Sogron ​lángjai 1. (Morgena ciklus 2.) 27 csillagozás

Jan van den Boomen: Sogron lángjai 1.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Húsz ​esztendő telt el, mióta Morgena új hírnöke Ynevre tette a lábát. Legnagyobb hatalmú pártfogoltja, az ifjú Próféta elérkezettnek látja az időt, hogy végre előlépjen az árnyak közül. Tudja azonban, hogy ezzel nem csupán magát, de minden hívét veszélybe sodorhatja. Nagyszabású politikai játszmába kezd hát, melyben olyan ellenfelei akadnak, mint a Koromerőd főpapjai, Tharr Vénei vagy maga a toroni császár. Az Árnyékúrnő politikai ellenlábasai a polgárháború peremére sodródott országban egyelőre csak a sötétben tapogatóznak. Vizsgálóbiztosuk és a szolgálatára rendelt sogronita papharcos még nem is sejtik, miféle zavaros játékba csöppentek, ahol a múlt és a jövendő szorosabban fonódik össze, mint azt bárki csak sejthetné is.

Vajon a Próféta tökéletesen tudja, hogy mivel kell számolnia vagy akadnak mások is, akik titkon törnek ellene? Elegendő-e mindaz, mit az Árnyékúrnő ezidáig összekuporgatott vagy a hibás következtetések már a szükségszerű bukást vetítik előre? S a társak… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2000

>!
Valhalla Páholy, Budapest, 2000
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 963923821X

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Noro >!
Jan van den Boomen: Sogron lángjai 1.

Nem tudott megfogni: az egyik kyr öli a másik kyrt… na és? A szerző itt kínos mélységben beleásta magát a toroniak belviszályaiba és intrikáiba, de az eredmény egy cselekmény és főhős nélküli, végletekig ellenszenves világ lett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Raoul Renier: Acél és Oroszlán
Wayne Chapman: Karnevál
John Caldwell: A Káosz Szava
Wayne Chapman: Garmacor címere
Ray O'Sullivan: Sötét zarándok
Malcolm J. Hunt: Kígyószív
Raoul Renier: Pokol
Dale Avery: A renegát
Malcolm J. Hunt: Bosszúangyal
Wayne Chapman: Halk szókkal, sötét húrokon