Lover ​Mine (The Black Dagger Brotherhood 8.) 14 csillagozás

J. R. Ward: Lover Mine J. R. Ward: Lover Mine

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

In the shadows of the night in Caldwell, New York, there's a deadly war raging between vampires and their slayers. And there exists a secret band of brothers like no other – vampire warriors, defenders of their race…John Matthew has been through his vampire transition and taken to the life of the Brotherhood with a vengeance, but he still can't shake the nightmare of his past and is unsure of his future as a warrior hero. He's made a promise to honour the Brotherhood and their fight with the slayers at all costs, until the love of his life is kidnapped and he is forced to make a choice that could change his life and the Brotherhood's forever…

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Piatkus, London, 2011
672 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780749955205
>!
New American Library, New York, 2010
512 oldal · ISBN: 9780451229854
>!
Signet, 2010
656 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780451231550

1 további kiadás


Enciklopédia 2


Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Hajdu_Ildikó>!
J. R. Ward: Lover Mine

John és Xhex nagyon jók együtt, időszerű volt már megkapnunk az ő történetét.
Nem lesz egyszerű a kettejük viszonya, de pont ettől ilyen tüzes.
Lash egy kis szemétláda, de tartok tőle, hogy még viszont látjuk az Omega jóvoltából.
A mellékszálak nagyon érdekesek, szokás szerint, Thor történetét már nagyon várom, remélem megnyugtatóan alakul az ő élete is.

molyito>!
J. R. Ward: Lover Mine

Ez egy különleges könyv a számomra mert egy nagyon jó barátomtól kaptam ajándékba és még nem volt szerencsém eredetiben olvasni Ward köteteit. Még „élőbbek”, mint a fordítások. John-ért nagyon szorítottam, már nagyon kijárt neki ez a happy end. Életfilozófiája átjárta az egész könyvet és én is egy kicsit ilyen akarok lenni. Túlélni ha valami rossz ér és nem nézni vissza, hanem előre menni. Pozitívan előretekinteni, bármi történjék is odatenni magad és nem meghátrálni. Érdekes volt, hogy összefolytak a szálak a történet végén. Egyik kedvenc szereplővé lépett elő Quinn. Ő lepett meg legjobban, kíváncsi vagyok hogy alakul a kapcsolata Blay-jel.
Most, hogy történt, ami történt a fő gonoszunkkal mit eredményez ez a rossz oldalon még nem tudni. Erre nem kaptunk utalást se. Olyan érzésem volt, mintha Ward lezárt volna valamit és valami új jönne a folytatásban. Majd kiderül.

8 hozzászólás
sztimi53>!
J. R. Ward: Lover Mine

Van néhány hiba a könyvben, de hát a rajongó elnézi ezeket. Próbálok spoilermentesen írni, mert ugye még nincs fordítás. John Matthew volt a legszerethetőbb karakter a sorozatban, ez most is áll. A Darius kérdés nekem még mindig nyitva maradt. Xhex lágyabb oldalát mutatja, néha talán túlságosan is lányos. Lash horrorfilmbe illő, Xhex múltja úgyszintén. Murhder előkerül, de a hozzá vezető út felesleges jelenetek sora. A Qhuinn /Blay szál nagyon szomorú, de Tohr végre kezd a régi önmaga lenni. Néha kiszámítható, néha óriási meglepetés. A vége természetesen nyáltenger, U2-val fűszerezve, de egyelőre ezt is megbocsátottam Wardnak.

2 hozzászólás
Firebolt>!
J. R. Ward: Lover Mine

Idegtépően lassan bontakoztak ki a cselekményszálak és az egyiket (a szellemes-TVshow-sat) sokáig nem is tudtam hová tenni, de a végére minden szépen összefutott. :) Azért még vannak elvarratlan szálak bőven, pedig John furcsa identitását illetően nem bántam volna ha legalább az ő könyvében valamiféle megfejtést kapnak a szereplők, de legalább maga John. Xhex amúgy remek karakter, a végére sajnos talán kicsit túl feminin lett, de az utolsó fél oldal majdnem sikeresen eloszlatja az olvasó ilyen jellegű aggályait. Payne szálát élveztem, DocJane is still da best, Blay meg cukipofa és ANNYIRA próbálkozik, ő és Saxton sokkal jobbat érdemelnének… Qhuinn meg egy fafej. Tohr visszatérése a sztoriba szintén pluszpont volt, csak Rehvenge irreálisan kevés szerepe zavart be nagyon a képbe.
Összességében kifejezetten szerettem, csak a számomra elfeledettnek tűnő szálak és kiaknázatlan lehetőségek, no meg persze a pár OOC megnyilvánulás miatt nem kapott többet 4 pontnál.


Népszerű idézetek

sztimi53>!

I'm not sleeping with him. I draw the line at necrophilia and that one is older than God.

Nine

sztimi53>!

Jesus Christ . . . Qhuinn muttered. You look like a Rorschach test.

Sixty-six

Kapcsolódó szócikkek: Rorschach-teszt
Quiconque>!

He'd wanted to be owned. He'd wanted someone to say, You're mine.

Chapter 2

1 hozzászólás
Quiconque>!

Hell, sometimes after you're safe again--it's almost worse.

Chapter 63

Quiconque>!

„Can you forgive me?”
John recoiled. For what?
"For being a hardheaded, narcissistic, single-minded, emotionally repressed nightmare?

Chapter 69

_ada >!

…every time Qhuinn said yes, it made that one single no louder.

TWO

_ada >!

I would rather my heart be broken than unopened…

SIXTY-ONE

Quiconque>!

Chronologically speaking, Blaylock son of Rocke had known John Matthew for just over a year.
But that was not a true reflection of the bromance. There were two timelines to people's lives: the absolute and the perceived. The absolute was the universal day-and-night cycle that for them added up to something like three hundred and sixty-five. Then there was the way that time period had gone, the events, the deaths, the destruction, the training, the fighting.
He figured all told . . . that pegged the two of them at about four hundred thousand years.

Chapter 2

Kapcsolódó szócikkek: John Matthew
Quiconque>!

The nibbling pain of the tattoo needle was a pleasure.

Chapter 2


A sorozat következő kötete

The Black Dagger Brotherhood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gena Showalter: The Darkest Secret
Sherrilyn Kenyon: Night Pleasures
Kresley Cole: Lothaire
Nalini Singh: Heart of Obsidian
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jeaniene Frost: One Foot in the Grave
Laura Thalassa: Dark Harmony
Jennifer L. Armentrout: The Return
Richelle Mead: Succubus Heat