Gyíkok ​és kígyók a terráriumban 3 csillagozás

Jancsó István: Gyíkok és kígyók a terráriumban

A nagy forma- és színgazdagságú hüllők, a gyíkok és a kígyók a hobbiállattartók egyre nagyobb körét vonzzák. Nekik – közülük is elsősorban a kezdőknek – nyújt értékes, sok információt rejtő olvasmányt ez a könyv. A szerző, aki maga is számos fajt gondoz a bemutatott állatok közül – munkája kapcsán is napi kapcsolatban van a hüllők e csoportjával.
E kötetből megismerhetőek, megtanulhatóak a kígyók és gyíkok tartásának általános tudnivalói és jogi szabályozása, a táplálásuk mikéntje, a táplálékállatok tartása és tenyésztése, a terrárium készítése és berendezése, a szaporítás és a felnevelés.
Megtalálhatják benne az érdeklődők a leggyakoribb fajok bemutatását is. A leírást különleges fotók illusztrálják.

>!
Gazda, Budapest, 2006
140 oldal · ISBN: 9637445617

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Dark>!
Jancsó István: Gyíkok és kígyók a terráriumban

Az egyik legjobb hüllős könyv, amivel pályafutásom alatt találkoztam. Bátran merem ajánlani minden hüllők iránt érdeklődőnek, hiszen nem csak a leggyakoribb terráriumi fajokról, de a tartási körülményekről így világos és releváns infók állnak rendelkezésre.

W_L I>!
Jancsó István: Gyíkok és kígyók a terráriumban

Nagyon szep, igenyes minosegben kiadott, vegig szines konyv. A bevezeto reszek amik altalaban foglalkoznak a gyikok es kigyok tartasaval szinten nagyon jok, reszletesek. Sajnos ez mar kevesbe mondhato el az egyes fajok leirasarol: osszesen 19 gyik- es 12 kigyofaj kerul kulon-kulon, 1-1 egesz oldalon bemutatasra. Minden fajrol van egy jo kep, de alatta szamomra tul szukszavu, tablazatokba foglalt leiras – egy egesz oldalra tobb info is elfert volna! Mindezzel egyutt kezdo terraristak szamara nagyon jo, inspiralo kiadvany.
Bosegesebb, reszletesebb informaciokert joval tobb fajrol ajanlom ezt a magyar vagy ezt a holland szerzo altal irt konyvet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Tasnádi Kubacska András: Sárkányok unokái
Sátorhelyi Tamás: Kaméleonok
Benke Zoltán: Kígyók terráriumi tartása
Bernáth István: Ékszerteknős
Babocsay Gergely – Korsós Zoltán: A haragossikló és rokonai
Nicolai Schirawski: Kígyók
Alexandra Parsons: Csudálatos kígyók
Chris Mattison: Kígyók – Képes kígyókalauz
Dietmar Mertens: Kígyók
Dieter Schmidt: Kígyók terráriumi tartása és tenyésztése