A ​pucér szakács visszatér 14 csillagozás

Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti szenvedélyével. A pucér szakács viszatér – Jamie immár a harmadik magyarul megjelent szakácskönyve – külön fejezetet szentel a könnyen összeüthető, ízletes reggeliknek, a rágcsálnivalóknak, az egyszerű, de laktató salátáknak, valamint a nagyszabású sülteknek, halételeknek. És a desszertről sem feledkezik meg!
„Az egész könyv az otthoni főzésről szól, semmi köze az éttermi bűvészkedéshez. Rengeteg új ötletet, hozzáférhető alapanyagokat, vagyis maximális ízeket és minimális erőfeszítést kínálok. Mindenkiben bátorítani szeretném az ösztönös, magabiztos ételkészítést. Csak változtass, kövess el hibákat, tedd gusztusossá!” Jamie Oliver

>!
Park, Budapest, 2014
288 oldal · ISBN: 9789633551042 · Fordította: Dobi Ildikó
>!
Park, Budapest, 2004
288 oldal · ISBN: 9635306520 · Fordította: Dobi Ildikó

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

>!
Bla IP
Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér

A pucér szakács és „gasztro-forradalmár”, Jamie Oliver elnyerte minden tiszteletemet egyszerű és gyors, lényegretörő, laktató ételeivel, amelyeknek néha ugyan egyes összetevői szinte beszerezhetetlenek a magyar piacon (pl. bivalytej, különféle kagylók, csicsóka, stb.) de némi fantáziával pótolhatók. Így ugyan nem lettek teljesen ugyanazok az elkészített ételek – mint a könyvben leírtak – de elismerést arattak a család körében. Csak annyit mondhatok, valóban majd forradalmi fejlesztéseket hajtott végre Jamie Pazar ötleteivel, melyekkel új élvezetes konyhai foglalatossággá színezte a főzést, ételkészítést.


Hasonló könyvek címkék alapján

Margaret Durrell: Whatever Happened to Margo?
Nigella Lawson: Verführung zum Kochen
Nigella Lawson: Nigella Bites
Hugh Fearnley-Whittingstall – Daniel Stevens: The River Cottage Bread Handbook
Joss Stirling: Challenging Zed
Joe Abercrombie: Miután felkötötték őket
J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal
Robert Galbraith: A selyemhernyó
Alastair Reynolds: Napok háza