Dearest ​Ivie (The Black Dagger Brotherhood 15,5) 23 csillagozás

J. R. Ward: Dearest Ivie J. R. Ward: Dearest Ivie J. R. Ward: Dearest Ivie

In ​an exclusive ebook novella set in the world of the Black Dagger Brotherhood, #1 New York Times bestselling author J. R. Ward tells the story of a fiery couple . . . doomed by an undeniable passion.

Features a special preview of J. R. Ward’s upcoming Black Dagger Brotherhood novel, The Thief!

The last place Ivie expects to be approached by a devastatingly handsome male is in a crowded, smoky cigar bar rarely frequented by vampires—yet here he stands. Silas is flirtatious, gallant, and, above all, mysterious. Ivie is anything but. A nurse at the healer’s clinic and the daughter of a biker, Ivie is accustomed to speaking her mind. So she does. Since aristocrats rarely pick up females of her class, Ivie asks Silas just what kind of game he thinks he’s playing.

Despite her guarded exterior, Ivie surrenders to the fierce desire she feels for Silas. And yet, just as their courtship is heating up, he reveals that it cannot last, for he is bound… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Random House, 2020
ASIN: B08J8HN7XZ · Felolvasta: Jim Frangione
>!
Piatkus, London, 2018
152 oldal · ASIN: B07BBTJD7B
>!
Ballantine Books, New York, 2018
146 oldal · ASIN: B0796F4874

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ivie · Rubes · Silas


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

Közeledik a Thief megjelenése, úgyhogy gondoltam ideje végre elolvasni ezt is. A könyv tényleg nem kapcsolódik az eddigi részekhez, pár utaláson kívül, de szerintem a következő részben majd meg fogunk lepődni.
Ami a történet illeti, szeintem irtó cuki volt. :) Elég gyorsan bontakoztak ki az érzelmek, a cselekmény, elvégre milyen rövid a könyv, de engem ez nem zavart. Silas nagyon szimpatikus pasi, olyan aranyos volt a dearest Ivie-zásával. ^^ Viszont a történet körbelengi egy sötét energia, amitől nagyon rossz érzésem volt. Aztán történtek is dolgok, amin már csak a fejemet ráztam, hogy Ward hogy lehet megint ilyen kegyetlen. De nagy megkönnyebülésemre semmi sem vált valóra a gondolataim közül.
Ruhn jelenléte nagyon meglepett, de örültem is neki. Viszont mit jelent most ez az egész?
És ez a mondat: „Also, a brother who he couldn’t find.” Most lehet megint túlkombinálok ha FTT-ről van szó, akkor mindig :D ,de szerintem spoiler
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy az itt történtek, hogy fogják befolyásolni a következő részek eseményeit.
Jaj, Thief gyere már! <3

1 hozzászólás
loveQhuay>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

Igazán nem tudom mit gondoljak erről a novelláról?! Ez most miért és hogyan kapcsolódik és kihez és és miért?!!! Ezer gondolatom volt olvasás közben és az 5 csillagtól az 1 csillagig mindenfajta értékelés kavargott a fejemben.

Ivie nagyon jó karakter, és elég erősen indított a könyv, konkrétan nem bírtam letenni olyan szövege volt. Aztán megjelent Silas, és ő is eszelősen jó szereplő lett már az első pillanattól fogva. Szóval gondoltam, nem lesz itt gond, jó kis könyvet fogok kapni, ám továbbra sem értettem miért és hogyan kapcsolódik ez a BDB-hez?
Valahol a történet alakulása közben viszont nekem nem tetszett a hirtelen kémia és ez az égből pottyant első pillantásra szerelem, tipikus, azonnal tegyél a magadévá felütéssel.
Zavart, hogy Ivie szemszöge az egész. Elvégre Ward-tól nem az egy nézőpont a megszokott. Az agyamnak már itt kapcsolnia kellett volna, hogy hallóóóó, vajon miért egy nézőpontos? Ha? Na ki találja ki miért? …
Szóval olyan 60% környékén hisztérikus sírva röhögésben törtem ki, és az is megfordult a fejemben, hogy na én itt hagyom abba, erre én nem vagyok kíváncsi. Ismerem én már Wardot… De aztán mégis folytattam, mert beteges módon kíváncsi voltam hogy lesz ez az egész és hogy még mindig, miért és hogyan kapcsolódik a BDBhez?

Egy gondolat kavargott az utolsó fejezetek olvasása közben a fejemben; miért Silas? Miért pont ő? Mármint tekintve Selena esetét… én tényleg felkészültem mindenre. És továbbra is azt kérdezem, Silas miért? És Selena miért spoiler? Ez valami kicsavart bocsánatkérés akar lenni? Mert nekem ez jött le. És ezért csak még dühösebb vagyok.
Kérdem én, ki ez a Silas, miért fontos ő? MIÉRT?!!!

Oké, szerettem, és aranyos volt, tetszett Silas és Ivie párosa, de ezek a gondolatok akkor is zavarnak és nem tudok túllépni rajta.
És persze a legjobb, Ruhn miért?! Miért pont Ruhn? Akárki lehetett volna, én esküszöm Luchas-t gondoltam… miért is Ruhn?

Szóval rengeteg megválaszolatlan kérdésem maradt. Rengeteg miértek.

5 hozzászólás
SzRéka P>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

Wow, milyen jó rész volt! Megjelent bennem egy kis déjà vu a fordulópontnál, és akkor azt hittem, olvastam már régebben ezt a történetet – de úgy tűnik, csak nagyon hasonlított egy másikra. :)
Silas és Ivie párosa nagy valószínűséggel megérdemelt volna egy teljes könyvet. Ivie humora, Silas jól megválogatott szavai, a kettejük őszintesége és szeretete elkápráztatott, és ha az időm engedi, biztosan egy ültő helyemben befejezem ezt a novellát. Gördülékenyen lehet vele haladni, bár olykor megszakított egy kikívánkozó nevetés, meghatott sóhaj, és (ezt a hormonjaimra fogom) pár könnycsepp is.
Mellékszereplő-fronton szintén erős a könyv, leginkább Ivie családját imádtam, főleg az apját. ♥ Feltöltött ez a szösszenet, boldog vagyok, amiért elolvashattam. :))

Trice29 P>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

Egy kicsit más, mint a megszokott FTT történetek. Nincs kaland és harc, de vannak érzelmek és drámák. Szerettem ♥

2 hozzászólás
perpetua P>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

A fő sorozat miatt olvastam el a könyvet, és meglepő volt, hogy milyen kevéssé kapcsolódik hozzá. Megszoktam már teljesen, hogy szorosan egymásra épülnek a kötetek és a megismert szereplők mennyire gyakran felbukkannak. Végül azért sikerült túltennem magam ezen. Utána azon csodálkoztam, hogy milyen gyorsan halad Ivie és Silas kapcsolata, majd elérkezett az a pont, ahol minden értelmet nyert és onnantól felértékelődött bennem a történet. Végül mondhatom, hogy tetszett, érzelmes és romantikus volt. Furcsa lehet, hogy miért adtam neki mégis csak 3,5 csillagot, de ha a sorozat többi részéhez hasonlítom, akkor igenis gyengébb alkotás volt, viszont nem bánom, hogy megismertem őket is. :)

lustica>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

Kicsit száraz könyvek álltak a polcomon, így mikor jött a hírlevél, hogy ez megjelent,egyből letöltöttem. Számítottam rá , hogy egy kis könnyed nem túl gondolkodós és búslakodós novella lesz. Ez is lett :) Ivie Havers-nél dolgozó nővér, találkozik a titokzatos gazdak Silas-sal. Persze csavar itt is van, de talán nem lövöm le a poént hogy nem lesz túl rossz vége. Tényleg egy délutános olvasmány, kis felemelő novella!

Yawa P>!
J. R. Ward: Dearest Ivie

Silas és Ivie története a megszokott Ward tollából: spoiler
Jó volt olvasni a BDB utalásokról spoiler és végre spoiler
Rövid, velős, nem kihagyhatatlan de olvastatja magát.


Népszerű idézetek

SzRéka P>!

You’re in my life. You’re in my heart.

Chapter Six

Kapcsolódó szócikkek: Silas
SzRéka P>!

“I love you, dearest Ivie," he said to her. “And I’m going to live my whole life with that best characteristic of mine in the forefront.”

Epilogue

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Silas
SzRéka P>!

“I would like to pay for this.” Silas motioned around their table, which had been cleared of eighty percent of its contents. All that was left were their coffee cups and the half of a cannoli he hadn’t eaten. “I respect you as a modern female and don’t want you to feel—”
“Hell yeah, you can pay. This was your idea and I’m not blowing part of my rent money this month just to prove I’m a feminist. I can do that for free by demanding respect and getting it.”

Chapter Two

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Silas
loveQhuay>!

Rich boy, poor girl, true love. Except, of course, he wasn’t a boy, she wasn’t poor, and neither of them was human.
But still.
Oh, and this wasn’t true love.

SzRéka P>!

“Her name is Ivie,” Rubes spoke up. “And she doesn’t have a boyfriend!”
Ivie felt her eyes bulge even before the embarrassment hit, but she recovered enough to look the guy fully in the face. “Just so you know, I pay my cousin to make me feel like a two-day-old truck-stop sandwich. It’s a bizarre relationship, but it keeps her off the streets and my ego in check.”

Chapter One

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Rubes · Silas
SzRéka P>!

“May I buy you a drink?”
“I have one—”
“Absolutely!” Rubes got off her stool and pulled her wool coat on. “And she lives alone, so you should make sure she gets home safe.”
Ivie rubbed her forehead and wondered if you could disown a relative you weren’t financially responsible for. “Since when did you become a Tinder app?”

Chapter One

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Silas
SzRéka P>!

She glanced over at him—and promptly got lost in his lashes. Jeez, they made Kyle Jenner look like an alopecia patient. And his weren’t fake.

Chapter One

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Silas
SzRéka P>!

“Would you like a ride home? And I’m not asking with any other expectation than dropping you at the curb and waiting to make sure you are safely inside. It ends right there—what’s the human expression? Scout’s honor?”
He put up his palm and made a “V” of his forefinger and middle finger.
“I think that’s a peace sign?” she said.
Silas split his fingers right down the middle, two on each side. “This?”
“Vulcan salute.”
“What?”
“From Star Trek.”
“How about this?” He put up his middle finger only.
“I’m pretty sure you’re telling me to fuck off right now.”
Silas retracted that one quick. “This is not working.”

Chapter Two

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Silas · Star Trek
SzRéka P>!

“You ready?”
“I am.” She smiled at him. “Although I would like to point out that unless this can pull a DeLorean, we shouldn’t try anything transatlantic.”
“A DeLorean?”
“The professor’s time machine that flew in Back to the Future?”
“What’s that? A movie?”
“You don’t know about Marty McFly? What the heck do you rich people do for entertainment?”
“Mostly count our money and criticize each other.”

Chapter Five

Kapcsolódó szócikkek: Ivie · Silas

A sorozat következő kötete

The Black Dagger Brotherhood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Wild Embrace
Ilona Andrews: Magic Dreams
Cassandra Clare: The Course of True Love (and First Dates)
Jennifer L. Armentrout: Elixir
Tahereh Mafi: Destroy Me
Sherrilyn Kenyon: A Dark-Hunter Christmas
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Ghosts of the Shadow Market
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Shadowhunters Short Story Paperback Collection
Miranda Honfleur: Winter Wren