Vérszövetség 7 csillagozás

J. Robert King: Vérszövetség

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Aereas mit sem tudott a külső létsíkokról és azok pokoli lakóiról egészen addig, míg nagybátyját el nem rabolták a gargoyle-ok, akik egy nyolckarú isten szolgálatában állnak.
A démoni emberrablók nyomában a fiú és unokatestvére, Nina, minden képzeletet felülmúló helyekre kerülnek. Aereas rájön, hogy nagybátyja elrablása része egy nagyobb tervnek, amellyel a pusztító Vérháború menetét akarják megváltoztatni az alvilági erők.
A létsíkok egyszerre jelentenek elképzelhetetlen iszonyatot és felülmúlhatatlan boldogságot – e kettő kényes egyensúlyban áll, már időtlen idők óta. A kérdés csak az: vajon melyik irányba billenti Aereas és Nina a mérleg nyelvét?

>!
Szukits, Szeged, 1998
240 oldal · ISBN: 9639151467 · Fordította: Horváth Norbert

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Noro
J. Robert King: Vérszövetség

Nem túl jól sikerült bemutatkozó regény a Planescape univerzumhoz (AD&D). A szerző az ősrégi trükkel próbálkozott: egy másik létsíkról érkező főszereplőn keresztül akarta bemutatni a külső síkok világát. De elkapta a lendület, és a vége egy össze-vissza rohangálás lett a létsíkok között, még csak nem is a legérdekesebb helyszínek bevonásával. Így sem a hangulatot, sem a – kiadótól bizonyára parancsba kapott – háttérinformációkat nem sikerült igazán átadni. Mint kalandregény, egyszer olvasható, leszámítva azt, hogy nincs meg a vége. Merthogy az a folytatásban lett volna.

10 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christie Golden: A Holtak Tánca
Elaine Bergstrom: Sötét lelkek leple
Troy Denning: Arany Varázslónő
John Caldwell: Káosz
Cecilia Randall: Hyperversum
Wayne Chapman: Karnevál
James Lowder: Cyric
Luis Saul: Boszorkányhadúr
Boruzs Gergely Gábor: A korona árnyékában
Justin Achilli: New York éjszaka