Életre ​keltett szerető (Fekete Tőr Testvériség 4.) 994 csillagozás

J. R. Ward: Életre keltett szerető J. R. Ward: Életre keltett szerető

A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik. A testvériség szövetségese most élete legnagyobb kihívásával, valamint a kor legsötétebb gonoszával kényszerül szembenézni.

Butch O’Neal természeténél fogva harcos. A nehéz életutat bejárt, egykori gyilkossági nyomozó az egyetlen ember, aki valaha is bebocsátást nyert a Fekete Tőr Testvériség belső köreibe. Ő azonban egyre nagyobb szerepet akar vállalni a vámpírok világában, és az alantasok ellen folytatott harcukban. Ha nem kaphatja meg a vámpír lányt, akit szeret, akkor legalább a testvérek oldalán akar harcolni…

A sors azonban megátkozza azzal az egy dologgal, amire vágyik. Amikor feláldozza magát, hogy megmentsen egy vámpírt a gyilkosoktól, a háború legsötétebb hatalmának esik áldozatául. Haldoklik, ezért a testvériség Marissát hívja segítségül, hogy visszahozza az életbe, de talán még az ő szerelme sem elég ahhoz, hogy megmentse…

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Alexandra, Pécs, 2018
576 oldal · ISBN: 9789634473534 · Fordította: Lukács Lászlóné
>!
Alexandra, Pécs, 2018
574 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634472209 · Fordította: Lukács Lászlóné
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2009
670 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632542294 · Fordította: Lukács Lászlóné

Kapcsolódó zóna

!

Fekete Tőr Testvériség

562 tag · 334 karc · Utolsó karc: 2024. január 2., 17:50 · Bővebben


Enciklopédia 25

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Rhage · Vishous · Wrath · Butch O'Neal · Rehvenge · John Matthew · Elizabeth Randall (Beth) · Bella · Mary Luce · Xhex · Marissa · Őrző (Analisse) · Fritz Perlmutter

Helyszínek népszerűség szerint

Caldwell


Kedvencelte 217

Most olvassa 31

Várólistára tette 97

Kívánságlistára tette 96


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Nem áltatom magam. Nem volt olyan izgalmas, ha a történet egészét nézem, mint például az előző rész. Habár Butch története érdekes volt és nagyon drukkoltam neki, de Marissától a hajamat tudtam volna kicibálni. Egyesével! Továbbra is csak azt mondom: spoiler
Szerencsére a mellékszál és a következő kötet előkészületei izgalmasabbá tették az olvasmányt. Csak Marissa miatt pedig nem szeretném lepontozni, mert ha tőle eltekintek, jó könyv volt.
Újabb érdekes szereplők bukkantak fel és John története is egyre érdekesebb. spoiler
Ami viszont Vishous-ról kiderült… F*cksh*t! Annyira megdöbbentett! spoiler Ez aztán a meglepi! Az ő történetére eddig is nagyon kíváncsi voltam, de ezek után…. Uhh.

8 hozzászólás
csillagka>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Valahol mindig rokonságot érzek az írekkel, biztos van aki meg tudja magyarázni, hogy „ők is magyarok :P ” nálam csak egy nagyon szeretett nép, kedvelem őket, mindig érdeklődéssel olvasok ír zsarukról (az amcsi rendőr fele ír, másik fele afro) vagy más írekről, mások, mindig kicsit kívülállók, lobbanékony kétbalkezes szívemberek.
A Butch tökéletes példánya a fajának, mondjuk ez a DNS dolog még kicsit kifejtésre vár, magyarázatokat szeretnék de gyorsan.
Marissa igazi úrhölgy, bár ne lenne az kicsit kevesebb problémája lenne az életben, a szavazás a végén na az ütött csodálatos volt, hogy végre sikerült felvennie a kesztyűt és az egész tanácsot megdöbbentei :P
Lényeg a lényeg még mindig megvan az ötös, de kicsit laposodunk, ez 600 oldal 2 nap lett az eddigi 1 nap helyett.
2.
Kicsit kevésbé, úgy látszik töményen ez se tökéletes (mint semmi se) Wrath dolog nagyon furdalja az oldalam. spoiler
Na jó kedvelem a fiatalokat a korkülönbség ellenére, és Marissaból kaptuk eddig a legtöbb érzelmet és szenvedélyt a női vonalon. ( persze tudom lesz itt még kemény nő)
Őrzőt még nem igazán tudom hova tenni !
3.
Ez a Mr.X nagyon nem szeretem, Butch annál inkább, hatalmas harcos Jó estét kívánok. Messze még a hajnal lehet folytatni a következővel,

4 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Ward valamit nagyon tud.
Nekem ez a sorozat részről részre jobban tetszik.
Mindegyik főszereplőnek van valami különleges története, de a mellékszereplők sem maradnak el. Nagyon bírom, amikor beszólogatnak egymásnak, de ha baj van egymás segítségére sietnek.
Vishous és Butch barátságában én egy kicsit többet éreztem és ez köszönhető Vishous álmának is, de örülök, hogy Butch számára mégis Marissa lett a befutó.
Folyt. köv. :)

6 hozzászólás
Amaryll87>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Nem tudom hova fokozni… Ez a sorozat ♥♥♥ Marissa nem a kedvencem, de tőle eltekintve minden résszel egyre izgalmasabb a sorozat.

Ms_thebetty>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Óhogyaza….

Tudtam, tudtam, tudtam! Annyira tudtam… Butch… Ó, egek, tudtam! Igen! :D

Nagyon jó volt ez a rész drágáim, nagyon! Imádtam! ♥
Mégis, ami miatt a fél csillagot levonom, az az hogy nekem már kicsit sok(k) a szerelmi dráma. De ezt leszámítva, tényleg nagyon jó rész volt. ;)
Áhh, nem is tértem még magamhoz :D

És V! Miért nem szólt nekem senki, hogy V lesz a nekem való??? Miért? Istenem, a szívem majd’ kikészült miatta már ezalatt a könyv alatt is, mi lesz velem a következőnél?? Megjegyzem: még mindig Rhage az első. P.S.: Egy. Egy $@!% vessző még mindig volt :DD Remélem V-nek már nem lesz vesszője :D

13 hozzászólás
K_A_Hikari I>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

„Soha ne becsüld alá az önutalat hatalmat! Átkozottul jó motivációs erő.”

Szóval…
Az elején megijedtem a regény hosszától és így befejezve is azt mondom, hogy azért néhány tíz oldallal lehetett volna rövidebb.
Akkor kevesebb lett volna a rinya, én pedig nem akartam volna jó néhányszor arisztokrata vámpírt ölni. Pedig felkészítettek.
Volt már számomra jobb része is a sorozatnak, de ezt se nevezem rossznak. Volt azért izgalom, és erotika rendesen, meglepően gyorsan haladtam vele.
Azt hiszem, igényem van egy újabb FTT kötetre.

10 hozzászólás
Milli88 P>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

„A Pusztító és a Megmentő. Egy teljes egész lett.”

Ezt nem hiszem el! Ez a sorozat a maga hibái ellenére is egyre jobb és jobb lesz. És én imádom minden részét. ❤
Butch O'Neal egy zseniális figura. Hihetetlen, hogy milyen fejlődésen ment keresztül az elmúlt részek alkalmával. Az első részben elején számomra még egy bunkó zsaru volt, aztán oldalról oldalra lopta be magát a szívembe. És ami ebben a részben történik, az elképesztően fantasztikus. Majdnem minden fejezetet úgy fejeztem be, hogy hangosan felszólaltam: „Mi van?” "Ez most komoly?" „Na mááár!” Ward úgy csűri-csavarja a szálakat, hogy az káprázatos.
Marissa-t nem egyszer megráztam volna. Sokszor úgy viselkedett, mint egy elkényeztetett kis csitri. Persze ő is fejlődik valamelyest, de sajnos akkor sem tudom megfeletkezni az „elit” dolgairól.

Vishous eddig is nagyon a szívem egyik csücske volt, de a szösszenet a könyv végén. Vááá! Minden Testvért imádok! ( ˘ ³˘) ❤

NightStar>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Igen, most már hivatalos: imádom a Testvériséget! Négy rész után azt hiszem, bátran kijelenthetem. Nekem ez a rész is nagyon tetszett! Butch szenvedéseit már több részen keresztül olvashattuk, az új piperkőc stílusát egyáltalán nem bírtam, de ebben a részben újra megszerettem. Hál' istennek az írónő eltekintett Butch gardróbjának részletes bemutatásától, valamint a sok szerelmetes kínlódástól, ami sokkal szerethetőbbé tette számomra a karakterét. Marissa is kilépett a ráerőltetett szerepből és a végén a sarkára állt. Nagyon szép pár lett belőlük. Ismét egy fordulatos, meglepő, izgalmas Ward könyvet olvashattam. Nem tudom, hogy kit kellene utálnom érte, az írónőt, a kiadót, a szerkesztőt, de a könyvek végén lévő betekintés a következő részbe egyszerűen kikészít. Már megint azonnal akarnám a következő részt…

1 hozzászólás
Bitten>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Rákaptam az ízére…… nee nevess :D B. és M. közel sem került hozzám olyan közel, mint a többiek.
És már megint itt voltak a mássalhangzók…. jaj mamiiiiii XD nem tudok velük megbékélni.
Volt nehány meglepetés, ugyanakkor gyanúnkat igazolta.

2 hozzászólás
jagoka1984 P>!
J. R. Ward: Életre keltett szerető

Nincs mit szépíteni, ez a sorozat egyre jobb. Eleinte féltem tőle, hogy a sorozatok hogyan lesznek „összekapcsolva”. Ne legyen olyan érzés egy egy újabb kötet elkezdésénél, hogy ezt már olvastam az előzőben, vagy épp, hogy keresni kelljen az összefüggést a kötetek között. Szerencsére nagyon nem így történik. Nagyon szépen átvezeti egy egy szereplőre a hangsúlyt úgy hogy fel sem tűnik, hogy egy újabb kötet van a kezemben.


Népszerű idézetek

girlhu>!

V félúton járt a nappali felé, amikor egy kiáltást hallott. Visszarohant, és berontott a fürdőszobába.
– Mi az? Mi törté…
– Kopaszodom!
V elhúzta a zuhanyfüggönyt, és elfintorodott.
– Miről beszélsz? Még mindig van hajad…
– Nem a fejemen. A testemen, te idióta! Kihullik a szőröm!

549. oldal, 40. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Vishous
Kovtünci>!

– V, tudod, hogy úgy szeretlek, mint a testvéremet, igaz?
– Igen.
– Ha ezt megteszed, kitépem a torkodat.

324. oldal, 22. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Vishous
1 hozzászólás
Quiconque>!

– Szüksége lesz valami édesre. Rhage, nincs nálad egy nyalóka?
Butch oldalra fordította a fejét, és figyelte, ahogy egy elképesztően jóképű, szőke férfi letérdel mellé.
– Hé, téged ismerlek – mondta révetegen. – Szia… haver!
– Szia, zsaru! – Rhage benyúlt a pulóvere zsebébe és kivett egy nyalókát. Kicsomagolta a papírból, majd Butch szájába dugta.
Butch felnyögött. Jóságos isten, ez volt a legeslegfinomabb dolog, amit valaha evett! Szőlő ízű. Édes. Aahhhh…
– Megint rohama lesz? – kérdezte Marissa.
– Szerintem csak ízlik neki – mormolta Rhage. – Ugye finom, zsaru?
Butch bólintott, miközben majdnem lenyelte az egészet pálcikástól.

468. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Marissa · Rhage · Vishous
5 hozzászólás
Timus>!

A szexuális életem csak rám tartozik, Butch. Valamint a… nem szokványos érdeklődési területem is.
– Értettem. Ez a te dolgod, senki másé. Egy kérdést azért még hadd tegyek fel!
– Mi lenne az?
– Amikor a nők megkötöznek, kifestik a lábkörmödet is? Vagy csak kisminkelnek? – V rekedten felnevetett, a zsaru pedig folytatta. – Várj, tudom már… egy madártollal csiklandoznak, igazam van?

227. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Vishous
Timus>!

Mielőtt a zsaru tiltakozhatott volna, Vishous megragadta a karját, odahajolt, és megnyalta a vágást, amellyel egy szempillantás alatt öszeforrasztotta a sebet.
Butch kirántotta a karját szobatársa kezéből.
– Jézusom, V! Mi van, ha fertőzött a vérem?
– Nyugi! Nem fer… – kezdte, ám hirtelen megszédült, hátratántorodott a falhoz, majd nagy levegőt vett. A szeme felakadt, a teste rángatózni kezdett.
Uramisten..! – Butch rémülten kapott utána…
Vishous azonban vigyorogva abbahagyta a „rohamot”, és belekortyolt az italába.
– Nincs semmi bajod, zsaru. A véred tökéletesen normális ízű. Nos, legalábbis egy emberhez képest, ami ugyebár nem az én világom, ugye, értesz?
Butch visszalépett, és ököllel a szobatársa karjába bokszolt. V nagyot káromkodott, mire Butch megint beleütött.
A testvér döbbenten nézett rá, és megdörzsölte a karját.
– Elég már, zsaru!
– Pofa be! Megérdemled.

287-288. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Vishous
Zsuzsa_Czékus P>!

– Soha ne becsüld alá az önutálat hatalmát! Átkozottul jó motivációs erő.

412. oldal

fszilvi>!

– Néha a sors elcseszett utakra visz.

19. oldal, 1. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

bbabri>!

– Hé, V… figyelj csak, valami nagyon furcsa dolog történik velem.
– Micsoda?
– Olyan illat van rajtam, mint egy férfi parfüm.
– Örülj neki. A nők szeretik az ilyesmit.
– V, úgy illatozok, mint egy nyavalyás virágoskert, pedig nem is fújtam magamra semmit! Érted már?
A vonal másik végén csend lett. Aztán a testvér azt mondta.
– Az emberek nem szoktak összekötődni.
– Ó, tényleg? Lennél szíves ezt megmondani a központi idegrendszeremnek és a verejtékmirigyeimnek is? Biztosan örülnének a hírnek.

254. oldal, 16. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Faythe P>!

– Hé, V… figyelj csak, valami nagyon furcsa dolog történik velem.
– Micsoda?
– Olyan illat van rajtam, mint egy férfi parfüm.
– Örülj neki. A nők szeretik az ilyesmit.
– V, úgy illatozok, mint egy nyavalyás virágoskert, pedig nem is fújtam magamra semmit! Érted már?

254. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Vishous
Kovtünci>!

Amikor a pikkelyes hátú sárkány végzett, körülnézett, és észrevette V-t. A tribün tetejére egy halk morgás kúszott fel, és horkantásban végződött.
– Kész vagy, nagyfiú? – kiáltott le V. – Mellesleg az a kapufa ott, remek fogpiszkáló lenne.

45. oldal, 2. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Vishous

A sorozat következő kötete

Fekete Tőr Testvériség sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad
Jeaniene Frost: A lángok mélyén
Gena Showalter: Éjsötét titkok
Karen Chance: A hajnal átka
Kresley Cole: Vámpírbosszú
Nalini Singh: Angyalvér
Laura Thalassa: Dark Harmony – A lélektolvaj
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Laurell K. Hamilton: Az alkony ölelése