A ​tetovált srác (Welcome to the Point 1.) 195 csillagozás

Jay Crownover: A tetovált srác

Nagy ​különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött – akárcsak Shane Baxter. A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja. Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok rosszról gyorsan életveszélyesre fordulnak, és az egyetlen ember, aki mellett biztonságban lehet, a… (tovább)

Eredeti mű: Jay Crownover: Better When He's Bad

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072683 · Fordította: Bálint Orsolya
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072676 · Fordította: Bálint Orsolya

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Shane Baxter · Dovie Pryce


Kedvencelte 19

Most olvassa 12

Várólistára tette 137

Kívánságlistára tette 136

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Jay Crownover: A tetovált srác

Végre egy történet, ami ismét felforrósította a véremet.
Végre egy főhős, aki nem változik meg teljesen, csupán csak annyit amennyit kell.
Dovie nekem nem tetszett, végig ellenszenvesnek találtam, és nem értettem miért.
Most már tudom….és nagyon bosszantó…:D
Shane Baxter az új kedvencem….Drága, sipirc a háremembe. :)
Ajánlom és kedvenc..:)

5 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Jay Crownover: A tetovált srác

Tetszett, tényleg, de ez a cím! Most komolyan, nem lehetett valami frappánsabbat, ami jobban hajaz az eredetire? A fiam ma reggel ki is röhögött (Anya, te meg miket olvasol?!). Jay nagy tetkó rajongó, úgyhogy elég sok könyvében találkozunk tetovált srácokkal. Ez a srác viszont igazi rosszfiú, és nem is akar megváltozni. Mert a városrész (Point) velejéig rossz és egyből eltaposná. A lány pedig nem akarja megváltoztatni (csak egy ici-picit).
Szóval ez a könyv nemcsak NA, hanem egy picit darkos és jelentőssen erotikus. Maga a cselekmény nem túl pörgős, inkább a szereplőkre és a környezetre helyezi a hangsúlyt. Titust kedveltem, de Race nem volt szimpatikus. Remélem sikerül megkedveltetnie magát a saját történetében!
(Ja, és mondja meg valaki, hogy mit esznek a pasik a kis vézna, szeplős vöröskéken? :))

7 hozzászólás
>!
_Eriii P
Jay Crownover: A tetovált srác

Én már az írónő Ruleját is nagyon szerettem, és erőst nagy meglepetés volt számomra ez az új sorozat, mert nagyon szerettem. Nagyon tetszik az írónő írásstílusa, olyan könnyed olyan jó. Nincsen felesleges szócsépelés, nincsenek benne felesleges mozzanatok, minden a helyén van. A történet hihetetlen módon izgalomba tartott. Nagyon megkedveltem a főszereplőket. Imádom a rosszfiú és szendeszüz párosítást, és az a páros szerintem nagyon jó volt. Az erotikus részek is nagyon tetszettek, számomra nem volt erőltetett és ezert különösképpen élvezhető volt. A rossz fiú sem úgy volt beállítva, mint a legtöbb ilyen jellegű könyvnél, hogy a végén kiderül bizony ám egy földre szállt angyal. Nem, itt Bax szerencsére eléggé rossz fiú volt és az is maradt. Nagy plusz pont, mert a történetet nem vágta haza a sok feláll a farkam és nedves szöveg. Volt benne, de nem ezen volt a hangsúly, hanem a sokkal fontosabb dolgoknál. Tökéletes kikapcsolódás, ajánlom….

2 hozzászólás
>!
Naiva P
Jay Crownover: A tetovált srác

Végre olyan könyv, ahol a borító modell és a főszereplő közel-azonos megfelelője a leírtaknak. Ebből a szempontból, ennél a sorozatnál a magyar borítóválasztás(ok) telitalálat(ok).
Szerettem az írónő Marked Men sorozatát. Azt is, hogy ő olyan szereplőkről ír, aki megfelelnek az ő személyiségének. Nem beszélve a legfurább névválasztásokról, amiket a regényei szereplőinek ad. Fogalmam sincs, honnan szedi Jay Crownover ezeket a neveket: Rule, Jet, Nash, Rowdy, Rome és most Dovie. Anyám, ez a név!
Ez a sorozata másabb, mint amire számítottam. Point olyasmi hely lehet, mint Gotham. Tele bűnnel, korrupcióval, erkölcstelenséggel. Ha már a Batman-es hasonlítás. Kicsit Bax-et is hozzá tudnám hasonlítani.
Shane valamivel érzékenyebb, kedvesebb, míg Bax kemény, érzéketlen és félelmetes. Nagyon tetszett a karakterében, amikor ráébredt, hogy milyen ember is ő valójában. Pedig korábban nem izgatták az önismereti kérdések. Ő egy tipikus antihős karakter. spoiler
A történet sem volt rossz. Sőt! Volt benne 1-2 nem várt fordulat. Nagyon gyorsan olvastatja magát.
A hősnő egyébként szimpatikus volt, de a főhős nálam nem most nem úgy talált be, de csak, mert ott volt Race. Ismét egy szokatlan név. Róla szívesebben olvastam volna. Alig várom, hogy az ő kötetébe kezdjek. Remélhetőleg nem csalódom benne.

>!
Sippancs P
Jay Crownover: A tetovált srác

A fene essen Jay Crownoverbe, már megint megcsinálta! Már megint alkotott egy olyan karaktert Shane Baxter személyében, akit legszívesebben kiragadnék a történetből, és elzárnék egy olyan helyre, ahol csakis az enyém lehet! Hát milyen dolog ez?! :)

Imádtam a történetet az elejétől a végéig, és amikor még csak a közepe felé tartottam, már akkor rányomtam a „Kedvencem” gombra. Valószínűleg azért történt mindez így, mert 1. ki voltam éhezve már egy tökös főszereplőre, illetve egy jó kis párosra, 2. teljesen elvonatkoztattam a Marked Men sorozattól. Ez a könyv ugyanis eléggé messze áll a tipikus NA könyvektől, és inkább mondanám romantikus kriminek, mint ifjúsági regénynek. Az egész cselekmény egy titok köré épül, amelyben szerepe van a helyi maffiának, a börtönnek, egy rakat bűncselekménynek és piszkos családi ügyeknek, úgyhogy nem érdemes benne keresni túlzottan finom elemeket.

Ami a karaktereket illeti, a maffia tagokat leszámítva megszerettem szinte mindenkit. Bax és Dovie remek párost alkotott, imádtam, ahogy eleinte kerülgették egymást. Race-t egyenlőre nem tudom hova tenni, de gyanítom, hogy spoiler. Titus nagyon-nagyon izgatja a fantáziámat, főleg, hogy láttam, Reeve-t szánja az írónő párjának, az meg, hogy Honor is kap egy önálló kötetet, már csak hab a tortán.

Alig várom, hogy 2017 márciusában jöjjön Race története!

9 hozzászólás
>!
Bitten
Jay Crownover: A tetovált srác

Hálám üldözni fogja a kiadót, mert bizalmat szavazott Jay-nek!
Fantasztikus tehetség, egyedi stílus, élvezhető fordítás – nekem totálisan elég!
Imádom, amit ez a nő művel a szavakkal és a szereplőkkel!
Végig éreztem a stílusjegyeit, a rá jellemző vonásokat.
Jesszus…… tetoválások…..
Telhetetlenné tesz – még többet akarok!!!! Ide veled folytatás!

>!
Tünde_JLT IP
Jay Crownover: A tetovált srác

„A dolgok sokszor maguktól megoldódnak, Bax. Csak hinned kell benne.”

Ebben a két mondatban benne van minden.
Mindenkinek jár egy második esély, jár egy jobb élet annál, ami a teljes kilátástalanságba taszította.

2 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Jay Crownover: A tetovált srác

Az életem mindig is sötét és kegyetlen lesz, de azt akartam, vágytam rá, hogy ő legyen benne a fény.

Nagyon szerettem. Az írónő Marked Men sorozatáért is odavoltam, és úgy látom, hogy ezzel a sorozattal sem leszek másként.
Igazi rosszfiús spoiler és mellette igazi romantikus/erotikus történet.
spoiler
Nagyon várom Race sztoriját. ;)

2 hozzászólás
>!
V_Ili P
Jay Crownover: A tetovált srác

Nem volt rossz, de nálam nem ütötte meg azt a szintet, amit a Marked Men-nél kaptunk.
Ebből nekem hiányzott a humor.
A fülszöveg alapján én is egy sokkal durvább fazonra számítottam, na jó ezt Bax személyében meg is kaptam. spoiler
Dovie karaktere tetszett, hogy milyen határozott, kemény, a nehéz gyerekkora ellenére is megmaradt az a tiszta, őszinte ember. Más lányok valószínűleg az utca sarkon végezték volna.
Kellett az a kis izgalom és csavar a végére.

>!
Everglow P
Jay Crownover: A tetovált srác

Sokat gondolkodtam azon hogy milyen jó tulajdonságokat tudok írni nektek, hiszen nekem nem az a célom hogy ne olvassátok el ezt a könyvet. Éppen ellenkezőleg. Ezért is vagyok picit csalódott. Elég ellentétes érzéseim vannak, egyfelől úgy éreztem hogy nem kaptam meg mindent amit akartam a könyv 368 oldalából kb. 320 oldalon. Aztán a megmaradt 48 oldalba mindent belesűrítettek, amit csak lehetett…

Bővebben ~ http://booksofdreamer.blogspot.hu/2016/11/jay-crownover…


Népszerű idézetek

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Az életem mindig is sötét és kegyetlen lesz, de azt akartam, vágytam rá, hogy ő legyen benne a fény.

Kapcsolódó szócikkek: Shane Baxter
>!
Cheril

Bolond, aki azt állítja, hogy a bűnözés nem kifizetődő. Nagyon is jól lehet vele keresni, ezért is olyan elterjedt.

3 hozzászólás
>!
Naiva P

Minden magabiztos, öntörvényű férfiban van valami vonzó, de te elég okos vagy ahhoz, hogy tudd, milyen veszélyes, és hogy vele semmi sem szólhat örökre.

>!
popKORN0725

Tudom, hogy képes lennél meghalni értem (…). De tudnom kell, hogy képes lennél-e élni értem?

336. oldal

>!
BadAngel

– Az igazságot akarod hallani, vagy hazudjak neked?
(…)
– Hazudj!

274. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dovie Pryce · Shane Baxter
>!
KönyvMoly_1989 P

Egy férfi, akinek ilyen sok titok lappang a sötét szemében, a legnagyobb balszerencse, ami egy lánnyal történhet.

23. oldal

>!
Ciccnyog ISP

    Ez a lány darabokra szedett, és otthagyott széthullva a szobában. Fogalmam sem volt, hogyan és milyen sorrendben tudom innen összerakni magam.

186. oldal

1 hozzászólás
>!
Cheril

Mert számomra mindig csak egy út létezett: mindent vagy semmit.

>!
Cheril

Nem tudtam többé rossz dolgokra gondolni, mikor ő mindent jobbá tett.

>!
Cheril

– Mindennek megvan az ára, amit valaki megfizet – (…).


A sorozat következő kötete

Welcome to the Point sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: Megölni Sarait
Nalini Singh: Vonzódás
Darynda Jones: Második sírhant
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Nalini Singh: Angyalárny
J. D. Robb: Halálos rejtekhely
Julie Garwood: Árnyéktánc
Meg Cabot: Töltött galamb
Stephanie Barron: A hely szelleme
Norman Mailer: A hóhér dala