Jet (Marked Men 2.) 201 csillagozás

Jay Crownover: Jet

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Jet Keller feszes bőrnadrágjával és vészjósló érdességével minden lány fantáziáját lángra lobbantja. Ayden Cross azonban már maga mögött hagyta a rosszfiús korszakát. Nem akarja megadni magát az izzásnak, amit Jet nyugtalanítóan sötét szemében lát. Fél, hogy öngyulladásuk szikrái megégetik, hiszen már a fiú érintése is feltüzeli.

Jet képtelen ellenállni a hosszú combú, veszkócsizmás délvidéki szépségnek, aki minden várakozására rácáfol. Ám minél közelebb érzi magát Aydenhez, mintha annál kevésbé ismerné. Bármennyire szeretné megfejteni a lány titkait, minden lehetséges szempontból kifürkészni őt, a saját bőrén tapasztalhatta, hová vezet, ha két embernek egészen eltérő elképzelései vannak egy párkapcsolatról.

Válhat-e a szalmalángból tartós szerelem… vagy elemészti álmaikat, és elhamvasztja őket?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
368 oldal · ISBN: 9789633999059 · Fordította: Komáromy Rudolf
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
368 oldal · ISBN: 9789633999066 · Fordította: Komáromy Rudolf
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999042 · Fordította: Komáromy Rudolf

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Rule Archer · Jet Keller · Ayden Cross


Kedvencelte 14

Most olvassa 3

Várólistára tette 90

Kívánságlistára tette 77

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Tóth_Orsolya_3 P>!
Jay Crownover: Jet

Tetkós-piercinges rosszfiú, aki ráadásul zenész. Könnyű volt meghódítania a szívemet.
Nagyon szerettem ezt a részt is.
És annyira nagyon szeretném már olvasni Rome történetét is.

GytAnett>!
Jay Crownover: Jet

Rule után nagyon vártam a Jetről szóló könyvet, sajnos nagyon nagyot csalódtam. Jettől és Aydentől is a falra másztam, ez a 3 csillag csak a mellékszereplők miatt jár.
Ayden titkolózása rendkívül zavart, holott már mindenki számára egyértelmű volt, hogy sokkal egyszerűbb lenne minden, ha végre kitálalna és elmondana mindent. Csodálom, hogy nem vesztette el a barátait. Valóban elég furcsa múltja volt, amire alapvetően én sem lennék büszke, de ez a társaság igen csak elfogadó és nem néznek le senkit a korábbi cselekedetei miatt.
Jet férfi létére nagyon sokat hisztizett. Az édesanyjával való kapcsolatát nagyjából értem. Tudja, hogy ő nem dönthet helyette, mégis irritáló, hogy az anyuka ott marad abban a helyzetben. Nehéz néha megérteni, hogy nem segíthetünk a szüleiknek, ha ők ezt nem hagyják.
A többi hiszti okát igazából nem értettem. Elegem volt a se veled, se nélküled kapcsolatból, holott mindenki, ők is tudták, hogy nekik együtt kellene lenni. Néha jól meg van írva az ilyen jellegű kapcsolat, de itt inkább egyszerűen bosszantó volt.
A fordításról ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy mégis ki az, aki nadrónak nevezi a nadrágot. Egy ideig ültem a mondat felett, mire rájöttem, hogy mit is vett le Jet. Sok fiatalosnak szánt szó volt q könyvben, azonban nálam teljesen a fordítottját érte el.
A mellékszereplőket még mindig imádom, és annak nagyon örültem, hogy Rule-ból is kaptunk még valamennyit, egyáltalán nem hazudtolta meg önmagát, szeretem őt. :)
Igazából minden srácra nagyon kíváncsi vagyok, nem gondoltam volna, de Asa kifejezetten felkeltette az érdeklődésem. :)
Egy gyengébb kötet miatt biztosan nem fogom abbahagyni a sorozatot, amennyiben a többi része is ki lesz adva. :)

1 hozzászólás
Magdi1017>!
Jay Crownover: Jet

Szerettem…
Jet és Ayden is súlyos lelki terheket cipel magával, ami megakadályozza őket abban , hogy felhőtlenül élvezzék az egymás iránti vonzalmukat.
Kicsit sokat agyaltak ezen mindketten, mit fog szólni a másik a titokhoz, amit hordoznak magukban.
Mondjuk Ayden gondja talán egy-két fokkal súlyosabb, de egyikük helyében sem szerettem volna lenni. Kár volt ennyire titkolózniuk, sok kínlódástól kímélhették volna meg magukat.
Eddig úgy voltam vele, hogy Rome majd nagyon fog érdekelni, de most Asa jobban felkeltette a kíváncsiságomat… :)
spoiler

vighagika>!
Jay Crownover: Jet

Azzal kezdeném, hogy sajnos alapvetően elég nehéz úgy élvezni egy könyvet, hogy ennyire szörnyű a fordítása. Talán nem is baj, hogy a sorozat többi része csak angolul jelent meg. off
Maga a történet tetszett, bár néha voltak unalmasabb részek. Mégsem ezért nem kapja meg az öt csillagot.
Úgy érzem, elég volt már állandóan abból a szerelmi szálból, ami spoiler. Indokolatlan volt az egész, ha Ayden képes lett volna bármikor spoiler, akkor kevésbé érezném most bosszantónak az ő kapcsolatukat.
Jet feszes nadrágja az én tetszésemet nem igazán nyerte el, de azt hiszem, ez nagyrészt azért van, mert nem szeretem, amikor egy kész karaktert raknak a könyv borítójára, így nem tudom már igazán elképzelni a szereplőket.
Egyébként nem volt ez rossz, kíváncsian várom a folytatást, mert számomra magasan Asa volt a történet legérdekesebb karaktere.

Sippancs P>!
Jay Crownover: Jet

Másodszori olvasásra is tartom magam ahhoz, hogy ez a sorozat leggyengébb része. Hiába van Jetnek tetoválása és piercingje (ami nálam az álom kategória), ha egyszerűen nem mozgat meg bennem semmit, és hiába lehetne Ayden alapból egy vagány csaj, ha úgy viselkedik, mint egy rinyagép. És ehhez még hozzájön egy rakat dráma és a kissé fura fordítás is… spoiler
Ennek ellenére bízom benne, hogy a KMK kiadja a következő részeket, hisz még csak most jön a java Rome-mal, Nash-sel és Rowdy-val!

10 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Jay Crownover: Jet

A fordítás borzasztó volt! Sajnos, ez már a második kiugróan rossz „tôle”, már a Sandra Brown után megjegyeztem a nevét, és most újra ô borzolja az idegeimet olyanokkal, hogy agyontetovált arcok szájába „ menô manó” meg hasonló fura dolgokat ad.
Nagyon sokat vett el a könyv értékébôl. Angolul jobb volt!
Oké, maradjunk annyiban, hogy ha egy kiadónak van annyi esze, hogy a célközönséghez képest mondjuk apja/nagyapja korú férfira bízza egy romantikus könyv fordítását, akkor én úgy gondolom, h én kérek elnézést KR savazásáért.

NaNa_88>!
Jay Crownover: Jet

Furcsa dolgok voltak itt. :D
A történet lazán öt csillagos volt nálam, de időnként találkoztam olyan szavakkal, amik azonnal megakasztottak. A fütyiket még feldolgoztam, mert azokról már az olvasás előtt tudtam, de az első dorongnál, meg tojásfocinál kénytelen voltam behúzni a kéziféket. A szexjeleneteket hála a magasságosnak nem mindet egyértelműen lehúzták ezek a nemkívánatos szavak, és mivel nem túl sok volt belőlük, így meg sem tudtam szokni. Szerencsére valahol a félidőnél @agi89 kisegített egy általa használt módszerrel, így a továbbiakban már én is úgy olvastam, hogy a ponyva borzalmakat kicseréltem a fejemben általam tetsző szavakra és máris sokkal élvehetőbb volt minden. Köcce! :D Mindezekkel együtt továbbra is elkötelezett rajongója vagyok a bandának. Alig várom, hogy mindegyiküket még jobban megismerhessem. ^^

27 hozzászólás
fruzsi829>!
Jay Crownover: Jet

A legjobb dolgok soha nem a járt úton találhatók.

Jay Crownover Marked Men című sorozatát néhány évvel ezelőtt volt szerencsém megismerni, amikor is a sorozat nyitókötetét – Rule – olvastam. Azonnal megszerettem ezt a regényt, kikapcsolódásnak teljes mértékben megfelelt. Persze, nem volt tökéletes, megvoltak ennek is a maga hibái, de akkor nekem tetszett, és a mai napig úgy gondolom, hogy Shaw és Rule története egészen jóra sikeredett. Sajnáltam, hogy akkor nem került sor a folytatásra, mert a többi fiúban is láttam lehetőséget, meglehetősen érdekelt, hogy hogyan alakul az ő jövőjük. Így, amikor a Könyvmolyképző bejelentette, hogy átvesznek és folytatnak Ulpiusos könyveket, akkor nagyon bíztam benne, hogy a Marked Men is közte lesz. És így is lett, ugyanis a 2017-es év végén megjelent a második kötet is, amelyben (mint már a könyv címe is sugallja) Jet és Ayden kap főszerepet.

Bővebben: https://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2018/01/music…

Viktória_Erdei P>!
Jay Crownover: Jet

A két szereplő állandó titkolózása idegesített. Néha édesek voltak, néha túl sok, főleg a drámázás. A szülőket főleg az anyákat egyszerűen nem tudom megérteni.
Nagyon kíváncsi vagyok a többiek könyvére, hogy mit hozott ki a többi fiúból, főleg Rome-ra és Asa-ra.

turanett P>!
Jay Crownover: Jet

Nem sikeredett olyan jóra, mint az előző rész. Jet-et, már az előző részben is megkedvelem, és itt meg is mutathatta, hogy nem csak egy üvöltő rocker. :) Ayden aranyos lány, a múltját hátra hagyva, próbál új életet kezdeni, de sajnos a „démonjai” nem engedik.
Kicsit vontatottnak, néhol unalmasnak éreztem. Akkor kezdett beindulni, mikor Asa feltűnt a színen. Sajnáltam, hogy Ayden annyira titkolózott, ha nem lett volna olyan makacs, akkor kevesebb kárt okozott volna. Remélem folytatják a sorozatot, mert Rome-ra nagyon kíváncsi vagyok. Az első részben, nagyon színpatikus volt, itt viszont, igazi kőbunkó. Persze, megértem, hogy miért, de megkéne tudnia bocsájtani.


Népszerű idézetek

fruzsi829>!

A saját bőrömön tanultam meg, hogy ha elégszer hallunk magunkról valamiféle minősítést, óhatatlanul hinni kezdünk benne.

30. oldal

Ács_Milán>!

– Nem választhatjuk meg a családunkat, a származásunkat, Jet. Csak azt dönthetjük el, kivé akarunk válni velük ellentétben és miattuk.

205. oldal

fruzsi829>!

– Hívj, ha szükséged lesz rám.
– Állandóan szükségem lesz rád. Hívni „csak úgy” foglak.

349. oldal

fruzsi829>!

Ayden Cross olyan volt, mint valami rejtélyes kirakós játék; valahányszor azt hittem, mindjárt összeáll a kép, előkerült még öt darabka, ami sehová se illett.

6. oldal

fruzsi829>!

Ha az ember rátalál valakire, aki megfogja, aki megérti őt, azért érdemes harcolnia. A legkevésbé sem hiányzik, hogy öt év múlva visszatekintsen, és azon töprengjen, mi minden történhetett volna. Hidd el, ez a fajta megbánás, ez a fajta „mi lett volna, ha?” gondolkodás addig rágja az ember lelkét, amíg semmit sem hagy belőle.

245. oldal

fruzsi829>!

A legjobb dolgok soha nem a járt úton találhatók.

144. oldal

fruzsi829>!

Az ember egy szép napon ráébred, hogy ha a helyzet mindig is egyvalamilyen volt, abból még nem következik, hogy örökre olyannak kell maradnia.

247. oldal

fruzsi829>!

Azt hiszem, mindketten eléggé elfuserált fazonok vagyunk, de együtt mégis működünk, és jobbá tesszük egymást.

344. oldal

fruzsi829>!

A szerelem nem tökéletes. Kemény munkát igényel, olykor még több erőfeszítést, mint a szimpla megfutamodás. Ha tovább keresed a tökéleteset, el fogod szalasztani az igazit.

357. oldal

Viktória_Erdei P>!

– Amikor eljön az igazi, azt megérzed, Jet. Hegyeket mozgatsz a kedvéért, megváltoztatod az életedet, és bármit megteszel, ha az kell, hogy őt magad mellett tartsd. Shaw nélkül félember lennék. Jobbá tesz engem, boldogabbá, és látom, hogy Ayden ugyanezt teszi veled.

284. oldal, 14. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Rule Archer

Hasonló könyvek címkék alapján

Taylor Jenkins Reid: Daisy Jones & The Six
Vi Keeland: Szerelmi háromszög
Georgia Cates: A megadás szépsége
S. C. Stephens: Esztelen
Julia Lewis Thomson: Többek között
L. J. Shen: Vagány
Meghan March: Véletlen szeretők
Kristen Proby: Hallgass meg!