– Légyszi, még egy utolsót! – Na jó, egy rövidet… Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt? Akkor ezt a könyvet nektek találták ki! Az oviban hol jó, hol rossz, de az biztos, hogy ahol egy kupacban ennyi gyerek van, ott mindig történik valami. Ezekben a történetekben minden gyerek magára ismerhet, legyen szó barátságról, örömről, bánatról, délutáni alvásról vagy kirándulásról.
3-5-8 perces mesék izgő-mozgó ovisoknak 10 csillagozás

A következő kiadói sorozatban jelent meg: 3-5-8 perces mesék Pagony

Szeretem ezt a 3-5-8 perces mesék sorozatot, és azt, hogy különböző tematikák szerint építik fel az egyes köteteket. Olvastam már sárkányokról és unikornisokról, tündérekről és hercegnőkről, olvastam téli mesékről, most pedig izgő-mozgó ovisokról.
Összesen 17 mesét olvashatunk ebben a könyvben, amely ovis gyerekeknek telitalálat. Biztos vagyok benne, hogy teljesen átélik majd ezeket a meséket, felfedezik a saját mindennapjaikat, sőt, akár még saját magukat is megtalálják a történetekben.
Bővebben: http://konyvutca.blogspot.com/2021/10/gyerekeknek.html

3 rèszre van osztva a könyv,ahogy a címèben is írja.3-5-8 perces mesèk találhatók benne,melyeket könnyen keresgèlès nèlkül megtalálunk,mert a lapszèlen különböző szín mutatja a különböző hosszúságú mesèket.
Ebben a könyvben az ovisok mindennapjairól olvashatunk.
Kirándulásról,dèlutáni alvásról, farsangi mulatságról, barátságról.
Nekem 3 különböző korú gyermekem jár oviba, kis és nagycsoportosok.
Mindannyian megtalálták a kedvükre való törtènetet.A legidősebb a mese kapcsán a saját èlmènyeit is elmesèlte.
Az illusztrációk bájosak benne.
A könyvön lèvő besorolás 3-6 èves korosztály, ezzel egyetèrtek.
A rövidebb mesèket a 3 èves gyerek is türelemmel hallgatta,a kèpeket èrdeklődve nèzegette.
Szívből ajánlom minden kis ovisnak.