A ​tökéletes játék 352 csillagozás

Jaci Burton: A tökéletes játék

Mick Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét.

Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak.

Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548388 · Fordította: Simik Bálint
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
284 oldal · ISBN: 9789632549125 · Fordította: Simik Bálint

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Mick Riley · Gavin Riley · Jenna Riley · Nathan Lincoln · Tara Lincoln


Kedvencelte 29

Most olvassa 16

Várólistára tette 102

Kívánságlistára tette 92

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
V_Ili P
Jaci Burton: A tökéletes játék

Hú ez egy picit erotikusra sikeredett. Már a közepétől átlapoztam a jeleneteket, mert ugyan minden egyes alkalommal valami ujjal rukkoltak elő, de nekem már sok volt.
Eredetileg menőzni akartam és letöltöttem a hangoskönyvet. Bele is kezdtem, de amikor a női szöveghez ért a felolvasó, kirázott a hideg. Belegondoltam, hogy hogy fogja olvasni a sex jeleneteket és inkább letöröltem az egészet.
Na de a könyv. A sztori maga tetszett, ki hinné, hogy az amerikai focis nem mind izom agyú spoiler
Ami borzasztóan idegesített, hogy a csaj szinte az aktus kellős közepén képes volt kérdőre vonni a srácot, hogy miért vele van és nem az aktuális cica babájával.
Nathan jó fej volt, bár néha túlzásba vitte a „laza csávó vagyok stílust”. A végén viszont tetszett, ahogy helyre tette az anyját. :)

10 hozzászólás
>!
ncsn87
Jaci Burton: A tökéletes játék

Hát halljátok, szerintem rohadt jó ez a könyv, már bocsi a kifejezésért. :D Ez egy könnyed, laza, erotikus sztori. Néha csak ez kell, balzsam a léleknek. ;) És még a borítóról nem is beszéltem, ami maga a tökély, annyira dögös!!! *.* Folyamatosan csak nézegetném és simogatnám… :D Remélem a továbbiakban is megtartják az eredeti borítókat!
Lehet persze, picit vulgárisabb, főleg a szexjeleneteknél, ami nagyon fincsiii egyébként, a határomon belül maradt. :D Szerintem pont ez adja meg ennek a megfelelő fűszert. Engem itt egyáltalán nem zavar, sőt tetszik… :DDD De persze ez egyénfüggő is, hogy kinek mi jön be. Bár az tény, hogy vannak benne furcsa szófordulatok, amiket nem gyakran használunk és itt most nem az erotikus részekre gondolok, hanem inkább a többi részére, a cselekményekre. De ez mind a fordítás hibája sajnos… Viszont annyira nem zavaró szerencsére, próbáltam átírni fejben. Most már értem, hogy miről beszélt nekem a barátnőm, aki angolul olvasta. :/ A fordítás miatt vontam le csak egy fél csillagot. Bízom benne, hogy a 2. résznél már erre is figyelnek!
Annyira jóóó, és sokat szórakoztam közben. Ritka, hogy egy pasi jobban akar egy kapcsolatot, mint a csajt. :D Apám, én egy ilyen hímpéldány elől nem menekülnék, az tuti biztos! :DDD Mick… hmmm… a fincsi izmos kisportolt testével… *.* :D
Nagyon olvastatja magát a könyv. És nem egy szokványos felállás van: egy híres sportoló pasi (Mick) és egy rendezvényszervező nő (Tara), akinek egy tini fia is van (Nathan). Végre nem egy multimilliárdos pasi van a középpontban! :D A gyerek nagyon édes benne, ahogy rádöbbenti az anyját, hogy miatta eddig a nő félredobta az életét, pedig senki nem kérte erre. Okos kölyök, de azért egy igazi kamasz még, aki próbálgatja a szárnyait! :) És külön tetszik, hogy Mick jól kijön a gyerekekkel és Nathanel is. :) Jaj, és hát Mick családja nagyon szimpatikus volt, igazán megkedveltem őket. *.*
Továbbra is csak ajánlani tudom! Akinek meg tetszett a Gyönyörű rohadék, azok ezzel sem lesznek másképp.
Szóval olvasásra fel, csajok!!! ;D
Alig várom a 2. részét is, főleg, hogy Gavin, Mick fincsiii tesója lesz a főszereplő. *.* Ott is garantált lesz az élvezet és izmos testben, meg erotikában sem lesz hiány! :D De hogy mit kezdenek egymással Lizzel… Nehéz dió lesz, az biztos! :D És kapunk is egy kis előzetest a folytatásból a könyv végén, ami szerintem jót jelent, reméljük hamar kiadják. :)

18 hozzászólás
>!
DarknessAngel
Jaci Burton: A tökéletes játék

Nagyon tetszett. A karaktereket teljesen megkedveltem, a történet szintén nagyon pörgős volt, sose volt unalmas. A szexjelenetek tényleg jól lettek megírva, igazán perzselőre sikeredett :)
Mick egy eszelősen jó testű 30 éves pasi. Mellette még ott van az is, hogy okos, kedves, szexi, sportol és imádja a gyerekeket. Én is szívesen elfogadnék egy ilyen Micket.
Imádtam Nathant is, örültem, hogy nem egy kisfiú, hanem már kamasz gyerekről van szó, aki a végén még rendesen tanácsokat is osztogat az anyjának.
Tetszett Mick és Tara kapcsolata az elejétől a végéig és hogy hamar kibékültek, amikor veszekedtek, vagy féltékenykedtek.
Az egész Riley család nagyon jó fej, kíváncsi vagyok az ő történetükre is.

4 hozzászólás
>!
Orsi999
Jaci Burton: A tökéletes játék

Előre is elnézést kérek azoktól, akiknek tetszett ez a könyv, de nekem ez nagyon nem tetszett. Alig haladtam az olvasásával és végig szenvedtem az egészet. Kiszámítható és sablonos a története, sokáig A Sullivan család c. sorozatra emlékeztetett, csak sokkal rosszabb fordítással és szereplőkkel. A szereplők idegesítettek, kivéve Nathan. Ő tűnik a legnormálisabbnak mindközül. A 2 csillagot csak a borító miatt kapja, mert imádom.

>!
agi89
Jaci Burton: A tökéletes játék

Szinte napra pontosan 4 éve már olvastam és nem írtam semmit, csak rányomtam a 4,5 csillagot.
Amin az újraolvasás után sem kell változtatnom.
És most sem tudok írni semmit. Borzalmas vagyok. :D

De annyit azért hogy a nyalogatnivaló borító egy igazán jó történetet takar.
És arra sajnos jól emlékeztem, hogy a fordítás miatt lesz párszor egy kis szemöldökráncolás.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548388 · Fordította: Simik Bálint
>!
Ria23
Jaci Burton: A tökéletes játék

Nagyon jó volt! Tetszett! *.* Klassz a borító, és mivel nagyon imádom az amerikai focit, így nem volt kérdés, hogy elolvasom egyszer :) Vagy többször… :D
Micket imádtam úgy, ahogy van! Gondoskodó, vicces, érzéki… szóval ő Mr. Tökély! Tara viszont… na, ő néha nagyon idegesített. Logikát egyáltalán nem találtam benne, és az állandó bizonytalakodós jajveszékelése az nekem sok volt. Ő csavarja el gyakorlatilag a pasi fejét, aztán meg hisztizik, vernyákol, és menekülni próbál. Nem igazán értettem a dolgot… A fia néha felnőttebb volt, mint ő…
Lizt utáltam, az egész Riley családot a szívembe zárta, és alig várom, hogy ismét találkozhassak velük a folytatások lapjain.
A fordítással nem igazán voltam megelégedve, de annyira azért nem volt borzalmas. A szóhasználat néhol szerencsétlenre sikeredett.

Szerintem elolvasom majd még pár alkalommal. De az tuti, hogy a borítócsodálás miatt mindenképpen le fog még kerülni a polcról ;)

>!
christine P
Jaci Burton: A tökéletes játék

Kellemes csalódás volt.
Könnyed hangvételű, kedvelhető, néha kiszámíthatatlan szereplőkkel, rengeteg sporttal, sok gonddal, és persze egy imádni való pasival.
Tetszett, ahogy a cselekmény haladt előre, egy pillanatra sem lankadt le a figyelmem.
Talán többször is a kezembe veszem.

>!
Csoszi
Jaci Burton: A tökéletes játék

Ez bizony csak egy négyesre sikeredett. Pedig a történet (a sok forró jelenettel) nagyon tetszett volna, ha a fordítás (vagy inkább a ferdítés) nem lett volna ennyire nyakatekert, helyenként magyartalan. Felolvastam a könyvből néhány részletet a férjemnek. Bizony sírva röhögött rajta, és könyörgött, hogy olvassak tovább – magamban. Nem is értem, miért nem nézte át egy lektor vagy egy szerkesztő a szöveget mielőtt az a nyomdába került, hogy kijavítsa, esetleg átírja a hülyeségeket, a nevetséges kifejezéseket. Sokszor téptem a hajamat.
A sztori viszont rendben volt. Bár erotikus könyv, és emiatt a fő hangsúly a szexen van, szerencsére kaptunk cselekményt is, ami nekem nem tűnt unalmasnak. A kedvenc szereplőm természetesen Mick, egy profi focista az NFL-ből. Amellett, hogy híres, sikeres és gazdag, nincs elszállva magától, nagyon is két lábon áll a földön. Tara-t gyakorlatilag a tenyerén hordozza, a nő fiát, Nathan-t pedig egyből megkedveli. Tara időnként idegesített. Mick ügynökét, Lizt utáltam. Iszonyatos kis kígyó volt. Nathan jó fej srác, igazi kamaszfiú.
A borító szemet gyönyörködtető. Tökéletes. (Sóhaj!)
Remélem, valamelyik kiadó lesz olyan kedves és felkarolja a sorozatot és elhozza hozzánk a további részeket is.

>!
Sippancs P
Jaci Burton: A tökéletes játék

Én azok táborát fogom gyarapítani, akiknek ez a könyv igenis tetszett. Nem állítom persze, hogy nem olvastam már jobb történetet a műfajban, és azt sem, hogy a fordítás első osztályú lenne (aki teheti, inkább eredeti nyelven olvassa!), de engem teljesen kikapcsolt a könnyedsége, és amikor belerázódtam, nagyon jól szórakoztam rajta.
Szerencsére az írónő az izgalmas történet mellett szerethető karaktereket is alkotott. Liz kivételével minden szereplő nagyon hamar a szívemhez nőtt, a meleg otthont teremtő Riley szülőktől kezdve a csibészesen kisfiús Gavinen át a tökéletes barátnő Maggie-ig. De a kedvencem egyértelműen Mick volt… Ezt a tipikus tesztoszteron-bombát el tudnám viselni minden nap a közelemben!
Ha Jaci az erotika részt megfelezte volna és hozzáadja a focis részekhez, akkor megadtam volna az 5 csillagot, így viszont úgy gondolom, hogy a 4,5 csillag teljesen reális.

2 hozzászólás
>!
Csakegylány
Jaci Burton: A tökéletes játék

Nagyon jó könyv. Imádom, mert:
– amerikai foci van benne – oda meg vissza vagyok ettől a sportágtól *-*
– szórakoztató az elbeszélés stílusa, gördülékeny volt és megmosolyogató,
– viccesek és talpraesettek a szereplők – különösen kedvencem volt Mick és Nathan, illetve Gavin, aki egy igazi nőcsábász, de az ember nem tudja nem szeretni :D
– eszméletlen a borító, imádom
– és mert nem a férfi volt az, aki félt az elköteleződéstől. Szerintem nagyon ritka az ilyesmi, és meg kell becsülni.
Ami egy csöppet zavart az Tara néha logikátlan jajgatása. Ő kezdeményez, aztán meg később riadozik, mintha nem is ő lett volna az ötlet kitervelője.
Amin meglepődtem, hogy Ulpiusos regényhez képest abszolút nincsenek benne elütési hibák és helyesírási hibák. Ritka egy pozitív csalódás volt.
Amit pedig nagyon sajnálok, hogy nem jelenik meg a többi része magyarul :( Hiába nem összefüggő sorozat, szívesen begyűjtöttem volna a sok szép borítós könyvet. Ezért is adtam el most ezt is….De talán angolul majd egyszer beszerzem :D


Népszerű idézetek

>!
DarknessAngel

Ha az ember valakit szeret, akkor a másik hatalmat szerez fölötte;

>!
ncsn87

– Hát te nem iszol pezsgőt?
– Nyár van, edzésidő. A személyi edzőm fenékbe is billentene, ha megorrontaná, hogy alkoholosat izzadok
Tara felkacagott.
– Keményen megdolgoztat, ugye?
– Időnként edzés után sírdogálok egy sort. De nehogy elmond neki, attól csak még nagyobb lenne az arca!

109. oldal

>!
krisztin1 P

– Időnként a legádázabb ellenségünk mi magunk vagyunk.

>!
ncsn87

– Ne nyivákolj, mint egy nyápic, inkább pattanj a futógépre! Húsz perc levezető edzés. Aztán mehetsz a zuhany alá.
– Te ezt komolyan élvezed – morgolódott Mick. Minden tagja sajgott, amikor feltápászkodott.
– Bizony, kiélhetem szadista hajlamaimat. Ráadásul még fizetnek is érte. Már hogyne élvezném!

99-100. oldal

1 hozzászólás
>!
ncsn87

– Igaz is, te rajondó vagy. Kérsz autogramot?
– Még szép, hogy kérek! Aláírhatod a nyelveddel az én kis…
(…)
Mick előredőlt, hogy megcsókolja Tarát,
Tara nagyot nyelt, testét elemésztette a vágy.
– Rajzoljak rád a nyelvemmel, azt akarod?
(…)
– Igen!
– Észben tartom.

109-110. oldal

>!
ncsn87

Na, jó, lehet, hogy nemcsak zavarban volt, hanem kicsit el is akadt a szava. De hát kinek ne akadna el, ha egyszer csak szembe találja magét egy félmeztelen, izzadságtól fénylő testű, hatalmas, termetes izomkolosszussal? Isten ajándéka a nőknek. Te jó ég, milyen szexi volt!

11. oldal

3 hozzászólás
>!
Gretii

– Nem hiszem, hogy ma este sokat fogok aludni!
– Az alvást túlértékelik. Majd alszol később.

>!
ncsn87

– Értem, már régen voltál férfival. Akarod, hogy lassítsak?
– Bizony, már jó ideje nem voltam férfival. Díjazom, hogy észrevetted! Te jóisten, dehogy akarom, hogy lassíts! Azt akarom, hogy mindketten azonnal dobjuk le a ruháinkat!
Mick szája mosolyra húzódott.
– Ezek szerint túl lassú vagyok!
– Te megölsz engem, Mick!

38. oldal

11 hozzászólás
>!
Csoszi

Egy jó anya mindenre kész a gyerekéért.

144. oldal

>!
zuna19 P

– Időnként viselkedhet az ember bakfis módjára.

72. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Kelly Oram: Örökkön-örökké
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó
Meghan March: Rád vágyom
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék