Síron ​túli szerető (Fekete Tőr Testvériség 2.) 795 csillagozás

J. R. Ward: Síron túli szerető J. R. Ward: Síron túli szerető

Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár… A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért. Kettejük erotikus szenvedélyéről szól az Éjsötét szerető folytatása, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

Eredeti mű: J. R. Ward: Lover Eternal

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2009
568 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632541518 · Fordította: Lukács Lászlóné
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2008
568 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632541518 · Fordította: Lukács Lászlóné

Kapcsolódó zóna

!

Fekete Tőr Testvériség

393 tag · 240 karc · Utolsó karc: 2017. december 3., 14:05 · Bővebben


Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Rhage · Vishous · Butch · Tohrment · John Matthew · Bella · Mary Luce · Layla

Helyszínek népszerűség szerint

Caldwell


Kedvencelte 279

Most olvassa 34

Várólistára tette 84

Kívánságlistára tette 89

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Gorkie P
J. R. Ward: Síron túli szerető

Picit becsapós a csillagozás, mert nem volt rossz, de az első rész mégis jobban tetszett.
Kevésnek éreztem a cselekményt, inkább a főszereplő pár kapcsolatán volt a hangsúly.
Sajnos valamiért Maryt nem tudtam megszeretni és Rhage viselkedése se tetszett igazán. Szerintem, túl puhány lett, ahhoz képest, amilyennek tűnt az első részben. Az átok, ami súlytotta viszont nagyon ötletes volt.
A fiúkat továbbra is szeretem, jó kis csapat.
John nagyon aranyos kissrác, megmondom őszintén, meg is könnyeztem, amikor spoiler.
Nem volt rossz történet, de még sem az igazi.

Mondjátok már meg nekem, mert nagyon kíváncsi vagyok: csak én tudnám az Őrzőt megfojtani egy kanál vízben?

14 hozzászólás
>!
Ms_thebetty P
J. R. Ward: Síron túli szerető

Óhogycsesznémegajegesmedve!

Szíveim! Az egy dolog, hogy vámpírokkal teli könyvet veszek a kezembe. Én, aki úgy kerültem őket, mint a pestisben haldoklót. Az még egy dolog, hogy tetszik is, na de az, hogy az egyik vámpírba még bele is szeressek! Az tűrhetetlen! :D Pedig ez történt. Oh, Rhage! Szívem Rhage-e!

Ami a könyvet illeti… Nem tudtam letenni. Nem. Képtelen voltam. Elrágtam közben egy doboz Oreot, Isten irgalmazzon érte, és faltam a lapokat is. És majd' sírógörcsöt kaptam, mikor vége lett. És mégsem mondom azt, hogy jelentősen jobb volt, mint az első rész, mert nem. Hangyaf…nyival talán. Egy kaptafa. Egy szórakoztató, vicces, megindító kaptafa. ;))
De Rhage! Te szőke, könyörtelen es mégis vajszívű sérült „ember”! Miattad jár az öt csillag!

Folytatása következik! ;)

P.S.: Hagyjuk már a vesszőket, az Isten szerelmére!

29 hozzászólás
>!
vmonika_
J. R. Ward: Síron túli szerető

Huh…szóval két pillanattal ezelőtt fejeztem be a könyvet, elég sok dolog kavarog bennem róla (persze csak jó értelemben) és nem is tudom…Komolyan, miért hagytam ki eddig ezt a sorozatot? Annyira imádom! Komolyan, az ilyen hosszabb könyvekkel, mint ez is, általában lassabban haladok, mert nem pörög úgy számomra, mint mondjuk egy négyszáz oldalas de ez….Amikor tehettem csak olvastam és olvastam. Még az Éjsötét szerető felénél tartottam, amikor berohantam a könyvtárba kivenni ezt, mert tudtam, hogy egyszerűen folytatnom kell ezt a sorozatot, és már most is megőrülök, hogy nincs Zsadist könyve a közelemben, holnap pedig nincs könyvtár…..:((
Szóval már az előző részben felfigyeltem Rhage szexiségére megkapó személyére, és nem csalódtam, annyira megszerettem őt is, meg az egész Testvériséget, hogy komoly elvonási tüneteim lesznek még hétfőig…:D Valahogy sokkal közelebb éreztem magamhoz Őt is meg Mary-t is, mint Wrath és Beth párosát, pedig azért Mary néha már kezdett kihozni a sodromból, de valahol persze őt is meg lehet érteni. És te jó ég, a végén, amikor Rhage az Őrzővel beszélgetett, nagyon kis híja volt, hogy el nem sírtam magam. Aztán meg persze a totális boldogság.:-))
Na szóval egy szó, mint száz, és második rész ide vagy oda, asszem' FTT-függő lettem… Zsadistot akaroom!

9 hozzászólás
>!
csillagka P
J. R. Ward: Síron túli szerető

Anyucikám bocsánatot kérek :) tudom ez nem szabadna, nem nem bírom megállni. Itt a hosszú hétvége és volt négy napom egy könyvre, a könyv majdnem 24 óra alatt kiolvasódott, nem baj jön a következő. Ez tényleg szellemi kábítószer de a legnemesebb fajtából, tisztított ópium csak is a legjobb török mákszemekből. Mary egy fantasztikus teremtés és a sárkány se semmi.
Megyek olvasni mert ez kötelező folytatni.
2.
Elég régen nyilvánvaló volt, hogy nekem ez a sorozatot végig kell olvasnom, újra kezdtem, ugyanúgy, ha nem jobban élvezem mint először. Azt hiszem Potter volt rám utoljára ekkora hatással. Nem érdekel ki mit gondol, Ward tud valamit, egyszerűen a lelkem romantikus húrjain játszik (azok a vámpír pasi nyammi) élvezem, kikapcsol, viszket a kezem, hogy végre kezembe vehessen. (kíváncsi vagyok meddig fog tartani) még nagyon jó érzés.
3.
Még mindig azt gondolom az alantasok nem nőttek fel a sorozathoz.

2 hozzászólás
>!
K_A_Hikari P
J. R. Ward: Síron túli szerető

" – Régebben nem voltál ilyen birtokló tipus.
– Mert nem volt semmim, amit meg akartam volna védeni."

Most átgondoltam: és rájöttem, hogy ebbe a kötetben sokkal több mindent bökte a csőrömet, mint az elődje esetében.
Ennek ellenére nem mondom azt, hogy rosszabb, mert ugyanúgy olvastatta magát mint az előző könyv, csak azért nèhány dolgot másképp alakítottam volna. Na nem baj.
Oké, a végén nekem túl sok volt a hirtele happyrózsaszín cukormáz. Igen ennyit muszáj említenem, hiába nem szokásom.
Összeségében a maga hibái ellenère ezt a történetet is élveztem, és nem vagyok kőszívű: tetszett.
Jöhet a következő.

11 hozzászólás
>!
meteoritastar P
J. R. Ward: Síron túli szerető

Kétszer olvastam már ezt a részt. Szerintem ez mindent elmond.

Rhage és Mary története nem volt drámától és harctól mentes. Megkellett küzdeniük, de nem csak az ellenséggel, a „végzettel”, de a családdal és saját magukkal is, hogy megkapják a megérdemelt boldogságot. Nem volt könnyű nekik, ahogy nekem se, mert sokszor úgy sajnáltam őket. Rhaget már az első részben nagyon megkedveltem. Itt ez csak fokozódott. Mary néha bosszantott, de megértettem, hogy miért emelt olyan vastag falat maga köré. Nem is lehetett rá haragudni sokáig.
A testvériség többi tagja is jobban előtérbe került és ezzel együtt az én mosolyom is szinte állandósult. A több szemszög, amit nem minden könyvben szeretek, itt / a teljes sorozatban/ tökéletes volt. Néha az alantos részeket kihagytam volna, de azzal volt teljes a történett és csak fokozta az izgalmakat.
Amint befejeztem ezt a részt, már kezdtem is a következőt. Hiába olvastam már és tudom mire számíthatok. Muszáj újra megtudnom minden kis titkot :)):))

>!
christine
J. R. Ward: Síron túli szerető

Sokkal jobban megfogott, mint az előző rész, de ez még mindig nem az igazi.
Valami hiányzik…
Bővebben: http://zivatar-christinekcoldman.blogspot.com/2016/10/j…

>!
Bagneso
J. R. Ward: Síron túli szerető

Újraolvasás után is kedvenc, még ha a későbbi részekhez képest jóval gyengécskébb és izgalommentesebb is ez a kötet. A történet abszolút középpontjában a Rhage és Mary közt fellobbanó hirtelen szerelem van, kéjjel és vággyal bőven körítve persze, a boldog befejezést azonban mind a két fél részéről van mi nehezítse és akadályozza, főleg Mary szempontjából. Persze minden ízében egy megvalósult álom az egész könyv, ha azt vesszük, hogy az álompasi a nem álomnőben találja meg a végzetét, hogy a végső nagy fordulatot már ne is említsem, de akkor is jó érzés elandalogni és sóhajtozni a sorokat olvasva. Akció nem igazán van, az alantasok részei nem túl figyelemreméltók, de a végére mégis értelmet nyer az addig érdektelennek gondolt felvezetés, és összeérnek a szálak, hogy aztán egy váratlan és nem túl kellemes fordulattal záruljon a könyv. És itt jön a képbe Zsadist és Bella, akiknek a soron következő könyvéhez nagy kedvet csinál ebben a részben Ward, méghozzá olyannyira, hogy a jelenlegi párost kicsit mintha le is nyomná a színről az ők kevéske, de annál intenzívebb jelenete. Magyarán ez Rhage és Mary könyve, de Z és Bella könyvének előzménye is egyben. Az sem mellékes, hogy itt indul be a John Matthew-féle történetszál, ami aztán több köteten keresztül is bonyolódik majd a folytatásokban, mire végre ő maga is révbe ér, de már itt is egyből megnyeri magának az olvasót ez a néma fiú, és még el is érzékenyül miatta az ember, ahogy róla és az érzéseiről olvas. A többi testvérből is kapunk azért ízelítőt, nem túl sokat, de mindenki kiveszi a részért a cselekményből, ami bár nem diktál nagy iramot, helyette inkább az érzelmi drámákra és érzéki kalandokra helyezi a hangsúlyt, de közben kezdenek egyszerre több szálon is zajlani az események, amitől csak még élvezetesebb az egész. És végső soron a lényeg, hogy egy újabb testvér lelt megfelelő párra! :)

1 hozzászólás
>!
Pnikolett
J. R. Ward: Síron túli szerető

Nekem ez volt az új évi első könyvem :D Kicsit elhúzódott az olvasása,de nem volt annyira habkönnyű és rövid sem :D
Már most érzem, hogy nagyon a szívemhez fognak nőni a testvérek a feleikkel együtt :) Mindegyikben van valami szerethető és az az összetartás ami közöttük van *.* csodálatos..
Voltak benne részek amelyek annyira nagyon nem kötöttek le, volt hogy untam is picit, de aztán csak jött mindig valami ami miatt megint érdekes lett és ösztönzött hogy tovább olvassam. Ez is mint sok könyv az utolsó harmadában tartogatta a legtöbb hmmm… izgalmat? érzelmet? eseményt ? hát igen úgy mindet együtt..hirtelen kaptam a nyakamba a cukiságot a meghökkenést ,szomorúságot majd pedig boldogságot és szerelmet és újra cukiságot :DD
Végül pedig nagyon jó érzéssel búcsúztam a könyvtől :)
arról nem is beszélve, hogy milyen jól előre van vetítve a következő könyv és a várható események is wúúúú Zsadist *.*

>!
Galagonya33
J. R. Ward: Síron túli szerető

Hát, imádtam.
Ez volt az a rész, ami már nagyon-nagyon meggyőző volt.
Mellkasrezegtető, melegséggel elárasztó.
Rhage az egyik legnagyobb arc a Testvéreknél, spoiler.
Izgalmas volt, Mary nagyon szerethető női karakter, Rhage-dzsel kiegészítik egymást, összeillenek, mint rövidnadrág és műbőr fotel a légkondi nélküli irodában. Így. :)
Hatalmas érzelmi amplitúdókkal volt tele ez a rész, néha sírtam, aztán vigyorogtam.
Minden öröm és boldogság.
(Itt már volt egy halvány gyanúm, hogy FTT-függő leszek)


Népszerű idézetek

>!
Quiconque

A zsaru is ott állt a zuhany alatt vele, és török dohány illata volt. Biztosan Vishous is a fürdőszobában van, gondolta.
– Hollywood? Nem túl meleg a víz?
– Nem. – Tapogatózva a szappanért nyúlt. – Nem látok semmit.
– Nem baj. Jobb is, ha nem látod, hogy festünk itt együtt meztelenül. Komolyan, haver, elég lelki sérülés ez nekem mindkettőnk helyett is.

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch · Rhage
>!
Kovtünci

– Jól van, nagyfiú, feküdj le!
Ó igen! Ágy. Végre ágyban fekhet!
– Nézd csak, ki van itt? Vishous nővér.

Kapcsolódó szócikkek: Butch · Rhage · Vishous
>!
girlhu

Ráfeküdt a paplan tetejére, és a bokáját keresztbe tette. Minden idegesítette: a túl meleg szoba, a pizsama, a köntös. Most már tudta, hogy érezheti magát egy ajándék, papírba becsomagolva, szalaggal átkötve: viszketősen.
– Te mindig ezt viseled alváshoz? — kérdezte Mary.
– Hát persze!
– Akkor miért van rajta az árcédula a köntösön?
– Azért, hogy ha esetleg szeretnék még egyet, tudjam, hogy pontosan mi ez.
Az oldalára fordult, háttal a lánynak. Aztán megint hanyatt feküdt, és a mennyezetet bámulta. Egy perccel később megpróbálkozott a hason fekvéssel is.
– Rhage — szólalt meg Mary halkan a félhomályban.
– Mi az?
– Ugye meztelenül szoktál aludni?
– Többnyire igen.
– Nézd, leveheted a pizsamát. Nem probléma.
– Nem akarom, hogy… zavarjon téged.
– Engem inkább az zavar, hogy állandóan forgolódsz azon az oldalon. Úgy érzem magam, mint egy összerázott saláta.

24. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: köntös · pizsama · Rhage
>!
hencsibe

– Micsoda manipulátor vagy!
– Jobban szeretem magamat végeredmény szervezőnek tekinteni.

320. oldal

>!
Francica

– Nem találok szavakat kedvesem, mert egyetlen kiejtett szavam sem méltó arra, hogy meghalld.

>!
kinyike

– Rhage?
– Mi az?
– Egyet elárulok. Közeleg a végzeted. Egy nő hamarosan rád talál. Rhage felnevetett.
– Csak nem? És milyen lesz? Én azt szeretem, ha…
– Szűz lesz.
Rhage megborzongott, a lába földbe gyökerezett.
– Ugye, csak viccelsz?

>!
sayumika

– Mit keresel megint a szobámban? – kérdezte Zsadist. Hangja visszhangzott a porcelán vécécsészéből.
– Én… kiabálni akartam veled.
– Nem bánod, ha először befejezem a hányást? – A víz zubogva indult meg, amikor leöblítette.
– Jól vagy?
– Persze, remekül szórakozom.

467. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Zsadist
>!
hiviki

Az ősi nyelven azt suttogta.
– Nem találok szavakat, kedvesem, mert egyetlen kiejtett szavam sem méltó arra, hogy meghalld.
– Milyen nyelv ez?
– Az anyanyelvem. Születésemkor ezt tanultam.
Mary félrehajtotta a fejét,és úgy nézett rá.
– Majdnem olyan, mint a francia, de nem teljesen. Van benne valami szlávos beütés is. Magyar vagy valami hasonló?
Rhage bólintott.
– Igen, gyakorlatilag az.
– És mit mondtál?
– Azt, hogy szeretek itt lenni veled.

Kapcsolódó szócikkek: Mary Luce · Rhage
>!
Lunèa_Charlotté

– Akkor mondd azt!
– Mit?
– Azt, hogy „semmi”. Mondd azt, hogy „semmi”! Újra és Újra. Csak mondd!
(…)
– Jól van! Semmi. Semmi. Semmi. Semmi. Semmi. Seeeeeemmmmmi. Na? Ennyi elég volt? Most már elengedsz?

2 hozzászólás
>!
DarknessAngel

Butch jött be a konyhából. Egyik kezében egy doboz sör, a másikban szendvics.
—Szia, nagyfiú! Mi a helyzet?
—Szeretném, ha ti ketten odaláncolnátok az ágyamhoz,
—Te kis perverz!

Kapcsolódó szócikkek: Butch · Rhage · Vishous

A sorozat következő kötete

Fekete Tőr Testvériség sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: A végső áldozat
Andrea Cremer: Bloodrose – A döntés
Nalini Singh: Borzongás
Cassandra Clare: Üvegváros
Lisa Jane Smith: Ébredés
Karen Chance: Árnyak vonzásában
Gail Carriger: Soulless – Lélektelen
P. C. Cast – Kristin Cast: Megkísértve
Kiersten White: Paranormalcy – Természetfeletti
Laurell K. Hamilton: Végzetes flört