A ​tetovált srác (Welcome to the Point 1.) 401 csillagozás

Jay Crownover: A tetovált srác

Nagy ​különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött – akárcsak Shane Baxter. A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja. Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok rosszról gyorsan életveszélyesre fordulnak, és az egyetlen ember, aki mellett biztonságban lehet, a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072683 · Fordította: Bálint Orsolya
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
368 oldal · ISBN: 9789634072676 · Fordította: Bálint Orsolya

Enciklopédia 36

Szereplők népszerűség szerint

Shane Baxter · Titus King · Dovie Pryce · Race Hartman · Benny · Brysen Carter · Carmen · Gus · Honor

Helyszínek népszerűség szerint

Point


Kedvencelte 43

Most olvassa 13

Várólistára tette 168

Kívánságlistára tette 132

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Végre egy történet, ami ismét felforrósította a véremet.
Végre egy főhős, aki nem változik meg teljesen, csupán csak annyit amennyit kell.
Dovie nekem nem tetszett, végig ellenszenvesnek találtam, és nem értettem miért.
Most már tudom….és nagyon bosszantó…:D
Shane Baxter az új kedvencem….Drága, sipirc a háremembe. :)
Ajánlom és kedvenc..:)

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Tetszett, tényleg, de ez a cím! Most komolyan, nem lehetett valami frappánsabbat, ami jobban hajaz az eredetire? A fiam ma reggel ki is röhögött (Anya, te meg miket olvasol?!). Jay nagy tetkó rajongó, úgyhogy elég sok könyvében találkozunk tetovált srácokkal. Ez a srác viszont igazi rosszfiú, és nem is akar megváltozni. Mert a városrész (Point) velejéig rossz és egyből eltaposná. A lány pedig nem akarja megváltoztatni (csak egy ici-picit).
Szóval ez a könyv nemcsak NA, hanem egy picit darkos és jelentőssen erotikus. Maga a cselekmény nem túl pörgős, inkább a szereplőkre és a környezetre helyezi a hangsúlyt. Titust kedveltem, de Race nem volt szimpatikus. Remélem sikerül megkedveltetnie magát a saját történetében!
(Ja, és mondja meg valaki, hogy mit esznek a pasik a kis vézna, szeplős vöröskéken? :))

7 hozzászólás
_Eriii P>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Én már az írónő Ruleját is nagyon szerettem, és erőst nagy meglepetés volt számomra ez az új sorozat, mert nagyon szerettem. Nagyon tetszik az írónő írásstílusa, olyan könnyed olyan jó. Nincsen felesleges szócsépelés, nincsenek benne felesleges mozzanatok, minden a helyén van. A történet hihetetlen módon izgalomba tartott. Nagyon megkedveltem a főszereplőket. Imádom a rosszfiú és szendeszüz párosítást, és az a páros szerintem nagyon jó volt. Az erotikus részek is nagyon tetszettek, számomra nem volt erőltetett és ezert különösképpen élvezhető volt. A rossz fiú sem úgy volt beállítva, mint a legtöbb ilyen jellegű könyvnél, hogy a végén kiderül bizony ám egy földre szállt angyal. Nem, itt Bax szerencsére eléggé rossz fiú volt és az is maradt. Nagy plusz pont, mert a történetet nem vágta haza a sok feláll a farkam és nedves szöveg. Volt benne, de nem ezen volt a hangsúly, hanem a sokkal fontosabb dolgoknál. Tökéletes kikapcsolódás, ajánlom….

2 hozzászólás
Naiva>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Végre olyan könyv, ahol a borító modell és a főszereplő közel-azonos megfelelője a leírtaknak. Ebből a szempontból, ennél a sorozatnál a magyar borítóválasztás(ok) telitalálat(ok).
Szerettem az írónő Marked Men sorozatát. Azt is, hogy ő olyan szereplőkről ír, aki megfelelnek az ő személyiségének. Nem beszélve a legfurább névválasztásokról, amiket a regényei szereplőinek ad. Fogalmam sincs, honnan szedi Jay Crownover ezeket a neveket: Rule, Jet, Nash, Rowdy, Rome és most Dovie. Anyám, ez a név!
Ez a sorozata másabb, mint amire számítottam. Point olyasmi hely lehet, mint Gotham. Tele bűnnel, korrupcióval, erkölcstelenséggel. Ha már a Batman-es hasonlítás. Kicsit Bax-et is hozzá tudnám hasonlítani.
Shane valamivel érzékenyebb, kedvesebb, míg Bax kemény, érzéketlen és félelmetes. Nagyon tetszett a karakterében, amikor ráébredt, hogy milyen ember is ő valójában. Pedig korábban nem izgatták az önismereti kérdések. Ő egy tipikus antihős karakter. spoiler
A történet sem volt rossz. Sőt! Volt benne 1-2 nem várt fordulat. Nagyon gyorsan olvastatja magát.
A hősnő egyébként szimpatikus volt, Bax pedig: ♥
Ismét egy szokatlan név. Alig várom, hogy Race kötetébe kezdjek. Remélhetőleg nem csalódom benne.

Tünde_JLT I>!
Jay Crownover: A tetovált srác

„A dolgok sokszor maguktól megoldódnak, Bax. Csak hinned kell benne.”

Ebben a két mondatban benne van minden.
Mindenkinek jár egy második esély, jár egy jobb élet annál, ami a teljes kilátástalanságba taszította.

2 hozzászólás
Sippancs P>!
Jay Crownover: A tetovált srác

A fene essen Jay Crownoverbe, már megint megcsinálta! Már megint alkotott egy olyan karaktert Shane Baxter személyében, akit legszívesebben kiragadnék a történetből, és elzárnék egy olyan helyre, ahol csakis az enyém lehet! Hát milyen dolog ez?! :)

Imádtam a történetet az elejétől a végéig, és amikor még csak a közepe felé tartottam, már akkor rányomtam a „Kedvencem” gombra. Valószínűleg azért történt mindez így, mert 1. ki voltam éhezve már egy tökös főszereplőre, illetve egy jó kis párosra, 2. teljesen elvonatkoztattam a Marked Men sorozattól. Ez a könyv ugyanis eléggé messze áll a tipikus NA könyvektől, és inkább mondanám romantikus kriminek, mint ifjúsági regénynek. Az egész cselekmény egy titok köré épül, amelyben szerepe van a helyi maffiának, a börtönnek, egy rakat bűncselekménynek és piszkos családi ügyeknek, úgyhogy nem érdemes benne keresni túlzottan finom elemeket.

Ami a karaktereket illeti, a maffia tagokat leszámítva megszerettem szinte mindenkit. Bax és Dovie remek párost alkotott, imádtam, ahogy eleinte kerülgették egymást. Race-t egyenlőre nem tudom hova tenni, de gyanítom, hogy spoiler. Titus nagyon-nagyon izgatja a fantáziámat, főleg, hogy láttam, Reeve-t szánja az írónő párjának, az meg, hogy Honor is kap egy önálló kötetet, már csak hab a tortán.

Alig várom, hogy 2017 márciusában jöjjön Race története!

9 hozzászólás
Bitten>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Hálám üldözni fogja a kiadót, mert bizalmat szavazott Jay-nek!
Fantasztikus tehetség, egyedi stílus, élvezhető fordítás – nekem totálisan elég!
Imádom, amit ez a nő művel a szavakkal és a szereplőkkel!
Végig éreztem a stílusjegyeit, a rá jellemző vonásokat.
Jesszus…… tetoválások…..
Telhetetlenné tesz – még többet akarok!!!! Ide veled folytatás!

zuna19 >!
Jay Crownover: A tetovált srác

Azt kell írnom, hogy nem vett meg magának az írónő. Ez az első könyvem, tőle, de elgondolkozok, hogy ez legyen e az utolsó is. Valamiért szerettem volna minél hamarabb végezni vele – nem jó értelemben.
Anno mikor megjelent a könyv a borítója miatt nem kezdtem bele, szörnyűségesnek találtam. Őszintén még most is azt gondolom róla. De az összes részé gáz, szerintem.
Shane és Dovie szerethető volt. Nekem valami a történettel nem stimmelt. A következő rész egyáltalán nem érdekel Race nekem nem lett kimondottan szimpi. Talán még Titus könyve megér majd egy próbálkozást.

9 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Az életem mindig is sötét és kegyetlen lesz, de azt akartam, vágytam rá, hogy ő legyen benne a fény.

Nagyon szerettem. Az írónő Marked Men sorozatáért is odavoltam, és úgy látom, hogy ezzel a sorozattal sem leszek másként.
Igazi rosszfiús spoiler és mellette igazi romantikus/erotikus történet.
spoiler
Nagyon várom Race sztoriját. ;)

2 hozzászólás
Orsi999>!
Jay Crownover: A tetovált srác

Az igaz, hogy lassan haladtam vele, de ez nem a könyv hibája volt, mivel amikor csak bírtam, olvastam. Voltak olyan pontok, amikor szinte már unalmasnak tűnt, de végül is tetszett és a végén spoiler nagyon meglepődtem.
Maga az alaptörténet nagyon élethű, az írónő nem szépített semmin se, és ez pont így volt jó. Az meg külön tetszett, hogy Bax nem fordult ki magából a végére, és csak nagyon minimálisan változott.
Szerintem a magyar borító választás tökéletes, a borítón szereplő férfinak még a tetoválása is ott van, mint Baxnak.


Népszerű idézetek

Tóth_Orsolya_3 P>!

Az életem mindig is sötét és kegyetlen lesz, de azt akartam, vágytam rá, hogy ő legyen benne a fény.

Kapcsolódó szócikkek: Shane Baxter
Cheril>!

Bolond, aki azt állítja, hogy a bűnözés nem kifizetődő. Nagyon is jól lehet vele keresni, ezért is olyan elterjedt.

Kapcsolódó szócikkek: bűnözés · Shane Baxter
3 hozzászólás
ƨɔɴом P>!

Tudom, hogy képes lennél meghalni értem […]. De tudnom kell, hogy képes lennél-e élni értem?

336. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dovie Pryce
KönyvMoly_1989>!

Egy férfi, akinek ilyen sok titok lappang a sötét szemében, a legnagyobb balszerencse, ami egy lánnyal történhet.

23. oldal

Kapcsolódó szócikkek: balszerencse · Carmen · titok
Naiva>!

Minden magabiztos, öntörvényű férfiban van valami vonzó, de te elég okos vagy ahhoz, hogy tudd, milyen veszélyes, és hogy vele semmi sem szólhat örökre.

Kapcsolódó szócikkek: Brysen Carter
Milli88 P>!

Ígérem neked, hogy mindig a tiéd lesz a legjobb részem, amit csak adhatok.

Kapcsolódó szócikkek: Shane Baxter
Cheril>!

Nem bántalak meg, ha azt mondom, hogy a pasid egyszerre rémisztő és szívdöglesztő?

Kapcsolódó szócikkek: Brysen Carter
Gothic01>!

A nevem Shane Baxter, a legtöbb embernek csak Bax, és tolvaj vagyok.
Van csajod? Lecsapom a kezedről. Van egy menő verdád, amire a gatyád is ráment? Ellopom tőled. Vannak drága kütyüid, amiket féltve őrzöl otthon? Betöröl hozzád és elveszem, mert valószínűleg úgysincs rájuk szükséged. Ami nincs leszögezve vagy hozzád láncolva, azt jó eséllyel megfújom.

14. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shane Baxter
Gothic01>!

– […] Gondolod, hogy egy nap majd úgy döntök, inkább bankár vagy tőzsdeügynök szeretnék lenni? Nem tudom, milyen álomvilágban élsz, de az én életem soha nem lesz ilyen. Én bűnöző vagyok, és csak ehhez értek.

257. oldal

Kapcsolódó szócikkek: bűnözés · élet · Shane Baxter
Gothic01>!

– […] Tudom, hogy nem vagyok jó választás, sem egy álompasi, de soha senki nem fog úgy küzdeni érted, mint én. Ígérem neked, hogy mindig a tiéd lesz a legjobb részem, amit csak adhatok.

340. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shane Baxter

A sorozat következő kötete

Welcome to the Point sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Marilyn Miller: A vezér
Anne L. Green: Törött szárnyakkal
Anita Boza: Édes borzongás
Laurelin Paige: Első érintés
Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes
Sarah J. Maas: Föld és vér háza