Mit ad e könyv? Több mint 100 forró receptet perfekt grillezőknek: hús, hal, szárnyas, zöldség és desszert elkészítéséhez, köztük olyan pompás falatokkal, mint a fűszeres csirkeszárnyak (Chicken Wings) és a burgerek, klasszikusokkal, mint pl. a New Yorker Strip Staeks és őseredetikkel, mint az egészben sütött pulyka vagy a sörösdobozon sült csirke receptje, továbbá fűszerkeverékek, marinádok, mártások és saláták elkészítésének variációt. – Minden fontos tudnivalót: Milyen legyen a jó parázs? Jobb-e a faszén, mint a brikett? Hogyan érhető el a legjobb füstaroma? – Szakemberek garantált tudását, Weberék speciális ötleteivel együtt: az „igazi” grillsütéshez, faszén-pártiak legjobb fortélyaival, a húsok helyes felszeletelésének lépésről lépésre történő bemutatásával, füstölési tippekkel, továbbá a sütési-párolási idők megannyi praktikus és áttekinthető táblázatával.
Weber's grillezés faszénnel 1 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- David Wolfe: Superfood ·
Összehasonlítás - Samin Nosrat: Só, zsír, sav, hő 91% ·
Összehasonlítás - Colleen Mullaney: Gin Austen ·
Összehasonlítás - Frances Mayes – Edward Mayes: Napsütötte szakácskönyv 91% ·
Összehasonlítás - Danny Trejo – Hugh Garvey: Trejo's Tacos ·
Összehasonlítás - Michael Greger – Gene Stone – Robin Robertson: Receptek, hogy sokáig élj 90% ·
Összehasonlítás - Isabel Allende: Aphrodité ·
Összehasonlítás - Anthony Bourdain: Francia bisztrókonyha ·
Összehasonlítás - Thomas Keller: Bouchon ·
Összehasonlítás - Snoop Dogg: A kutya vacsorája ·
Összehasonlítás