Végre ​szeretők (Fekete Tőr Testvériség 11.) 556 csillagozás

J. R. Ward: Végre szeretők J. R. Ward: Végre szeretők

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Qhuinn ​– ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Alexandra, Pécs, 2018
720 oldal · ISBN: 9789634473725 · Fordította: Lukács Andrea
>!
Alexandra, Pécs, 2018
720 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634472285 · Fordította: Lukács Andrea
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
652 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548654 · Fordította: Lukács Andrea

Enciklopédia 40

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Rhage · Vishous · Wrath · Butch O'Neal · Lassiter · Qhuinn · Rehvenge · Blaylock · John Matthew · Tohrment · Phury · Bella · Dr. Jane Whitcomb · Assail · Payne · iAm · Trez · Saxton · Xcor · Marisol 'Sola' Morte · iAm · Assail · Havers

Helyszínek népszerűség szerint

Caldwell


Kedvencelte 141

Most olvassa 20

Várólistára tette 128

Kívánságlistára tette 148

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
J. R. Ward: Végre szeretők

Úgy érzem, minden résszel egyre nehezebb normális, összeszedett véleményt írni. Végre a régóta várt Qhuay kötet. Annyira vártam már, hogy végre ezt a könyvet olvashassam, hogy el se hiszem, hogy megtörtént.
Olyan sok minden történt ebben a részben, és mint azt már megszokhattam volna; nem kifejezetten a Qhuay párosról szólt a teljes történet, de minden kétséget kizáróan ők játszották a központi szerepet. Nem egészen így képzeltem az „összejövetelüket” és volt melodráma rendesen, de mégsem vagyok csalódott. Szerintem Qhiunn karaktere mutatta a leglátványosabb személyiség-változást. Jó irányba változott. Sokkal érettebb, komolyabb lett a sorozat elején feltűnt Qhuinn-hez képest.
Assail. Őt továbbra sem tudom hová tenni, és azt sem értem, hogy az ő szála, hogyan és miként kapcsolódik a történethez. Ezen kívül még mindig úgy érzem, egy Rehvenge lite, de kétség kívül Panty Dropper karakter. Azért kíváncsi vagyok, hogy alakul a Solával való kapcsolata.
Akkor ott van Layla (és Xcor). Kíváncsi vagyok, miért nem csípik őt olyan sokan. Nekem eddig semmi bajom nincs vele, de most valahogy érdekesebbnek éreztem az ő szerepét. Főleg azok után, hogy spoiler Amikor Xcor-ral találkozott, csak a szememet forgattam. Valamiért nagyon nem jön át az, ami kettőjük között bimbódzik.
Lassiter-t nagyon hiányoltam. Ha róla van szó, telhetetlen vagyok.
Úgy sajnálom, hogy már csak kettő magyar nyelven kiadott rész van hátra a sorozatból, viszont már az első részeknél eldöntöttem, hogy mindenképpen folytatom. Rendesen függője lettem a sorozatnak. Nem is kicsit. Kíváncsi vagyok, mit mondana egy elmeorvos. :)

13 hozzászólás
Milli88 P>!
J. R. Ward: Végre szeretők

„Most már itt vagyok neked én…én vagyok a családod.”

Mit is lehetne mondani, amit már nem mondtak el előttem olyan sokan. Ezt a kötetet nem lehet nem szeretni. Gondolkodás nélkül 5 csillag. :D
Qhuinn fantasztikus srác. A családja egy katasztrófa, de ő mégis a maga módján próbál túllendülni a nehézségeken. Sokszor nyers, olyan, mint egy szúrós pokróc, de a lelke mélyén egy csupaszív és gyengéd férfi. A legjobb dolog, ami vele történhetett az Blay spoiler. A kettejük kapcsolata valami fenomenális. Az egész kötet alatt szorítottam értük és velük. A könyv végén a vallomás a Vasálarcban és az utolsó fejezet spoiler, oh a romantikus szívem. ❤

Assail karakterét még nem döntöttem el, hogy szertem-e vagy sem. Tökéletes alanya lenne a jó és a gonosz megformálójának is. Azért nála is látszik, hogy Sola okoz még neki pár álmatlan éjszakát, akarom mondani nappalt. Az alantasokkal való üzleti kapcsolata is egy igazán érdekes új vonal. Ward mindig meg tud lepni. :)

Xcort én igazándiból kedvelem. Tudom, beteg vagyok, mert ő AZ ELLENSÉG, de mégis van benne valami, ami miatt kedvelhető. És hozzáteszem, hogy ez nem a Laylaval való valami, amit még nem neveznék kapcsolatnak.
Layla már közel sem az a sebezhető, végletekig naiv Kiválasztott, aki volt. Ez a változás sok esetben az előnyére vált, de bizonyos helyzetekben egy hisztis p*csává változtatta ez az újonnan nyert határozottsága.

A két árnyékot iAm és Trez karaktereit eddig is kedveltem. Bennük is nagy a potenciál. Alig várom az ő történetüket is. :)

csillagka P>!
J. R. Ward: Végre szeretők

Új kezdet. Az előző rész ne igazán tetszett, lezárásának éreztem az eredeti testvérek kalandjainak. Na most kaptunk rengeteg ismeretlen szálat, bimbózó érzelmet, lánc nélküli kapcsolatot, lesz kiket összeboronálni a következő könyvekben. Éppen Qhuinn és Blay a soros, azóta kerülgetik egymást mióta feltűntek a színen, mindenki számára nyilvánvaló, hogy egymásnak teremtette őket az Őrző, de micsoda félreértés cunamit produkáltak ezek ketten, csoda hogy egyáltalán sikerült partra (ágyba) evezniük. A vége hmm, nagyon jókat mosolyogtam, ahogyan elképzeltem a pingvinjelmezes testvéreket, közöttük az új tagot. Visszajött a régi hangulat, nagyon élvezem ez a rész. Még kettő magyarul, de nem most, sajnos vár a kötelesség, vége a szabadságnak, nálam pedig a FTT mindig kikapcsolódás ígérő olvasmány.

2 hozzászólás
jagoka1984 P>!
J. R. Ward: Végre szeretők

Ez a sorozat könyvről könyvre mindig meg tud lepni. Folyamatosan újabb és újabb fordulatok jönnek. Annak ellenére, hogy több szálon is haladnak az események, nem éreztem azt, hogy ez a főszál kárára történt volna.
A mellékszálak egyre jobban kedvet csináltak a további részekhez.Alig várom, hogy egy egy szereplő „kötetéhez” érjek, hogy tudjam hogyan alakul az élete/életük.

_Leelan_>!
J. R. Ward: Végre szeretők

WOW :o
Ward nagyot alakított megint. Merészen nyúlt a meleg témához, mindent megkapunk, mint az előző kötetekben is. A fiúk sokáig kerülgetik egymást, főleg Qhuinn miatt, mert nehéz volt beismernie a nemiségét, aztán pedig Blay miatt, mert közbe jött neki Szaxton. Szerencsére a sors újra esélyt ad nekik, aminek nagyon örültem, bár néha feleslegesen drámáztak. Layla-Qhuinn párosát is szerettem és végül is így tökéletes, mert megkapják az utódspoiler Qhuinn és Blay.
Layla beletartozik ebbe a fura családba és ők hárman tökéletesen kiegészítik egymást. Csakhogy a trióba bepofátlankodik Xcor is, és én imádom érte! Végre valaki aki tényleg érdeklődik Layla iránt és nem csak a szex miatt. Akarom az ő történetüket! Most is akár! :)
Valamiért nagyon vonz ez a rossz útra tévedt férfi. Már látom,hogy olvadozni fogok tőle. Ahogy Laylaval beszél *-* …
A vége olyan nyálasan tökéletes :)
A sok huza-vona ellenére is tetszett a könyv :)

3 hozzászólás
Mrs_Ward P>!
J. R. Ward: Végre szeretők

Ajj..ez a rész nagy kedvencem lett!! ;) Kis szünet után újra kezembe vettem a FTT-et, és nagyon élveztem az elejétől a végéig. Olvastatta magát rendesen ;)
Nehéz itt már értelmes értékelést írni, hisz minden gondolatomat leírtam már az ezt megelőző részeknél.
Blay és Qhuinn párosa egyszerűen szeretnivaló, főleg a vége miatt ;)
Izgatottan várom a következő részt :)

1 hozzászólás
catilde>!
J. R. Ward: Végre szeretők

Te Jó ég! Tetszett ez a rész! Már nagyon vártam, hogy a két fiú egymásra találjon, már nagyon megérdemelték, hogy boldogok legyenek. Volt egy két mellék száll, ami nagyon untatott! De Layla és Xcor szálra nagyon kíváncsi vagyok. Valamiért én nagyon kedvelem Xcor-t. Nem tudom utálni. A vége meg amikor Qhuinn megkéri Blay kezét! Nem gondoltam magamról, hogy egy meleg kapcsolat ennyire meg tud fogni! Határozattan újra olvasós.

7 hozzászólás
kiruu>!
J. R. Ward: Végre szeretők

Szóval, fiúk. Miután sikerült a szenvedést, a hisztit, a tények elhallgatását, és kerülni a nyílt beszélgetést profi szintre emelni, a könyv utolsó 30 oldalát kifejezetten élveztem. Elképesztő mennyiségű szenvedésről olvashattunk, és full feleslegesen, de még így is szeretem Qhuinn két szép szemét.
Túl sok szálon fut ez a történet, és nekem most ez belezavart az olvasás élményébe. Az Árnyékok oké, őket imádom, Assail része is egész élvezhető volt, de hogy Xcor csak tovább rontja a levegőt… Valami megindult bennem egy mondatánál, de attól még nem örülök ennek a Layla-Xcor vonalnak, ismerve a körülményeket.
Ennél a történetnél nem változott a véleményem, most pedig felüdülésként sokadszorra is nekilátok A királynak. :)

12 hozzászólás
l_moni>!
J. R. Ward: Végre szeretők

hmmmm….
Alapvetően nem szeretem olvasni az olyan könyveket ami két férfi vagy épp két nő egymásra találásáról szól, de ez mégis tetszett.
A lelki része fogott meg leginkább.
Qhuinn harca önmagával, hogy végre ne a külvilágnak éljen, hanem a saját maga lelkével/boldogságával foglalkozzon.
Blay lelki őrlődése, hogy most hihet-e a látszatnak vagy becsapják az érzékei.
A sok csalódás ami érte Őket.
Qhuinn családja szörnyű, egyszerűen nem értem miként lehet ennyire a külsőségeknek szentelni az életet.
Blay családja ezzel szemben csodálatos, igazi szülők!
Szép volt, ahogy végre összejöttek, ahogy végre felvállalták a kapcsolatukat.
Layla és a bandita. Hááát, kíváncsi vagyok mit fog belőle kihozni az írónő.
Sola viszont nagyon szimpatikus, erős nő aki tudja mit akar és aki nem szereti ha szórakoznak vele. Kíváncsian várom mi lesz vele és Assaillal.

DarknessAngel >!
J. R. Ward: Végre szeretők

Óóó… jaj, de romantikus befejezés ^^
Már nagyon vártam, hogy végre Qhuinn és Blay is boldogan éljenek. Az előrelátható nehézségek ellenére, nekik is sikerült, és végül csak összejöttek.
Volt pár rész Xcor és Assail szemszögéből, ami nem igazán tetszett, viszont a vége felé egyre érdekesebbek lettek, főleg az Assail – Sola részek (juj, de várom, hogy mi lesz ebből). A Xcor és Layla féle románc, nekem még mindig egy kicsit fura, de kezdem egyre jobban elfogadni.
Sajnáltam, hogy John Matthew itt kevesebbet szerepelt, valamint, hogy vele még nem történt meg az a NAGY előléptetés, ami Qhuinnel viszont igen.
Ami a lényeg, hogy nagyon-nagyon tetszett. Blay nagy kedvencem, olyan aranyos, kedves, udvarias és inteligens. Qhuinn pedig, hát… Qhuinn. Tökéletesen kiegészítik egymást.
Remélem minél hamarabb folytathatom a sorozatot, igazi függő lettem :)

16 hozzászólás

Népszerű idézetek

ƨɔɴом P>!

– Leszállnál rólam?
– De mesterségesen akarlak lélegeztetni…
– Inkább a halál, mint hogy megcsókolj, Hollywood.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Zsadist
nykyriana>!

– Rehvenge – szólt bele, amikor a férfi felvette. – Többet beszélek veled, mint a saját anyámmal.
– Azt hittem, anyád meghalt.
– Úgy van.
– Akkor nagyon szegényes lehet a társasági életed.

Kapcsolódó szócikkek: Assail · Rehvenge
ƨɔɴом P>!

– Van valakinek egy elemlámpája?
Vishous lehúzta ólommal bélelt bőrkesztyűjét, és feltartotta fénylő tenyerét.
– Tessék.
[…]
– Meg ne üss azzal az izével, oké?
– Ezt a fenekelést biztosan nem felejtenéd el.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Qhuinn · Vishous
nykyriana>!

– Szerintem ez Justin Bieber.
Qhuinn megállt egy sor Lay’s chips-zacskó előtt, és felnézett a mennyezeti kockába süllyesztett hangszóróra.
– Igen az, igazam van, és gyűlölöm, hogy tudom.
Mellette John Matthew azt mutogatta. Honnan veszed?
– Mert ez a kis szarzsák mindenhol ott van – […] – Esküszöm, ez a kölyök azt bizonyítja, hogy tényleg eljön az Antikrisztus.
Talán már itt is van.
– Mondjuk, az megmagyarázná Miley Cyrust.
Jó meglátás.

Kapcsolódó szócikkek: John Matthew · Justin Bieber · Miley Cyrus · Qhuinn
1 hozzászólás
DarknessAngel >!

Kiderült, hogy Qhuinn bújós típus. Ki gondolta volna – és milyen csodálatos!

613. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
2 hozzászólás
ƨɔɴом P>!

– Üdvözöllek! – mondta a nő, de a hangja elhalt.
– Jézus… Krisztus…
– Nem, attól tartok, nem.

419. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Payne · Qhuinn
ƨɔɴом P>!

– Semmi – motyogta Rhage, amikor az ajtóhoz ment. Ellenőrizte a kilincset – zárva volt.
Azután nekiveselkedett hatalmas vállával az ajtónak, és egy erőteljes lökéssel betörte. A zár alkatrészei és a faforgácsok szanaszét repültek.
– Helló, drágám, megjöttem! – kiáltotta Hollywood, amikor besétált.

137. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage
nykyriana>!

– Nem akarod megkérdezni, hogy miért nem működött a dolog Saxtonnal?
[…]
– Hát jó. Miért nem működött köztetek a dolog?
– Mert nagyon régóta a mai napig totálisan és őrülten… fülig szerelmes vagyok beléd.

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
nykyriana>!

Qhuinn megtorpant.
– Ó, várjunk csak…, ez egy…
– Azt hiszem, úgy hívják, szmoking – vágott közbe Rhage. – S-Z-M-O-K-I-N-G.
– És a te méreted – tette hozzá Tohr. – Butch szerint a legjobb tervező tervezte.
– Akit egy kocsiról neveztek el – dörmögte Rhage. – Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen nagymenő…
– Hé, te is nézel Honey Boo Boot? – kérdezte Lassiter, amikor berontott. – Hűűűűűűű, klassz smoking…
– De csak mert ragaszkodsz hozzá, hogy ez a műsornak csúfolt, zsibbasztó szemét menjen a tévében a biliárdszobában. – […] – Vishous, Qhuinn azt sem tudja, mi ez.
– A szmoking? – […] – Még szép. Igazi férfi.
– Vagyis akkor Butch nő? – mutatott rá Rhage. – Mert ő vette.
– Nocsak, már el is kezdődött a buli? – szólalt meg Trez, amikor ő és iAm megérkeztek. – Ó, klassz szmoking. Nem Tom Ford tervezte?
– Vagy Dick Chrysler – vágott közbe Rhage. – De az is lehet, hogy Abraham Lincoln… Ja, az valaki más volt…
– Jobb lesz, ha felöltözöl, Aranyhaj! – […] – Nincs sok időnk.
– Ez egy gyönyörű szmoking – jelentette ki Phury, amikor Z-vel együtt benyitott. – Nekem is van egy ilyen.
– Fritz már gyújtogatja a gyertyákat – szólalt meg Rehv az ikrek mögött. – Hé, klassz szmoking. Nekem is van egy ugyanilyen.
– Nekem is – vágta rá Phury. – Olyan tökéletesen áll az emberen, nem?
– Leginkább a vállon, ugye? Tom Ford a legjobb…
Totális. Őrült. Hangzavar.

Kapcsolódó szócikkek: iAm · Lassiter · Phury · Qhuinn · Rehvenge · Rhage · Trez · Vishous
henko>!

[…] – Van valakinek egy elemlámpája?
Vishous lehúzta ólommal bélelt bőrkesztyűjét, és feltartotta fénylő tenyerét.
– Tessék.
Amikor a testvér felpattant a teherautó platójának vékony szélére, Qhuinn lehajolt, és visszamászott a Hummer hátsó részébe.
– Meg ne üss azzal az izével, oké?
– Ezt a fenekelést biztosan nem felejtenéd el.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Qhuinn · Vishous

A sorozat következő kötete

Fekete Tőr Testvériség sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gena Showalter: Éjsötét titkok
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Jeaniene Frost: Síri csendben
Cassandra Clare – Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei
Richelle Mead: A végső áldozat
Kresley Cole: Vámpírbosszú
Nalini Singh: Angyalvér
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Laurell K. Hamilton: Az alkony ölelése