Daman (Sons of the Fallen 3.) 5 csillagozás

Jaclyn Osborn: Daman

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Love ​is messy. Being alone is easier.

Cursed with Envy, Daman has spent his life in the shadows. Relationships are too complicated when he’s in a constant battle with his very nature. His only focus is helping his half-angel brothers protect mankind from dark forces. With the son of Lucifer on the rise, stakes are high. Allies are needed. And then a proposal is made:

Marry Prince Warrin of the ice dragon kingdom for the sake of an alliance.

Daman’s just following orders. It’s nothing more than a marriage of convenience to strengthen their army. But then he sees another side to the seemingly emotionless dragon warrior. Shy smiles. And touches that leave him breathless.

Can two men forced into marriage ever be truly happy, or will their romance end before it even begins?

Daman (Sons of the Fallen Book 3) is an MM urban fantasy romance featuring an arranged marriage, forced proximity, first times, dragons, and Nephilim warriors representing the… (tovább)

>!
342 oldal · ASIN: B09CYBBR4C

Kiemelt értékelések

vörös_áfonya>!
Jaclyn Osborn: Daman

The snow is all that's moving while we stand frozen in a moment."

A csillagozás szüntelenül variálódik a 4 és 4,5 közötti végtelen sok szám egyikéről másikára, de egyik sem rejti magában a hiteles vélekedésemet erről a könyvről. Számomra ez, a harmadik rész jelentette az áttörést a sorozatban. A főszereplőket eléggé megismertem már az előző két részben, hogy várjam az ő könyvüket, ami pont az az érzés, amiért szeretek olyan sorozatokat olvasni, ahol a kötetek más-más szemszögből íródtak. Ezen kívül a számtalan téli, kandallós, erdő közepi, kellően elszeparált pillanatnak hála komfortosan éreztem magam ebben a világban. Egy kísértetjárta erdő is bekerült a képbe, mely szellemeivel, vérfarkasaival, fondorlatos fáival és legendáival annyi mindent tartogatott magában, és ehhez képest olyan kevés szerepet kapott, pedig kiszámíthatatlanul, és hátborzongatóan csodálatos volt. Valahogy mégis minden klappolt. Az egész könyvet csendesség, de nem néma hangtalanság jellemezte.
És pirogot ettek, ami plusz pont.
Valamint Warrin és a családja többnyire olyan őszinte kedveséggel viszonyult a dolgokhoz és az emberekhez, és érezni lehetett, hogy egyszer sem várnak cserébe semmit. Nem mehettem el mellette szó nélkül. Például ami a kabátot illeti.
Daman, az Irigység megtestesítője szenvedte meg eddig bűne terhét a leginkább. Sem Galen, sem Castor életére nem volt ilyen gyötrelmes befolyással és elkerülhetetlen következménnyel az átkuk, és ez lehetett az egyik tényező, ami miatt jobban kötődtem Damanhez mint főszereplőhöz. Olyan lelki folyamatokat indított el benne ez az állandó, negatív hang, melyekről olvasva elmélyült a történet. Ugyanakkor nem mondom, hogy a könyv ne lehetett volna hosszabb, bővebben kifejtett, vagy hogy ne az örökíthette volna meg az apró pillanatokat is, vagy hogy ne kölcsönözhetett volna árnyaltságot a történetnek a felszín meghaladásával és vájkálásával a szereplőket illetően. Szerettem volna több? másféle? Bellamy-t spoiler látni, mert az volt az érzésem, jóval több van az ő szálukban, mint amennyit eddig kiaknáz az író. Több érzelem és gondolat, melyeket jobban meg lehetett volna ragadni. Alastair is hasonló helyen áll, de maga Daman és Warrin is.
Nem hiszem, hogy ebben a részben mindössze ennyi lett volna. Ha az olvasó egy kicsivel több időt tölt egy könyvvel, szerintem jobban fogja szeretni és emlékezni rá. Valamint egy rossz beidegződésem miatt hajlamos vagyok alsóbbrendűként tekinteni ilyen hosszúságú könyvekre, hacsak nem valami áttörőről van szó. spoiler
Warrint rendkívül és borzalmasan kedveltem, és az első pillanattól fogva tudtam, hogy így lesz. 50-75%-ban egyedül ő volt az áttörés oka, mely hatására teljesértékű sorozatként fogok emlékezni ezekre a könyvekre, és kiemelkednek a többi közül.
A következő rész nefilim főszereplője, Gray, és nagyon előítéletes leszek, attól tartok, unalmas lesz. De az utána következőkben erősen bízom.


Népszerű idézetek

Cintia_ P>!

“And you, kotya, are as deadly as you are beautiful.”

10. Warrin

3 hozzászólás
Cintia_ P>!

I was an inexperienced virgin who’d never even kissed anyone.

4. Warrin

2 hozzászólás
Cintia_ P>!

What waited on the other side of forever?

11. Daman

Cintia_ P>!

“A book won’t give you out-of-this-world orgasms and pound you so good you can’t walk straight for days.”
“Depends on the book.”

6. Warrin

Cintia_ P>!

And the way his entire face lit up gave me butterflies. He looked at me like I was the most beautiful thing he’d ever seen.

7. Daman

Cintia_ P>!

When he looked at me like that, I felt special. Like I was the only one he saw.
He was the only one I saw too.

9. Daman

Cintia_ P>!

Fucking butterflies. They needed to get the hell out of my belly.

9. Daman

1 hozzászólás
Cintia_ P>!

Some emotions were too deep to convey with anything other than actions.

9. Daman


A sorozat következő kötete

Sons of the Fallen sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: The Savior
Sherrilyn Kenyon: Dance with the Devil
V. E. Schwab: A Gathering of Shadows
Jeaniene Frost: Into the Fire
Erin Morgenstern: The Starless Sea
Kresley Cole – Gena Showalter: Deep Kiss Of Winter
Nalini Singh: Archangel's Prophecy
Larissa Ione: Pleasure Unbound
T. J. Klune: Ravensong
J. R. Ward: Immortal