra. S ez mind szép meg jó, de ez eddig olyan természetesen jött. Itt valahogy erőltetett lett, mézes-mázas, és ezért haragszom, mert pont azt varázst rombolta le számomra egy fokig, amiért eddig úgy szerettem ezt a sorozatot. Ezek után minden reményem Asa-ban van.

4 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Jay Crownover: Rowdy

Mondanom se kell, hogy imádtam ezt a részt is. Valamér csak egy jelenetet emelnék ki, mivel ezen bőgtem, amikor Rowdy megkérte Salemet, h látogassa meg az anyukáját.

1 hozzászólás
NaNa_88>!
Jay Crownover: Rowdy

“My first and last.”

Hogy én milyen kibeb@szottul szerelmes vagyok! *-* ❤
Bocs, srácok. Imádlak benneteket, de Rowdy St. James bevéste magát a legnagyobb szerelmeim közé. Az, hogy egy olyan nő mellett találta meg az igazi otthonát, mint Salem, csak hab volt a tortán. Az elejétől a végéig imádtam. Mindent, mindenkit. Nem bánnám, ha itt is nyitnának egy boltot. Pólót tuti vennék. Az egész készletet felvásárolnám. A naptárról már nem is beszélve. XD Nem egy olyan jelenet volt ebben a részben, amikor akár a mondat közepén is letettem, hogy feldolgozzam a dolgokat. Kiesett a kezemből a kanál, pityeregtem, mosolyogtam, sóhajtoztam rakásra. Szenvedtem, mint a kutya. Szinte a számban éreztem az ízét. A rohadt életbe! KELL! Remélem nem túl soká elér hozzánk ez a sorozat teljes egészében, különben elvonási tüneteim lesznek.

U.I.: COWBOY KALAPOT MINDENKINEK!

9 hozzászólás
Believe_in_fate>!
Jay Crownover: Rowdy

Nekem ez a rész is nagyon tetszett! spoiler Rowdy-t egyszerűen imádtam. Újabb Marked Man-es pasi dobogtatta meg a szívemet! Salem-ben meg nem csalódtam. Igazi tüzes csaj, aki tudja mit, illetve kit akar spoiler
Kíváncsian várom Asa és Royal történetét.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cheril>!

“You’re a dumb shit. There a million first girls for a million different first things. There’s the first girl you slow-dance with, and the first girl you go to bed with. There’s the first girl to give you a kiss, and then the first one you take home to your mama.” His amber eyes lit up with humor. “There’s the first girl you fight with and the first girl you fight for. There’s also the first girl you have to let go of. There’s the first girl you love, obviously, and the first girl to break your heart. There’s always a first girl, Rowdy, but there is also the girl that is going to come after her until you get to the last girl. The last girl is the one that really matters.”

Kapcsolódó szócikkek: Asa Cross
Cheril>!

You deserve someone that can make you happy, Rowdy.”

Kapcsolódó szócikkek: Shaw Landon
Arianrhod P>!

Beer normally was the answer to all of life’s problems.

Kapcsolódó szócikkek: sör
3 hozzászólás
Cheril>!

“Everything happens for a reason.”

Kapcsolódó szócikkek: Rowdy St. James
Cheril>!

“The cop and the criminal?”

She wrinkled her nose. “That sounds like a terrible title for a romance novel.”

Cora laughed. “Or a bad porno.”

Kapcsolódó szócikkek: Cora Lewis · Royal Hastings · Salem Cruz
SzRéka P>!

“It’s amazing the way things can change.”

Kapcsolódó szócikkek: Shaw Landon
Cheril>!

I lost my mom. I lost Salem. I lost my first love and that was all before I was old enough to drink legally. Bad luck was something I was intimately acquainted with.

Kapcsolódó szócikkek: Rowdy St. James
SzRéka P>!

“He brought the baby hiking today when we rolled up into the mountains. You shoulda seen him. This giant, burly soldier that looks like he could move the entire mountain range with his bare hands toting around this little pink bundle all wrapped up in bows and sweetness. She’s so small in his hands and he holds her like she’s glass. They’re a good team and it’s obvious RJ has her daddy wrapped around her finger.”

Kapcsolódó szócikkek: Rome Archer · Rowdy
SzRéka P>!

“It might have taken me a long-ass time to figure out the difference between first love and real love, but, Salem, there is nothing more real than what I feel for you.”

Kapcsolódó szócikkek: Rowdy St. James · Salem Cruz
SzRéka P>!

Home is where there are people that love you and need you. Home is where you belong no matter what your faults are or what your life looks like to others. Home is where you can leave but always know it’s there to go back to.

Kapcsolódó szócikkek: Salem Cruz

A sorozat következő kötete

Marked Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Colleen Hoover: Losing Hope
Kim Holden: Bright Side (angol)
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Amy Harmon: The Song of David
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
K. A. Tucker: Burying Water