Lover ​Awakened (The Black Dagger Brotherhood 3.) 16 csillagozás

J. R. Ward: Lover Awakened J. R. Ward: Lover Awakened J. R. Ward: Lover Awakened J. R. Ward: Lover Awakened

A former blood slave, the vampire Zsadist still bears the scars from a past filled with suffering and humiliation. Renowned for his unquenchable fury and sinister deeds, he is a savage feared by humans and vampires alike. Anger is his only companion, and terror is his only passion—until he rescues a beautiful aristocrat from the evil Lessening Society.

Bella is instantly entranced by the seething power Zsadist possesses. But even as their desire for one another begins to overtake them both, Zsadist’s thirst for vengeance against Bella’s tormentors drives him to the brink of madness. Now, Bella must help her lover overcome the wounds of his tortured past, and find a future with her…

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
Recorded Books, Prince Frederick, 2009
ASIN: B002IN7PPK · Felolvasta: Jim Frangione
>!
Signet, 2006
482 oldal · ASIN: B000PC0S1Y
>!
Signet, New York, 2006
434 oldal · ISBN: 9780451219367

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist


Kedvencelte 3

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

eSsZ P>!
J. R. Ward: Lover Awakened

egy évvel ezelőtt olvastam, és azt hiszem, hogy ez a két alkalom elég volt..
azt gondolom, hogy Ward néninek ez a könyv a jéghegy csúcsa… számomra közelíteni közelítheti 1-2-3 a többi FTT könyv… de egyik sem fogja ezt a lecet átugorni…

ez a rész amilyen szörnyű és fájdalmas legalább annyira szépséges és szívet melengető..
arról nem is beszélve, hogy még mosolygásra is futja .. :)
Zé nálam az az utánozhatatlan, akivel biztos ti is találkoztok 1-1 könyvben… hogy berobban, és már imádjátok… igen, most is azt mondom, mint amikor először 'láttam'… ha valaki csak csúnyán néz rá… azon valamilyen rituális és egyáltalán nem szép dolgot fogok elkövetni.. :)
amennyire gyűlöltem bizonyos részeket… annyira odáig voltam a maradékért…

ez a rész megtört és apró pici darabokra robbantotta a szívem… és valahogy, ahogy Zé-nél is.. nálam is szép lassan gyógyulgatnak azok a darabkák..
tudom, hiszem, érzem, hogy fogom még úgy látni Zé-t, hogy az a férfi, apa, parancsoló és testvér lesz, aki lehetett volna… és aki ha apró lépésekkel is, de már elindult ezen úton…
én veled vagyok ☺ ♡

6 hozzászólás
_ada >!
J. R. Ward: Lover Awakened

Mintha aknamezőn lépkednék ezzel a könyvvel! Ugyanis a rosszfiú megváltása toposz, tudjátok, akinek csak pont az az egy nő hiányzott eddig az életéből, szerintem nagyon problémás tud lenni. Megtévesztő kapcsolatábrázolás bla, bla, bla… De itt most azt kell értékelnem, mennyire tetszett nekem a könyv, és az simán 5 csillag. Tutira ez eddig a kedvenc könyvem a sorozatból, köszönhetően a párosnak. A többiek fejezeteit néha kicsit untam, főleg a vadászok részeit. A románc itt kifejezetten lassan indult be, és már leimádkoztam az eget, hogy legalább beszéljenek a másikkal. Viszont ez a könyv volt az, ami teljesen beszippantott a Testvériség világába. Szóval mit mondhatnék? Vannak problémás elemei, de én imádtam.

sztimi53>!
J. R. Ward: Lover Awakened

Z sztorija az a tipikus sebzett lelkű rosszfiú megmentése szerelem által, kicsit banális, de ezt is élveztem. A háttérvilág egyre érdekesebb, a háborús helyzet eldurvul, és bemutatkozik az elit. Amúgy Zsadist köztudottan Ward kedvence, később már kicsit el is csépeli ezt a szálat szerintem.

5 hozzászólás
wolfy27>!
J. R. Ward: Lover Awakened

Továbbra is az a megingathatatlan véleményem, hogy messze ez a legjobb kötete a sorozatnak. Zsadist pedig az egyik kedvenc karakterem. A kötet nagyon izgalmas és akciódús, tele drámával és érzelmekkel. Zsadist gyógyulása lassú és fokozatos, ahogy a Bella és közte kibontakozó érzelmek is.

Hajdu_Ildikó>!
J. R. Ward: Lover Awakened

Nos, eddig a kedvencem.
A sebzett, hatalmas lelki terhet hurcoló Z, beleszeret Bellába, akit elrabol a Lessening Society egyik tagja, Mr O. Zsadist őrülten kutatja a nőt, és mikor rátalál, rájön, mennyire szüksége van rá. Mindaz, amin keresztülment, ami testileg és főleg lelkileg megnyomorította, nem engedi hogy elfogadja a tényt, hogy szeretik őt.
Zsadist és Phury kapcsolata hihetetlenül mély, szegény Phury önfeláldozásával ő legalább annyira sérült, mint ikertestvére.
Azt hiszem itt igazán hiteles a sebzett férfi gyógyulása, nem történnek csodák, nincs egycsapásra megváltozás, gyógyulás, csak szép lassú elfogadás. És természetesen a történetük nem ér véget a könyvvel, hanem folytatódik a sorozatban. Imádom őket.
A Thor és Wellsie szál kiborított, John egyre jobban a szívemhez nő a sorozatban, éppen úgy, mint a Testvérekéhez.


Népszerű idézetek

Nusejka_Sentellion>!

„Oh, God… Zsadist, I love you.”
His eyes flared so wide, his brows nearly hit his hairline. „What… ?”
„I love you.”
„Say that again.”
„I love you.”
„Again… please,” he whispered. „I need to hear it… again.”
„I love you…”
His response was to start praying to the Scribe Virgin in the Old Language. Holding Bella tight, burying his face in her hair, he gave thanks with such eloquence she started to weep all over again. When the last laudation had been murmured he switched back into English. „I was dead until you found me, though I breathed. I was sightless, though I could see. And then you came… and I was awakened.”

Kapcsolódó szócikkek: Zsadist
Quiconque>!

„Okay, brace yourself.”
Phury scrubbed his face with his palms. „Why?”
„Because… I think I'm going to try to hug you.”
Phury's hands dropped and he looked over with an absurd expression.
Feeling like an utter ass, Z pushed himself over to his twin. „Lift up your head, damn it.” Phury craned his neck. Z slid his arm underneath. The two of them froze in the unnatural positions.

Chapter 47

1 hozzászólás
Quiconque>!

„Listen, man, do me a favor. Warn me before you pull another stunt like that. I'd rather choose.” Then he smiled a little. „And we still ain't dating.”
V laughed in a short burst. „Go to sleep, roomie. You can kick my ass for this later.”
„I will.”

Chapter 47

Quiconque>!

Three of the pale-haired slayers got out, and only the driver looked wobbly.
The goat-fuck odds didn't slow Z down. Suicidal maniac that he was, he headed right for the undead triangle with nothing but a black dagger in his hand.

Chapter 1

Quiconque>!

He closed his eyes against the recollections and tried to will himself to sleep. The last thing that flashed through his mind was a picture of Bella's farmhouse in its snow-covered meadow.
God, that place was so very empty, deserted though it was filled with things. With Bella's disappearance it had been stripped of its most important function: Though it was still a sound structure and capable of keeping out wind and weather and strangers, it was no longer a home.
Soulless.
In a way, her farmhouse was just like him.

Chapter 4

Quiconque>!

As they walked to the training center Phury glanced at John and thought that sometimes it took only a hairbreadth between cars to avoid a mortal accident.
Sometimes your whole life could hinge on a fraction of an inch. Or the beat of a nanosecond. Or the knock on a door.
Kind of made a male believe in the divine. It really did.

Chapter 48

Quiconque>!

The Reverend grinned, his fangs flashing. „You know, I've heard this rumor… about a member of the Brotherhood who's celibate. Yeah, go figure, a warrior who abstains. And I've heard a few other things about this male. He's down to one leg. Has a scarred sociopath for a twin. You wouldn't by any chance know of such a Brother?”
Phury shook his head. „Nope.”

Chapter 19

Quiconque>!

Oh… God. What was a male supposed to do in this situation?
„I'm sorry,” he muttered. „If I… uh, hurt your feelings or something.”
She glared at him. „I'm not hurt. I'm pissed off and sexually frustrated.”

Chapter 20

Quiconque>!

„Phury?”
„No, I'm not gay.”
„Don't feel like you need to hide it or anything.”
„I wouldn't. I'm just not.”
„You bi, then?”

Chapter 21

Quiconque>!

„The other two are finished,” he said, still breathing hard. He pulled out the bottom of his shirt and wiped his face.
Phury headed for the hallway. „Where are they? Front lawn?”
„Try the Omega's front door. I stabbed them both.”

Chapter 22


A sorozat következő kötete

The Black Dagger Brotherhood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gena Showalter: The Darkest Secret
Laurell K. Hamilton: Affliction
Kresley Cole: No Rest for the Wicked
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Jennifer L. Armentrout: The Return
Jeaniene Frost: One Foot in the Grave
Nalini Singh: Angels' Blood
Nalini Singh: Kiss of Snow
Lara Adrian: Midnight Awakening