A ​szív egészsége 3 csillagozás

James M. Rippe: A szív egészsége

Hogyan őrizhető meg a szív egészsége?
A szív- és érrendszeri megbetegedések jelentik a legnagyobb veszélyt egészségünkre. Ez a könyv a betegség több formájáról ad érthető magyarázatot, bemutatja a legkorszerűbb gyógyítási eszközöket és eljárásokat, valamint azt is elmondja, hogyan előzhetjük meg a szívbetegségek kialakulását életmódunk megváltoztatásával. A szerző, aki magasan képzett, tapasztalt orvos, számos gyakorlati tippet, tanácsot ad a mindennapokra szívünk egészségének megőrzéshez. Az olvasó megbízható információkat kaphat arra vonatkozóan is, mit kell tennie és mire van szüksége, ha már megállapították nála vagy egyik hozzátartozójánál a szív- és érrendszeri betegségek valamely formáját.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Tantusz

>!
Panem, Budapest, 2012
142 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155186028 · Fordította: Thomka István

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

konyvolvaso>!
James M. Rippe: A szív egészsége

Nagyon jól összeszedett szakmai irodalom hétköznapi nyelven. Látszik, hogy szakember írta, fordította. Mindenre kitér amit érdemes megemlíteni ennek kapcsán. Legelőször arról van szó, hogyan tudjuk elkerülni, majd ha már vannak tünetek mit tegyük, mit tehetünk és hogyan tudunk együtt élni vele.
Aki most találkozik evvel a betegséggel és még sok mindent nem tud vagy csak érdekli mert ő érintett vagy valamelyik családtagja, annak javaslom elolvasni.

gazibla IP>!
James M. Rippe: A szív egészsége

Sok hasznos tanács található ebben a könyvben, hogy hogyan kerüljük el a szívbetegséget vagy ha már meg van a betegség, hogy tegyük tünetmentessé az életünket. Mindenképpen megéri elolvasni, hogy felnyissa a szemünket, mert sokunknak életmód váltásra volna szüksége.


Hasonló könyvek címkék alapján

Nancy Appleton: Hogyan győzzük le cukorszenvedélyünket
Aubrey Milunsky: Sorsdöntő génjeink
Gabonaételek
Borics Kata – Ducza Gabi: 107 egészséges étel
Klaus Oberbeil: Zsír nélkül frissen, fürgén
Napi 30 perc az egészséges szívért
Takáts Alajos: Tudnivalók a gyomor- és nyombélfekélyről
Takácsi-Nagy Klára (szerk.): Családi orvosi kalauz
Rosztóczy András – Wittmann Tibor: Refluxbetegség – gyomorsav okozta bántalmak