Three ​to Get Deadly (Stephanie Plum 3.) 5 csillagozás

Janet Evanovich: Three to Get Deadly Janet Evanovich: Three to Get Deadly Janet Evanovich: Three to Get Deadly Janet Evanovich: Three to Get Deadly Janet Evanovich: Three to Get Deadly Janet Evanovich: Three to Get Deadly Janet Evanovich: Three to Get Deadly

Stephanie ​Plum, the brassy babe in the powder blue Buick, is back, and she's having a bad hair day – for the whole month of January.

For starters, she's been given the unpopular task of finding Mo Bedemier – one of the burg's most beloved figures, who unfortunately was caught carrying concealed. Steph's job is to haul his revered ass back to the lock-up and collect her share of the bounty. But Mo seems to have skipped town. His car is gone, his ice cream store is deserted, and his neighbors aren't talking, certainly not to Stephanie.

Trenton homicide cop and local hunk Joe Morelli is keeping his distance. The last time he got social with Stephanie he ended up naked in the middle of the street. But Stephanie's not one to say no to a challenge, whether she's after a Mo or a Morelli….With lots of help from former „ho” turned file clerk, Lula, and the occasional assist from the ultimate of bounty hunters, Ranger, Stephanie packs her pepper spray and takes off in… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1997

>!
Simon & Schuster, New York, 2011
ASIN: B004W8B8LQ · Felolvasta: C. J. Critt
>!
St. Martin's, New York, 1998
346 oldal · ISBN: 9780312966096
>!
St. Martin's, New York
344 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780312966096

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

evé >!
Janet Evanovich: Three to Get Deadly

Egy hajszállal gyengébb ez a könyv, mint a többi, nem is emlékeztem a sztorijára, pedig ezt is többször olvastam.
Az elején kicsit sok volt Lula, és hiányoltam Mazur nagyit. Később beláttam, hogy nem baj az, hogy nem minden rész ugyanolyan, és kicsit sakkozik Evanovich a szereplőkkel, így legalább nem lehet megunni őket. Most Ranger kapott nagyobb szerepet, mint segítő és bár nem szeretnék összefutni egy ilyen kaliberű fickóval, így a könyvben nagyon is jó volt.
Jókat nevettem most is, Stephanie új „frizurája” mindent vitt. És persze a szokásos kocsi-mizéria. Próbáltam visszakövetni, hogy hányadik is ez a sorban, de teljesen elvesztettem a fonalat. De kb. annyi kocsit amortizált már le, ahány bűnözőt elkapott :D
Jó volt a múltjáról is megtudni egy-két dolgot, lassan csöpögteti az írónő a háttérinfókat.
Jó volt, vicces volt, egy kicsit kevesebb hangosan felnevetéssel. De azért még így is nagyon jólesett.

Luki>!
Janet Evanovich: Three to Get Deadly

Szerintem gyengébbre sikerült, mint az előző két kötet, Mazur nagyit nagyon hiányoltam, és Morelliből is elbírt volna kicsit többet a történet. Lula az elején idegesített, de aztán megkedveltem. Stephanie pedig még mindig totál véletlenül hibázik rá dolgokra, kétbalkezes és időnként kifejezetten ostoba, de így szeretjük.

Izolda P>!
Janet Evanovich: Three to Get Deadly

Rájöttem, hogy ebben van két kedvenc momentumom is (az értekezés a vasalásról és a szomszédasszonyok). Ennek ellenére nem nagyon volt kedvem olvasni, mert magyarul már olvastam, és ennek nem elég jó a sztorija egy újraolvasáshoz.

Honey_Wilkes>!
Janet Evanovich: Three to Get Deadly

Na jó, narancssárga haj ide vagy oda, Stephanie egy istennő, gurgulázom a buszon, ha az életbölcsességeit olvasom. De az all-time favourite szereplőm Ranger, ez is biztos már :)
Ja és komolyan fontolgatom, hogy ismét beszerzek egy hörcsögöt, shame on you, Stephanie :D


Népszerű idézetek

Izolda P>!

When something needs to be ironed I put it in the ironing basket. If a year goes by and the item is still in the basket I throw the item away. This is a good system since eventually I end up only with clothes that don’t need ironing.

280. oldal

3 hozzászólás
Izolda P>!

Fifteen minutes later I was chugging down Eighteenth Street, in a part of industrial Trenton that had left prosperity behind. Bucky's garage was a two-bay cinder block structure that sat like an island in a sea of cars. New cars, old cars, smashed cars, rusted cars, cars that had signed on for the vital organ donor program.

271. oldal


A sorozat következő kötete

Stephanie Plum sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Dial Em for Murder
Meg Cabot: Size 12 Is Not Fat
Liliana Hart: Whiskey Rebellion
Susan M. Boyer: Lowcountry Boil
Joanne Fluke: Chocolate Chip Cookie Murder
Darynda Jones: First Grave on the Right
Jennifer Crusie: Fast Women
Julie James: Something About You
J. D. Robb: Rapture in Death
Becca Fitzpatrick: Black Ice