Gyönyörű ​megváltás (Maddox testvérek 2.) 551 csillagozás

Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

A ​kemény, tréfát nem tűrő Liis Lindy FBI-ügynök eldöntötte, hogy csupán a munkájával köti össze az életét, így felbontja jegyességét, és Chicagóból San Diegóba költözik. Thomas Maddox egy arrogáns és könyörtelen különleges ügynök. A világ legkeményebb bűnözőit tette már hűvösre, és ő a szervezet egyik legjobb embere. Annak ellenére, hogy temérdek életet megmentett, van egy ügy, amely túlszárnyalja képességeit. Öccsére, Travisre börtönbüntetés vár, mivel benne volt a keze egy alagsori gyújtogatásban, amely során számtalan főiskolás veszítette el az életét, a média pedig igazságszolgáltatást akar. Travis egyetlen mentőöve Thomas. A férfi öccse megmentése érdekében alkut ajánl: Travisnek be kell lépnie az FBI-ba. Liis makacs és kihívó, ám valahogyan sikerül meglágyítania Thomas kemény határait, és ráveszi, hogy a tökéletes ügynök elkísérje őt egy ünnepségre. Egy párként utaznak el Travis és Abby fogadalmának megújítására, és amikor véget ér a ceremónia, Liis elgondolkozik, hogy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2016
374 oldal · ISBN: 9789634993698 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
>!
Maxim, Szeged, 2015
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616902 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
>!
Maxim, Szeged, 2015
376 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632616919 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Abby Abernathy · Trenton Maddox · Shepley Maddox · Thomas Maddox · Taylor Maddox · Liis Lindy · Val Taber


Kedvencelte 100

Most olvassa 18

Várólistára tette 136

Kívánságlistára tette 156

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Na jó, én teljesen ledöbbentem ezen is. Annyira jó volt.
T.J. története nagyon érdekelt, és igazándiból az előző rész miatt már tényleg nagyon örültem, hogy most ő következett és nem az ikrek.
A Gyönyörű tévedés eléggé elnyerte a tetszésemet, azt hittem, hogy nem fog a többi rész annyira lekötni mint az, de ismét csak tévedtem. Szerencsémre. Mostanában folyamatosan ez van. Amit nagyon várok és szeretnék az csalódás, amire meg nem számítok, hogy jó lesz azok hál istennek nagyon nagyon tetszenek.
Thomas és Liis története éppúgy tetszett, mint Trenton és Cami története. Sőt, ha lehet ez még jobb is volt.
Az egész nagyon pörgős és izgalmas volt. Már az első fejezettel levett a lábamról, erős kezdés volt. És utána is nagyon tetszett. Egy percig sem unatkoztam.
A legvégén azért egy kicsit meghatódtam, és ott folyt egy kis könny is, de annyira romantikus az egész, hogy megérte.
Most ezt is muszáj leszek beszerezni magamnak, és többször elolvasni, mert nagy kedvencet avattam.

DarknessAngel>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Jaj, én imádtam! Valahogy nem tudok nem szeretni egy Maddox könyvet.
Örültem, hogy végre Thomas is megkapta a maga szívszerelmét, aki talán nem az első volt, de legalább az utolsó ^^ Jó volt kicsit hallani a Cami-s dolgot az ő nézőpontjából is, így legalább láthattuk, hogy Thomas is mennyit szenvedett az egész miatt.
Liis is nagyon bejött. Megint egy szókimondó csaj, aki nem fél helyrerakni egy indulatos, de nagyon is szexi Maddox testvért. Tetszett a megismerkedésük, és az utána való bonyodalmak, amiből a végére már talán kicsit sok is jutott, de hát eddig senkinek nem ment semmi könnyen :D
Jó volt részt venni Travis és Abby esküvőjén, megint olvasni a már megszokott csapatról. És már Taylor és Tyler jövendőbeliéről is hallani. legalábbis gondolom, hogy ők lesznek azok xP Az epilógus is nagyon cuki volt *-* Örülök, hogy nem kellett csalódnom.
Jöhetnek az ikrek :))

Orsi999>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Már az előző rész végén is kíváncsi voltam Thomas történetére így nem volt kérdés, hogy elolvasom-e ezt a könyvet. Az előző részből főleg az utolsó mondat keltette fel a figyelmemet erre a részre és érdekelt, hogy az írónő mit fog kihozni Thomas és Liis történetéből.
Már az első találkozásuk is érdekesre sikeredett, de akkor még nem tudták, hogy ki is a másik. A legviccesebb az egészben az volt, amikor másnap kiderült, hogy Thomas lett Liis főnöke. Itt lett izgalmas a történet. Csak úgy pörögtek az események.
Liis személyisége az elején nagyon nem tetszett, de a végére egyre jobban megkedveltem. Thomas Maddox-ot pedig lehet nem szeretni? Ő is tipikus Maddox volt, aki bármelyik lányt megtudná hódítani, de őneki mégis csak Cami és Liis volt az, aki fontos. Szerencsére a végére sikerült lezárni a Camival való kapcsolatát.

catilde>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Nagyon vártam Thomas részét. Imádom azokat a részeket ahol FBI-ügynökök a főszereplők, emellé még kaptam egy Maddox-ot, így tudtam, hogy csak kedvenc lehet. Nem csalódtam. Thomast már a többi részben is szerethető volt.
Írónő is annyira jól összefésüli a könyveket. Jó, hogy olvashattam a többiekről, hogy hogyan is került Travis az FBI- hoz. Epilógus pedig szívet melengető.
Maddox rajongóknak nagyon kötelező.

>!
Maxim, Szeged, 2015
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616902 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
3 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Izgatottan vártam Thomas történetét, főleg miután spoiler Azért is előre örültem, mert úgy éreztem, ezúttal egy komoly hivatással rendelkező Maddox pasit ismerhetek majd meg közelebbről. A rangos FBI beosztás ellenére, Thomas sokban hasonlít heves természetű testvéreire. Heves, dögös, szenvedélyes!
A történet nagyon ígéretesen és lendületesen indult, csak úgy faltam az oldalakat. Liis-t hamar megkedveltem, főleg miután bátran a sarkára állt és nem ijedt meg kiállhatatlan főnökétől. Tetszett, ahogy a történet visszakanyarodott a múlt eseményeihez és összekapcsolódott Thomas munkájával. Ami a szerelmi szálat illeti, Liis hezitálását tökéletesen megértettem. Hatalmas kockázatot kellett vállalni, számomra teljesen érthető volt, hogy vonakodott. Thomas-t hatalmas csalódás érte, néha még én is kételkedtem Liis iránti mély érzelmeiben. Egyedül Val és Sawyer magánéletét éreztem felesleges tölteléknek. Ezúttal felkészültem és szinte előre láttam, hogy a végén lesz még egy drámaibb pillanata párosunknak.
Kis pihenőt tartok, de azután jöhet egy újabb Maddox példány! :D

3 hozzászólás
AniTiger P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Nem érdekel, hogy nem volt tökéletes vagy hogy akadtak benne – engemet eléggé – idegesítő hisztik, mert zabáltam ezt a párost! Bírom a karakán, szókimondó, nem alakoskodó, hanem szembe szállni képes nőket, ezért Liis már a legelején a szívembe tornázta magát. Thomas hozta az érett, megbízható, komoly férfit, aki ráadásul elhivatott és nem kalandot, hanem TÁRSAT keres. Engem megvett kilóra, mindig is ilyennek szerettem volna őt. Most Thomas Maddox a kedvenc Maddox-fiúm! ♡♡♡

Totál megérdemli az 5 csillagot a szembeszökő hibái ellenére is. Igen, kicsit klisé, kicsit furcsák benne az erotikus részek, de imádom együtt Thomast és Liis-t – sokkal jobban, mint a többi párost. Izgalmas volt, lekötött és nehéz volt félretenni (nem is nagyon sikerült, éjszakába nyúlóan olvastam a végét).

Blogon bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/05/maddox-test…

>!
Maxim, Szeged, 2015
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616902 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
5 hozzászólás
Naiva P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Nekem ugyan Trenton a kedvenc Maddox-om, de komolyan érdekelt Thomas története, mert ő annyival másabb, mint a többi Maddx. spoiler Éppen ezért úgy gondoltam, hogy az ő története is más lesz, mert érettebb korú és FBI, de olyan volt, mint a korábbi Jamie McGuire/Maddox kötet. Szerethető, dögös alfa nehéz múlttal. Egy függetlennek látszó, de kissé idegesítő hősnő, spoiler Számomra az volt még érdekes, hogy rájöttem, hogy a saját kötetükben egészen másmilyenek ezek a testvérek. A történet gyors ütemben haladt, olvasmányos, de a könyv felénél mindig történik valami, ami beárnyékolta a hangulatot. Jött a felesleges kínlódás, indokolatlan nyűglődés, amit nem csak a női szereplő generált. Ahogy az irodában viselkedtek… mint a hollywoodi filmekben.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Ötcsillagosnak indult, aztán valahol elkutyulódott a történet. Pedig igazán nagy reményekkel áltam neki. FBI, igazi kemény csaj, akció, plusz még a tesók is feltünnek. Aztán a japcsi kiscsaj annyira kérette magát…Lehetett volna jobb is, de azért olvashatóra sikerült. Viszont itt azt hiszem elbúcsuzom a Maddox fiúktól. Pápá.

1 hozzászólás
MFKata>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Ez a könyv, ahogyan Thomas Maddox is, más, mint az elődjei.
Komolyabb, érettebb, felnőttesebb, de mégiscsak Maddox, így nem tudom nem szeretni.

Bővebben»
http://mfkata-about.blogspot.hu/2015/11/jamie-mcguire-g…

agi89>!
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás

Totális zűrzavar van a szívemben!
Olyan cafkának érzem magam…
Hogy lehet az ember lánya az összes Maddox-tesóba szerelmes? (Igen, már tudom hogy az ikrekkel is menthetetlen leszek. :D)
Mert jó, Trent nagyon hasonlított Travisre. De Thomas az azért más kategória. És mégis már a Gyönyörű tévedésben teljesen belezúgtam.
Mindig is gyengéim voltak az egyenruhás és rendvédelmi szervnél dolgozó pasik.
És Ő annyira awwwww! Hatalmas minden téren… ;P ❤

Ja és Liis.
Eléggé bírtam a csajt. Tudtam vele viszonylag azonosulni, se Abbyvel, se Camivel nem tudtam eddig ennyire.

Valahol tudom és érzem, hogy ezek a könyvek már nem annyira jók, mint a Gyönyörű sorscsapás, de most
– vagy annyira jó időpontot választottam az olvasásukra, hogy minden negatív érzet lepereg rólam,
– vagy egyszerűen túlságosan szeretem ezeket a fiúkat és semmi nem érdekel, ha róluk van szó.
Vagy mindkettő egyszerre. :D

Kedvenc lett ez is. ❤

>!
Maxim, Szeged, 2015
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616902 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Népszerű idézetek

fruzsi829 P>!

– Hogy hívnak?
– Nem érdekes.
– Rémes név.

14. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy · Thomas Maddox
>!

– Trent az öcséd. Meg Travis is. Te meg Thomas vagy. Kit nem Említettem még? Talabért és Timont?
Maddox nem derült rajta.
– Taylort és Tylert. Ikrek. Trent és köztem születtek.
– Mi ez a T-kultusz? – Muszáj volt megkérdeznem, bár az egész beszélgetés halálosan felbosszantott.
– Közép-nyugati szokás – sóhajtott fel.

86. oldal, 5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy · Thomas Maddox
catilde>!

– Sírtál már pasi miatt?
– Nem.
– Hány évesen vesztetted el a szüzességedet?
– Hát… te voltál az első.
Thomasnak kigúvadt a szeme.
– Micsoda?! De hiszen menyasszony voltál…
– Csak tréfáltam – nevettem. – Húszévesen. A főiskolán. Nem érdemes róla vagy az illetőről beszélni.

216. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy · Thomas Maddox
zuna19 >!

– […] Nem kéne a munkát és az élvezetet keverni, édesem.

1. fejezet

6 hozzászólás
loveQhuay>!

Csak azért, mert ami a szívemen a számon, még nem vagyok tapintatlan!

89. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy
Viktória_Erdei P>!

[…] Sosem zúgnék ennyire bele egy csődtömegbe.
Pislogni kezdtem.
– Belém fogsz zúgni?
– Már a verem aljára estem. Puff.

283. oldal, 19. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy · Thomas Maddox
loveQhuay>!

Nemcsak hogy nem gyűlöltem Thomast, de kedveltem, s ami még ennél is rosszabb volt: ezt ő is tudta.

156. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy · Thomas Maddox
Viktória_Erdei P>!

– Azzal próbálkozol, hogy felbosszants? – kérdeztem vissza.
– Meglehet. Ahogy a szád tartod, amikor mérges vagy… hát az kibaszottul elképesztő. Lehet, hogy egész éjjel az idegeidre megyek majd, de nem érdekel, ha a szádat bámulhatom.

15. oldal, 1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Liis Lindy · Thomas Maddox
Viktória_Erdei P>!

Nem ez lett volna volna a másik iránt érzett szerelem abszolút bizonyítéka? Hogy lábbal taposod a saját elveidet, mert túlságosan szeretsz valakit?

291. oldal, 19. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Abby Abernathy
Viktória_Erdei P>!

A házasságuk megerősítette, amit mindig is hittem, és ami életem vezérelve volt: hogy egy nő becserkészése, zaklatása és nagy általánosságban a gyötrése végül kifizetődik.

288. oldal, 19. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Shepley Maddox

A sorozat következő kötete

Maddox testvérek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Vi Keeland: Hívatlan vendég
L. J. Shen: Vagány
Vi Keeland: A kemény főnök
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: A beosztott
Lynn Painter: Mr. Téves Szám
Carly Phillips: Forró szívek
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel