Gyönyörű ​áldozat (Maddox testvérek 3.) 353 csillagozás

Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Falyn ​Fairchild, a következő kolorádói kormányzó lánya mindent képes hátrahagyni. Már megtette ezt a kocsijával, a tanulmányaival, és még a szüleivel is. Megtörten tér vissza szülővárosába, és pincérkedést vállalva a Bucksaw Kávézóban. Falyn minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, és reméli, hogy hamarosan összegyűlik annyi, hogy vehessen egy repülőjegyet, és eljusson az egyetlen helyre, ahol igazán megbocsátást nyerhet, a régmúlt bűneiért: Eakinsba, Illinoisba.
Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor piszok borítja be – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás.
Amint Falyn megtudja, hogy mit nevez otthonának Taylor, minden megváltozik. A Maddoxokra jellemző kitartás… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2017
352 oldal · ISBN: 9789634993407 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
>!
Maxim, Szeged, 2016
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617473 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
>!
Maxim, Szeged, 2016
356 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632617480 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Enciklopédia 17

Szereplők népszerűség szerint

Travis Maddox · Abby Abernathy · America Mason (Mare) · Shepley Maddox · Taylor Maddox · Falyn Fairchild · Chuck Niles · Dalton · Dr. William Fairchild · Kirby · Phaedra Niles · Zeke


Kedvencelte 45

Most olvassa 15

Várólistára tette 119

Kívánságlistára tette 142


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Az eleje kicsit döcögõsen indult, de még mindig szeretem. A Maddox fiúk katasztrofális szerelmi kapcsolatai valamiért tovvábra is a gyengéim. Tetszett a történet, Falyn titka elég ütõs, ami szerintem sokat dobb rajta – valamint Taylor, aki csakúgy, mint Thomas titkolózik a családja elõtt ikertestvérével együtt. Tetszettek a Bucksaw kávézóban játszódó jelenetek, Travis és Abby esküvõjérõl pedig akármikor szívesen olvasok. :)
Amiért jár a fél csillag leveonás, és amiért nem lett kedvenc, az sajna Falyn. Eddig mindegyik Maddox barátnõt szerettem, de Falyn stílusa nekem nem tetszett. Hiába, hogy csak védeni akarja magát, de a szócsatái Taylorral számomra egyáltalán nem jöttek át, és még szórakoztatónak sem lehetett mondani. mondjuk ezeknél a részeknél Taylor se nagyon lopta be magát a szívembe
De miután a két szereplõ már jobban is megismerte egymást, és elmaradtak a sértõ megjegyzések, tök szupi volt. Falyn baráti társasága nagyon kedves volt, és a Maddox házban tett látogatást is élveztem + a könyv végét. A végével engem mindig meg lehet fogni – fõleg, ha ilyen aranyos, mint itt.

25 hozzászólás
zuna19 >!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Nekem még mindig baromira tetszik a Maddox család. Sőt egyre jobban szeretem őket, főleg így, hogy újabb és újabb részleteket tudok meg a többiekről. Még mindig az a vélemények, hogy aki nem szereti az ilyen történeteket ne olvassa. Nem bírom, hogy folyton azt írják, hogy már unják, annyi része van ennek a sorozatnak. Könyörgöm, akkor minek olvasod?, senki nem kért rá. Reálisan nézve is el tudja dönteni az ember, hogy a valóságtól távol áll ez a sztori, de akinek ez megfelel, miért ne olvassa nyugodtan?
Nem lehet az összes rész egyformán kedvelhető. Azért ezt megértem. De szerintem ez is nagyon jó volt.
A történet eleje furcsa volt, sok szempontból is. Rejtélyek. De ahogy jobban meg lehetett ismerni Falyn-t nagyon megszerettem őt és a történetét is. Taylor-t az egész sztoriban szerettem, igaz amikor spoiler Falyn-t haragudtam rá, de sokáig így se tartott a harag. Sok mindenen keresztül kellett menniük, hogy végre tényleg összetartozzanak, nem volt zökkenőmentes az útjuk, de megérte.
Az epilógust imádtam!!! Hogy lehet ennyire jó egy epilógus? Tökéletes lezárás volt. Meg is könnyeztem, igaz nem csak a történet vége sikerült meghatóra. Szeretem, ha a történet érzelmeket vált ki belőlem. És most ez a könyv megtette.

deen>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Az eddigi Maddox könyvek közül, talán a leggyengébb rész, számomra csalódás. Eddig imádtam ezt a sorozatot, minden Maddoxot és a történeteiket. Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok, de kezd kifulladni ez a sorozat. Taylor karaktere közelében sincs az eddig megismert Maddoxokénak, ami nem volna baj, sőt jó is lehetett volna egy más személyiség, de ő egyszerűen kevés volt. Falyn pedig az eddigi legunszimpatikusabb lány a sorozatban. Az írónő megint bedobott egy titkot az elején, utalgatott rá, ehhez kötődő jeleneteket rakott bele, hogy felcsigázzon és mikor végre eljutottunk a titok kipattanásához, igazából már nem érdekelt, pedig az eddigi legmegindítóbb jelenet volt a sorozatban. Ez persze már könyv felénél kiderült, és nem kellett sokat törnöm a fejem, hogy akkor most jön az a balhé, ami miatt Taylor az előző részben Thomasnál kötött ki és elkövetett egy hibát. A másik most már unalmas, hogy minden szál a St. Thomason tartott esküvőnél kapcsolódik össze, így most már negyedik alkalommal olvashattam róla más szemszögből. A végén már komolyan csak azt vártam mikor dobja be az írónő a Taylor munkájából adódó veszélyt, a tűzet, ami majd mindenkit megvilágosít. spoiler A végén az epilógus pedig mindent összecsapva lezárta a történetet. Még jó, hogy már csak Tyler van vissza a sorban.

1 hozzászólás
Orsi999>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Lassabban haladtam vele, mint szerettem volna. Kevésbé tetszett, mint az eddigi részek. Néhol unalmas volt, és nem mindig kötötte le a figyelmemet. Taylor-t és Falyn-t nem sikerült teljesen megkedvelnem, végig semlegesek voltak. Vicces volt az ő párbeszédűket olvasni, főleg amikor Taylor ki lett kosarazva. Elég sokszor kiszámítható volt a történet, főleg úgy hogy már olvastam az előző részt és ez a 2 történet szinte teljesen párhuzamosan történik. Rengeteg titok volt ebben a részben is, de már az elejénél sejtettem, hogy mi lesz Falyn titka spoiler Elég sok mindenen kellett keresztül menniük, hogy rájöjjenek, hogy nem bírnak egymás nélkül élni. A végén lévő epilógust pedig imádom, emiatt egy kicsit jobb lett a véleményem az egész könyvről.

puncsoscukor63 P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Nagyon szeretem Maddox-ékat, de minél több új történetet olvasok egy-egy srácról, annál többet felejtek a régebbiekről sajnos. A kedvenc jeleneteim a könyvből a kávézóban játszódók voltak, mikor Falyn dolgozott. Taylor nem lett a kedvenc Maddox-om, ugyanakkor Falyn sem volt valami szimpatikus egyén számomra.
A titok, amire a könyv majdnem-végén fény derül, sejthető volt, ámbár meglehetősen jól rejtegette Falyn.
A borító miatt jár a fél csillag a 4 mögé, nagyon megnyerő.

Szilvi00 P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Újabb Maddox testvér talált rá élete szerelmére! Csalódott vagyok, mert egyre kisebbek az esélyeim arra, hogy egyikük az én munkahelyemre téved be. :D Viccet félretéve, nekem ez a rész is tetszett. Volt egy kis rejtélyeskedés az elején Falyn körül, ami felcsigázott. Elkezdtem őrültebbnél őrültebb elméleteket gyártani magamban, és nem is jártam messze az igazságtól. Falyn szimpatikus volt, a családja annál kevésbé. Nem mindig értettem egyet cselekedeteivel, de elnéztem neki. Taylor-t is kedveltem, hiszen minden szokásos és általam kedvelt Maddox stílusjegy megvolt benne. Viszont nekem hiányzott a szikra kettejük között, főleg az elején. Szócsatáik nem voltak olyan ütősek, élvezetesek.
Újabb szemszögből élhettem át Travis és Abby esküvőjét, lassan kívülről fújom, de nem panaszkodok. Az eddigi részek közül, ennek a vége volt a legédesebb!

Viktória_Erdei >!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Maddox fiúkból sosem elég. Most Tayloron volt a sor. Az elejétől kezdve kíváncsi voltam, mi az a titok, amit Falyn titkol. A civakodások hasonlítottak Travis és Abby kapcsolatához, ez tetszett benne. Falyn-nek igaza volt, amikor Taylort gondolkodásra késztette. Nem lehet el siklani afelett, hogy spoiler. De végül persze minden jóra fordult. Kíváncsian várom a következő könyvet.

AniTiger P>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Ismét bebizonyosodott számomra, hogy imádom a Maddox fiúkat… egytől egyig! Taylort kifejezetten utáltam, amikor a többiek történeteiben ő volt a(az egyik) mocskos szájú mellékszereplő. Egyszerűen NEM bírtam, de most ő is bekerült a keblenceim közé. Falyn kicsit so-so karakter, akit igazából addig bírtam nagyon, amíg képes volt ellenállni a lánglovagok dumájának és elkötelezett volt amellett, hogy önmagától jut el a céljáig. (Ettől függetlenül lepadlóztam, amikor kiderült a kis titka… Sokkoló volt, nem erre számítottam. Persze végre akadt valami a könyvben, ami nem klisés vagy kiszámítható volt.) :D

Kedvenc részek?
A regény legjobb része – és az egyik legnagyobb, ám totál kihagyhatatlan kliséje – az volt, spoiler

https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2017/06/maddox-tes…

>!
Maxim, Szeged, 2016
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617473 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin
7 hozzászólás
Evelena>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Jamie McGuire könyveivel sokéves történelmünk van már.

Mindenek előtt arra kérnélek titeket, hogy adjatok ennek a résznek egy esélyt, hátha ti is úgy megszeretitek, mint én.

Valahogy mindig kicsit félek attól, hogy mit hoz egy újabb Maddox-tesó története.
Ettől a résztől nem kellett volna félnem, hiába olvastam mostanában magasabb százalékon mozgó könyveket romantikus kategóriában, ezt élveztem a legjobban. Az alapján szoktam értékelni egy könyvet, hogy hogyan érzem magamat, amikor olvasom. És itt minden pillanatban valahogy otthonosan éreztem magam a történet olvasásakor.
Taylor teljesen magával ragadott, nagyon bírtam benne, ahogy kitartott, nem adta fel, amíg Falyn nem ment randizni, amíg nem engedett egy kicsit.
Falyn-t is csíptem, nem volt az a tökély királynő, akik a többi szerelmes történetben vannak, megküzdött mindenért és mert bátor lenni többször is, nem viselkedett kényesen, se nagyravágyóan. Csak mindig úgy, ahogy a belső hang alapján helyesnek ítélte meg, ezt nagyra becsültem benne.
Aranyos volt a megismerkedés, a találkozások, a hazalátogatás. Meglepett a titok, és az is, hogy hamarabb sor került a kiderülésére, mint számítottam volna rá. Tetszett, ha voltak is gondok, titkok, problémák, mindig elmondták az igazat, nem volt rétestészta szerűen elnyújtva.
Volt, hogy hibáztak, de szeretették egymást.
A munkatársait is kedveltem Falyn-nek, de a szüleitől irtóztam, sajnáltam, hogy ilyenek voltak.
Taylor, beloptad magam a szívembe, de most volt először talán, hogy a páros mindkét tagját egyformán szerettem.
A történet végét megkönnyeztem, annyira szép volt.

Brigi__>!
Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat

Nem tehetek róla, de imádtam ezt a történetet *-*
Imádom a Maddox testvéreket és Taylor elraboltad a szívem örökre.
Igen lehet, hogy néha nyálasan romantikus és borzalmasan happy endes a történet, de nagyon szeretem az írónő könyveit *-*
Még sok ilyen történetet kérnék *-*

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

MFKata>!

– Az ember nem lehet szerelmes úgy, hogy ne lenne kicsit őrült is.

MFKata>!

(…) az összes arrogáns gazember közül, akivel az élet összehozott, Taylor Maddox vitte a pálmát.

Gothic01>!

– Hol a farmerod?- kérdezte Taylor.
Megálltam az ajtóban, mert a furcsa kérdés készületlenül ért. A hálómra mutattam.- Bent, a padlón.
– Van még hely a gépben- mondta, és kezdte beönteni a mosószert.
– A farmerom nincs olyan közeli ismeretségben a tiéddel, hogy együtt mossák őket.

94. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Falyn Fairchild · Taylor Maddox
Gothic01>!

– Csak barátok vagyunk – fűztem hozzá magyarázatképpen.
Abby felvonta a szemöldökét, aztán Travisre pillantott. – Ó!
(…)
– Korábban mi is barátok voltunk – jegyezte meg Travis keresetlenül.
Abby összepréselte a száját, hogy elfojtsa a mosolyát. – Nem mintha nem küzdöttem volna ellene.
– Foggal-körömmel! – rázta meg evés közben a fejét Travis.

201. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Abby Abernathy · Falyn Fairchild · Travis Maddox
Gothic01>!

– Eléggé szeretted a mamádat, hogy a karodra tetováltasd a nevét.
– A fivérem akarta, ezért én sem vonhattam ki magam alóla.
– Miért?
– Egyforma tetkónk van mindegyikünknek.
– Úgy érted, hajszálra egyformák? Mindegyikőtöknek?
– Csak Tylernek, a fivéremnek meg nekem.
– Taylor és Tyler – horkantva nevettem.
Velem nevetett. – És Thomas, Trenton és Travis.
– Komolyan? – vontam fel a szemöldököm. – Biztos tréfálsz.
– Anyám szerette a T betűs neveket – vont vállat.

117. oldal, 7. fejezet

MFKata>!

A védelme nem gyengített el , csak eszembe juttatta, hogy értékes vagyok.

zuna19 >!

– Már eddig is a legjobb, ami velem történhetett, te vagy. Ne akarj elkápráztatni.

18. fejezet

MFKata>!

Csak a saját lelkünk át láthatunk egy másik ember lelkébe.

zuna19 >!

– Ez a Taylor gyerek nem könnyű prédára vadászik. Éppen az ellenkezőjét
keresi. És szerintem már tudja, hogy meg is találta.
– Ez meg mit jelentsen?
– Azt, hogy tartsd magad. Az ilyen fickók nem adják fel könnyen, ha olyan
lányt találnak, mint te.
Kurtán felkacagtam. – Próbálja csak meg!

3. fejezet

DarknessAngel>!

Taylor lágy ajka, az, ahogy magához húzott, mintha egy percig sem bírna tovább távol lenni tőlem, egyszerre szembesített minden érzéssel. És még többet akartam.

Kapcsolódó szócikkek: Falyn Fairchild · Taylor Maddox

A sorozat következő kötete

Maddox testvérek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Laurelin Paige: Hudson
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Vi Keeland: A beosztott
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Alexa Riley: Mindent bele