Jet (Marked Men 2.) 103 csillagozás

Jay Crownover: Jet

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Jet Keller feszes bőrnadrágjával és vészjósló érdességével minden lány fantáziáját lángra lobbantja. Ayden Cross azonban már maga mögött hagyta a rosszfiús korszakát. Nem akarja megadni magát az izzásnak, amit Jet nyugtalanítóan sötét szemében lát. Fél, hogy öngyulladásuk szikrái megégetik, hiszen már a fiú érintése is feltüzeli.

Jet képtelen ellenállni a hosszú combú, veszkócsizmás délvidéki szépségnek, aki minden várakozására rácáfol. Ám minél közelebb érzi magát Aydenhez, mintha annál kevésbé ismerné. Bármennyire szeretné megfejteni a lány titkait, minden lehetséges szempontból kifürkészni őt, a saját bőrén tapasztalhatta, hová vezet, ha két embernek egészen eltérő elképzelései vannak egy párkapcsolatról.

Válhat-e a szalmalángból tartós szerelem… vagy elemészti álmaikat, és elhamvasztja őket?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999042 · Fordította: Komáromy Rudolf

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Rule Archer · Ayden Cross · Jet Keller


Kedvencelte 10

Most olvassa 5

Várólistára tette 76

Kívánságlistára tette 90

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Jay Crownover: Jet

Tetkós-piercinges rosszfiú, aki ráadásul zenész. Könnyű volt meghódítania a szívemet.
Nagyon szerettem ezt a részt is.
És annyira nagyon szeretném már olvasni Rome történetét is.

>!
GytAnett P
Jay Crownover: Jet

Rule után nagyon vártam a Jetről szóló könyvet, sajnos nagyon nagyot csalódtam. Jettől és Aydentől is a falra másztam, ez a 3 csillag csak a mellékszereplők miatt jár.
Ayden titkolózása rendkívül zavart, holott már mindenki számára egyértelmű volt, hogy sokkal egyszerűbb lenne minden, ha végre kitálalna és elmondana mindent. Csodálom, hogy nem vesztette el a barátait. Valóban elég furcsa múltja volt, amire alapvetően én sem lennék büszke, de ez a társaság igen csak elfogadó és nem néznek le senkit a korábbi cselekedetei miatt.
Jet férfi létére nagyon sokat hisztizett. Az édesanyjával való kapcsolatát nagyjából értem. Tudja, hogy ő nem dönthet helyette, mégis irritáló, hogy az anyuka ott marad abban a helyzetben. Nehéz néha megérteni, hogy nem segíthetünk a szüleiknek, ha ők ezt nem hagyják.
A többi hiszti okát igazából nem értettem. Elegem volt a se veled, se nélküled kapcsolatból, holott mindenki, ők is tudták, hogy nekik együtt kellene lenni. Néha jól meg van írva az ilyen jellegű kapcsolat, de itt inkább egyszerűen bosszantó volt.
A fordításról ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy mégis ki az, aki nadrónak nevezi a nadrágot. Egy ideig ültem a mondat felett, mire rájöttem, hogy mit is vett le Jet. Sok fiatalosnak szánt szó volt q könyvben, azonban nálam teljesen a fordítottját érte el.
A mellékszereplőket még mindig imádom, és annak nagyon örültem, hogy Rule-ból is kaptunk még valamennyit, egyáltalán nem hazudtolta meg önmagát, szeretem őt. :)
Igazából minden srácra nagyon kíváncsi vagyok, nem gondoltam volna, de Asa kifejezetten felkeltette az érdeklődésem. :)
Egy gyengébb kötet miatt biztosan nem fogom abbahagyni a sorozatot, amennyiben a többi része is ki lesz adva. :)

1 hozzászólás
>!
Magdi1017
Jay Crownover: Jet

Szerettem…
Jet és Ayden is súlyos lelki terheket cipel magával, ami megakadályozza őket abban , hogy felhőtlenül élvezzék az egymás iránti vonzalmukat.
Kicsit sokat agyaltak ezen mindketten, mit fog szólni a másik a titokhoz, amit hordoznak magukban.
Mondjuk Ayden gondja talán egy-két fokkal súlyosabb, de egyikük helyében sem szerettem volna lenni. Kár volt ennyire titkolózniuk, sok kínlódástól kímélhették volna meg magukat.
Eddig úgy voltam vele, hogy Rome majd nagyon fog érdekelni, de most Asa jobban felkeltette a kíváncsiságomat… :)
spoiler

>!
Sippancs P
Jay Crownover: Jet

Másodszori olvasásra is tartom magam ahhoz, hogy ez a sorozat leggyengébb része. Hiába van Jetnek tetoválása és piercingje (ami nálam az álom kategória), ha egyszerűen nem mozgat meg bennem semmit, és hiába lehetne Ayden alapból egy vagány csaj, ha úgy viselkedik, mint egy rinyagép. És ehhez még hozzájön egy rakat dráma és a kissé fura fordítás is… spoiler
Ennek ellenére bízom benne, hogy a KMK kiadja a következő részeket, hisz még csak most jön a java Rome-mal, Nash-sel és Rowdy-val!

10 hozzászólás
>!
NaNa_88
Jay Crownover: Jet

Furcsa dolgok voltak itt. :D
A történet lazán öt csillagos volt nálam, de időnként találkoztam olyan szavakkal, amik azonnal megakasztottak. A fütyiket még feldolgoztam, mert azokról már az olvasás előtt tudtam, de az első dorongnál, meg tojásfocinál kénytelen voltam behúzni a kéziféket. A szexjeleneteket hála a magasságosnak nem mindet egyértelműen lehúzták ezek a nemkívánatos szavak, és mivel nem túl sok volt belőlük, így meg sem tudtam szokni. Szerencsére valahol a félidőnél @agi89 kisegített egy általa használt módszerrel, így a továbbiakban már én is úgy olvastam, hogy a ponyva borzalmakat kicseréltem a fejemben általam tetsző szavakra és máris sokkal élvehetőbb volt minden. Köcce! :D
Mindezekkel együtt továbbra is elkötelezett rajongója vagyok a bandának. Alig várom, hogy mindegyiküket még jobban megismerhessem. ^^

27 hozzászólás
>!
fruzsi829
Jay Crownover: Jet

A legjobb dolgok soha nem a járt úton találhatók.

Jay Crownover Marked Men című sorozatát néhány évvel ezelőtt volt szerencsém megismerni, amikor is a sorozat nyitókötetét – Rule – olvastam. Azonnal megszerettem ezt a regényt, kikapcsolódásnak teljes mértékben megfelelt. Persze, nem volt tökéletes, megvoltak ennek is a maga hibái, de akkor nekem tetszett, és a mai napig úgy gondolom, hogy Shaw és Rule története egészen jóra sikeredett. Sajnáltam, hogy akkor nem került sor a folytatásra, mert a többi fiúban is láttam lehetőséget, meglehetősen érdekelt, hogy hogyan alakul az ő jövőjük. Így, amikor a Könyvmolyképző bejelentette, hogy átvesznek és folytatnak Ulpiusos könyveket, akkor nagyon bíztam benne, hogy a Marked Men is közte lesz. És így is lett, ugyanis a 2017-es év végén megjelent a második kötet is, amelyben (mint már a könyv címe is sugallja) Jet és Ayden kap főszerepet.

Bővebben: https://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2018/01/music…

>!
agi89
Jay Crownover: Jet

Jet Keller bemásztál a bőröm alá. Szinte hallottam a hangod, ahogy énekelsz.
Nagyonnagyon és még annál is jobban..! ♥

Awww annyira imádom ezt a sorozatot.
Minden szereplője olyan egyéniség akiket én is szeretnék az életembe. És főleg együtt, mindannyian alkotnak egy csodás káoszcsaládot.

Valahogy most nem tetszett Komáromy Rudolf fordítása. :(

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999042 · Fordította: Komáromy Rudolf
1 hozzászólás
>!
Viktória_Erdei 
Jay Crownover: Jet

A két szereplő állandó titkolózása idegesített. Néha édesek voltak, néha túl sok, főleg a drámázás. A szülőket főleg az anyákat egyszerűen nem tudom megérteni.
Nagyon kíváncsi vagyok a többiek könyvére, hogy mit hozott ki a többi fiúból, főleg Rome-ra és Asa-ra.

>!
perpetua P
Jay Crownover: Jet

A Rule olvasásakor még újdonságként hatott rám a műfaj, és emiatt valószínűleg kicsit jobban tetszett. Mostanra már nem egy new adult regény van a hátam mögött és így kell valami plusz ahhoz, hogy igazán nyomot hagyjon bennem.
Külön-külön sem Ayden, sem Jet nem emelkedett ki az eddig megismert szereplők közül, de amint egy légtérbe kerültek (sőt ha éppen kettesben), csak úgy sistergett a levegő. A közöttük lévő kémiát sok páros megirigyelhetné. Tökéletesen egymásra hangolódtak, és annyira bosszantó volt, hogy mindketten játszották a vakot, és nem akarták elfogadni, hogy nekik együtt kell lenniük. A párosítás miatt nagyon szerettem ezt a könyvet.
A történet viszont nem nyűgözött le maximálisan. Jelen volt a szokásos huzavona, néhány nagy titok, zűrös családi háttér, sok jó példát láttunk már ilyen hozzávalókból egy regényre, de ez nem volt most az igazi. Haladtunk szép lassan az árral, nem sok dolgon kellett meglepődnöm, úgyhogy ilyen szempontból többet vártam volna.

>!
Ács_Milán
Jay Crownover: Jet

„Én voltam a jövője, ő az én kiteljesedésem.”

Nagyon nagy reményeket fűztem ehhez a könyvhöz, amit nem sikerült maradéktalanul beváltania. Jó volt, jó volt, de… valami hiányzott, valami kevés volt. Hiányzott az a kis plusz, amitől még jobb lehetett volna és amire végig vártam.

A szereplők mind egytől egyig szerethető karakterek voltak számomra. A kedvenc egyértelműen Jet volt. Ugyan nem a külső tulajdonságai alapján lopta be magát a szívembe, hanem a belső tulajdonságai miatt. A kitetovált, piercinges, vad rocker külső egy igazi meleg és érző szívű embert takar.
Alig vártam, hogy Jet és Ayden között történjen már valami. Az a napnál is világosabb volt és a vak is látta volna, hogy Ayden teljesen odáig van a fiúért. Na, de egyébként melyik nő nem gyengülne el egy ilyen lakótárstól, mint Jet?
Látszólag minden rendben volt, aztán megtörtént, amit nem vártam volna Aydentől. Ennél okosabb csajnak ismertem meg. Az őszinteség helyett inkább a menekülést választotta. Igaz, hogy ez az egyszerűbb út és az egyszerűbb megoldás. Nem igazán értettem egyet a lány minden döntésével, de valamilyen szinten próbáltam megérteni, hogy mit miért tett. Azért bíztam benne, hogy sikerül megoldást találni minden problémára.
Nem kellett csalódnom! Úgy alakult a történet vége, ahogyan vártam.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
fruzsi829

A saját bőrömön tanultam meg, hogy ha elégszer hallunk magunkról valamiféle minősítést, óhatatlanul hinni kezdünk benne.

30. oldal

>!
fruzsi829

Ayden Cross olyan volt, mint valami rejtélyes kirakós játék; valahányszor azt hittem, mindjárt összeáll a kép, előkerült még öt darabka, ami sehová se illett.

6. oldal

>!
fruzsi829

Ha az ember rátalál valakire, aki megfogja, aki megérti őt, azért érdemes harcolnia. A legkevésbé sem hiányzik, hogy öt év múlva visszatekintsen, és azon töprengjen, mi minden történhetett volna. Hidd el, ez a fajta megbánás, ez a fajta „mi lett volna, ha?” gondolkodás addig rágja az ember lelkét, amíg semmit sem hagy belőle.

245. oldal

>!
Ács_Milán

– Nem választhatjuk meg a családunkat, a származásunkat, Jet. Csak azt dönthetjük el, kivé akarunk válni velük ellentétben és miattuk.

205. oldal

>!
fruzsi829

– Hívj, ha szükséged lesz rám.
– Állandóan szükségem lesz rád. Hívni „csak úgy” foglak.

349. oldal

>!
fruzsi829

A legjobb dolgok soha nem a járt úton találhatók.

144. oldal

>!
fruzsi829

Az ember egy szép napon ráébred, hogy ha a helyzet mindig is egyvalamilyen volt, abból még nem következik, hogy örökre olyannak kell maradnia.

247. oldal

>!
fruzsi829

Azt hiszem, mindketten eléggé elfuserált fazonok vagyunk, de együtt mégis működünk, és jobbá tesszük egymást.

344. oldal

>!
fruzsi829

A szerelem nem tökéletes. Kemény munkát igényel, olykor még több erőfeszítést, mint a szimpla megfutamodás. Ha tovább keresed a tökéleteset, el fogod szalasztani az igazit.

357. oldal

>!
Viktória_Erdei 

– Amikor eljön az igazi, azt megérzed, Jet. Hegyeket mozgatsz a kedvéért, megváltoztatod az életedet, és bármit megteszel, ha az kell, hogy őt magad mellett tartsd. Shaw nélkül félember lennék. Jobbá tesz engem, boldogabbá, és látom, hogy Ayden ugyanezt teszi veled.

284. oldal, 14. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Rule Archer

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
S. C. Stephens: Esztelen
Baráth Viktória: Első tánc
Murakami Haruki: Norvég erdő
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Karina Halle: Nem lennék nélküled
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú
Vi Keeland: A beosztott