Visions ​of Sugar Plums (Stephanie Plum 8,5) 9 csillagozás

Janet Evanovich: Visions of Sugar Plums

It's ​four days before Christmas and things are not looking merry for fugitive apprehension agent Stephanie Plum. She hasn't got a tree. She hasn't bought any presents. The malls are jam-packed with staggering shoppers. There's not a twinkle light anywhere to be seen in her apartment.
And there's a strange man in her kitchen.

Sure, this has happened to Stephanie Plum before. Strangers, weirdos, felons, creeps, and lunatics are always finding their way to her front door. But this guy is different. This guy is mysterious, sexy--and he has his own agenda. His name is Diesel and he is a man on a mission. Diesel is unlike anyone Stephanie has ever met before in her life. The question is, What does he want with her? Can he help her find a little old toy maker who has skipped out on his bail right before Christmas? Can he survive the Plum family holiday dinner? Can he get Stephanie a tree that doesn't look like it was grown next to a nuclear power plant? These questions and… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
St. Martin's, New York, NY, 2002
150 oldal · ISBN: 0312306326

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Stephanie Plum


Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

evé>!
Janet Evanovich: Visions of Sugar Plums

Az ötödik részéig imádom ezt a sorozatot, a 6, 7, 8 is élvezhető, de ennél a kiegészítő kötetnél csak a fejem ráztam: Stephanie és a misztikus dolgok nekem nagyon nem férnek össze… Nem szörnyű, de valószínűleg ezeket a fél részeket a későbbiekben kihagyom.

recca>!
Janet Evanovich: Visions of Sugar Plums

Karácsony előtt 4 nappal a Burg-ban: Stephanie-nak nincs karácsonyfája, nem vett senkinek ajándékot, Mazur nagyi bepasizott, ráadásul még egy Sandy Claws (akit mindenki csak Santa Claus-nak hív a háta mögött:D) nevű pasast is be kell gyűjtenie. Ebben viszont segítséget kap Dieseltől, aki nagy valószínűséggel Pókemberrel és Szuperman-nel tölti a szabadidejét…
Összességében 150 oldalnyi könnyed szórakozás és kikapcsolódás 1-2 jobb poénnal. (Azért amikor az unokák szivárvánnyal meg virágokkal dekorálták ki Mazur nagyi fogsorát, aki ezek után randira is így ment, sírva röhögtem :D)

ddora88>!
Janet Evanovich: Visions of Sugar Plums

Nem tudom mit gondoljak erről a novelláról. Persze elszórakoztam rajta, és imádtam Dieselt, de szinte semmit nem tudtunk meg róla (remélem még visszatér a sorozat folyamán), és a történet sem a megszokott „fordulatokkal-teli” volt. Ettől függetlenül karácsonyi kis rövid történetnek pont ideális, belefér az ünnepi teendők közé. (Csak egy megválaszolatlan kérdésem maradt: A valóságban miért nincsenek ilyen férfiak?)

M_A_Rea>!
Janet Evanovich: Visions of Sugar Plums

Érdekes kis szösszenet volt, amikor először kezdtek el beszélni a különböző képességekről, biztos voltam benne, hogy valamit teljesen félreértek, és ez most meghaladja a csekély angoltudásomat. De felüdülés volt ez a természetfelettibe mártott fél könyv, Dieselt kedveltem, Briggs is visszatért, aranyos karácsonyi mese volt, Plum köntösbe bújtatva.


Népszerű idézetek

recca>!

He slung an arm around my shoulders. „I bet you think Spider-man is a real cut guy. I bet you think it'd be fun to be friends with a guy like that.”
„Maybe…”
„So just pretend I'm Spidey.”
I looked at him sideways. „Are you Spidey?”
„No. He's a lot shorter.”

53. oldal

infinitedreams IP>!

„I don't want to sit here,” Lula said. „I want to see the midgets.”
„They're little people now. Midget is politically incorrect.”
„Cripes, I can't keep up on this political correct shit. I don't even know what to call myself. One minute I'm black. Then I'm African American. Then I'm a person of color. Who the hell makes these rules up, anyhow?”

infinitedreams IP>!

The tree had about twelve needles left on it and was tinder dry. My father diligently watered it every day, but this tree died in July.

Franciska16>!

I hung up on Valerie, and I turned to Diesel. „Do you have any kids?”
„No.”
„How do you feel about kids?”
„The same way I feel about fake elves. I think they're cute from distance.”

Kapcsolódó szócikkek: Stephanie Plum
infinitedreams IP>!

They were standing back on their heels, hands resting on their utility belts, surveying the damage with the sort of enthusiasm usually reserved for watching grass grow.

infinitedreams IP>!

„Christmas isn't ribbons and bows and presents,” I said to Diesel. „Christmas is about good will, right?”
„Wrong. Christmas is about presents. And Christmas trees. And office parties. Boy, you don't know much, do you?”

recca>!

„What happened?” I asked.
„Fire. Riot. The usual. It's pretty ugly in there,” Carl said.
„Bodies?”
„Cookies. Smashed cookies all over the place.”

93. oldal

recca>!

„Hey, you can take a shower while I make dinner.”
„You can cook?”
„No,” he said. „I can dial.”

96. oldal


A sorozat következő kötete

Stephanie Plum sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. D. Robb: Holiday in Death
Joanne Fluke: Plum Pudding Murder
Clara McKenna: Murder on Mistletoe Lane
Silent Night
S. C. Wynne: It's a Wonderful Knife
Marie Force: Fatal Affair
Carlos Ruiz Zafón: The Prisoner of Heaven
Suzanne Brockmann: All Through the Night
Lee Hollis: Death of a Christmas Caterer
Jojo Moyes: Still Me