Rome ​(angol) (Marked Men 3.) 208 csillagozás

Jay Crownover: Rome (angol) Jay Crownover: Rome (angol)

Cora Lewis is a whole lot of fun, and she knows how to keep her tattooed bad boy friends in line. But all that flash and sass hide the fact that she’s never gotten over the way her first love broke her heart. Now she has a plan to make sure that never happens again: She’s only going to fall in love with someone perfect.

Rome Archer is as far from perfect as a man can be. He’s stubborn and rigid, he’s bossy and has come back from his final tour of duty fundamentally broken. Rome’s used to filling a role: big brother, doting son, super soldier; and now none of these fit anymore. Now he’s just a man trying to figure out what to do with the rest of his life while keeping the demons of war and loss at bay. He would have been glad to suffer it alone, until Cora comes sweeping into his life and becomes the only color on his bleak horizon.

Perfect isn’t in the cards for these two, but imperfect might just last forever . . .

>!
William Morrow, US, 2014
384 oldal · ISBN: 9780062302427
>!
HarperCollins, US, 2014
388 oldal

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Rule Archer · Shaw Landon · Cora Lewis · Jet Keller


Kedvencelte 43

Most olvassa 11

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Mitől is lesz egy könyv igazán jó? Szerintem akkor, ha a szereplők kicsit mesebeliek, mègis valóságosak. Szerethetőek, ès együtt tudsz velük èrezni, ha baj van, ès együtt is nevetsz velük ès szorítasz azèrt, hogy rendbe jöjjenek.
Szívemhez nőttek egytől egyig a karakterek, ez a sorozat eddigi legjobb rèsze! Kíváncsian várom, mi lesz Asa és Nash sorsa ;)

12 hozzászólás
Sippancs P>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Mindegy, hogy Rome vagy Rule, esetleg Remy, az Archer tesók örökre beleégették magukat a szívembe.
Imádtam, a sorozat első számú kedvence lett!

12 hozzászólás
agi89>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Pár éve olvastam. Akkor a Rule-ködön keresztül csak 4,5 csillagot adtam neki.
De most újra kellett értékeljem és csakis a maximumot adhatom.
Egyszerűen totálisan belezúgtam Romeba. anno is ezt vártam és akkor elmaradt
Azért Rule a két Archer közül aki jobban kell(ene). :D

Nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire imádom ezt a sorozatot. ♥

9 hozzászólás
kocybaba P>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Ismét egy Archerről olvashatunk, Rome személyében, és Rule mellett a „nagytesót” is könnyen meg lehet szeretni. Jó volt látni, ahogy szépen lassan rendbe jött, és hogy egymásra találtak a vidám, őszinte és nagyszájú Corával. Az elején nehezen tudtam elképzelni őket együtt, de aztán teljesen meggyőztek arról, hogy egymás mellett a helyük. Történetileg azért akadtak gondjaim, de a végére oda tette magát az írónő, főleg Nash-el kapcsolatban, így mondanom sem kell, hogy nagyon ígéretesnek tűnik a folytatás.

1 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Nyilván az, ami a legjobban az agyamban maradt, az az, h gyakorlatilag kizárt, h terhes nőt tetováljanak. Egyrészt a hosszantartó extrém fájdalom miatti vetélés miatt, másrészt a vérbe kerülő rengeteg festék miatt, ki akarná már a születése előtt hazavágni a gyereke egészségét. Jó, a kérdés költői volt. Többen megtették már… Mivel ő tetoválószalonban dolgozott, totál tisztában lehetett a következményekkel.
Orlandó meginvitálása gyakorlatilag adta magát, tetszett, h a halálközeli élménykor Remy is megjelent. Egészébe véve jó volt, tetszett.

1 hozzászólás
DarknessAngel >!
Jay Crownover: Rome (angol)

Ó, igen… még egy Archer, aki teljesen magába bolondított.
Egy kicsit ideges voltam a második rész után, hogy mi lesz, hogy lesz. De ez, ez teljesen levett a lábamról.
Rome egyszerūn úgy tökéletes, hogy közben tökéletlen is. Imádtam a kék szemeit, a morcos stílusát, az érzelmesebbet és az elszántat is. Imádtam, hogy mennyire illenek Coraval, hogy mind a ketten a lehetõ legjobban viselkednek.
Mindig, amikor egy olyan helyzet alakult ki, ami könnyen drámába is torkollhatott volna, õk ésszerūen megoldották.
Cora pedig egy szuper csaj. Semmi nyafogás, hülye kifogások, hiperventilálás, vagy túldramatizálás.
A tetkói eszméletlenül festhetnek, és az a piercing is, hmm… érdekes :D
Igaz, hogy semmi kifogásam a tetovált pasik ellen, de jó volt végre egy olyanról olvasni, akinek nem fedi tinta a testét.
Ayden továbbra se kedvencem, viszont Asa egyre közelebb kerül hozzám.
Most nagyon érdekelne a folytatás, nem csak Nash, de Rome és Cora miatt is.

2 hozzászólás
Bitten>!
Jay Crownover: Rome (angol)

A szívem gyengéje a katonaság és az Archer fiúk :D
And Tinkerbell :D
Rule és Rome a nagybetűs Kedvenc. Szeretem a személyüket, amit és ahogy képviselnek. Rome egy igazi morgós medve – a gyengém :D
Szerelmes vagyok e beléjük valahol igen – de én a barátokat többre tartom – kár hogy a valóságban ilyen nincs vagy ha van is nekem nem jutott. De a könyvsorozat elért hozzám imádom továbbra is az egész Családot!

2019.04.
…..elvettétek tőlünk a lehetőséget, hogy számos történetet egésszében olvashassunk…. most csak várunk….és várunk….

kiruu P>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Ez a borító…hm.. nagyon fincsi, de őszintén szólva, megint nincs sok köze a főszereplőhöz.
Eleinte nem tetszett ez a könyv. Valamikor a fele után kezdtem belemerülni, és akkor nem tudtam letenni. Még szerencse, hogy az infó tanárom tolerálja az olvasását, és hogy mennyire izgulok, hogy mi fog történni, így megengedte, hogy olvassak. Jó kis órai munka volt. Csillagos ötös:D
Rome, Rule, vagy akár Remy. Nekem oly, mindegy, csak valamelyik találjon meg. Rule nem lett a kedvencem, de három rész után, még mindig ő viszi a pálmát. Rome nagyon nagy fejlődésen ment keresztül. A könyv első felében, konkrétan, csak inni tudott, meg dugni. Ezek tuti, nagyon szuper dolgok, de azért na… A Bár tulajdonosát imádtam, Brit hatalmas arc. Ő tette elviselhetővé Rome-ot. Mert ő is, csak nyafogni tudott. Én megértem, hogy rohadtul nem könnyű egy leszerelt harcosnak, de azért mégiscsak férfi. Nem akarok panaszkodni róla, mert egyébként a könyv végére nagyon is szerethető karakter lett belőle. És a kinézete.. hmhmhm. Bár, nem szó szerint Marked men, neki más fajta jelölései vannak, de kellett a sorozatba.
Cora. A kis drága Cora. Őt annyira szerettem. A vidámsága, az őszintesége, a nagy szája… Nagyon jól helyre tette Rome-ot. Viszont egy kicsit ő is megváltozott. Nem értettem, hogy miért tette azt amit, aminek ráadásul lett egy kis enyhe következménye.
Úgy látszik, pont egymás után talált meg, két hasonló könyv. Az egyikben szexi rocksztár és a nem tervezett terhesség Finding my forever, a másikban meg szexi leszerelt pasi, és egy szintén nem tervezett terhesség. Sok a hasonlóság, de ez mégis mást közvetített.
Rome fejlődése, amit Cora segített véghezvinni. A rossz fiúról nem tudok mit mondani, tényleg mindkét könyvben volt lövöldözés, kórház, tüdő problémák.. Érdekes egybeesés. :D
Na, szóval, a felétől borzalmasan élveztem, faltam a sorokat. És, istenem, de várom Nash könyvét. Az a pasi lesz a végzetem. De, már gyanítom, hogy a szexi ápolónő megelőzött :))

Nickola>!
Jay Crownover: Rome (angol)

Érdekes volt Rome-ról olvasni, valahogy az első részben nem ilyenek ismertem meg mint ebben a könyvben, ott sokkal összeszedettebb volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire megviselte a katonaság, hiszen lazának, magabiztosnak tűnt, akire Rule bármikor támaszkodhatott. Másrészről pedig teljesen megértem, hogy a küszködni kell a démonaival, hiszen Ramy elvesztése, és az amit a hadseregben átélt, nem lehetett könnyű a számára.
Aztán jött Cora aki színt vitt az életébe és annyira jó volt olvasni, ahogyan összeszedte magát, ahogy ez a szerelem spoiler meggyógyította.
Igazából azért az egy csillag levonás, mert nálam Rule könyve eddig az abszolút favorit, ez a rész sajna nem ért fel hozzá, de azért nagyon tetszett. :)

Odilia>!
Jay Crownover: Rome (angol)

húúúú, a legjobb rész idáig. Nem gondoltam, hogy kedvelni fogom őket, hogy az írónő tud újat mutatni stb. De imádtam őket!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

kiruu P>!

I bet if he ever bothered to smile, panties across the nation would melt.

zwecki>!

There was no denying the Archer brothers won the genetic lottery.

Cheril>!

It’s my favorite thing ever to have all the people I love in one place at the same time.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Cora Lewis
Cheril>!

“Love isn’t perfect. It’s hard work and sometimes it’s more effort to be in love than it is to just run away. If you keep looking for perfect, the real thing is going to pass right by you.”

Kapcsolódó szócikkek: Jet Keller
Cheril>!

”(…) What if he’s your imperfect Mr. Perfect?”

Kapcsolódó szócikkek: Shaw Landon
zwecki>!

What do you mean? We have it, we raise it, we send it to school, keep it from getting eaten by wolves or becoming a stripper, and we're good.

zwecki>!

Love isn't perfect. It's hard work and sometimes it's more effort to be in love than it is to just run away.

zwecki>!

I know you aren't on the same page as me just yet, Cora, and for right now I'm happy enough we're reading the same book. Eventually you have to turn the page, though, you got me?

Deszy>!

It was supposed to be fun and relaxing, only someone had missed the memo.


A sorozat következő kötete

Marked Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Colleen Hoover: Losing Hope
Kim Holden: Bright Side (angol)
Amy Harmon: The Song of David
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
K. A. Tucker: Burying Water