The ​Beast (The Black Dagger Brotherhood 14.) 28 csillagozás

J. R. Ward: The Beast J. R. Ward: The Beast

His name is Rhage—the deadliest fighter and most voracious lover of all the Brotherhood, whose inner beast could never be tamed. But Rhage found his eternal love in Mary Luce, a woman who once bore a life-threatening curse, while dreaming of eternity with her vampire warrior and protector.

They’ve made it to hell and back. Now their story continues in a new novel sure to draw fans back into the “frighteningly addictive” (Publishers Weekly) world of the Black Dagger Brotherhood.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Piatkus, London, 2016
506 oldal · ISBN: 9780349409146 · ASIN: B010PHIQIU
>!
Berkley, New York, 2016
522 oldal · ASIN: B0125VU8YY
>!
Piatkus, London, 2016
400 oldal · ISBN: 9780349409122

3 további kiadás


Enciklopédia 20

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Rhage · Vishous · Wrath · Butch O'Neal · Lassiter · Elizabeth Randall (Beth) · Dr. Jane Whitcomb · Mary Luce · Assail · Manuel 'Manny' Manello · Layla · Bitty · Throe


Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
J. R. Ward: The Beast

Sokáig halogattam az olvasását, mert Ward nyelvezete nem túl könnyű, de kár lett volna kihagyni. És aztán bele is jöttem, a könyv második fele már simán ment.
Rhage volt mindig is az egyik kedvencem. Nagyra nőtt gyerek nyalókával, észbontó külsővel és beépített sárkánnyal. Ebben a részben azt is láthatjuk, mekkora szíve van. Ahogy Bittyhez viszonyul, annyi édes, vicces és megható jeleneteket kaptunk. Egyik kedvencem spoiler.
Persze az írónő mindig érdekes mellékszálakkal is zsonglőrködik. Assail szála megint nagyon izgalmas. A gazembernek, akármilyen kemény fickó, van szíve. Be is bizonyítja.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Marisol szál nem tűnt még el, és az új szereplő, Jo a fiatal nő feltűnése is érdekesnek ígérkezik. Xcor viszont annyira hidegen hagy.
Viszont nagyon megdöbbentett a Scribe Virgin.
Még mindig reménykedem a magyar kiadásban.

9 hozzászólás
SzAngelika>!
J. R. Ward: The Beast

”You are both my strength and my weakness….”

I-m-á-d-t-a-m!
Elismerem, van bennem némi elfogultság, ha Rhage-ről van szó, de ezt félretéve is úgy gondolom, szuper könyvet kaptunk. Wardosan laza és humoros, jó ütemű regény, amiben nagyszerűen keveredik az akció és izgalom, meg a szenvedély és gyengéd érzelmek, s ezt az egészet még megkoronázza néhány meglepő fordulat. S aminek külön örülök, hogy az írónő erősen visszább vett az ezernyi szálon futó mesélésből, s helyette főként a főszereplő párosra koncentrált, bőven teret hagyva a drámára, romantikára és érzékiségre.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2016/04/jr-ward-beast.html

5 hozzászólás
DarknessAngel>!
J. R. Ward: The Beast

Erre egyszerűen nem lehet mást mondani, mint hogy TÖ-KÉ-LE-TES!
Vagy úgy ezer év után végre Rhage és Mary újra főszerepben, és jobbak mint valaha. Mary-t még sosem szerettem ennyire, mint itt. no jó, talán még akkor, amikor Zsadist elment hozzá Annyira egy szinten vannak, ő és Rhage, hogy az már tényleg irigyelni való. Úgy vártam már, hogy megtörténjenek bizonyos dolgok, és… yup-yup :D Imádlak Bitty. :)
Ez a rész megint elég érzelmesre sikerült, úgy tűnik Ward mostanában a könnyekre hajt. Többször is volt, hogy csak pislogtam nagyokat könnyes szemmel, mert aawww, annyira édes és szomorú volt egyszerre a könyv. Kaptam hideget is, meleget is… egyszer majdnem még egy infarktust is.
Rhage és Mary tökéletesek voltak, csakúgy mint Bitty, akit nagyon könnyű megszeretni ^^
Aztán ott volt még Assail, továbbra is nagy szerelmem. Alig várom, hogy mi lesz majd vele és Solával, meg úgy egyáltalán ezután az egész után, ami majd következik számára. Végre elindult a helyes úton. :)
A Vishous részek külön öröm, mert ebből a testvérből sosem elég. Jane-t viszont hiányoltam, igaz, volt egy kisebb romantikus jelenetük, de még nem az igazi. Mármint, nemár… tudtok, ti jobbat is gyerekek :* :D
A Layla-Xcor szál is kezd kialakulni. Lehet azért mert Xcor most nem szerepelt valami sokat spoiler, de jobban élveztem a róluk szóló részeket. No mind egy, ez is érdekes lesz.
Jaj, igen. Qhuinn és Blay Édesek mint mindig, olyan jó volt belőlük is kapni pár falatkát. spoiler
Az új szereplőkben is nagy esélyeket látok. És kérek szépen már Saxtonnak is valakit, és Lassiternek :3 Az ő könyvük hol marad?
Az utolsó megismerkedéses rész is aaaannyira szép volt Zsadist, jaj ő mindig a legédesebb módon képes érzelmeket kicsalni belőlem ^^
És Lassiter Már megint túlkombinálok mindent, de spoiler
Huh. Azt hiszem ennyi volt. Egyszerűen végem, amikor befejezek egy FTT BDB könyvet. Most egy ideig csak megint találgathatok, hogy hogyan lesz tovább.
Gyerünk Ward, ne várass sokáig.

29 hozzászólás
Ms_thebetty>!
J. R. Ward: The Beast

Thanks Sweeet Baby Jesus!

Nos, drágáim, ha eddig szerettem Rhage-et – márpedig szerettem – akkor ezután a könyv után bátran ki merem jelenteni: visszavonhatatlanul és végérvényesen beleszerettem*. Hihetetlen ember, akarom mondani vámpír! ♥

A másik jómadár -értsd: ASSAIL- pedig… nem, nincsenek is szavaim rá!
Assail! Tied a szívem! Örökre**! You motha-fucka! ♥

No, most hogy a két főszereplőről ódákat zengtem, megteszem a könyvről is ;)) Remek rész volt ez. Jól volt felépítve, a legvégeig tartogatott meglepetéseket. Ward asszony nagyon ravasznak tetszik lenni! :D És volt V is. Viszonylag sok V! ♥
Összességét tekintve ez a rész is hozta a megszokott és elvárt színvonalat! Nem tudom mi lesz velem a The Chosen-ig… Jeez!

P.S.: Ez volt a sorozat első része, amit eredeti nyelven olvastam, de bár ne ez lett volna! Össze sem lehet hasonlítani a magyar kiadással! A legjobb az egészben, hogy Ward asszonyság szlengesen ír. Így annyira közvetlenül jön át minden egyes mondandója a srácoknak, hogy olyanok, mintha velünk olvasókkal is egy bandában nyomulnának. ♥
————
***Lábjegyzet: Mindenféle szerelmem kinyilvánítása, legyen az bármennyire erős és határozott, csak Phury-m iránt érzett érzelmeim után következnek! :D ♥

>!
New American Library, New York, 2016
508 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780451475169
24 hozzászólás
ƨɔɴом>!
J. R. Ward: The Beast

Imadom, imadom, imadom, imadom!!!
Oh egek… hat egyszeruen nem tudok mit mondani… megszokhattam volna mar ennyi kotet alatt, hogy ez a no valami eszmeletlenul, brutalisan, zsenialisan ir, de neeeeem… valahogy mindig kepes tetezni ezt, es meg ra is pakolni jo par lapattal.
Igazabol en mindig orulok annak, hogy ezernyi szalon fut a cselekmeny, es mindig belekapunk egy kicsit, egy-egy tortenetben, azonban itt abszolut nem bantam azt, hogy a sok-sok-sok mellek szal mellett ennyire hangsulyos volt a foszereplo paros.
Bevallom oszinten Rhage valahogy a szivem ezernyi apro FTT csucske kozul egy kisse sotet es tavolabbi ponton ucsorgott, de mindig kepes onnan elokuszni, foleg a stilusaval es azzal a mely szerelemmel, amit Mary irant erez. Azonban ebben a konyvben rendesen megcsufolt, ra kellett jonnom, hogy sokkal inkabb elorebb kellene ot sorolnom attol a helytol, ahol eddig tartozkodott. Annyira vagytam es vartam, hogy vegre megkapjak Maryvel a maguk kis boldogsag-szigetuk utolso csucsket… es hat ez… oh anyam. Eszemeletlen, hogy egyszeruen ennyire edes es szivfacsaro reszek valtjak egymast ha kettejukrol van szo.
De a szivemet igazabol mindig is a Qhuay paros es Z kepesek megdobogtatni… es hat itt. Igazi kis csemege volt szamomra, de meg milyen csemege!
Es Lassiter… kezdek egyre inkabb abban ketelkedni, hogy az angyalunknak megvan az a bizonyos 4 kereke :D
Viszont amin meglepodtem az az, hogy ez az elso konyv, ahol Assail karaktereben felfedeztem valami kedvelhetot… igazan nem bannam ha ez a jovoben igy maradna spoiler
Mindig is mondogattam, hogy van egy paros, aminek meg ernie kell, es ez Xcor es Layla kettose. Igazabol nem is banom, hogy eddig huztak kettejuk tortenetet, mert meg igy is ugy erzem, hogy eleg sok bonyodalommal kell megkuzdeniuk. Kivancsian varom :)

8 hozzászólás
loveQhuay>!
J. R. Ward: The Beast

SÍROK.
NEM LÁTOK A KÖNNYEIMTŐL. amint észhez térek, írok valami értelmeset is Nem is tudom, hol kezdjem, mert annyi inger ért! De ami a legfontosabb; TÖ-KÉ-LE-TES!

Ezer és egy éve vártam már erre a könyvre! És az, hogy egy napon jelent meg a szülinapommal, külön ajándék :)
Mostanában Ward bekeményített, így nem lehet a könyveit halál nyugalommal olvasni gondolván, hogy HEA lesz úgyis… épp ezért féltem olvasni. Főleg egy ilyen erős kezdéssel, ahogy a Beast kezdődött! Konkrétan 6-8 fejezeten keresztül tépte ki a szívemet, mert nem tudtam mi fog történni, és a legeslegrosszabbra készültem fel!
Aztán persze kaptunk hideget, meleget ugyanúgy. Sírhattunk, nevethettünk, sírva nevethettünk. Csak a szokásos Ward élmény…

Rhage és Mary; nem is gondoltam volna, hogy ennyire erős „második” könyvük lesz, főleg az érzelmi szintet tekintve, és a gondokat amikkel meg kell küzdeniük. Rhage továbbra is lökött, de így imádjuk. spoiler

Bitty; az elején meg kell mondjam nagyon ellenszenves kiscsaj volt, és nem hittem, hogy változni fog a véleményem, de aztán jött a Rhage-varázs és tádám, minden jó lett.
spoiler

Assail; OMG!!! Ha bárkinek is lettek volna eddig semleges érzései vele kapcsolatban, dobhatja is ki az ablakon! Amit ez a pasi művel, arra nincsenek szavak! Leigázott teljesen. OMG! spoiler

Qhuay; jajj a szívem♥ Álmomban sem reméltem, hogy ennyit fognak szerepelni! Továbbra is imádom őket, és tűkön ülve várom a Chosen-t, mert ott aztán lesz bőőőőven Qhuay jelenet *-*

Layla; hmm… nem, még mindig nem szeretem. spoiler

Lassiter; ISTENEM! Amit ez az angyal művel az nem normális! Őt nem lehet nem szeretni!

Ha valaki bőgni akar, olvassa ezt a könyvet. Hol azért fogsz sírni, mert annyira jó, hogy el sem hiszed, hol azért, mert WTF?! ez tényleg megtörténik? Összességében tényleg nem számítottam arra, hogy ennyire jó lesz! A Shadows után főleg! Viszont azt sajnáltam is, hogy Trez és iAm nem szerepeltek egyáltalán.

És amit továbbra is muszáj megemlítenem, az az, ahogy Ward a szavakkal bánik. Ahogy ír, ahogy a szlenget használja, ahogy megszólaltatja minden egyes testvért a maga módján, és ahogy még mindig tud meglepetéseket okozni! Amikor azt hiszed, már HEA van, még mindig rádob egy lapáttal, és tovább repíti őket a mennybe!
IMÁDOM!

12 hozzászólás
csillagka>!
J. R. Ward: The Beast

Nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet mondok de nekem most ebből a könyvből nagyon hiányoztak az alantasok, vagy valamilyen hasonló képződmény. Túlontúl rózsaszínű, bolyhos, szeressük egymás gyerekek érzés lengi körül az egész művet, mindenki megmenekül, a rossz dolgok is visszájára fordulnak, és nagy felkészültség is hiábavaló lánccsörgetésnek látszik. Nem éreztem azt az erőt, ami a sorozat előző kötetét jellemzi, hiányoztak a testvérek, az én királyom se lett bemutatva a játszmák közben, úgy nagy összességben hiányzott a cselekmény, ami előre mutatott volna. Három szál most kevésnek bizonyult, mivel ebből csak Assail fogott meg valamennyire, Rhage egy plüssmacivá változott ami szerintem egyáltalán nem illett hozzá, a Jo-s részek pedig majd egyszer fognak érdekessé válni. Kicsit csalódtam, nevetni is csak a bukott angyalon lehetett.

1 hozzászólás
Nüx_Játékterme IP>!
J. R. Ward: The Beast

Később
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elérkezett a később, úgyhogy íme:
Ward szép lassan elérte azt, hogy honvágyam legyen egy sorozattal kapcsolatban. És ez a kötet olvasás közben enyhített rajta, utána viszont megújult erővel tért vissza.
Két dolgot szeretnék előre leszögezni:
– Rhage sosem hatott rám különösebben.
– Zsadist pedig még annyira sem, mint Rhage.
Ehhez képest most rajongva imádom a The Beast-et, és imádtam Rhage jeleneteit, valamint csak egyszer tört rám hirtelen a torokszorító-állremegős sírógörcskezdemény, az pedig Zsadist jeleneténél volt, spoiler.
Eleve tetszik, hogy most, hogy szinte mindenkinek megvan a shellanja, Ward ismét előveszi a párokat, mert persze jó volt minden esetben a macska-egér játékokat, a feszültséget olvasni, és az újdonság varázsán élvezkedni, de tetszett, hogy valóságosnak érezhettem a Beavatást, a The Kinget, a Blood Kiss-t (Butch és Marissa miatt) és most a The Beastet is. Mert ilyenek a párkapcsolatok. Nem minden rózsaszín meg újdonság meg kémia meg „minden tökéletes, ha szeretjük egymást”. Teljesen valóságos problémát dolgoz fel Rhage-ék esetében is.
V és Jane szála is nagyon tetszett, Butch-ot viszont kevestelltem.
És persze logikus volt, hogy a Qhuay-ből Qhuinn jelent meg aktívabban, de én Blayt is szeretnék még, szerencsére lesz is majd több belőle.
Lassiter: meh… vicces, de bármikor lecserélném plusz egy Vishous jelenetre.
Wrath… Tudom, hogy már két könyvet is kapott, na de ő a király! Még kérek belőle. ❤
Nos, Assail. Én TUDTAM, hogy az ő szála nagyon izgi lesz, már az előző kötetekben izgi volt a felbukkanása. De csak a végén volt Sola miatt izgi (bár az inkább megható volt), de közben Throe… TE_JÓ_ÉG! spoiler
Xcor és Layla: várom a fejleményeket, és szerintem nagyon jó sztorijuk lesz!
Jo-ról hamarabb is elhinthette volna Ward az információt, mert a többi szál mellett közben kicsit érdektelen volt számomra, bár a vége így tény, hogy nagyot csattant.

Összességében: Imádtam ❤, várom a következőt, és már megint hiányoznak. :(

5 hozzászólás
_Leelan_>!
J. R. Ward: The Beast

Eard nyelvezete elég nehéz számomra.
Párhuzamosan olvastam a magyarral, hogy rendesen értsem.
Van még hova fejlődnöm az biztos.
Assailt nem kedvelem, a saját könyvében sem. Feleslegesnek tartottam.
Viszont Rhage es Mary bármikor jöhet.
Bitty is :)
Mindig elolvadok, ha Rhage és Bitty közös jelenetei vannak ♥
Igazi olvadozós, a régi FTT köteteket követő könyv. Az egyik kedvencem a sorozatból♥

eSsZ>!
J. R. Ward: The Beast

atya világ! fantasztikus volt :) l

oké,bár ez rhage és mary könyve, hagy' kezdjek valami mással..
a drágáim .. spoiler volt egy momentum, amikor azt hittem, hogy szívbajt kapok… ohh te jóó ég… spoiler fültől-fülig ér a szám :D éés fura módon, már laylat sem akarom megfojtani…. még a végén csak jó lesz xcor-nak aztán, zsadist ❤… édesszívee.. ezzel szerintem mindent elmondtam, a zord külső, ami szép,hatalmas, imádni való lelket takar, mindig ő lesz a legkedvencebb assail… tyűűű a nemjóját neki… kellemetes csalódás volt.

mit is akartam… hoppááácska, van egy ötletem! szerintem kezdjük el skandálni, hogy lassiter, lassiter, lassiter… és így hátha a következő könyv az övé lesz… már ideje lenne, de előtte még Q hátára B spoiler nevét.. :D lécci.. ( azt hiszem még nem jött el lassiter ideje.. jó lesz xcor is.. mert akkor jön Q és Z is ..)

akkor, most már jöhetnek a főszereplők.. rhage és mary.
annyira jó volt újra velük' lenni és bepillantani a mindennapjaikba. volt idő, amikor mary-t nem kedveltem, de ez könyvről könyvre amiben szerepelt… igen, jól látod, főleg Zé miatt fokozatosan megváltozott.azt mondom most már, hogy tökéletesen illik szőke hercegünkhöz…. okéé, oké, bevallom, nem egyszer meghatódtam kettőjükön..
és mosolyogtam is.. vagy egyszerre mindkettőt… :)

azt hiszem ward néni ezt nagyon jól megírta.. nem volt kusza, nem ugrált össze -vissza, nem volt ezernyi szál.. sírás, nevetés, leesett áll szindróma, tökéletes, szerintem.
a végére pedig:
-rhage és kicsi W olvadtam és meghatódtam -xcor mi lesz ebből .. spoiler
-vishous érdekes volt
hableányok, az a hawaii mintás ing, az alteregó, :D
ahhh, ezt el kell olvasni még egyszer!
spoiler *.*

10 hozzászólás

Népszerű idézetek

loveQhuay>!

"What’s going on? Do I need to kill something for you?”

It was the bonded male’s first response to anything that upset their shellan […]

Kapcsolódó szócikkek: Mary Luce · Rhage
loveQhuay>!

„You’re really good at saving lives.”

Kapcsolódó szócikkek: Mary Luce · Zsadist
5 hozzászólás
loveQhuay>!

“What happens if I pinch your ass next?” the angel called out.

“Try it and you’ll find that immortality, like time, is relative.”

“You know you love me!"

Kapcsolódó szócikkek: Lassiter · Vishous
2 hozzászólás
DarknessAngel>!

„I really trust you,” he heard himself say to this shellan.
„And I love you, too, Vishous.”

Chapter Thirty-Nine

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Jane Whitcomb · Vishous
10 hozzászólás
DarknessAngel>!

She knew what he was doing. She knew exactly why he had asked her to do this.
He was reminding her that the future was unknown and unknowable.
So if you had the chance … even if there was no music and no ballgown, no tuxedo or gala … when your true love asked you to dance?
It was important to say yes.

441. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mary Luce · Rhage
>!

“Is this really your car?”
Rhage blinked. And had to take a moment to make sure he’d heard the question right. “Ah, yes. Yes, this car is mine.”
Bitty walked over to the hood and extended her small hand to the GTO’s shiny, smooth body. “It’s so pretty.”
Rhage looked at Mary—who seemed equally flummoxed.
“The, ah, the paint job is custom.”
“What does that mean?”
“It was specially made just for her.”
Bitty glanced up at him in surprise. “It’s a girl?”
“Oh, yeah. Sexy—I mean, hot—er, good muscle cars are always girls. It’s ’cuz you gotta take care of ’em like they deserve.”

Kapcsolódó szócikkek: Bitty · Rhage
1 hozzászólás
loveQhuay>!

Shit, that’s my uncle [Omega], V thought grimly.

Kapcsolódó szócikkek: Vishous
4 hozzászólás
DarknessAngel>!

„I should give him back to you,” the brother said once more.
Beth swallowed hard. „Take as much time as you need.”

Chapter Twenty

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Randall (Beth) · Rhage
7 hozzászólás
DarknessAngel>!

I tried to kill myself last night, he said to her in his head. And I have no idea why.

Chapter Thirteen

Mrs_Curran_Lennart P>!

Rhage sagged in the driver’s seat. “Oh, my God, listen—we’re going to have to work on your education. There’s so much—have you seen Jaws?”
“No?”
He thrashed back against the headrest. “No! Oh, no, the humanity!”
As Bitty started to giggle, Rhage threw out a hand to Mary. “Hold me, I have to ask the big one.”
“I’m here for you, honey.”
Rhage looked into the rearview again. “Do you even know who John McClane is?”
“No?”
“Hans Gruber?”
“Um … no?”
“Maaaaaaaaaaaaary, hold me!”
Mary started laughing and shoving him back into position. “Drive the car!”

52. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Bitty · Mary Luce · Rhage
1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

The Black Dagger Brotherhood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jaclyn Osborn: Castor
Sherrilyn Kenyon: Kiss of the Night
Jeaniene Frost: First Drop of Crimson
Gena Showalter: The Darkest Secret
Jeaniene Frost: Halfway to the Grave
Richelle Mead: Succubus Heat
Laura Thalassa: Rhapsodic
Laurell K. Hamilton: A Kiss of Shadows
Laurell K. Hamilton: Incubus Dreams
Jeaniene Frost: Into the Fire