Gyönyörű ​tévedés (Maddox testvérek 1.) 787 csillagozás

Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

A ​függetlenségét szenvedélyesen védelmező Camille Camlin, becenevén Cami boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most a Red Doorban pultos, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával.
Tizennyolc hónappal később Trenton otthon lakik özvegy édesapjával és egy helyi tetováló szalonban vállal munkát, hogy fizetni tudja a számlákat. Amikor már azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad a Red Doorban egyedül üldögélő Camin.
A lány hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2015
368 oldal · ISBN: 9789634993681 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
>!
Maxim, Szeged, 2015
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616155 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
>!
Maxim, Szeged, 2015
368 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632616162 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Enciklopédia 21

Szereplők népszerűség szerint

Travis Maddox · Trenton Maddox · Shepley Maddox · Camille 'Cami' Camlin · Hazel · Parker Hayes · Raegan


Kedvencelte 137

Most olvassa 32

Várólistára tette 277

Kívánságlistára tette 268

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

kellyolvas P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Imádtam, tényleg. Kedvenc írónőm, blabla….
Két dolog nem tetszett.
1. Teljesen mindegy volt T.J. személye. Mert: „Ha az ember azt képzeli, két férfiba szerelmes, a másodikat választja, igaz? Mert ha őszintén szerettem volna T.J.-t, nem szerethettem volna beléd.”
2. SOHA ne menjetek úgy tetováltatni, mint Cami. Ez nem így működik. Egy tisztességes tetováló nem beszél rá semmire. NEKED kell odamenned egy halál biztos elképzeléssel. Nem tetováltathatsz úgy, hogy csak mert ráér a művész, vagy mert már régen megígérted, hogy egyszer majd… Ezért pipa voltam.
Amúgy meg bármikor bármit olvasok a nőtől, mert tudja a titkot, hogyan kell írni, hogy ne tudjam letenni a könyvet és a karakterei velem maradjanak hosszabban, mint bárki más. (még az exeknél is)

9 hozzászólás
zuna19 >!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Teljesen ledöbbentem, annyira szuper az a könyv.
Nekem sokkal jobban tetszett, mint Travis és Abby története. Szerethetőbb volt maga a történet és a karakterek is.
Trenton és Cami most nagy kedvenc lett. Imádtam őket.
Camille apja, de egy r*h*d*k féreg. A többi rokona se kutya, hogy elnézte évekig ezt a sz*rt neki.
Olive istenem a leges legédesebb 5 éves gyerkőc, imádtam a beszédét, mindig nevettem amint fel tűnk: mennyire édesen mondta már, hogy „Jossz a dohányzás!”, „Tjent”, „jendben”, „kosájba”, „gyejünk”, „vásájolt”, „szatyojjal.” Zabálni való kis csaj.
Törpike kár, hogy tönkrement.
De a vége nagyon haláli, valahogy sejteni lehetett, ha nem is teljesen az elejétől, de valahogy ki lehetett következtetni az egészet. Én még most is le vagyok kicsit döbbenve tőle. Nem találom a megfelelő szavakat rá.
Tudom, hogy nem teljesen életszerű a történet, de én akkor is nagyon bírtam. Vannak hibái a könyvnek, de kit érdekel, ha le tudott kötni és kikapcsolt teljese?
Annyira olvastatta magát a könyv, nem bírtam egyszerűen letenni.
Most van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb meg fogom rendelni ezt is.

3 hozzászólás
MFKata>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

„Csávába kerültem. Nagy, katasztrofális, Maddox-csávába.”

Mert íme még egy Maddox, aki a Hárembe került!
A könyv stílusa nem meglepő módon pontosan ugyanolyan, mint a Gyönyörű sorscsapásé: könnyen olvasható, humoros, szenvedélyes és abszolút kikapcsol.
Azt hiszem a Maddox-fiúkból sosem elég!

Bővebben:
http://mfkata-about.blogspot.hu/2015/04/jamie-mcguire-b…

5 hozzászólás
DarknessAngel>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Úristen! ez egyszerűen… Maddox szavakkal élve, kibaszottul csodálatos volt!
Annyira örülök, hogy a többi T betűs testvér könyve is megjelenik, mert hihetetlenül jó, egyszerűen nem lehet megunni. Simán elolvasnám ugyanezt Trenton szemszögéből is :D
Camille Camlin nagyon szerethető karakter. Merőben más, mint Abby Abernathy (persze azért vannak hasonlóságok is), mégis mind a két lány tökéletesen illik a saját Maddox fiújához.
Az egész történet annyira tetszett, és Trenton *-* ó, jaj nekem… Persze nem egy Travis, de ő is tökéletes – bizonyos szempontból talán még sokkal szerethetőbb is, mint a kisöccse :P Imádtam, hogy amikor végre együtt voltak Cami-vel, nem drámáztak annyit, egyszerűen csak szerették egymást. És ha mégis volt valami félreértés, könnyen kibékültek <3
T.J. pedig… ááá, én annyira tudtam :D komolyan, tisztára… hát, basszus!… és mégsem hiszem el :D Ez egy akkora leleplezés, hogy csak na. Pedig egész végig sejtettem, hogy mi az ábra, de a végén akkor is csak néztem :D
Istenem, nagyon tetszett az egész úgy, ahogy van. Nem is, inkább imádtam!
A repülős jelenet, az első tetkó, első együttlét, az a bizonyos tűz, amit annyira vártam. Olyan jó volt, hogy azt is megint átélhettük, és ha nem is Trenton szemszögéből, legalább többet megtudhattunk a gondolatairól. Szóval ez mind-mind, és még egy csomó más rész is nagyon nagy kedvencem lett. Ide a következő résszel :))

14 hozzászólás
Orsi999>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Imádom a Maddox testvéreket!
Már Travis történetét is imádtam és szerencsére ebben se nem csalódtam. Trent-et és Cami-t is sikerült megkedvelnem, nagyon aranyosak együtt. Az elején egy kicsit sablonos volt a történet, de ahogy haladtunk úgy ez egyre kevésbé érdekelt. Teljesen magával ragadott az írónő stílusa és a szereplők személyisége.

GytAnett>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Nem is tudtam róla, de nagyon kellett már egy ilyen kaliberű könyv a lelkemnek.
Még halogattam volna, de a kölcsönzési határidő 1-2 napja lejárt nem vagyok rá bűszke, úgyhogy most már muszáj visszavinnem. Még azon is gondolkodtam, hogy olvasatlanul cipelem vissza. Aztán arra gondoltam, hogy valószínűleg nem hiába szeretik annyira a Maddox tesókat, valószínűleg nekem is tetszeni fog. :) És tényleg tetszett.
Semmi olyan nem történt, amin nagyon gondolkodni kellett volna, nem változtatta meg az életem, de maradéktalanul kikapcsolt. Most erre volt igényem.
Sejtettem, hogy Trentont kedvelni fogom, ez be is igazolódott. Jó, már időnként sok volt a nyálból, és az azonnali halálosan szeretlekből, de az ilyen jellegű könyveknek hamarabb elnézem. :)
Cami szimpatikus karakter. Nem egyszerű családból származik, az élete sem egyszerű, keményen meg kell dolgoznia mindenért, és sokszor tényleg összecsapnak a feje fölött a hullámok.
T.J. és Cami közti nagy titkot bevallom őszintén, nem igazán sikerült felfognom. Nagyon nem. De remélem, majd a következő részben kiderül. :D
Nem is kérdés, hogy folytatni fogom-e a sorozatot. :)

3 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Második találkozásom a Maddox fiúkkal vitathatatlanul jobban tetszett az elsőnél.
Oda voltam Trenton-ért, aki szerintem messze nem olyan őrült és meggondolatlan mint öccse, Travis. Engem még a kis drága Olive nélkül is levett volna a lábamról, de azért jó kis terv volt őt is bevetni. :D Cami is szimpatikus volt az első pillanattól kezdve és örültem, hogy ez a Maddox tesó nem egy ártatlan angyalkába zúgott bele. Remek testvér, nagyszerű barátnő, holott sem a testvérei sem Reagen viselkedése sem volt mindig a legrokonszenvesebb.

Nem véletlenül kerülök minden cselekményleírásos értékelést itt a Molyon, de így is kész csoda, hogy nem futottam bele egy bődületesen nagy spoiler-be. Talán túlságosan lekötött Trenton tetovált teste, vagy Cami zűrös családja, de én komolyan nem gyanítottam SEMMIT és az utolsó előtti pillanatban kapcsoltam. spoiler

5 hozzászólás
perpetua P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Ezek a Maddox fiúk tényleg mindenkit könnyedén levesznek a lábukról. *-*
Trent is pillanatok alatt a szívembe lopta magát. Kitartóan küzd a lányért, akit szeret, igyekszik megvédeni minden rossztól. Cami sokáig tartja magát, azt hitte, hogy ellen tud állni egy Maddox fiú csábításának, de hatalmasat kellet tévednie. :D Nagyon aranyos volt minden együtt töltött percük, úgyhogy nem szeretem kevésbé ezt a párost se, mint Travis-ékét. :)
A mellékszereplők is szerethetőek voltak, remekül kiegészítették a történetet. Nem gondoltam, hogy Brazil-nak ilyen „gonoszabb” oldala is van, eddig bírtam a srácot, de most kifejezetten bosszantott, ahogy Ray-hez viszonyult. Nagyon örültem, hogy Travis-ék is fel-fel bukkantak, talán még sajnálom is, hogy nem gyakrabban, de jól volt megoldva ez a két párhuzamosan zajló történet.
Teljesen magával ragadott kibontakozó románcuk, de azért észre kellett azt is vennem, hogy voltak kifogásolható pontok a dologban. Sok hasonlóságot fedeztem fel a Gyönyörű sorscsapással. Testvérek lévén persze, hogy hasonlít a két fiú, de a történet alakulásában is voltak egyező elemek. Kicsit zavart, hogy tudom mi lesz a nagy riadalom, és ahhoz képest, hogy tudtuk mi lesz Trentonnal mégis mintha átsiklottunk volna a dolgon, az új katarzis pedig nem volt elég erőteljes. :(
Ja és itt volt még T.J. Cami párja. Végig nagyon titokzatoskodó volt, és majd kifúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi lehet ezzel a sráccal. Amikor pedig kiderült, csak néztem, hogy mi van??? Maradtak homályos foltjaim, hogy most ez miért is van, vagy mit befolyásolt ez a dolgokon? Nagyon remélem, hogy egyszer jobban meg fogom érteni. :D Tagadhatatlanul kiszámíthatatlan „fordulat” volt, csak még több magyarázatot várok. :D
A lényeg, hogy aki a Gyönyörű sorscsapást szerette, szerintem ezt is szeretni fogja, nem érdemes elszakadni ezektől a szerethető szereplőktől. :)

Viktória_Erdei P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Maddox csávába kerültem. Imádom a Maddox fiúkat. Olive a legédesebb kislány. A vége mindenre számítottam, de erre végképp nem. Megismerném a másik szemszögből is a történetet. Hálistennek nem kell sokat várni a következő részre. :)

AniTiger P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés

Annyira nem jött be nekem, mint vártam, ugyanis Trent hatalmas kedvencem volt Travis és Abby történetében, de ez a regény… Nem. Volt. Az. Igazi! Trent nem az a szerethető bolond, akinek korábban tűnt.

Ha nem szeretném ennyire a tetoválással (is) foglalkozó regényeket meg a Maddox-sztorikat, akkor lehet, hogy idegbajt kaptam volna ettől a regénytől, de így lecsúszott. Nem volt egy frenetikus olvasmány ugyan, voltak mélypontjai – a női nevek ugye: Camille Camlin, Olive Ollivier, stb… –, de egy könnyű, kis semmiségnek elment. Alkalomadtán kifejezetten jól szórakoztam a néha bájos, néha idióta szövegeken.

A csavar? Én tudtam kicsoda Cami titokzatos pasija, mert belelapoztam a könyv végébe, amikor a könyvtárban nézelődtünk… és a regény utolsó sora – szépen kiemelve! – a pasi teljes neve… Hát ez van.

Bővebben – http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/03/maddox-test…


Népszerű idézetek

MFKata>!

Csávába kerültem. Nagy, katasztrofális, Maddox-csávába.

Kapcsolódó szócikkek: Camille 'Cami' Camlin · Trenton Maddox
2 hozzászólás
MFKata>!

– Én vagyok az, Cami. Én vagyok számodra az igazi. Tudom, mert te is az vagy nekem.

Kapcsolódó szócikkek: Camille 'Cami' Camlin · Trenton Maddox
DarknessAngel>!

– Egy nap én is elveszlek téged.
– Majd ha piros hó esik – vigyorogtam.
Vállat vont.
– A havat is meg lehet festeni. Nem gond.
– Na, jó, akkor megyek hozzád, ha Britney Spears egyik dalára táncolsz ágyékkötőben apád előtt.
Hosszan mélyen beszívta a levegőt, aztán hangosan kifújta.
– Elfogadom a kihívást.

349. oldal

2 hozzászólás
enibartok>!

– Jézusom! Nem bűn belezúgni valakibe , Trav!
Travis tekintete ide-oda ugrált.
– Összezavarodtam. Most hozzám beszélsz, vagy Jézushoz?

174. oldal Cami és Travis

MFKata>!

– Ha tudnád, amit én tudok… nem szeretnél.
Trenton megrázta a fejét.
– Nem akarom tudni, csak téged akarlak.

Kapcsolódó szócikkek: Camille 'Cami' Camlin · Trenton Maddox
Gaby33>!

– Abbynek hívják, és egy galamb. Egy démoni galamb, aki olyan őrülten szétcseszi az agyam, hogy képtelen vagyok normálisan gondolkozni. Már semminek sincs értelme, Cam. Egyenként szegek meg minden szabályt, amit valaha is felállítottam. Egy nyúlbéla lettem. Nem… még annál is rosszabb. Shep vagyok.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Abernathy · Camille 'Cami' Camlin · Travis Maddox
enibartok>!

– Három trükkel lehet becserkészni egy nehezen megkapható lányt : türelemmel, más választási lehetőségekkel és hűvös távolságtartással. Nem maradtok örökre a legjobb barátok. Két lábon járó szexuális vonzerő vagy, aki elérhetetlen csávóként flörtöl. Más szóval légy Travis Maddox.

– Tudtam. Mindig is pályáztál rám – jelentette ki önelégülten.

107. oldal Travis Maddox, Cami

2 hozzászólás
Chibi>!

– Ha összeházasodtok, jössz nekem száz dolcsival.
– Házasság? – fintorodott el undorral Travis. – Mi a francról beszélsz, Cami? Még csak tizenkilenc vagyok. Ilyen idősen senki sem nősül meg.
[…]
– Valószínűtlen, hogy valaha is megnősülök. Vagy akár a közeljövőben. Ilyesmi sosem következik be.
– Ahogy az is valószínűtlen, hogy Travis Maddox egy lány miatt feldúltan jöjjön be egy bárba. Sosem lehet tudni.

107. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Camille 'Cami' Camlin · Travis Maddox
1 hozzászólás
Gaby33>!

– Biztosra vettem, hogy tegnap este belekortyoltál a hülyeség forrásába, de most már tudom, hogy vödör szám ittál belőle.

Cheril>!

– Láttam Travist, a parkolóban ordibált valami csajjal.
– Tényleg? És mi lett a vége?
– A lány visszakiabált. Nem tudom, kicsoda, de valahogy kedvemre való.
– Nekem is tetszik.
Trenton a poharában úszkáló jeget nézte.
– Fura nézni, ahogy igyekszik megállapodni.
– Szerinted azt teszi?

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Maddox testvérek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
L. J. Shen: A szégyentelen
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Cora Reilly: Becsület
L. J. Shen: Scandalous – A Néma
L. J. Shen: Vagány
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: Érzéki játék
B. B. Easton: Az öltönyös
L. J. Shen: Az ördög feketét visel