One ​for the Money (Stephanie Plum 1.) 11 csillagozás

Janet Evanovich: One for the Money Janet Evanovich: One for the Money Janet Evanovich: One for the Money Janet Evanovich: One for the Money Janet Evanovich: One for the Money Janet Evanovich: One for the Money Janet Evanovich: One for the Money

THE ​BOOK THAT STARTED IT ALL…

Witty, fresh, and full of surprises, One for the Money catapulted Janet Evanovich and her incomparable heroine Stephanie Plum into crime-writing superstardom.

Watch out, world. Here comes Stephanie Plum, a bounty hunter with attitude. She's from the „burg,” a blue-collar pocket of Trenton, New Jersey, where cars are American, windows are clean, and dinner is served at six. No exceptions.

Stephanie lives five miles from her parents, trying to sever the world's longest umbilical cord. Mom is a meddler, and eccentric Grandma Mazur is a few cans short of a case. Out of work, Stephanie blackmails her bail bondsman cousin, Vinnie, into giving her a try as an „agent.” She knows zilch about the job, but she figures her new pal, fearless bounty hunter Ranger, can teach her whatever it takes.

Her first assignment: nail Joe Morelli, a former cop on the run from a murder charge. He's also the irresistible jerk who took Stephanie's… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
St. Martin's, London, 2011
352 oldal · ISBN: 9780312600730
>!
Recorded Books, Prince Frederick, 2011
ASIN: B00574QKL2 · Felolvasta: C. J. Critt
>!
St. Martin's, London, 2006
334 oldal · ISBN: 9780312362089

4 további kiadás


Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Mónika_Sándor>!
Janet Evanovich: One for the Money

Kicsit többet vártam a könyvtől, de nem volt rossz, sorozatindítónak különösen. Az eleje, vége izgalmas, érdekes volt, a közepe táján volt azonban egy unalmasabb mélypont. Nem olvastam még fejvadászokról, így számomra egyedi volt a krimi műfajában.
A fő karaktereket megszerettem, a kedvencem a laza, kicsit őrült nagyi, valamint Morelli volt. Mosolygós pillanatokat okoztak. :)
Annak ellenére, hogy a filmadaptációt eléggé lehúzták az IMDB-n, meg fogom nézni, már csak azért is, mert Katherine Heiglt eléggé bírom. A könyv következő része pedig nagy eséllyel kap egy esélyt.

3 hozzászólás
cicóka>!
Janet Evanovich: One for the Money

Absolute all time favorite! Nagyjából 8 éve olvastam először, azóta pedig legalább négyszer újraolvastam. Ennyi idő után is ugyanolyan izgalmas, hiába tudom a végkifejletet, mégis nagyon várom mindig, hogy folytathassam a könyvet. Emlékszem, mikor másodszor olvastam, akkor 5 nap alatt fejeztem be az első 4 részt, és ki voltam akadva, hogy nem lehet egy ilyen könyvsorozatnak ilyen hamar vége. Aztán felfedeztem, hogy angolul megjelent több mint 20 része, és meg volt mentve a világ :)

Ja, és én team Morelli vagyok! :)

Izolda P>!
Janet Evanovich: One for the Money

Magyarul már olvastam, szóval nem annyira hozott újat. Viszont pár párbeszédes rész nagyon komoly amerikai akcentussal szólt a fejemben, és ezen jót mulattam.
Kikapcsolódni jó.

>!
St. Martin's, London, 2003
320 oldal · ISBN: 9780312990459

Népszerű idézetek

Izolda P>!

I wondered if nine in the morning was too early to drink beer. Of course in Moscow it would be four in the afternoon. Good enough.

13. oldal

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Stephanie Plum sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Dial Em for Murder
Liliana Hart: Whiskey Rebellion
Susan M. Boyer: Lowcountry Boil
Meg Cabot: Size 12 Is Not Fat
Suzy Cox: The Dead Girls Detective Agency
Joanne Fluke: Chocolate Chip Cookie Murder
Darynda Jones: First Grave on the Right
Julie James: Something About You
J. D. Robb: Rapture in Death
Becca Fitzpatrick: Black Ice