Weber's ​grillezés faszénnel 1 csillagozás

Jamie Purviance: Weber's grillezés faszénnel

Mit ad e könyv? Több mint 100 forró receptet perfekt grillezőknek: hús, hal, szárnyas, zöldség és desszert elkészítéséhez, köztük olyan pompás falatokkal, mint a fűszeres csirkeszárnyak (Chicken Wings) és a burgerek, klasszikusokkal, mint pl. a New Yorker Strip Staeks és őseredetikkel, mint az egészben sütött pulyka vagy a sörösdobozon sült csirke receptje, továbbá fűszerkeverékek, marinádok, mártások és saláták elkészítésének variációt. – Minden fontos tudnivalót: Milyen legyen a jó parázs? Jobb-e a faszén, mint a brikett? Hogyan érhető el a legjobb füstaroma? – Szakemberek garantált tudását, Weberék speciális ötleteivel együtt: az „igazi” grillsütéshez, faszén-pártiak legjobb fortélyaival, a húsok helyes felszeletelésének lépésről lépésre történő bemutatásával, füstölési tippekkel, továbbá a sütési-párolási idők megannyi praktikus és áttekinthető táblázatával.

>!
M-érték, 2011
240 oldal · ISBN: 9786155113017

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

David Wolfe: Superfood
Samin Nosrat: Só, zsír, sav, hő
Colleen Mullaney: Gin Austen
Frances Mayes – Edward Mayes: Napsütötte szakácskönyv
Danny Trejo – Hugh Garvey: Trejo's Tacos
Michael Greger – Gene Stone – Robin Robertson: Receptek, hogy sokáig élj
Isabel Allende: Aphrodité
Anthony Bourdain: Francia bisztrókonyha
Thomas Keller: Bouchon
Snoop Dogg: A kutya vacsorája