Walking ​Disaster (Beautiful 2.) 36 csillagozás

Jamie McGuire: Walking Disaster Jamie McGuire: Walking Disaster

Beautiful Disaster told in Travis point of view.

How much is too much to love?

Travis Maddox learned two things from his mother before she died: Love hard. Fight harder.

In Walking Disaster, the life of Travis is full of fast women, underground gambling, and violence. Just when he thought he was invincible, Abby Abernathy brings him to his knees.

Every story has two sides. In Jamie McGuire's New York Times bestseller Beautiful Disaster Abby had her say. Now it's time to see the story through Travis's eyes.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Atria, New York, 2013
488 oldal · ASIN: B008J2AH7C
>!
Atria, USA, 2013
432 oldal · ISBN: 9781476712987

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Travis Maddox · Abby Abernathy · America Mason (Mare) · Shepley Maddox


Kedvencelte 5

Most olvassa 3

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Cheril>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Nagyon szerettem a Gyönyörű sorscsapást (Beautiful Disaster), ezért is vártam annyira ezt a könyvet. Őszintén szólva nagyon szeretem a váltott szemszögből íródott könyveket, de így külön könyvként még jobban örültem.
A történet nagy része egyezik a Gyönyörű sorscsapáséval, de vannak benne plusz részek, hiszen Abby nem lehet Travis mellett élete minden percében. Sok dolog kiderült, amit eddig nem tudtunk, például, hogy miért nevezi Abby-t Galambnak, vagy a jegygyűrű és a tetoválás ötlete is.
Nagyon tetszett, hogy „beleláthatok” Travis fejébe. Ugyanúgy át tudtam élni Travis gondolkodásmódjával, mint Abby-ével.
Ami még nagyon tetszett, hogy jobban megismerhetjük a Maddox családot és tagjait. Imádtam azokat a jeleneteket.
Valamint az Epilógus nagyon jó lett. Egy felelősségteljes és céltudatos Travis válik belőle.
Összességében nekem nagyon tetszett mindkét könyv és biztosan újra fogom őket olvasni.

hiviki P>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Még mindig sokkal jobban szeretem Travis szemszögéből a történetüket.

Veronika_Szakács>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Mare és Shepley továbbra is aranyos, Travis fejében lenni pedig pihentetőbb, mint Abby marhaságait olvasni. Nyilván a főbb események (tekintve, hogy együtt élték meg őket) azonosak, de mégis érdekes volt „látni”, miből mire emlékszik egy férfi, és mire egy nő.
Jó, hogy többet tudhattam meg a srácról, de nem lettem igazán rajongó továbbra sem, mert maga a történet a vége felé teljesen befullad, Travis gondolatai se frissítik fel.
Az mindenképpen pozitívum, hogy sokkal értelmesebb, mint Abby, és bár ő is megérdemelne pár nevelő célzatú pofont, mégse éreztem azt a tömény elborzadást, amit Abby egyes sorainál. Valahogy logikusabb, koherensebb, és őszintébb volt, mint a lány.
A pontszámon még gondolkozom, mert a legjobb poénok (amik Mare-hez köthetőek) ebből hiányoztak, de a Shepley-Travis bromance nagyon is szerethető volt.

zwecki>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Hát nem egészen erre számítottam, de ebben a verzióban is tetszett a könyv. Itt most Abby helyett Travis szenvedését és nyafogását kellett hallgatni, de azért érdekes volt belelátni a másik fél lapjaiba is.
Sok minden kimaradt belőle, ami a másik könyvben benne volt, ugyanakkor sok olyan fejezet is volt, ami arról számolt be, amiről Abby nem tudhatott.
Akinek tetszett az első rész, azoknak mindenképpen ajánlom.
Travis még így a nyávogásával is benne van a top 10-ben. :P

lilice>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Az első könyv esetében én bizony azok táborát erősítettem, akik szerint annyira nem volt elragadó a forró- és önfejű, mindenkit szétcsapó, birtoklási vágytól túltengő fickó és a gyönyörű, gyámoltalan leányzó szerelme. Viszont látva a dolgokat Travis szemén keresztül is, azt kell mondjam: érthetőbbé vált néhány dolog. Örülök, hogy olvashattam a történetét.
A két főhős ugyan sokkal nem került hozzám közelebb, de America + Shepley továbbra is jó páros!

wolfy27>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Jó volt újraélni a történetet Travis szemszögéből, szépen kiegészítette az előző kötetet, és nem ismételt annyira sokat, mint vártam. Bár Travis szemszöge szerintem sokkal érdekesebb és szerethetőbb volt, sajnos Travis szemével látva Abby hihetetlen nehéz felfogásúnak tűnt sőt, általában kimondottan gyökéren viselkedett ami az előző kötetben nem zavart annyira vagy nem tűnt fel.

A könyv nagy csavarokat és meglepetéseket nem tartogatott, viszont megajándékozott a legjobb epilógussal, amit valaha olvastam. És pacsit az írónak, mert nagyon kevesen mernek bevállalni ilyen epilógust, és közülük is jó néhányan belebuknak :)

Dorczy>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Már a Gyönyörű sorscsapás is nagyon tetszett, és pont ezért érdeklődve vártam a „másik” oldalt. És bár nem hittem volna, hogy lehet fokozni az előző könyv hangulatát, mégis ez történt. Erősen kételkedtem benne, hogy lehetséges, de Travis szemszögéből nézve a történteket, sokkal jobban tetszett ez a könyv. Ami Abby megvilágításában értelmetlen kitörésnek tűnt, az most mind értelmet nyert. Túl sok új cselekményt természetesen nem lehetett várni, mégis annyival többnek tűnik. Nagyon-nagyon ötletes volt így megírni a két könyvet és remélem, hogy a többi Maddow testvér történetét is megismerhetjük a későbbiekben.

Picichef>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Amikor befejeztem az elsöt, amig vàrtam, hogy kézhezkapjam a màsodikat… kicsit szerintem lesorvasztott a vàrakozàs, tehàt amikor megkaptam, megint elolvastam az elsöt és csak aztàn àlltam neki a 2.-nak. Vàrtam, de közben féltem, hogy talàn csalodni fogok. De nem kellett. Imàdtam ahogy olvastam Travis szemszögét és kicsit jobb volt olvasni, mint àllandoan Abby nyafogàsàt h miért nem lehet együtt Travissal. Nem is értem h amugy Travis miért volt ilyen sok mindenre képes érte, dehàt ez van :) Nem panaszkodok na! Tetszett :)

Pandalin>!
Jamie McGuire: Walking Disaster

Nagyon vártam ezt a részt és nekem sokkal jobban tetszett Travis szemszögéből a történet.
A kirohanások így egy kicsit jobban el lettek magyarázva és Vegas-os rész is. Sok butaságra képes az ember a nagy pénz reményében…
Örültem, hogy ebben a részben többet szerepeltek a Maddox tesók és nagyon várom az ő történetüket is. :)
A vége viszont nem tetszett, a heves természetük után fura, hogy így „lenyugodtak”


Népszerű idézetek

Cheril>!

“One of these days you're going to fall in love, son. Don't settle for just anyone. Choose the girl that doesn't come easy; the one you have to fight for, and then never stop fighting. Never”

bankicsniki P>!

„You, Mad Dog, are exactly what I came here to protect her from. But you know what? We're all broken some way or another. Even with your epic fuckup, you just might be exactly what she need. You get one more chance.[…]Just one. Don't mess it up…you know…more than usual.”

Kapcsolódó szócikkek: America Mason (Mare) · Travis Maddox
bankicsniki P>!

„ It's official. Bimbos, fights, leaving, Parker, Vegas…even fires…our relationship can withstand anything.”

Kapcsolódó szócikkek: Travis Maddox
bankicsniki P>!

You, Travis Maddox, are kinda sexy when you're not being a whore.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Abernathy · Travis Maddox
Dorczy>!

I don't know why you put up with me, and I don't know what I'd do if you didn't.

bankicsniki P>!

– You haven't seen me mean, mama's boy!
– I told you we're close!
– Yeah, so are me and my asshole! Doesn't mean I'm going to call it twice a day!

Kapcsolódó szócikkek: America Mason (Mare) · Shepley Maddox

A sorozat következő kötete

Beautiful sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. Lynn: Trust in Me
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Jennifer L. Armentrout: The Return
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue
Sarah Brianne: Lucca
Renee Ericson: More Than Water
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement