A ​pucér szakács visszatér 14 csillagozás

Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti szenvedélyével. A pucér szakács viszatér – Jamie immár a harmadik magyarul megjelent szakácskönyve – külön fejezetet szentel a könnyen összeüthető, ízletes reggeliknek, a rágcsálnivalóknak, az egyszerű, de laktató salátáknak, valamint a nagyszabású sülteknek, halételeknek. És a desszertről sem feledkezik meg!
„Az egész könyv az otthoni főzésről szól, semmi köze az éttermi bűvészkedéshez. Rengeteg új ötletet, hozzáférhető alapanyagokat, vagyis maximális ízeket és minimális erőfeszítést kínálok. Mindenkiben bátorítani szeretném az ösztönös, magabiztos ételkészítést. Csak változtass, kövess el hibákat, tedd gusztusossá!” Jamie Oliver

>!
Park, Budapest, 2014
288 oldal · ISBN: 9789633551042 · Fordította: Dobi Ildikó
>!
Park, Budapest, 2004
288 oldal · ISBN: 9635306520 · Fordította: Dobi Ildikó

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

Bla I>!
Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér

A pucér szakács és „gasztro-forradalmár”, Jamie Oliver elnyerte minden tiszteletemet egyszerű és gyors, lényegretörő, laktató ételeivel, amelyeknek néha ugyan egyes összetevői szinte beszerezhetetlenek a magyar piacon (pl. bivalytej, különféle kagylók, csicsóka, stb.) de némi fantáziával pótolhatók. Így ugyan nem lettek teljesen ugyanazok az elkészített ételek – mint a könyvben leírtak – de elismerést arattak a család körében. Csak annyit mondhatok, valóban majd forradalmi fejlesztéseket hajtott végre Jamie Pazar ötleteivel, melyekkel új élvezetes konyhai foglalatossággá színezte a főzést, ételkészítést.


Hasonló könyvek címkék alapján

Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Malcolm Hillier: Vendégvárás
Tanja Dusy: Smörgås
Pelle Józsefné: Csemegék könyve
Cara Hobday – Jo Denbury: A tálalás titkai
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sajt- és tojásétel 33 színes ételfotóval
Mindnyájunk szakácskönyve
Frank Júlia: Vendégségben
Liptai Zoltán: 33 vendégváró étel lépésről lépésre
L. Bobrov – L. Tyerehina: 500 recept burgonyával