!

A ​tetovált srác (Welcome to the Point 1.) 161 csillagozás

Jay Crownover: A tetovált srác
Book24 · 2.590 Ft –16% 2.176 Ft
Bookline · 2.590 Ft –15% 2.201 Ft
Régikönyvek.hu · 2.590 Ft –15% 2.201 Ft
Book and Walk 2.072 Ft
Publioboox · 2.590 Ft –5% 2.461 Ft
1.300 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Nagy ​különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött – akárcsak Shane Baxter. A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja. Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok rosszról gyorsan életveszélyesre fordulnak, és az egyetlen ember, aki mellett biztonságban lehet, a… (tovább)

Eredeti mű: Jay Crownover: Better When He's Bad

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072683 · Fordította: Bálint Orsolya
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072676 · Fordította: Bálint Orsolya

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Shane Baxter · Dovie Pryce


Hirdetés

Kedvencelte 12

Most olvassa 12

Várólistára tette 124

Kívánságlistára tette 129

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
Nikolett0907 P
Jay Crownover: A tetovált srác

Végre egy történet, ami ismét felforrósította a véremet.
Végre egy főhős, aki nem változik meg teljesen, csupán csak annyit amennyit kell.
Dovie nekem nem tetszett, végig ellenszenvesnek találtam, és nem értettem miért.
Most már tudom….és nagyon bosszantó…:D
Shane Baxter az új kedvencem….Drága, sipirc a háremembe. :)
Ajánlom és kedvenc..:)

>!
Sippancs P
Jay Crownover: A tetovált srác

A fene essen Jay Crownoverbe, már megint megcsinálta! Már megint alkotott egy olyan karaktert Shane Baxter személyében, akit legszívesebben kiragadnék a történetből, és elzárnék egy olyan helyre, ahol csakis az enyém lehet! Hát milyen dolog ez?! :)

Imádtam a történetet az elejétől a végéig, és amikor még csak a közepe felé tartottam, már akkor rányomtam a „Kedvencem” gombra. Valószínűleg azért történt mindez így, mert 1. ki voltam éhezve már egy tökös főszereplőre, illetve egy jó kis párosra, 2. teljesen elvonatkoztattam a Marked Men sorozattól. Ez a könyv ugyanis eléggé messze áll a tipikus NA könyvektől, és inkább mondanám romantikus kriminek, mint ifjúsági regénynek. Az egész cselekmény egy titok köré épül, amelyben szerepe van a helyi maffiának, a börtönnek, egy rakat bűncselekménynek és piszkos családi ügyeknek, úgyhogy nem érdemes benne keresni túlzottan finom elemeket.

Ami a karaktereket illeti, a maffia tagokat leszámítva megszerettem szinte mindenkit. Bax és Dovie remek párost alkotott, imádtam, ahogy eleinte kerülgették egymást. Race-t egyenlőre nem tudom hova tenni, de gyanítom, hogy spoiler. Titus nagyon-nagyon izgatja a fantáziámat, főleg, hogy láttam, Reeve-t szánja az írónő párjának, az meg, hogy Honor is kap egy önálló kötetet, már csak hab a tortán.

Alig várom, hogy 2017 márciusában jöjjön Race története!

9 hozzászólás
+
>!
Naiva P
Jay Crownover: A tetovált srác

Végre olyan könyv, ahol a borító modell és a főszereplő közel-azonos megfelelője a leírtaknak. Ebből a szempontból, ennél a sorozatnál a magyar borítóválasztás(ok) telitalálat(ok).
Szerettem az írónő Marked Men sorozatát. Azt is, hogy ő olyan szereplőkről ír, aki megfelelnek az ő személyiségének. Nem beszélve a legfurább névválasztásokról, amiket a regényei szereplőinek ad. Fogalmam sincs, honnan szedi Jay Crownover ezeket a neveket: Rule, Jet, Nash, Rowdy, Rome és most Dovie. Anyám, ez a név!
Ez a sorozata másabb, mint amire számítottam. Point olyasmi hely lehet, mint Gotham. Tele bűnnel, korrupcióval, erkölcstelenséggel. Ha már a Batman-es hasonlítás. Kicsit Bax-et is hozzá tudnám hasonlítani.
Shane valamivel érzékenyebb, kedvesebb, míg Bax kemény, érzéketlen és félelmetes. Nagyon tetszett a karakterében, amikor ráébredt, hogy milyen ember is ő valójában. Pedig korábban nem izgatták az önismereti kérdések. Ő egy tipikus antihős karakter. spoiler
A történet sem volt rossz. Sőt! Volt benne 1-2 nem várt fordulat. Nagyon gyorsan olvastatja magát.
A hősnő egyébként szimpatikus volt, de a főhős nálam nem most nem úgy talált be, de csak, mert ott volt Race. Ismét egy szokatlan név. Róla szívesebben olvastam volna. Alig várom, hogy az ő kötetébe kezdjek. Remélhetőleg nem csalódom benne.

>!
Bitten P
Jay Crownover: A tetovált srác

Hálám üldözni fogja a kiadót, mert bizalmat szavazott Jay-nek!
Fantasztikus tehetség, egyedi stílus, élvezhető fordítás – nekem totálisan elég!
Imádom, amit ez a nő művel a szavakkal és a szereplőkkel!
Végig éreztem a stílusjegyeit, a rá jellemző vonásokat.
Jesszus…… tetoválások…..
Telhetetlenné tesz – még többet akarok!!!! Ide veled folytatás!

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Jay Crownover: A tetovált srác

Az életem mindig is sötét és kegyetlen lesz, de azt akartam, vágytam rá, hogy ő legyen benne a fény.

Nagyon szerettem. Az írónő Marked Men sorozatáért is odavoltam, és úgy látom, hogy ezzel a sorozattal sem leszek másként.
Igazi rosszfiús spoiler és mellette igazi romantikus/erotikus történet.
spoiler
Nagyon várom Race sztoriját. ;)

2 hozzászólás
>!
V_Ili P
Jay Crownover: A tetovált srác

Nem volt rossz, de nálam nem ütötte meg azt a szintet, amit a Marked Men-nél kaptunk.
Ebből nekem hiányzott a humor.
A fülszöveg alapján én is egy sokkal durvább fazonra számítottam, na jó ezt Bax személyében meg is kaptam. spoiler
Dovie karaktere tetszett, hogy milyen határozott, kemény, a nehéz gyerekkora ellenére is megmaradt az a tiszta, őszinte ember. Más lányok valószínűleg az utca sarkon végezték volna.
Kellett az a kis izgalom és csavar a végére.

>!
HoneyBee0395 P
Jay Crownover: A tetovált srác

Sokat gondolkodtam azon hogy milyen jó tulajdonságokat tudok írni nektek, hiszen nekem nem az a célom hogy ne olvassátok el ezt a könyvet. Éppen ellenkezőleg. Ezért is vagyok picit csalódott. Elég ellentétes érzéseim vannak, egyfelől úgy éreztem hogy nem kaptam meg mindent amit akartam a könyv 368 oldalából kb. 320 oldalon. Aztán a megmaradt 48 oldalba mindent belesűrítettek, amit csak lehetett…

Bővebben ~ http://booksofdreamer.blogspot.hu/2016/11/jay-crownover…

>!
agi89 P
Jay Crownover: A tetovált srác

Jujjj drága szívem!
Meglettél dolgoztatva rendesen.
Beleszerettem Shanebe.
Imádtam Baxet.
Simogatnám én is a csillagos tetoválását.
És szeretnék célba érni… :P

Teljesen odáig vagyok ezekért a tetovált rosszfiúkért. Nem tudom megunni őket. ;)
És ebben a részben kaptunk Dovie személyében egy olyan női főszereplőt akit nem lehetett nem kedvelni.
A váltott szemszögben írt történetek tényleg a szívemcsücsökjei.
Sokáig csak olyan 4-4,5 csillagot adtam volna, de a történet utolsó harmada miatt nem tudom nem 5 csillagra értékelni. De a vége az annyira jó volt..! Végtelenül izgalmas. Szexi.

Jay megint alkotott egy olyan pasit akit nagyon-nagyon szeretnék a kezeim közé kaparintani. Még-még-méééég! Még többet akarooook!

Nagyon kíváncsi vagyok a sorozat többi részére. Race nem lett nagy kedvencem, de izgalmas figurának tartom. Várom.

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072676 · Fordította: Bálint Orsolya
>!
deen
Jay Crownover: A tetovált srác

Nehezen tudom eldönteni, hogy hány csillagot adjak ennek a könyvnek, ugyanis nekem valahol csalódás volt. A fülszöveg alapján egy lelke mélyéig züllött, bűnöző srácra számítottam, ehelyett azonban kaptam egy kemény csávót, aki egyáltalán nem is annyira rossz, mint beállítják. A könyv első felében végig azt sulykolták az olvasóba, hogy Bax igazi nehézfiú, gengszter, aki semmitől sem riad vissza, ahogy Dovie mondaná még az univerzum is megüzente, hogy ő rossz, de az összes többi szereplő is állandóan ezzel traktálja Dovie-t. Aztán egy kemény fiú, ártatlan kislány klisével az írónő ki is nyírta ezt a felépített képet Baxról. A könyv kétharmada jóformán kimerül az erotikus jelenetekben, amikkel abszolút semmi baj, jól megírtak, illenek Baxhez. A krimi szál viszont kimerül abban, hogy Bax kérdezősködik arról, hol találja meg Race-t, az egyetlen barátját, aki tudja, mi történt aznap, mikor Bax-et letartóztatták. Vártam volna valami keményfiús hozzáállást, ami illett volna Bax hírnevéhez, de csak lagymatag összehúzom a szemöldököm és merőn nézek cselekményt kaptam. spoiler A könyv utolsó harmadában pörög csak fel a cselekmény, de az igazán izgalmasra sikerült. Az írónő próbált mindent belesűríteni ebbe a rövid részbe, és tényleg beleadott mindent, kaptam fordulatokat és jó kis csavarokat, és egy jó lezárást. Nekem azonban az eleje miatt hiányérzetem maradt és összességében nem múlja felül az átlagot. Egy ilyen fülszövegű, romantikus krimi kategóriába sorolt könyvtől többet vártam volna. Race pedig annyira semmilyen karakter volt, hogy nem hiszem, hogy kíváncsi vagyok az ő történetére.

>!
Suzy25
Jay Crownover: A tetovált srác

Első könyvem volt az írónőtől és meg kell mondjam tetszett. Igazi rosszfiús sztori ez. Rosszfiú aki annyira azért nem is az. Mindegy milyen, mert van mellette egy igazi csajszi aki minden rossz és jó tulajdonságát ki tudja hozni belőle. Várom Race könyvét….

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Az életem mindig is sötét és kegyetlen lesz, de azt akartam, vágytam rá, hogy ő legyen benne a fény.

Kapcsolódó szócikkek: Shane Baxter
>!
Cheril

Bolond, aki azt állítja, hogy a bűnözés nem kifizetődő. Nagyon is jól lehet vele keresni, ezért is olyan elterjedt.

3 hozzászólás
>!
popKORN0725

Tudom, hogy képes lennél meghalni értem (…). De tudnom kell, hogy képes lennél-e élni értem?

336. oldal

>!
BadAngel 

– Az igazságot akarod hallani, vagy hazudjak neked?
(…)
– Hazudj!

274. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dovie Pryce · Shane Baxter
+
>!
Naiva P

Minden magabiztos, öntörvényű férfiban van valami vonzó, de te elég okos vagy ahhoz, hogy tudd, milyen veszélyes, és hogy vele semmi sem szólhat örökre.

>!
KönyvMoly_1989 P

Egy férfi, akinek ilyen sok titok lappang a sötét szemében, a legnagyobb balszerencse, ami egy lánnyal történhet.

23. oldal

>!
Ciccnyog ISP

    Ez a lány darabokra szedett, és otthagyott széthullva a szobában. Fogalmam sem volt, hogyan és milyen sorrendben tudom innen összerakni magam.

186. oldal

1 hozzászólás
>!
Cheril

Mert számomra mindig csak egy út létezett: mindent vagy semmit.

>!
Tóth_Orsolya_3 P

– A dolgok sokszor maguktól is megoldódnak, Bax. Csak hinned kell benne.
Felemeltem a fejem, és a szemébe néztem. Olyan bájos volt, olyan bizakodó, tele jósággal és kedvességgel. Tudtam, hogy ő az egyetlen, aki helyes utat mutathat nekem ezen a könyörtelen és bűnös helyen, ahol éltünk.
– Nincs szükségem hitre, Dovie, nekem itt vagy te.

Kapcsolódó szócikkek: Dovie Pryce · Shane Baxter
>!
Cheril

– Mindennek megvan az ára, amit valaki megfizet – (…).


A sorozat következő kötete

Welcome to the Point sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: A soha határa
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll
Monica Murphy: Second Chance Boyfriend – Második esély pasi
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Jasinda Wilder: Falling Into You – Zuhanok beléd
J. Sterling: The Perfect Game – A hibátlan játék
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem