Nash (Marked Men 4.) 164 csillagozás

Jay Crownover: Nash Jay Crownover: Nash

Will ​their past determine their future?

Saint Ford has worked hard to achieve her childhood dream of becoming of nurse. Focused on her work and devoted to her patients, there’s no room for love. She doesn’t need a guy making waves in her calm, serene life—especially when he’s the unforgettable hottie who nearly destroyed her in high school. Dark, brooding Nash Donovan might not remember her or the terrible pain he caused. But he turned her world upside down . . . and now he’s trying to do it again.

Saint has no idea that Nash isn’t the cocky player he once was. Uncovering a devastating family secret has rocked his world, and now he’s struggling to figure out his future. He can’t be distracted by the pretty nurse he seems to meet everywhere. Still, he can’t ignore the sparks that fly between them —or how she seems so desperate to get away from him. But the funny, sweet, and drop-dead gorgeous Saint is far too amazing to give up on—especially since she’s the only… (tovább)

>!
William Morrow, New York, 2014
400 oldal · ISBN: 9780062333049 · ASIN: B00FOPTO3A
>!
William Morrow, New York
386 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062333032

Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Rule Archer · Shaw Landon · Nash · Ayden Cross · Nash Donovan · Saint Ford · Royal Hastings


Kedvencelte 29

Most olvassa 4

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 31

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

_Eriii>!
Jay Crownover: Nash

Nagyon de nagyon tetszett. Egyedül Rome könyvére nem tudtam megfelelő csillagot adni, mert engem nagyon kiakasztott a sok nyafogás amit véghez vitt. Nash-t már az első könyvben megszerettem, és nem is volt kérdéses, hogy elolvasom-e. Nem csalódtam benne, az írónő nagyon jól eltalálta Nash félépítését. Saint is nagyon megkedveltem. Teljesen meg tudtam érteni a félelmeit, de közben elkapott egy olyan érzés, hogy ez már egy kicsit sok. Ezért is vontam le a fél csillagot. A történet nagyon hiteles, gyász, hazugság, szeretet, család, szerelem, igaz barátság. Nagyon szerettem, hogy a régi szereplők is feltűntek, és mindig ott voltak Nashnek, mert igazan szüksége volt támaszra. Utáltam az anyját és a mostoha apját, ki tudnám belezni az ilyen szülőket, eskü. Ajánlom nagyon…..

1 hozzászólás
Sippancs P>!
Jay Crownover: Nash

A fene essen Jay Crownoverbe és a tetovált, piercinges „pasijaiba”! Először Rule, aztán Rome, most pedig Nash… Életveszélyes ez a nő! Nem csoda, hogy nem tudok normálisan koncentrálni a történetre, amikor folyton azon jár az agyam olvasás közben, hogy legszívesebben kitépném őket a lapok közül, és elzárnám egy olyan helyre, ahol csak az enyémek lehetnének! *nagy sóhaj*

Minden szempontból tökéletes könyv volt, és ha akarnám sem találnék benne hibát.
5 csillag, kedvenc, újraolvasós.

12 hozzászólás
Tamlilla>!
Jay Crownover: Nash

Ez a könyv most nagyon jókor jött nekem. Nem vagyok egy sírós típus, de néha potyogtak a könnyeim, annyira megható volt. És most nem Phil betegségére gondolok elsősorban, hanem arra a számomra nagyon irigylésre méltó dologra, amit ő teremtett ezzel a szedett védett társasággal. Egy olyan összetartó családot hozott össze, ami az én értékrendem szerint a legfontosabb dolgok egyike az életben. Megindító volt az ő összetartásuk és egymás iránti elkötelezettségük.
Lehet, hogy nem véletlenül akadt a kezembe pont most ez a könyv. Számomra egy évtizedekig tartó barátság veszett el a napokban, nagyon összetört, és ez a történet most sokat segített a továbblépésben. Megértette velem, hogy értékelnem kell saját magam annyira, hogy tudjam, el kell fogadnom az elvesztését még akkor is, ha nem értem, nem tudom az okát, és tovább kell lépnem.
Ez a sorozat a barátság kapcsolatrendszere miatt értékes számomra, és nyújt többet, mint egy másik new adult könyv.
Remélem a kiadó hamar elérhetővé teszi a magyar olvasók számára, mert megérdemelné.

3 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Jay Crownover: Nash

Ezek a srácok még mindig el tudnak varázsolni, csakis szeretni lehet őket. Totálisan elalélok tőlük. ;)

DarknessAngel >!
Jay Crownover: Nash

Kiderült, hogy nem csak az Archer tesók könyve képes elkápráztatni. Sosem gondoltam volna, hogy ez lesz, de egyszerűen beleszerettem Nash-be. A fej tetkó, és az orrpiercing nekem már egy kicsit sok, szóval a személyiségével, a tetteivel vett meg magának kilóra.
Nash egy igazán kedves és jószívű fickó, akinek beletelt egy ideig, mire sikerült végül elfogadni magát úgy, ahogy van. Támogatásként mindig ott volt neki Phil és a barátai, akik igenis törődtek vele, és szerették, nem úgy, mint az anyja. Nem is csodálom, hogy Nash nem akar neki megbocsájtani.
Ami Saint-et illeti, hát, ő is nagyon megkedveltette magát velem. Mondjuk nem egy Cora, de egy Ayden-nél mindenesetre ezerszer jobb :D Meg lehetett érteni Saint mit, miért cselekedett, hogy miért olyan kis félénk és szégyenlős. Hogy miért nem akar teljesen megbízni Nash-ben, és hogy miért vannak kételyei saját magával kapcsolatban. Ő is egy nehéz gyerekkoron van túl, és sajnos benne mélyebben megmaradtak a sebek.
Az egész könyv, az elfogadásról és szeretetről nagyon tetszett. Nash és Saint tökéletesek egymás számára.
A szomorú pillanatok mellett volt egy csomó szép is, és bárcsak azok egy picivel is hosszabbak lettek volna. Gondolok itt Rule és Shaw esküvőjére, Cora babájának születésére… jaj, de olvastam volna azt az ő szemükön keresztül is :)

agi89>!
Jay Crownover: Nash

Annyira tudtam, hogy imádni fogom!
De azt nem sejtettem mennyi (ennyi) könnyet fogok hullatni olvasás közben.
Nagyon durván betalált a szívembe.

Oh Nash..! *-* ♥

Picin múlt és majdnem megelőzted Rulet. De az biztos hogy kibaxottul fej-fej mellett haladtok.

Továbbra is szívemcsücsökje az egész banda, a Marked Men sorozat. Remélem a polcomon fog majd lakni az összes srác és a hihetetlen csajok. :D

kocybaba P>!
Jay Crownover: Nash

Minden egyes résszel egyre jobban szeretem ezeket a fiúkat, és Nash is abszolút méltán van közöttük. Egy nagyon erős, nehéz múlttal rendelkező srác, akinek igencsak sok mindennel kell megbirkóznia, így már nagyon is kijárt neki, hogy ő is megtalálja a boldogságát a saját részében. Saint pedig teljesen illik hozzá érzékenységével, visszafogottságával, bár azért ők is szépen megküzdöttek egymással, valamint önmagukkal is. Szerencsére a többi szereplő sem tűnt el mellettük, mindegyikőjük jelen volt, és továbbra is lehet érezni az összetartást, szeretet, támogatást közöttük, hogy ők még mindig egy család, amit egyaránt ér veszteség és öröm. És bár korántsem egy hibátlan sorozat, de ezektől a dolgoktól valahogy kitűnik a többi közül.

PEvice>!
Jay Crownover: Nash

Imádtam Nash könyvét. Nagyon jó gondosan felépített jelleme van a csávókának. Ki ne szeretné? Nos Saint kicsit más tészta volt számomra. Volt benne valami ami nem igazán tetszett, mégis jó tulajdonságokkal bírt. Várom a következő Marked-men könyvet! Szeretnék még egy picit olvasni róluk. Biztos vagyok benne, hogy futólag találkozunk velük is úgy mint ahogy Rule és párja valamint Cora és Rome is megjelentek. Elég sok minden derült ki szerintem róluk, a saját könyveik óta! spoiler
Sajnáltam a szomorú szál szereplőjét a könyvben, részben úgy érzem neki köszöntem ez a könyvet és sorozatot hisz Ő hozta össze ezt a családot :D
Nos a következő könyvnek is nagyon jó előkészítője volt ez a rész így tuti, meg veszek azért hogy olvashassam!
Csak ajánlani tudom nem nagyon értem, hogy a magyar könyv kiadó miért nem foglalkozik ezzel a sorozattal, úgy vélem sok vevője lenne vagyis nagy keresett lenne rá.

5 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Jay Crownover: Nash

Aki vesztett már el közeli hozzátartozót rák miatt, azoknak üzenem, hogy lesz a könyvben kb 30 oldal, ami elég kemény lesz.
Eddig ez a rész volt a legösszetettebb; születés, halál, szerelem, szakítás, megbocsátás, minden, ami csak kell.
Nekem azért volt különösen kemény, mert az én anyám is ilyen volt, mint Nash-é, abban az értelemben, h neki sem kellett volna gyereket szülnie, meg hogy az a fontos, mit szólnak a szomszédok, ebből a szempontból megérettem Nasht. És ott volt neki Phil, aki szerette annyira, h az anyja elutasítása fájt ugyan, de nem vert földhöz. Hogy a temetésről elzavarta őket, az külön kedvencem volt tőle.
Royal egyelőre fura nekem. Bírom, csak ennyire nem leszel a szomszédod életének a része ilyen hamar.
Az még eszembe jutott, hogy mind a „nagy” szakítás, mind a „nagy” kibékülés ebben a könyvben volt a legkevésbé drámai, pont ezért tetszett eddig ez a legjobban a sorozatban.
„The next morning while I was at work she left a voice mail that went on for solid twenty minutes about how she now had two boys that were insisting on getting skull tattoos when they were old enough.”
Második olvasásra kedvenceltem, mert rájöttem, hogy sokkal több közös dolog történt velünk a múltban, amit vagy ugyanúgy dolgoztunk fel, vagy a válaszreakció volt ugyanaz.

NaNa_88 >!
Jay Crownover: Nash

Nem igazán tudok már az egyes részekhez mit hozzáfűzni. A maga mondján minden szereplőt a szívembe zártam, szeretem az epizódos és az átívelő történeteket, belezúgok a pasikba, megkedvelem a lányokat.
Nash végig szimpatikus volt, már a bevezető történettől kezdve. Nagyjából ő volt az egyetlen, aki nem kapitális vadbaromként volt aposztrofálva. :D Kedves, gondoskodó srác, aki a családjaként szeretett barátainak és a műveszetének él.
Azt azért megjegyzem, hogy valahol ennek a résznek a legelején festettek egy képet róla. A sok tetoválás és a piercingek itt alaptartozékok, de a Vans cipőnél már végleg eldobtam az agyam. A stílusa is hibátlan. De amikor teljes valójában „megszemlélhettük” azt a bizonyos sárkányos mintát, ami szinte az egészt testét díszíti… Asszem akkor kaptam egy enyhe sztrókot. PLAKÁTRA! :D
Saint annyira nem került hozzám közel, de Nashel együtt, párként, szerettem őket.
Ez a rész meglehetősen sok drámát tartogatott a Phil vonalon. Nem szerettem olvasni, ahogy Nash szenved. :( Viszont az új lehetőségek, az új kihívások felvillanyoztak. Alig vártam, hogy elkezdhessem Rowdyt. Ő már távolról is hatalmas love lett a James Dean-es külsejével. :D

Bízom benne, hogy egyszer felkerülhet ez a sorozat a polcomra. Nem vagyok hajlandó elengedni ezt a társaságot. Kellenek otthonra, hogy bármikor újra a kezembe vehessem a történetüket.


Népszerű idézetek

DarknessAngel >!

Actions always speak louder than words.

Kapcsolódó szócikkek: Royal Hastings
Cheril>!

High school … Not the best years of my life.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Saint Ford
Cheril>!

“All I can see is you. Why can’t you understand that? No one shines as bright as you in the sky I’m looking at. To me there is no sun, no moon, and no stars in the sky, just endless miles of storm clouds and pretty, pretty gray.”

Kapcsolódó szócikkek: Nash Donovan
sziromkiállítás>!

“As for the girl …” He bumped me in the arm with his fist. “There is no falling. You fell. She’s got you and there is no getting loose from that. So she’s guarded, so she’s hard to figure out … did you stop and think maybe the reason you like her, that she matters, is because she isn’t easy like all the rest? Easy is very forgettable, my friend, complicated and difficult stays with you forever. Believe me, I married it.”

Kapcsolódó szócikkek: Rule Archer
1 hozzászólás
Cheril>!

”(…) Your hair is awesome and wild, I love that shit … and your eyes. Fuck me, but your eyes could inspire men to go to war, to paint works of art, to rip their goddamn heart out of their chest and offer it to you without a second thought … then and now.(…)”

Kapcsolódó szócikkek: Nash Donovan
Hiory>!

“Our parents were obviously smoking the same thing when they picked our names out.”

Kapcsolódó szócikkek: Royal Hastings
DarknessAngel >!

I was just about to breathe fire way hotter than the kind inked all over me when I saw her walking toward me. She looked like an angel, even though her name was Saint. It fit her, Saint Ford, healer of the sick and hater of anything and everything having to do with Nash Donovan.

Kapcsolódó szócikkek: Nash Donovan
Hiory>!

“Body art isn’t a contest. The only person that has to like it is the person stuck with it for the rest of their life. As long as you love it when you see it, that’s all that matters.”

Kapcsolódó szócikkek: Nash · tetoválás

A sorozat következő kötete

Marked Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Georgia Le Carre: Sexy Beast
Cora Reilly: Bound By Temptation
J. R. Ward: Lover Eternal
Vi Keeland: The Naked Truth
Andrew Grey: Love Comes Silently
Tillie Cole: A Thousand Boy Kisses
M. Leighton: The Empty Jar
John Green: The Fault in Our Stars
Kati Gardner: Brave Enough