Showdown ​on the Smuggler's Moon (Star Wars 2.) 7 csillagozás

Jason Aaron: Star Wars 2. – Showdown on the Smuggler's Moon

Luke continues his quest to learn about the Jedi by heading for the Jedi Temple on Coruscant. But when his lightsaber is stolen, he soon finds himself entrapped and imprisoned! Will his friends come to his aid before he's forced to enter the Arena of Death? Meanwhile, Han and Leia are confronted by an unexpected foe. The Imperials are closing in on them, and they were set on the rebels' trail by a mysterious woman from Han's past – one with a very personal grudge! As Chewbacca is unleashed, Han finds himself dealing with…a ball and chain?! You've got to read it to believe it! Plus: Injustice reigns on Tatooine as villainous scum run rampant. Will Ben Kenobi risk revealing himself to do what's right? It's a special tale from Obi-Wan's past! Collecting STAR WARS (2015) #7–12.

>!
Marvel, 2016
136 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780785192145 · Illusztrálta: Simone Bianchi, Stuart Immonen, Wade Von Grawbadger

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Obi-Wan Kenobi


Kiemelt értékelések

>!
ViraMors P
Jason Aaron: Star Wars 2. – Showdown on the Smuggler's Moon

Hangyányit jobban tetszett, mint az előző kötet, de egészen őszintén kiakaszt, hogy mindenki tipródik valamin, ráadásul majdnem annyifelé kódorognak, ahány fontos szereplőnk van, ami eléggé elaprózza a történetet, pedig vannak benne kifejezetten érdekes ötletek. Luke története a kínlódás ellenére is sokkal inkább bejött, mint a Han féle spoiler, amiben volt pár remekül kivitelezett csatajelenet, de ezen túlmenően inkább csak bosszantani tudott.

>!
Ebe_Endocott 
Jason Aaron: Star Wars 2. – Showdown on the Smuggler's Moon

Ez úgy volt jó ahogy van, izgalmas volt, tetszettek a kalandok a szereplők, és végre jöhet a rész ahol összefut a két sorozat.

>!
Kopaszkutya84
Jason Aaron: Star Wars 2. – Showdown on the Smuggler's Moon

Jobb volt mint az előző rész. Remélem Kreel-t még látjuk valahol. Egész ütős karakter volt. A Csubi és Dengar közti harc is tetszetős volt. Gondolom a spoiler. Sana nem lett szimpatikusabb sajnos. Ben naplója viszont érdekes. Úgy tűnik a következő TPB-kben helyet kap majd egy-egy részlet belőle.

1 hozzászólás
>!
PAVideoStudio
Jason Aaron: Star Wars 2. – Showdown on the Smuggler's Moon

Ahogy jelentek meg a rajongói fordítások az adott számokhoz úgy olvastam. A 7. szám, a From the Journals of Old Ben Kenobi: „The Last of His Breed” önmagában jobban tetszett, mint a Skywalker Strikes, a beúszó szöveg azokkal a betűkkel brutálisan király. Luke arcának megrajzolása már nem volt annyira idegen, mint az előző TPB-ben. A távoli és a kétoldalas képek nagyon jól néznek ki, a csillagrombolók megrajzolása meseszép. Itt már jobban bejöttek az utalások a PT-re és az OT-ra. A legjobban Luke történetszála tetszett, és végre Han rétestésztája is elkészült a sejtéseimnek megfelelően. Az utolsó 12. szám pedig elég érdekes kezdést sejtet a Vader Down sorozatnak.

>!
Nightmare I
Jason Aaron: Star Wars 2. – Showdown on the Smuggler's Moon

Jobban tetszett, mint a Skywalker Strikes. Dengar halálának örültem volna, de mindenki tudta, hogy nem fog meghalni.

Kenobi naplója király volt. Hamar sort kerítek a következő részre. Már letöltöttem rajongói fordításban a teljes sorozatot, mivel néhány hónap, és a Szukits kiadja hivatalosan magyarul.


Népszerű idézetek

>!
Saille P

Rumor was that the bloated gangster took lavish baths all throughout the day, lest he perspire in the heat. But I didn't believe that rumor.
I'd met Jabba.
Jabba had never bathed in his life.

#7 From the Journal of Old Ben kenobi: The Last of His Breed

Kapcsolódó szócikkek: Obi-Wan Kenobi

A sorozat következő kötete

Star Wars sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kieron Gillen: Star Wars: Darth Vader 2. – Shadows and Secrets
Greg Weisman: Star Wars: Kanan 2. – First Blood
John Wagner: Star Wars: Shadows of the Empire
Henry Gilroy: Star Wars: The Clone Wars – Shipyards of Doom
Chris Warner – Drew Johnson: Star Wars Infinities – A New Hope
Tom Taylor: Star Wars Adventures – Luke Skywalker and the Treasure of the Dragonsnakes
John Jackson Miller: Star Wars Legends Epic Collection: The Old Republic 1.
Brian Michael Bendis: Guardians of the Galaxy (vol. 3) 3. – Guardians Disassembled
Scott Allie: Star Wars: Jedi – The Dark Side
John Ostrander: Jedi: Mace Windu