Krómba ​zárva (Sárkányszív 2.) (Shadowrun 28.) 16 csillagozás

Jak Koke: Krómba zárva

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Shadowrun története legnagyobb regényfolyamának második kötetében a kibermágia és technoármány forgószele, amelyet Dunkelzahn elnök halála indított útjára, végképp elszabadul. Ryan Mercury, a néhai elnök titkosügynöke bosszút akar, de egy asztrális szellem befolyása alatt álló gyilkos kiberzombi az útjába áll. Szövetségesek, fegyverzet és a nagyhatalmú Sárkányszív segítségével Ryannek éppen sikerülhet megmentenie az évszázadot – feltéve, hogy kibírja élve.

Eredeti megjelenés éve: 1997

>!
Beholder, Budapest, 1999
252 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639047430 · Fordította: Körmendy Gál

Kedvencelte 5

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

alaurent P>!
Jak Koke: Krómba zárva

Sajnos elolvastam előtte pár értékelést, hátha segítenek eldönteni, hogy érdemes elolvasni vagy sem a trilógiát. Gondolhattam volna, hogy nem leszek okosabb, így sorra vettem a három kötetet.
Egészen más a stílusa, és a történetvezetése, mint a hatalmas megapoliszok mélyén játszódó Shadowrun történeteknek. Ebből a szempontból kicsit ki is lóg közülük, még akkor is, ha a világ elemeit jól építi be és használja. Érdekes a történet, annyira mindenképpen, hogy a végén ne tudjam nem elővenni a másodikat, majd a harmadikat. Vannak rosszak és jók, a rosszak között kicsit rosszak-kicsit jók és nagyon rosszak, egyszóval van kinek szurkolni, kiért aggódni.
A második kötet jól építi tovább a történetet, egyre biztosabbnak látszik, hogy a világra törő árnyak összeszedettek, jól irányítottak, célratörőek. Kicsit sok volt a vér és a „kardozás”, de ez már csak ilyen…

Shinzo P>!
Jak Koke: Krómba zárva

Méltó folytatás. Folyamatosan tartja fent az izgalmakat és az érdeklődést. Bár hamár mélyen visszanyúlik a homályos múltba, néha nem ártana egy-két plusz információ. Remélem az utolsó könyvben minden a helyére kerül.


A sorozat következő kötete

Sárkányszív sorozat · Összehasonlítás
Shadowrun sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jason M. Hardy: A romlás cseppjei
Marissa Meyer: Scarlet
Stephen King: A Setét Torony – Varázsló és üveg
Brandon Sanderson: Vész
Alexandra Bracken: Sötét elmék
Ransom Riggs: Lelkek könyvtára
Patrick Ness: Válasz és Kérdés
Justin Cronin: A szabadulás
Dan Wells: Ruins – Romok
Benjamin Percy: Vörös hold