Lover ​at Last (The Black Dagger Brotherhood 11.) 31 csillagozás

J. R. Ward: Lover at Last J. R. Ward: Lover at Last

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

“The ​hottest collection of studs in romance” (New York Times bestseller Angela Knight) returns as #1 New York Times bestselling author J. R. Ward brings together two of the most beloved people in the Black Dagger Brotherhood world—at last…

Qhuinn, son of no one, is used to being on his own. Disavowed from his bloodline, shunned by the aristocracy, he has finally found an identity as one of the most brutal fighters in the war against the Lessening Society. But his life is not complete. Even as the prospect of having a family of his own seems to be within reach, he is empty on the inside, his heart given to another….
Blay, after years of unrequited love, has moved on from his feelings for Qhuinn. And it’s about time: The male has found his perfect match in a Chosen female, and they are going to have a young—just as Qhuinn has always wanted for himself. It’s hard to see the new couple together, but building your life around a pipe dream is just a heartbreak… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Signet, 2013
610 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780451418807
>!
Signet, 2013
604 oldal · ASIN: B008BM4LZY
>!
610 oldal · ASIN: B008BM4LZY

2 további kiadás


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Vishous · Qhuinn · Blaylock · John Matthew


Kedvencelte 5

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Röfipingvin P>!
J. R. Ward: Lover at Last

Finally! Guys, you deserved it. Each other, the happinness…

Igen, vannak hibái. Igen meglehetett volna írni másképp, talán jobban is.
De nekem tetszett úgy, ahogy van. Q&B, a mellékszálak – Assail, Sola, Xcor, Layla…-, a testvérek felbukkanása… Bár kicsit keveselltem Lassitert…
És valóban nagyon cukormázas a vége, de néha olyan is kell :)(:

3 hozzászólás
SzAngelika>!
J. R. Ward: Lover at Last

És ebben minden, de minden szeretetem és a fiúk iránt érzett rajongásom benne van.

(Spoileres olvasás közbeni helyzetjelentés: http://moly.hu/olvasasok/1805701)

Teljes értékelés a blogbejegyzéseknél.

9 hozzászólás
Luki>!
J. R. Ward: Lover at Last

Hogy egy roppant gyenge hasonlattal éljek, Ward könyvei kicsit olyanok nekem, mint az ementáli sajt… csupa lyuk, de azért baromira szeretem. Ebben a könyvben viszont több volt a luk, mint a sajt, és ez azért már erősen befolyásolta az élvezeti faktort.
Először is… nem vagyok az anális szex szakértője, de én is élnék a gyanúperrel, mint sokan mások: síkosító! :-P Mondjuk ezen annyira nem akadtam fenn, szerintem Ward hetero jelenetei sem épp valóságszagúak (vagy csak én csinálok valamit rosszul:-D), de mindenesetre nálam nem ezen állt vagy bukott a könyv.
Ami inkább zavart… Láttam, hogy mások is írták, és egyetértek: tényleg rossz a könyv szerkezete – rövid fejezetek rosszul időzített, hirtelen vágásokkal. Nekem mondjuk pont bejöttek a mellékszálak – kivéve Mr.C., komolyan, még nem találkoztam olyannal, akit érdekelnének az alantasok, de az Omegát ellenben lehet nem ártott volna hatásosabban bedobni, ha már ő a főgonosz…sőt, ha már itt tartunk, a Scribe Virgint is rég láttuk. Viszont a mellékszálak mellett valahogy nem éreztem, hogy Q&B elég időt kapnának, ha már egyszer ők a „fő szál”. Hiányoltam valami komolyabb cselekményt is… alig történt valami ebben a könyvben, ami a sorozaton átívelő sztorit illeti.
Számomra ez a sorozat leggyengébb kötete, de ennek ellenére vagy épp ezzel együtt is, még mindig tetszett. Sokáig gondolkodtam valami frappáns magyarázaton, de nem jut eszembe semmi (illetve csak további nyomi ementáli sajtos hasonlatok, amitől megkímélnék mindenkit). Szeretem ezt as sorozatot, és kész :-)

13 hozzászólás
Szinna>!
J. R. Ward: Lover at Last

Vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatban. Egyrészt a történetek (történetek mivel több szálon futó cselekményről van szó) érdekesek, és nem különböznek a szokásos Ward cselekménytől. Ami fura, hogy ezek a szálak végül nem futnak össze, és mindegyik egyformán hangsúlyos, nem igazán válik ki a fiúk története, talán csak annyiban, hogy az ő történetük oldódik meg a végén. A könyv szerkesztése szörnyen rossz. A vágások túl gyorsak, és ahelyett, hogy fenntartanák az érdeklődést állandóan kizökkentenek, mert a 8-10 oldalasra szétszabdalt részek sokszor üresjáratok, vagy nem előre vivő belső monológok sokasága. Például 44. fejezet: Qhuinn felkel, majd elfilózgat a fürdőszobában a borotván, meg a pirszingjein. Ezek után átballag Laylához, kinéz az ablakon, megbámulja Payne-t. Majd leballag a konyhába. És jön a 45. fejezet, ami már Assail történetéből egy villanás. A könyv vége felé ez javul, és bár szétszabdalt marad, de legalább többször ugyan az a szál folytatódik, ami sokat segít a dolgokon. Nekem hiányzott a könyvből a humor. Talán egy helyen jelent meg, a szokásos egymás ugratása a testvérek között.
Már egy ideje olvasok m/m regényeket, és lassan azt is meg tudom mondani pusztán a szexjelenetből, hogy az írónak van-e bármilyen személyes tapasztalata, vagy nincs. Nos Ward a nincs kategóriába tartozik, és nagyon nincs tisztában a férfi test tűrőképességének határaival sem. Ettől függetlenül még elnézném az anatómiai nehézséget, ha az érzések igazán átjönnének, de valahogy csak halványan szűrődnek át, a Wardtól megszokott robbanás helyett. És itt csak a fiúkról írhatok, mert vannak egyéb szexjelenetek is a könyvben, de azok mind az érzelemmentes „nevére sem emlékszem” kategóriába tartoznak.
Összességében, némi szabás varrással, és oldalszám csökkentéssel ennél sokkal pörgősebb történet is kerekedhetett volna belőle, de azért kell adni a könyvnek egy esélyt.

5 hozzászólás
eSsZ P>!
J. R. Ward: Lover at Last

mindig kicsit szétszed és aztán felragyogtatja a szívemet

https://moly.hu/konyvek/j-r-ward-vegre-szeretok/en-es-a-konyv/essz

annyira de annyira szeretlek titeket :)

3 hozzászólás
_ada>!
J. R. Ward: Lover at Last

Ideális esetben most arról panaszkodnék, hogy kicsit sokszor szerepelt a könyvben Xcor és Layla (bár nem bántam annyira, mert igazán kezd érdekelni a kapcsolatuk); meg túl sok felesleges Trez fejezet volt, kevesebb mondattal és nővel is be lehetett volna vezetni az olvasót a történetébe. És akkor, ha csak ennyi lenne a gondom, adnék 5 csillagot; persze hitetlenkednék, hogy jesszus, én ezt ennyire élveztem. Mert hát Blay és Qhuinn! Már mióta épült a kapcsolat. Meg mennyire jó volt ez a sok beszélgetés közöttük, és még a végét is megbocsátom, mert ők nem érdemeltek kevesebbet egy kib*sz*tt tündérmesénél!

De nem adhatok ennek a könyvnek olyan értékelést, amilyet szertettem volna, mert nem hagyhatom figyelmen kívül Assail és Sola sztoriját, ami szinte mindentől és mindenkitől függetlenül beette magát a többiek fejezetei közé, mint a penész. Annyira nem érdekelt, és annyi dühöt váltott ki belőlem, hogy megfogadtam, mikor az ő könyvükhöz érek, nem olvasom el. Csak átfutom, hogy képben legyek. Assail egyébként Rehv utóda akaródzik lenni, mint bad boy, és játszotta eddig itt Svájcot a vámpírügyekben, bár azzal a lépésével, hogy spoiler, inkább tűnik náci kollaboránsnak… Innen nálam nincs visszaút. Amikor majd újraolvasom ezt a kötetet, az ő szálukat kihagyom, és tudom, tudom, hogy nem maradok le semmiről!

Szóval 4 csillag, mert a fő páros másod, vagy inkább harmadhegedűs a saját könyvében. Annak ellenére, hogy közöttük végre volt más is nyavalygó sóvárgáson és testnedvcserén kívül. Természetesen az sem kutya, ahogyan ezek egymásnak estek… Kérdés: ha szex közben a vámpírok kiverik a fogukat, visszanő? Szóval, simán Zsadist-Bella szintű lehetett volna. És az a spoiler jelenet a végén szerintem a sorozat eddigi legmeghatóbb pillanata… Alig várom a novembert, mert tuti soron kívül elolvasom a következő könyvüket. Nem szoktam ilyet csinálni, de az Assail/Sola fejezetekért az a könyv a jutalmam.

katka777>!
J. R. Ward: Lover at Last

Annyira vártam már Qhuinn és Blay sztoriját… Aztán lehet, túl nagyok voltak az elvárásaim, de szerintem lehetett volna jobb is… Voltak szuper izgalmas, szexi és szenvedős jelenetek, érzelemfolyam, de számomra túl sok volt most a mellékszál, amik túlzottan nem kötöttek le. Assail és Marisol egyelőre nem érdekelnek, Layla – Xcor szál pedig még nem elég erős. Thor könyvénél viszont jobban tetszett (ez nem sok jót mond el az előző részről :D ).
VISZONT! Már alig várom, hogy olvassam a király 2. könyvét, ó, drága Wrath! :D <3

Emyon>!
J. R. Ward: Lover at Last

Halogattam az értékelés írását, mert egyszerűen úgy érzem nem tudom jól összefoglalni mit is érzek a könyvvel kapcsolatban. Tetszett is meg nem is. Mégiscsak testvériség és Qhuinn és Blay. Már régóta vártam az ő történetüket és nem pont azt kaptam, amire számítottam.
Engem nagyon zavart a csúnya beszéd, a rengeteg szleng. Beleolvastam a többi részbe is angolul és le a kalappal a fordító előtt, hiszen igazán remek munkát végez. Szerintem ez is jobban fog tetszeni magyarul.
Maga a történet végül is nem volt rossz, bár az alantasokat már nagyon unom. Az ugrálások már az előző könyvben is zavartak, ebben szintén. Mikor kezdett volna érdekesebb lenni akkor átugrottunk valami olyan cselekményre ami nem is nagyon érdekelt.
Qhuinn és Blay szerepelhetett volna többet is. Várom már, hogy meglegyen magyarul is, hátha úgy jobban fog tetszeni.

Firebolt>!
J. R. Ward: Lover at Last

Végre egy igazán jó folytatás a sorozat legutóbbi kötete után…. Az mondjuk elég idegesítő, hogy visszatértek a Lessening Society-s részletek, de a könyv második felére szerencsére újra sikeresen felszívódtak, ami hozzájárul a csillagozásomhoz. Blay és Qhuinn története már szinte egy örökkévalóság óta húzódott, és talán pont ezért, de mintha nem lettek volna olyan aprólékosan felszedve az elvarratlan szálak, főleg, hogy esélye sem volt sem az olvasóknak, sem a szereplőknek, hogy egy kicsit is észhez térjenek, mert eseményekben és izgalmakban zsúfolt volt az egész könyv. A fő száltól eltekintve is érdekesen alakulnak a dolgok – noha baromira idegesít ez a rengeteg megszakítás, ami töredezetté teszi az egész könyvet –, Assail komolyan kezd a szívemhez nőni, Trez és iAm továbbra is nagyon érdekelnek, és, meglepő vagy sem, Xcor is egyre szimpatikusabb. Sosem fogom megbocsátani neki, amit Wrath ellen tett és tesz folyamatosan, mert a király gyenge pontom, de amikor Payne-nel olyan tisztességes volt, aztán Throe-val érzelmes lett, és végül Layla-val már sebezhető is? A kocsis jelenetük óta egyáltalán nem utálom a srácot….

Izgalmak tekintetében egyébként meglepően sokat adott a könyv, és nem csak a szokásos értelemben, sőt; most nem „izgult” a végén az olvasó a főszereplők életéért. Ám annál feszültebb volt a hangulat, mikor Wrath végre nyilvánosság elé állt, és mindenki egy újabb merényletre készülve, állig felfegyverkezve toporgott a teremben. Az a jelenet egyébként szerintem az egész regény csúcspontja volt, bajtársiasság, szeretet, erő, hűség, és bármi, amit csak kívánni lehet a fiúktól…. Egyedül azt hiányoltam, hogy lássuk Wrath és Beth szemszögéből is a felkészülést, az egészet, a végét. :(

Ja és az is egy kis (komoly) negatívum, hogy, bár mindenhol máshol úgy tűnik, odafigyel erre szerző, hogy egy szűz szereplő talán érzékenyebb az első szex előtt/alatt, mint valaki, aki naponta kéttucat menetet letol, Qhuinn esetében ez valahogy teljesen…. elmaradt! Blaynél még elfogadtam indoklásnak, hogy oké, Saxtonnal egy éve folyamatosan csinálják, rendben…. De hogy Qhuinn hogy nem szakadt ketté, vagy legalábbis könnyezett bele, azt valaki igazán elmagyarázhatná…..


Népszerű idézetek

SzAngelika>!

She was a hunter.
And the man in that house, whoever he was, was her prey.

Page 68

3 hozzászólás
SzAngelika>!

In the Old Language, she hissed, “If any harm shall befall him, I will come after you, and find you where you sleep. I do not care where you lay your head or who with, my vengeance shall rain upon you until you drown.”
That last word was drawn out, until its syllable was lost in more growling.
Dead silence.
Until Doc Jane said dryly, “Annnnd this is why they say the female of the species is more dangerous than the male.”

251. oldal

SzAngelika>!

“Let me kiss you.” Qhuinn groaned as he leaned in. “I know I don’t deserve it, but please . . . it’s what you can do for me. Let me feel you. . . .”
Qhuinn’s mouth brushed his own. Came back for more. Lingered.
“I’ll beg for it.” More with the caress of those devastating lips. “If that’s what it takes. I don’t give a f**k, I’ll beg. . . .”
Somehow, that wasn’t going to be necessary.

318. oldal

SzAngelika>!

In the silence that followed, violent anger hit Blay from out of nowhere.
Now his hands shook for a different reason.
“So,” Saxton said hoarsely. “How was your night?”
“What the hell happened down there?”
Saxton loosened his tie. Unbuttoned his collar. Took yet another deep breath. “Family tiff, as it were.”
“Bullsh*t.”
Saxton shifted exhausted eyes over. “Must we do this?”
“What happened—”
“I think you and Qhuinn need to talk. And once you do, I won’t have to worry about being jumped like a felon again.”
Blay frowned. “He and I have nothing to say to each other—”
“With all due respect, the ligature marks around my neck would suggest otherwise.”

188. oldal

11 hozzászólás
SzAngelika>!

“Because I was, and I remain, utterly and completely and totally…in love with you.”

SzAngelika>!

His Beth was the heart behind his ribs, the marrow in his bones, the soul in his physical body.

Chapter 41

SzAngelika>!

“Zsadist! Zsaaaaaaaaaaaaadist!”
The scream carried all the way across the glowing blue lawn as, up
at the terrace, a lone figure shot out into the snow at a dead run.
Lots of people shouted back at Bella, but he doubted she heard a
thing.
“Zsaaaaaaaaaadist!”
As she skidded into range, Blay immediately reached for her- […] (A)nd, oh, God, he was never going to forget the expression on her face— it was more horrific than any war atrocity he’d ever seen, as if she were being flayed alive, sure as her arms and legs were strapped down and pieces of her very flesh were being peeled from her body…

Page 152

SzAngelika>!

“Rehvenge,” he said as the male picked up. “I’m talking to you more than I speak with my mahmen.”
“I thought your mother was dead.”
“She is.”
“You have a very low standard for communication.”

Chapter 55

Nusejka_Sentellion>!

“Listen, I gotta go. I need both hands to hold my gut as I laugh my ass off attcha. Later.”

1 hozzászólás
Hajdu_Ildikó>!

„How do you lose eight thousand pounds of vehicle?”
„Thats's not important -”
"Well, actually, it is if you want me to access the GPS and tell you where to find the damn thing- which is why you are calling, true? Or do you just think confession without detail is good for the soul or some shit.”
Qhuinn gripped his phone hard.
“Ileftthekeysinit.”
“I’m sorry? I didn’t catch that.”
Bullshit.
“I left the keys in it.”
“That was a dumb-ass move, son.”
No. Fucking. Kidding.
“So can you help me-“
“Just e-mailed you the link. One thing-when you recover the vehicle?”
“Yeah?”
“Check to see if the jackers took a moment to put the seat forward-you know, get comfortable and shit. Because they probably weren’t in a rush, what with having the keys.”
The sound of Vishous yukking it up was like getting paddled in the nuts with a car fender.
“Listen, I gotta go. I need both hands to hold my gut as I laugh my ass off attcha. Later.”

2. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Qhuinn · Vishous

A sorozat következő kötete

The Black Dagger Brotherhood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare – Wesley Chu: The Lost Book of the White
Gena Showalter: The Darkest Secret
Sherrilyn Kenyon: Night Pleasures
N. R. Walker: Cronin's Key
Kresley Cole: Lothaire
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jeaniene Frost: One Foot in the Grave
Rainbow Rowell: Carry On
Laura Thalassa: Dark Harmony