Végre ​szeretők (Fekete Tőr Testvériség 11.) 383 csillagozás

J. R. Ward: Végre szeretők

Qhuinn ​– ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt… (tovább)

Eredeti mű: J. R. Ward: Lover at Last

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
652 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548654 · Fordította: Lukács Andrea

Kedvencelte 112

Most olvassa 20

Várólistára tette 103

Kívánságlistára tette 153

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
B_Vivien_Kitti P
J. R. Ward: Végre szeretők

WOW :o
Ward nagyot alakított megint. Merészen nyúlt a meleg témához, mindent megkapunk, mint az előző kötetekben is. A fiúk sokáig kerülgetik egymást, főleg Qhuinn miatt, mert nehéz volt beismernie a nemiségét, aztán pedig Blay miatt, mert közbe jött neki Szaxton. Szerencsére a sors újra esélyt ad nekik, aminek nagyon örültem, bár néha feleslegesen drámáztak. Layla-Qhuinn párosát is szerettem és végül is így tökéletes, mert megkapják az utódspoiler Qhuinn és Blay.
Layla beletartozik ebbe a fura családba és ők hárman tökéletesen kiegészítik egymást. Csakhogy a trióba bepofátlankodik Xcor is, és én imádom érte! Végre valaki aki tényleg érdeklődik Layla iránt és nem csak a szex miatt. Akarom az ő történetüket! Most is akár! :)
Valamiért nagyon vonz ez a rossz útra tévedt férfi. Már látom,hogy olvadozni fogok tőle. Ahogy Laylaval beszél *-* …
A vége olyan nyálasan tökéletes :)
A sok huza-vona ellenére is tetszett a könyv :)

3 hozzászólás
>!
csillagka P
J. R. Ward: Végre szeretők

Új kezdet. Az előző rész ne igazán tetszett, lezárásának éreztem az eredeti testvérek kalandjainak. Na most kaptunk rengeteg ismeretlen szálat, bimbózó érzelmet, lánc nélküli kapcsolatot, lesz kiket összeboronálni a következő könyvekben. Éppen Qhuinn és Blay a soros, azóta kerülgetik egymást mióta feltűntek a színen, mindenki számára nyilvánvaló, hogy egymásnak teremtette őket az Őrző, de micsoda félreértés cunamit produkáltak ezek ketten, csoda hogy egyáltalán sikerült partra (ágyba) evezniük. A vége hmm, nagyon jókat mosolyogtam, ahogyan elképzeltem a pingvinjelmezes testvéreket, közöttük az új tagot. Visszajött a régi hangulat, nagyon élvezem ez a rész. Még kettő magyarul, de nem most, sajnos vár a kötelesség, vége a szabadságnak, nálam pedig a FTT mindig kikapcsolódás ígérő olvasmány.

1 hozzászólás
>!
BinderViki23
J. R. Ward: Végre szeretők

Ajj..ez a rész nagy kedvencem lett!! ;) Kis szünet után újra kezembe vettem a FTT-et, és nagyon élveztem az elejétől a végéig. Olvastatta magát rendesen ;)
Nehéz itt már értelmes értékelést írni, hisz minden gondolatomat leírtam már az ezt megelőző részeknél.
Blay és Qhuinn párosa egyszerűen szeretnivaló, főleg a vége miatt ;)
Izgatottan várom a következő részt :)

1 hozzászólás
>!
catilde
J. R. Ward: Végre szeretők

Te Jó ég! Tetszett ez a rész! Már nagyon vártam, hogy a két fiú egymásra találjon, már nagyon megérdemelték, hogy boldogok legyenek. Volt egy két mellék száll, ami nagyon untatott! De Layla és Xcor szálra nagyon kíváncsi vagyok. Valamiért én nagyon kedvelem Xcor-t. Nem tudom utálni. A vége meg amikor Qhuinn megkéri Blay kezét! Nem gondoltam magamról, hogy egy meleg kapcsolat ennyire meg tud fogni! Határozattan újra olvasós.

7 hozzászólás
>!
l_moni
J. R. Ward: Végre szeretők

hmmmm….
Alapvetően nem szeretem olvasni az olyan könyveket ami két férfi vagy épp két nő egymásra találásáról szól, de ez mégis tetszett.
A lelki része fogott meg leginkább.
Qhuinn harca önmagával, hogy végre ne a külvilágnak éljen, hanem a saját maga lelkével/boldogságával foglalkozzon.
Blay lelki őrlődése, hogy most hihet-e a látszatnak vagy becsapják az érzékei.
A sok csalódás ami érte Őket.
Qhuinn családja szörnyű, egyszerűen nem értem miként lehet ennyire a külsőségeknek szentelni az életet.
Blay családja ezzel szemben csodálatos, igazi szülők!
Szép volt, ahogy végre összejöttek, ahogy végre felvállalták a kapcsolatukat.
Layla és a bandita. Hááát, kíváncsi vagyok mit fog belőle kihozni az írónő.
Sola viszont nagyon szimpatikus, erős nő aki tudja mit akar és aki nem szereti ha szórakoznak vele. Kíváncsian várom mi lesz vele és Assaillal.

>!
DarknessAngel 
J. R. Ward: Végre szeretők

Óóó… jaj, de romantikus befejezés ^^
Már nagyon vártam, hogy végre Qhuinn és Blay is boldogan éljenek. Az előrelátható nehézségek ellenére, nekik is sikerült, és végül csak összejöttek.
Volt pár rész Xcor és Assail szemszögéből, ami nem igazán tetszett, viszont a vége felé egyre érdekesebbek lettek, főleg az Assail – Sola részek (juj, de várom, hogy mi lesz ebből). A Xcor és Layla féle románc, nekem még mindig egy kicsit fura, de kezdem egyre jobban elfogadni.
Sajnáltam, hogy John Matthew itt kevesebbet szerepelt, valamint, hogy vele még nem történt meg az a NAGY előléptetés, ami Qhuinnel viszont igen.
Ami a lényeg, hogy nagyon-nagyon tetszett. Blay nagy kedvencem, olyan aranyos, kedves, udvarias és inteligens. Qhuinn pedig, hát… Qhuinn. Tökéletesen kiegészítik egymást.
Remélem minél hamarabb folytathatom a sorozatot, igazi függő lettem :)

16 hozzászólás
>!
Scriptum
J. R. Ward: Végre szeretők

Mi mást adhatnék,mint öt csillag?Annak ellenére,hogy néha Q-t és B-t megtudtam volna rángatni ,hogy hello ne dugjátok már homokba a fejeteket,hanem vegyétek már észre,ami nyilvánvaló.Az epilógus hihetetlen kedves és aranyos volt.Komolyan el is érzékenyültem!Annyi izgalmas cselekmény volt,az a repülős dolog az elején…Jesszus,hogy izgultam.A mellékszálak is megint nagyon jól sikerültek…azt sem tudtam mi érdekelt jobban,az alantasok vagy Trez vagy Xcor vagy Layla.Alig várom a folytatást!Ward egy zseni!

@ncsn87 @BaksaVivi @Bagneso

5 hozzászólás
>!
Vicky3
J. R. Ward: Végre szeretők

A Fekete Tőr Testvériség sorozattal és magával Ward-dal is nagyon elfogult vagyok, hisz azon felül, hogy ez az egyik olyan sorozat, aminek köszönhetően megszerettem a műfajt, imádom a testvériség tagjait is, így igen érzékenyen érint a „sorsuk”. Ennek ellenére nekem is be kellett látnom, hogy a sorozat előrehaladtával a színvonal folyamatosan esett és az előző kötet, Thor története, jelentette számomra a mélypontot. Akkor, olvasás közben nagyon utáltam Ward-ot, mert elérte, hogy utáljam Thort, unjam a történéseket és ezen felül még annyi mellékszállal volt megtűzdelve a történet, hogy teljesen összetördelte a könyvet. Ráadásul a fő szál se haladt sehova, az alantasok próbálkozásai egyszerűen nevetségesek Lash halála óta, ezért még örültem is mikor bejött a képbe a 6 új harcos Xcor vezetésével, de aztán ez a lelkesedés is alább hagyott, mert nem nyújtott a karakterük semmi újat. Így aztán elég félve vettem a kezembe a könyvet, mert Qhuinn és Blay történetére már nagyon régóta vártam, és nem akartam csalódni…

A történet több, mint 600 oldal és ennek körülbelül csak a fele szól Qhuinn-ről és Blay-ről, így gondolom egyértelmű, hogy ebben a részben is temérdek mellékszál van, DE itt elérte végre az írónő, azt, amire már az előző részekben is vágytam, vagyis lekötött az összes szál. (Na jó az alantasos nem, de szerencsére annyira elenyésző része volt, hogy ettől el tudok tekinteni). Ugyan itt is fennállt, hogy néha iszonyatosan rosszkor váltott nézőpontot az írónő, amitől néhol kissé darabosnak éreztem a történetet, de érdekelt mind Assail, mind Trez, mind pedig Xcor története. Végre kezdenek rátalálni saját egyéniségük körvonalaira, így én se vagyok már közömbös irántuk. Igaz Xcor még mindig nagyon hajaz Zsadistra, de kezdi ő is kinőni ezt a hasonlóságot. (Bár ez a nem-tud-olvasni dolog…). De sajnos ugyanez nem mondható el a 6 banditáról…kezdjük ott, hogy 3-nak még a nevére sem emlékszem, ami azt hiszem mindent elmond. Ők olyanok számomra, mint a Hobbit-ban a törpök.

Aztán ugyebár ott van még Layla…szegény teremtést eddig nagyon utáltam, pedig így utólag rájöttem, hogy nem igazán ő tehetett róla, egyszerűen csak irritált mert Qhuinnék útjában állt. Na jó, még mindig nem a szívem csücske – ez nem szokatlan, mert Ward női szereplői valahogy soha nem tudnak hozzám nőni, egy-két kivétellel – de Xcor-ral nagyon édesek voltak és kifejezetten örülnék, ha ők is kapnának egy külön történetet. Bár nekem kicsit nevetségesen gyors volt Layla szerelembe esése, miután elvileg annyira szerette Qhuinnt

Assail macska-egér játékát is élveztem Sola-val és nagyon kíváncsi lettem, hogy a végén ki rabolta el Sola-t. Assail egy igazi üzletember, akit nem érdekel, hogy kivel egyezkedik mindaddig, míg betartja a játékszabályokat, így esik meg, hogy még az Alantasok Társaságával is hajlandó üzletet bonyolítani. Ezen felül próbál semleges maradni a király, Wrath és a banditák vezére, Xcor közötti viszályban, bár én kétségesnek tartom, hogy ezt sokáig fent tudja még így tartani. De azért örülnék neki, ha nem csinálna belőle Ward egy 2. Rehv-et.

Ezen kívül megismerhettük még kicsit jobban a két testvért, Trezt és iAm-et, akikre már nagyon régóta kíváncsi voltam. Igaz inkább Trez került előtérbe, de rajta keresztül iAm is közelebb került az olvasóhoz. Kifejezetten élveztem olvasni a szoros kapcsolatról közöttük és Trez személyisége is elég megnyerő, habár az biztos, hogy jó sok problémája van a pasinak, amiket szegény iAm próbál megoldani. De remélem majd alakul a dolog a Serenás szállal is.

És akkor jöjjön a lényeg, ami miatt már a falat kapartam néha, Qhuinn és Blay. Kettejük történetét már jó régóta húzza az írónő és szegény srácok már olyan régóta szenvednek és olyan makacsok voltak, hogy sokszor szívesen lekevertem volna nekik egyet. A közös jeleneteik nagyon jól meg lettek írva és remekül vissza tudta adni az írónő az érzéseiket, így pedig elérte, hogy fenemód szurkoljak nekik. Ugyanakkor tényleg annyi hülyeséget csináltak, gondolok itt például arra, hogy Blay nem mondta el Qhuinnek, hogy szakított Saxtonnal, hogy már kapartam a falat. Még két ilyen agyalágyultat nem hordott hátán a Föld az biztos:) Tetszett még, hogy Qhuinnt ennyire mélyen megismerhetjük – tényleg értelmet nyer minden cselekedete, a szüleit meg szívesen megöltem volna még egyszer – de az zavart, hogy Blayről nem mondhatom el ugyanezt.
Amivel viszont problémáim voltak, azok az ágyjelenetek. Nem tudom vajon mennyit nézett utána az írónő a témának, de kérdem én: nem halott még az előkészítésről/előjátékról?!

A cselekményre ugyan még mindig nem mondanám, hogy nagyon pörög, de már elég izgalmas részek is voltak benne, és végre kezd alakulni a Xcor-Wrath viszály is és nagyon kíváncsi vagyok, hogy az új fejleményekre majd, hogyan fog reagálni a király, főleg, hogy nem akar egyáltalán utódot. Az alantasokkal még mindig nem tudok mit kezdeni, de legalább biztató fejlemény a magától eltűnő alantas és arra is kíváncsi vagyok, hogy Lash még milyen kis meglepetéseket hagyott hátra. Remélem fognak végre valami veszély jelenteni ők is a vámpír fajra.

Tetszett még, hogy a Testvériség bővült, de azon csodálkozom, hogy nem Johnt vették be először. Azért remélem többeket is bevesznek majd. Annak is kifejezetten örültem, hogy Trez és iAm beköltözött a házba, így jóval többet fognak szerepelni remélem a következő részekben, mert már nagyon kíváncsi vagyok az ő történetükre. Főleg arra, hogy akkor mik is az árnyékok. Vagy erről volt már szó, csak én maradtam róla le?

A könyv vége kicsit nyálas lett, de most nem tudott zavarni, mert a fiúk igazán megérdemelték ennyi szenvedés után ezt a fajta happy endet. Külön öröm volt, hogy mindegyik testvér ott volt a végén, és igen akkor szeretem őket a legjobban mikor együtt vannak és szívatják egymást.
Bővebben: http://three-points-of-view.blogspot.hu/2014/03/j-r-war…

3 hozzászólás
>!
Lisie87 P
J. R. Ward: Végre szeretők

Wardot mindig olyan jó olvasni. Egész hamar felvettem újra a fonalát a történetnek. Egészen meglepett, hogy ennyi szálon fut a könyv, bár a legtöbbet nagyon is élveztem, és nem tudtam megunni egyiket sem! :D
Kíváncsi voltam a fiúkra, mert nem gyakran olvasok homoszexuálisokról, főleg nem szerelmi történetet, de nagyon ízlésesen és érdekesen volt megírva, egyáltalán nem éreztem furcsának. Na jó, néha azért kicsit túl sokat lelkiztek, ami számomra férfiaktól furi… :D
Ajjj új kedvenceim lettek, Assail és Sola ^^ leváltották Layla-t és Xcort, spoiler Alig várom, hogy folytatódjon a történetük.
Örülök, hogy még mindig élvezetet nyújt a sorozat!!! :)

15 hozzászólás
>!
Ms_thebetty P
J. R. Ward: Végre szeretők

Oké, most én leszek a szemét pi..a, de ez a könyv összességét tekintve szerintem a legrosszabb az összes közül. A-a. Nem. Pardonnez moi, de nekem egyáltalán nem. C'est la vie!

Szóval, mondom mi tetszett:
1) A Qhuinn-Layla vonal. Tök cukik együtt :)
2) Assail szála. Még nem nagyon tudom hova tenni de jó volt ;)
3) Jelenetek, melyekben valamelyik, bármelyik testvér szerepelt.
4) Jelenetek, ahol volt ♥PHURY!♥ A vigyort nem tudtam levakarni a képemről olyankor :)♥
5) A Prológus fashion rovata :D ♥

És ami nem tetszett:
1) Trez és iAm szála. Tök semlegesek. Nem tudom hova tenni őket.
3) Xcor vonala. Jesszus! Brrr!
2) Qhuinn-Blay együtt. A falra mászok tőlük. Ennyit kínlódni, b…ni egymás agyát! Hihetetlen! És bocsi mindenkitől, aki szereti őket, de nekem együtt ez a két jómadár sok. Külön-külön tök jól elvoltunk. ;)

18 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
ƨɔɴом

– Leszállnál rólam?
– De mesterségesen akarlak lélegeztetni…
– Inkább a halál, mint hogy megcsókolj, Hollywood.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Zsadist
>!
nykyriana

– Rehvenge – szólt bele, amikor a férfi felvette. – Többet beszélek veled, mint a saját anyámmal.
– Azt hittem, anyád meghalt.
– Úgy van.
– Akkor nagyon szegényes lehet a társasági életed.

Kapcsolódó szócikkek: Assail · Rehvenge
>!
ƨɔɴом

– Van valakinek egy elemlámpája?
Vishous lehúzta ólommal bélelt bőrkesztyűjét, és feltartotta fénylő tenyerét.
– Tessék.
(…)
– Meg ne üss azzal az izével, oké?
– Ezt a fenekelést biztosan nem felejtenéd el.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Qhuinn · Vishous
>!
perpetua P

– Hogy tudtál elveszíteni egy három és fél tonnás járművet?

– Benne hagytam a kulcsot.
….
– Nézd meg, nem húzták-e előrébb az ülést a tolvajok… Tudod, hogy kényelmesen üljenek, meg minden. Mert, ugye, nem nagyon kellett kapkodniuk, mivel benne volt a kulcs. – Vishous gúnyolódása úgy érte, mintha tökön vágták volna egy lökhárítóval. – Figyelj, most mennem kell. Mindkét kezemre szükségem lesz, hogy fogjam a hasam, miközben szétröhögöm az agyam. Na,csá!

2. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Qhuinn · Vishous
>!
nykyriana

– Szerintem ez Justin Bieber.
Qhuinn megállt egy sor Lay’s chips-zacskó előtt, és felnézett a mennyezeti kockába süllyesztett hangszóróra.
– Igen az, igazam van, és gyűlölöm, hogy tudom.
Mellette John Matthew azt mutogatta. Honnan veszed?
– Mert ez a kis szarzsák mindenhol ott van – (…) – Esküszöm, ez a kölyök azt bizonyítja, hogy tényleg eljön az Antikrisztus.
Talán már itt is van.
– Mondjuk, az megmagyarázná Miley Cyrust.
Jó meglátás.

Kapcsolódó szócikkek: John Matthew · Justin Bieber · Miley Cyrus · Qhuinn
1 hozzászólás
>!
DarknessAngel

Kiderült, hogy Qhuinn bújós típus. Ki gondolta volna – és milyen csodálatos!

613. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
2 hozzászólás
>!
ƨɔɴом

– Üdvözöllek! – mondta a nő, de a hangja elhalt.
– Jézus… Krisztus…
– Nem, attól tartok, nem.

419. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Payne · Qhuinn
>!
nykyriana

Qhuinn megtorpant.
– Ó, várjunk csak…, ez egy…
– Azt hiszem, úgy hívják, szmoking – vágott közbe Rhage. – S-Z-M-O-K-I-N-G.
– És a te méreted – tette hozzá Tohr. – Butch szerint a legjobb tervező tervezte.
– Akit egy kocsiról neveztek el – dörmögte Rhage. – Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen nagymenő…
– Hé, te is nézel Honey Boo Boot? – kérdezte Lassiter, amikor berontott. – Hűűűűűűű, klassz smoking…
– De csak mert ragaszkodsz hozzá, hogy ez a műsornak csúfolt, zsibbasztó szemét menjen a tévében a biliárdszobában. – (…) – Vishous, Qhuinn azt sem tudja, mi ez.
– A szmoking? – (…) – Még szép. Igazi férfi.
– Vagyis akkor Butch nő? – mutatott rá Rhage. – Mert ő vette.
– Nocsak, már el is kezdődött a buli? – szólalt meg Trez, amikor ő és iAm megérkeztek. – Ó, klassz szmoking. Nem Tom Ford tervezte?
– Vagy Dick Chrysler – vágott közbe Rhage. – De az is lehet, hogy Abraham Lincoln… Ja, az valaki más volt…
– Jobb lesz, ha felöltözöl, Aranyhaj! – (…) – Nincs sok időnk.
– Ez egy gyönyörű szmoking – jelentette ki Phury, amikor Z-vel együtt benyitott. – Nekem is van egy ilyen.
– Fritz már gyújtogatja a gyertyákat – szólalt meg Rehv az ikrek mögött. – Hé, klassz szmoking. Nekem is van egy ugyanilyen.
– Nekem is – vágta rá Phury. – Olyan tökéletesen áll az emberen, nem?
– Leginkább a vállon, ugye? Tom Ford a legjobb…
Totális. Őrült. Hangzavar.

Kapcsolódó szócikkek: iAm · Lassiter · Phury · Qhuinn · Rehvenge · Rhage · Trez · Vishous
>!
ƨɔɴом

– Semmi – motyogta Rhage, amikor az ajtóhoz ment. Ellenőrizte a kilincset – zárva volt.
Azután nekiveselkedett hatalmas vállával az ajtónak, és egy erőteljes lökéssel betörte. A zár alkatrészei és a faforgácsok szanaszét repültek.
– Helló, drágám, megjöttem! – kiáltotta Hollywood, amikor besétált.

137. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage
>!
nykyriana

– Nem akarod megkérdezni, hogy miért nem működött a dolog Saxtonnal?
(…)
– Hát jó. Miért nem működött köztetek a dolog?
– Mert nagyon régóta a mai napig totálisan és őrülten… fülig szerelmes vagyok beléd.

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn

A sorozat következő kötete

Fekete Tőr Testvériség sorozat · Összehasonlítás

Enciklopédia 38

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Rhage · Vishous · Wrath · Butch · Rehvenge · Qhuinn · Lassiter · Tohrment · Blaylock · Phury · John Matthew · Dr. Jane Whitcomb · Trez · iAm · Payne · Assail · Saxton · Xcor · Assail · iAm · Marisol 'Sola' Morte · Havers

Helyszínek népszerűség szerint

Caldwell


Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Üvegváros
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Becca Fitzpatrick: Finale – Végjáték
Laini Taylor: Füst és csont leánya
Jamie McGuire: Az őrző
Gail Carriger: Blameless – Szégyentelen
Jeaniene Frost: Síri csendben
Karen Chance: Árnyak vonzásában
Richelle Mead: A halál csókja