Providence (Providence 1.) 4 csillagozás

Jamie McGuire: Providence Jamie McGuire: Providence Jamie McGuire: Providence

In the old world shadows of Providence, Rhode Island, Nina Grey finds herself the center of a war between Hell and Earth.

Struggling with her father’s recent death, Nina meets Jared Ryel by chance…or so she believes. Although his stunning good looks and mysterious talents are a welcome distraction, it soon becomes clear that Jared knows more about Nina than even her friends at Brown University. When questions outnumber answers, Jared risks everything to keep the woman he was born to save—by sharing the secret he was sworn to protect.

When her father’s former associates begin following her in the dark, Nina learns that her father is not the man she thought he was, but a thief who stole from demons. Searching for the truth behind her father’s death, Nina stumbles upon something she never expected—something Hell wants—and only she holds the key.

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
362 oldal · ASIN: B004JKMT2Y
>!
484 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780615417172

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

colorful_monkey>!
Jamie McGuire: Providence

A Beautiful Disaster tetszett annyira, hogy az írónő többi könyvét is elolvassam, még ha nem is volt nagyon gusztusom most misztikus izékat olvasni.
Ennek ellenére tetszett, habár úgy éreztem, a hangsúly nem a fent említett misztikus izén van, hanem a párkapcsolati vívódáson. Persze nem volt ezzel semmi bajom, hiszen trilógia, még látok rá esélyt, hogy kibontakozzon.
Voltak nagyon helyes, szép pillanatai is a könyvnek, de néha olyan hatalmas sötétséget is éreztem például a főszereplő, Nina részéről, hogy volt, hogy nem tudtam komolyan venni a történetet…
Mindenesetre elkezdtem a folytatást, aztán majd meglátjuk.


A sorozat következő kötete

Providence sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Ee: World After
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath
Wendy Higgins: Sweet Evil
Jennifer L. Armentrout: The Return
Leia Stone: Fallen Academy: Year One
Deborah Harkness: A Discovery of Witches
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
Jennifer L. Armentrout: Storm and Fury
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood