Falling ​Into Us – Zuhanunk egymásba (Beléd zuhantam 2.) 135 csillagozás

Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Azt hitted, ismered a teljes történetet…

Kyle Calloway halálával Nellben is meghalt valami. De nem egyedül ő az, akinek küzdenie kell. Kyle halála ugyanis hatalmas űrt hagyott maga után szülei és bátyja, Colton lelkében és szívében is. A lányt pedig, akit szeretett, teljesen összetörte.

És amit soha nem sejtettél volna:

Becca de Rosa Nell legjobb barátnője. Miközben minden erejével barátnőjének próbál segíteni, Becca élete is gyökeres fordulatot vesz, és hamarosan már semmi sem az, aminek egykor hitte.

Jase Dorsey a tizenhatodik születésnapja utáni héten randevúra hívja Nellt, de végül az egész dugába dől. Ám nem tudhatja, milyen tragédiák és csodák történnek majd egy véletlen nyomán.
Most és mindörökké? Válaszd a csodát!

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633998793 · Fordította: Császár László

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Colton Calloway · Jason Michael Dorsey · Benjamin Aziz de Rosa · Kyle Calloway · Nell Hawthorne · Kate Yearling · Rebecca Noura de Rosa


Kedvencelte 14

Most olvassa 6

Várólistára tette 103

Kívánságlistára tette 65

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

A sorozat első rèsze nálam egyèrtelműen ès visszavonhatatlanul kedvenc lett. Picit azt hiszem csőlátású is voltam mert egèsz egyszerűen bele sem gondoltam, hogy a törtènettel párhuzamosan minden bizonnyal a mellèkszereplők èlete is zajlik ès folyik a saját medrèben.
Jason ès Becca együtt elkèpesztően èdesek. Ez a könyv, csakugyan mint az elődje, kèt rèszre oszlik. A tragèdia előtti ès utáni időszak.
Első körben bizonytalanok, esetlenek ès tapasztalatlanok a kapcsolatok terèn, de erősek ès èrettek hisz már akkor sem a koruknak megfelelő problèmákkal küzdöttek.
A tragèdia idejèn, amikor felvesszük a törtènet fonalát, már felnőttek. Egy talpraesett, karakán, ès kiteljesedett Beccaról ès Jasonról olvashattam, amit imádtam. Azonban nem emlèkszem mikor zokogtam úgy egy könyv miatt, hogy le kellett tennem mert nem kaptam levegőt :) Könnyen törik nálam a mècses az igaz, de talán az írónő könyveinèl az lehet a kiváltó ok, hogy a tragèdiának mi is a rèszesei vagyunk ès a szemünk előtt zajlik. A szereplők minden èrzelme ès fájdalma velem volt.
Ha nyomta már a vállatokat nagyobb teher, mint amit elbírtatok, ha gyászoltatok már ès voltatok már nagyon elveszettek ès tehetetlenek vagy igazán szerelmesek, esetleg mègsem de szeretnètek már èrezni az èrzèst, akkor szeretni fogjátok ezt a törtènetet. Simogat, felvidít, összetör de remènyt ad ès vigaszt is nyújt.
Szerettem. A vègèn pedig megkaptam azt, amit Colton ès Nell befejezèsèből hiányoltam. Már teljesnek èrzem❤

6 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Ez a történet 30 százalék dráma és 70 erotika. Párhuzamosan fut Nell történetével, a Zuhanunk egymásba c. könyvvel. Becca és Jason 16 éves korukban kezdenek el randizni egymással, és együtt fedezik fel a testiséget, amit a szerző mindenre kitérően szépen részletez.
Becca és Jason egy nagyon helyes szerelmespár, sok mindenen mennek át együtt, és támogatják egymást. A történet helyenként keresztezi Nell sztoriját, főleg a végén, és így ez pont így kerek.
Másokkal egyetértve nekem is jobban tetszett, mint az első rész.

Illatos_Hópehely P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Tetszett, talán még jobban is mint az első rész.
Először nem nagyon értettem, hogy ez most kiről fog szólni, de aztán rájöttem :D Párhuzamosan ment a történet az előző résszel. Itt megtudhattunk plusz információkat Nellel kapcsolatban, hogy hogy tudta, vagy nem tudta feldolgozni Kyle halálát.
Aranyos volt a két tini fiú, amikor megbeszélték a tapasztalataikat, jókat mosolyogtam rajtuk.
Mindkét szereplő apját meg tudtam volna fojtani. Jason apját, azért mert egy állat volt, Becca apja, meg a másik véglet.
Kicsit zavart, hogy Jason ennyire tökéletes egy tinihez képest. Ok, hogy sportoló, de se egy üveg sör, se egy füves cigi. Mondjuk örülök, hogy nem vált belőle egy olyan elmeháborodott, mint az apja.
Összességében egy aranyos kis sztori volt néhol egy-két fájdalmas epizóddal megtűzdelve

8 hozzászólás
Sippancs P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Jó sokat vacilláltam, hogy 4,5 vagy 4 csillag, aztán döntött a józan ész.
Két problémám volt ezzel a könyvvel: az egyik, hogy szerintem jóval kevesebb szexet is elbírt volna, kevésbé részletesen, illetve a másik, ami az elsőből adódik, hogy túlírt. Annyi minden történt ebben a 480 oldalban, és annyi katasztrófa, szomorúság érte Jasont és Beccát, ami öt embernek is sok lett volna egy életre. Értem én, hogy egy jó NA könyv nem számít jónak tragédia nélkül, de azért na! Lehetett volna ezt máshogy is, 100 oldallal kevesebb terjedelemben.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ez egy erős lábakon álló 4 csillag tőlem. Mert bármennyire is sok(k)nak tartottam néha, elképesztően olvastatta magát, és Jason és Becca egy nagyon szerethető páros volt.

(Azt csak zárójelesen jegyzem meg, hogy Ben spoiler olvasni rettentően kemény volt. Folyton Krisztián jutott eszembe, egy rokon fiú, aki ugyanígy spoiler.)

5 hozzászólás
sarahangel>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Jobban tetszett, mint az első rész, a szereplők karakterizálása valahogy jobban sikerült, jobban átéreztem a problémáikat annak ellenére, hogy az első rész komolyabb volt, bár itt sem maradtunk teljesen dráma nélkül. Az eleje azért tetszett, mert valósághűnek éreztem, igazi tinédzser-problémákkal; később már kevésbé volt valósághű.

Az erotikus jeleneteket kissé túlzásba vitte az írónő, nem vette figyelembe, hogy a kevesebb néha több lenne, egy idő után már untam. Becca is egy kissé sok lett, Jason meg valahogy túl tökéletes. Annak viszont örültem, hogy kimaradt a könyvből a 'szokásos' – sokszor erőltetett – konfliktus a két főhős között.

Összességében egy kedves, aranyos, olvasmányos történet. A mellékszereplők közül Bent kedveltem, pedig utálni szoktam a spoiler. spoiler

Nell és Colton is felbukkannak a történetben, az első résszel párhuzamosan játszódó időben megtudhatunk többet Nell fájdalmáról, a könyv végén pedig kapunk egy kis ízelítőt a további sorsukról.

Virág_Blogger>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

„A fájdalom elől nem lehet elrejtőzni. A fájdalmat nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Fájdalom, gyász, düh, szenvedés… ezek nem szívódnak fel csak úgy… Egyre nagyobbak lesznek, amíg végül összeadódnak, és elemésztik az embert. Meg kell tanulni együtt élni velük, és elfogadni őket. Meg kell adni a fájdalomnak, ami jár neki.”

Jó és rossz, vidám és fájdalmas, szelíd és szenvedélyes, bájos és nyálas, élvezetes és szenvedős, pörgős és egyhelyben toporgós, szívszorítóan szép és kiidegelő, klisés és egyedi, mindezt egyszerre. A Zuhanunk egymásba egy végeláthatatlan kötéltánc – az ember hol jobbra billen, hol balra, de minden percben keményen küzdenie kell, hogy egyensúlyban tudjon maradni. Voltak a könyvben fejezetek, amelyekre kész sikerszériaként emlékszem vissza, és olyan mélypontok, ahol nem is akartam folytatni. Percek, mikor teljesen odavoltam, és olyanok is, mikor durván le akartam pontozni. Most pedig, értékelés előtt állva csak ezt a kuszaságot látom, ezt a megállás nélküli hullámvasutat – amiről ha megkérdeznék, milyen magas, ugyebár szintén nem szolgálhatnék egyértelmű magyarázattal. Hol ilyen, hol olyan, összességében meg közepes – ahogy az adott regény is az lett. Talán kevesebb szappanoperás dráma rövid részekre egybesűrítve, vagy egy fokkal nagyobb terjedelem, hogy legyen hely igazán kibontani a konfliktusokat; talán néhány mellékes karakter kiírása, vagy az olyan részletek elhanyagolása, amelyek csak klisét szültek… talán ezekkel még lett volna lehetőség feljebb tornászni a pontot, de hogy pozitívabb oldalról is megközelítsem a témát, ez megoldható lenne egy kicsit több Jase-Becca jelenettel, esetleg különös tekintettel a jövőjükre, ugyanis az ő párosukat abszolút kellemes részének tekintem a történetnek.

További értékelésemet a könyvről a blogon olvashatjátok: https://neverletmegobyviranna.blogspot.hu/2017/07/jasin…

19 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Hah! Az elso resz kellemes meglepetese utan, ez igazi kellemetlen meglepetes volt.
Sajnalom, de ez most nagyon nem az en konyvem volt – es sajnos a foszereploke se.
Megint megkaptuk Nell sztorijat, mas szinezetben, es minden sokkal inkabb forgott korulottuk, mint Beccaek korul. Ezt jol szemlelteti az elejen, mikor Nell lepasszolja a randi ajanlatot es amolyan masodik (pot)otletkent bedobja Becca nevet, hogy o tuti elmenne helyette. Hat eppen errol van szo, hogy mikor mar nem tudtunk tobbet Nell gondjaival foglalkozni, vagy mar az irono is erezte, hogy ez tul sok lesz, akkor masodik pototletkent elovette picit Beccat, kicsit irt roluk, picit szenvedtette oket, majd bumm ujra ugyanott tartottunk… Sajnalom, mert ennel sokkal tobbet is ki lehetett volna ebbol hozni.

Tamlilla>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Aranyos történet.
Az első részhez képest teljesen más hangulatú, bár szorosan kapcsolódik hozzá. Jason tökéletes pasi és nekem tulajdonképpen ez volt ezzel a könyvvel a legnagyobb bajom. Hiányzott, hogy ő soha nem hibázik, túl tökéletes.
Becca már sokkal inkább volt egy valódi főhős, és pont ezért sokkal életszagúbbá tette a történetet.
Aranyos sztori és a végén Beny valami fantasztikus hangulatot teremtett, annyira aranyos volt és olyan igazi…
Nekem tetszett.

Trice29 P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Újabb remekmű Jasindától. Ismételten összehozott egy olyan történetet, ami lelkileg kiforgatott, agyilag megmozgatott, nem bírtam letenni. Nagyon megkedveltem Beccát és Jase-t is. Nem jutott nekik sem könnyű élet, de egymás kezét fogva megküzdöttek. Nem akarok és nem is tudok rangsorolni, hogy kit a legnehezebb elveszíteni. Ebben a sorozatban végigjártuk a palettát. Talán egy kicsit sok is volt a rosszból. Nagyon kedveltem a végén a babadömpinget. Olvastam volna tovább ♥

1 hozzászólás
Evika82 P>!
Jasinda Wilder: Falling Into Us – Zuhanunk egymásba

Jól esett Becca és Jason történetét olvasni.
spoiler
Annyira jó volt, hogy nem jöttek elő megszokott klisék, ami a mai romantikus könyvekre annyira jellemző. Nem lépett be a képbe felesleges 3. személy, nem derültek ki múltbéli szörnyű titkok. Nem voltak hatalmas veszekedések, majd teátrális békülések.
Volt a könyvben pár unalmas rész, párbeszéd, amiket teljesen feleslegesnek éreztem, de ettől függetlenül tetszett ez a könyv.


Népszerű idézetek

SzAngelika>!

(…) ez a kedvenc helyem. Veled, itt, kettesben. A karjaimban.

4. fejezet

AnkerAdri>!

Ha azok bántottak leginkább, akiknek legjobban kellett volna szeretniük, ha fizikai fájdalmon mentél keresztül keresd a kiutat a lelki gyötrelemből, ha elutasítottak, mert nem vagy tökéletes, akkor neked szól ez a könyv.
Téged is szeret valaki;
nem vagy egyedül;
gyönyörű vagy

(első mondat)

sarahangel>!

A fájdalom elől nem lehet elrejtőzni. A fájdalmat nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Fájdalom, gyász, düh, szenvedés… ezek nem szívódnak fel csak úgy…
Egyre nagyobbak lesznek, amíg végül összeadódnak, és elemésztik az embert. Meg kell tanulni együtt élni velük, és elfogadni őket. Meg kell adni a fájdalomnak, ami jár neki.

Kapcsolódó szócikkek: Nell Hawthorne
Sippancs P>!

– (…) Mert tudod, ez az igazi bátorság. Hogy félsz megtenni valamit, mégis megteszed. Apa legalábbis mindig ezt mondogatta nekem, és ezt valahogy nagyon igaznak tartom.

2. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: bátorság · Jason Michael Dorsey
sarahangel>!

Éppen attól válsz azzá, aki vagy, amiken nap mint nap keresztül kell menned. És én ilyennek szeretlek.

Kapcsolódó szócikkek: Rebecca Noura de Rosa
>!

Az ember soha nem gondolta volna, de az én csendes, szuperinteligens, mindent túlteljesítő, szabálykövető barátnőm szenvedélyes szerető volt, aki soha nem kaphatott eleget. Úgy tűnt sokszor képtelen vagyok tartani vele a ritmust.
Édes teher.

304. oldal - Jason

Kapcsolódó szócikkek: Jason Michael Dorsey · Rebecca Noura de Rosa
>!

– Miért van az, hogy neked mindenféle szart simán el tudok mondani, de amikor neki kellene, akkor egyszerűen lefagyok?
Nevettem.
– Mert az ilyesmi rohadtul fosatós! (…) Nekem azért mondod el, mert pontosan tudod, hogy vagy megértem majd, amit mondani akarsz, vagy halálra szívatlak, amiért ilyen nyavalygós kis picsa vagy. És az utóbbi esetben megpróbálnád szétrúgni a seggem.
– Nemcsak megpróbálnám, hanem szét is rúgnám. – szakított félbe.

197. oldal

>!

– Ráadásul egy pasival élni nagyon…más élmény. Ez az egész, amit arról szoktál hallani, hogy a pasik nem hajtják le a vécéülőkét? Na, az létező probléma. A múltkor szó szerint beleestem a klotyiba.

350. oldal - Becca

Kapcsolódó szócikkek: Rebecca Noura de Rosa
>!

– De most már pontosan tudom, hogy bármi történjen is, nekem tovább kell élnem. Nélküle biztosan egy hatalmas kupleráj lennék, de azért szeretném azt hinni, hogy valamiképpen akkor is meglennék.
– Csakhogy ezt nem kell megtudnod – szólalt meg mögöttünk Colt hangja. – Mert én nem megyek sehova.

419. oldal - Becca

Kapcsolódó szócikkek: Colton Calloway · Nell Hawthorne
SzAngelika>!

… a problémáknak szokásuk utánamenni az embernek, lévén a lelkében vannak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Douglas: Szívatás
Courtney Cole: Ha elhagysz
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Murakami Haruki: Norvég erdő
Rachel Van Dyken: Egyetlen
Samantha Young: London Road
B. N. Toler: Lélekvesztők