Ó, hát nem is tudom mit mondjak.
Igazából nem akartam 5*ot adni a könyvre, mert, mert majd kifejtem, de hát a vége miatt muszáj.
Annyira vártam erre a könyvre! Erre a történetre! És végül megkaptam azt, amit akartam, de egy részem még mindig üres maradt, és szomjazik valamire, amit nem adott meg ez a történet.
Valóban kaptunk részeket az eredeti testvérekről, de nekem még ez is kevés volt. Kaptunk Butch-ból, V-ből, Lassiter-ből, a legelején egy ici pici Tohr-t, és kb ennyi is volt. Hiányoltam Zsadistot (de őt mindig♥), Rehv-et, és a legjobban Qhuinnt és Blay-t, mert hogy őket említésre se méltatják a saját könyvük óta, hát az valami borzalom :( Sír a szívem.
Marissa-Butch része igazán érdekes volt, bár szerintem Marissa kicsit vesztett az élvezeti értékéből ebben a részben. Eddig szerettem, mert igazán tökös volt, de most… jó, a vége felé kezdett visszatalálni magához, de az elején rá se ismertem. Butch hozta a szokásos formáját, vele semmi bajom nem volt. És igen, volt bőőőven Butch-V jelenet is amit i-mád-tam!!! De nagyon. A Butch-Marissa hiszti nevetséges volt. Egy részről én végig Butch-nak adtam igazat, de a végén Marissának is igaza volt. Viszont te jó ég, ezt a blow-job szitut én eddig nem is vettem észre! Hogy ebből ekkora vitát csapni!
Paradise-Craeg. Odáig meg vissza vagyok értük. Az elején Paradise-szal is voltak gondjaim, mert nem értettem hova lett az a tökös csaj akit megismerünk… de nagyon nagy szerencsére belőle is kijött a végére az állat és csak megmondta a magáét! Craeg meg, na igen, ő is hatalmasat változott. Őt sem igazán értettem az elején, mert kb semmilyen nem volt a csávó, de aztán szépen kifejlődött ;)
spoiler
És akkor térjünk vissza arra, miért nem akartam 5*ot adni; nehezen indult be az egész, és olyan volt, mintha nem is a BDB-ról olvasnék. Mintha normális emberek lettek volna. Sehol egy vámpírfog. Sehol egy összekötődött férfi állat. Sehol a vérszívás, a harc, semmi. Oké, mondhatnánk, hogy ez nem a BDB sorozat része, hanem ez a Legacy, de akkor is fura volt, mert mégis Ward-ot olvastam, és ott volt Butch meg V, meg mindenki, és mégse éreztem az egész BDB hangulatot.
+majdnem kihagytam. Ágyjelenet kb mínusz 2 volt benne. WTF?! Ez nagyon hiányzott nekem.
De ahogy a kiírt idézeteim is mutatják, imádtam ;) A végét leginkább. Ott pörgött fel mindenki, és a történet is ott teljesedett ki.
Ezek után alig várom a The Beast-et ;) Mert hogy most Rhage-ből egy kis morzsát se kaptunk…