Jet ​(angol) (Marked Men 2.) 206 csillagozás

Jay Crownover: Jet (angol) Jay Crownover: Jet (angol) Jay Crownover: Jet (angol) Jay Crownover: Jet (angol)

With his tight leather pants and a sharp edge that makes him dangerous, Jet Keller is every girl’s rock and roll fantasy. But Ayden Cross is done walking on the wild side with bad boys. She doesn’t want to give in to the heat she sees in Jet’s dark, haunted eyes. She’s afraid of getting burned from the sparks of their spontaneous combustion, even as his touch sets her on fire.

Jet can’t resist the Southern Belle with mile-long legs in cowboy boots who defies his every expectation. Yet the closer he feels to Ayden, the less he seems to know her. While he’s tempted to get under her skin and undo her in every way, he knows firsthand what happens to two people with very different ideas about relationships.

Will the blaze burn into an enduring love. . . or will it consume their dreams and turn them to ashes?

>!
William Morrow, New York, 2013
400 oldal · ISBN: 0062302388
>!
William Morrow, New York, 2013
400 oldal · ISBN: 0062302418
>!
HarperCollins, New York

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Rule Archer · Jet Keller · Ayden Cross


Kedvencelte 35

Most olvassa 10

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Ahogy Pély Barna mondaná: ez most nem jött át.
Túl sok volt a klisé, a nyüglődés és a szemforgatós pillanat, és míg a történet eleje pörgött, és olvastatta magát, addig a második fele teljesen leült.
Jobbat várok ennél JC-től!

20 hozzászólás
Szimirza>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Nem mondhatom, hogy csalódtam, de jobbra számítottam, mivel az első részt szerettem. Kicsit túl sok volt a nyavalygás, meg most az egyszer az egy csillag mínuszba bele számít a fekete inges srácos borító, mert ő nekem brrr…

1 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Amit nagyon utálok, az az, ha valaki belemászik az életembe, tesz valamit, mondván „az érdekeden cselekedtem, csak miattad tettem”, hadd döntsem már el én, h mit akarok, és mi az én érdekem. Köszönöm, el tudom dönteni magam is, mi a jó nekem. Ez az, ami nem tetszett a könyvben, a többit szerettem.
Az pl számomra vicces volt, h a haverjai annyira ismerték Jet viszonyát a nőkhöz, meg se fordult a fejükben, h nem Jet szakított. A szüleiket pedig kifejezetten rühelltem, csoda, h nem jutottak mind Asa sorsára…
Kedvet kaptam egy újabb tetováláshoz, sajnos.
A végén Rome 15 oldalát, akinek felelőssége volt, h mennyi kerüljön oda, nem tudom eldönteni, h furán rosszul döntött, és véletlenül inkább Nash fele húzott, vagy zseni volt, és rögtön Rome könyve mellé el is adta nekem Nash-ét is.
Második olvasás után is ugyanúgy kiakadtam, h Ayden Jet érdekében szakított, és most is akarok új tetoválást.

Bitten>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Az irány adott, de picit most letérünk az sárgaköves útról! Adott egy magát rímekben és kottában kifejező vicces nacis (élőben kiv lennék rá XD) srác és egy erős jellemű pergő nyelvű fiatal lány…. hogy ebből mi lesz …. hihi…. olvassátok el :P
Színek, tinta és pircieng mindenfele …. Imádom továbbra is :D

2019.04.
Srácok! Titeket, mint a tetkót, le sem lehet vakarni…..
Kár a magyar borítóért…..

Petra_Nemes>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Könnyen megkedvelhető ez a banda, és – már csak emiatt is – tovább fogom olvasni a sorozat részeit, attól függetlenül, hogy ez a rész mennyire nem azt adta, amit vártam.
Tetszett a vége, spoiler az hogy Jet, és Ayden is jobb emberré vált egymás mellett. Körülbelül ennyi volt az, amit pozitívumként kiemelhetek.

Nem akarom túlságosan összehasonlítani az előző résszel, de ha az olyan jól sikerült? de rengeteg hiányosságot éreztem. Rule és Shaw történetében nagyon fontos szerepet játszott a munkájuk, és mind a ketten annyira szerették azt, amit csináltak, hogy öröm volt olvasni azokat a részeket, mikor róluk áradoztak. Sajnos itt ez nem volt annyira előtérben, pedig nagyon szívesen olvastam volna Jet élményét a színpadon annál inkább a családi zűr, ami az életüket kiteszi. Sajnálatos módon az írónak ezt nem sikerült jól összehozni, és nekem nem volt annyira élvezetes olvasni, hogy mennyit szenvednek a családjaik miatt.

Nézzük a romantikus szálat! Tehát van két elbaltázott nevelésű önálló felnőttünk, akiknek sikerült kilépni a családjuk nyomorának hálójából, és egy jobb életbe belekezdeni. spoiler
Mellesleg a baráti körük is elég érdekes. Milyen az a barát, aki semmit nem tud a múltadról. Értem én, hogy a jelenben élünk, nem a múltban, de ez a könyv is tökéletes példa arra, hogy a múlt határozza meg, hogy milyenek vagyunk most, a jelenben. Továbbá olyan alapvető dolgokkal sincsenek tisztában, hogy Aydennek van egy bátyja? Felettébb furcsa. spoiler

kocybaba P>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Jaj, hát hova lett a kezdeti lendület?! És mi lett Ayden-nel? Nem ilyennek jött le az előző rész alapján, annyira nehezen szedte össze magát, annyiszor futott el, hogy rossz volt olvasni. Jet-tel már jobban ki voltam békülve, szerethetőbb személyiség, de így sem lett az az álompasi, aki miatt kezem-lábam törném. Asa pedig érdekes, belőle még sok mindent ki lehet hozni. A társaság egyben viszont több mint ötcsillagos, ezek a tetkós, piercinges srácok hihetetlenül összetartanak, látszik rajtuk, hogy egy családot alkotnak, és ezért nagyon szívesen olvasok róluk:)

Paulina_Sándorné P>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Néha olyan érzésem volt, hogy az író húzza mint a rétest a történetet. Jet-et imádtam, viszont Ayden nem mindig volt normálisnak mondható. A történet egyébként jó volt. Jók ezek a fiúk.

DarknessAngel>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Nem volt rossz, de azért jobbra számítottam. Amennyire imádtam a Rule-t, sokkal jobbra.
Ayden eléggé idegesített a folytonos túlbonyolításával, és azzal, hogy örökké csak elfut. Õ hagyja ott Jetet, mégis mindenki a srácra van rászállva, aki ezt hangoztatja is. Legalább valaki nem totál hülye közülük >.<
Jet sokkal szimpatikusabb volt. Tetszett, hogy nem hagyta magát végül a családjával szemben, hogy a sarkára állt és végre azt tette, amit igazán akart.
Ami nagyon tetszett, azok a Rule-Shaw részek voltak… még mindig imádnivalóak együtt :)
Asa nagyon, de nagyon érdekel, annak ellenére, hogy itt egy igazi idiótaként viselkedett.
Rome és a többi fiú is még nagyon érdekel, úgyhogy biztos olvasni fogom a folytatást, ha tehetem.

2 hozzászólás
mea0810>!
Jay Crownover: Jet (angol)

A „család” amit a banda alkot kivételes.Támogatják,segítik egymást és kiállnak a másikért. Amit a legjobban szerettem a történetben, hogy mindenki jelen volt akiket Rulék történetében megismertünk.
Jet és Ayd is küzd a démonokkal, a múlttal és a családdal de sikerül megküzdeniük az érzelmekkel,egymással és mindennel amit eléjük sodort az élet.
Alig várom, hogy olvashassam Rome történetét:)

1 hozzászólás
SzRéka P>!
Jay Crownover: Jet (angol)

Más dolgok voltak hangsúlyosak ebben a részben, például a zene és a múlt, de ugyanúgy szerettem, mint az első könyvet a sorozatból. Ez alkalommal nem sírtam, helyette inkább sodródtam az árral és szimplán élveztem Jet és Ayden párosának a történetét. A váltott szemszög most is szuper volt, a többi szereplőbe pedig fokozatosan szeretek bele – egyre kíváncsibb vagyok az írónő másik sorozatára. Hamarosan el is kezdem. *-*
A fél csillag levonás leginkább a borítónak szól. Ez kicsit furcsán hangzik, azonban a magyar könyv borítója sokkal jobban tetszik – emiatt hagytam a magyar kiadást a kihívások polcain. Kár, hogy a szupertapadós nadrág nem látszik. :D


Népszerű idézetek

s_l_m>!

Sometimes things need to change, because there just isn't any way for them to stay the same.

1 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!

What I really wanted to do was go get my guitar and find someplace quiet and alone where I could write the saddest songs ever, about a girl who simply didn't want what I had to give her.

Petra_Nemes>!

Egyikünknek sem süt napfény a seggéből, kislány, szóval nem tudom miért hiszed azt, hogy egyedül kell szenvedned.

Cheril>!

”[…] What I do know is I want you more than I want to keep breathing.”

Kapcsolódó szócikkek: Jet Keller
Cheril>!

“Do you love me, Jet? Despite it all, do you love me?”

“Ayden, I’m here. Of course I love you. I loved you before, I love you after, and I’ll love you for everything in-between.”

Kapcsolódó szócikkek: Ayden Cross · Jet Keller
Cheril>!

“When the right one comes along, Jet, you figure it out. You move mountains, you change your life and you do whatever it takes to keep them with you. I would be half the man I am without Shaw. She makes me better, she makes me happy, and I can see that Ayden does that for you, too."

Kapcsolódó szócikkek: Rule Archer
Cheril>!

I didn’t want to let him go.

Kapcsolódó szócikkek: Ayden Cross
zwecki>!

I don’t think he’s everything you want; I think he’s everything you need.

Kapcsolódó szócikkek: Ayden Cross · Jet Keller
sziromkiállítás>!

We were two people forever marked by those around us, and it hurt to know it was enough to keep us apart.

Petra_Nemes>!

Most hogy már tudtam milyen könnyű félbeszakadni, megígértem magamnak, hogy ezentúl én leszek az, aki az ő gondját viseli.


A sorozat következő kötete

Marked Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Alice Clayton: Wallbanger
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Sarah Brianne: Lucca
Kristen Callihan: Managed