Blood ​Fury (Black Dagger Legacy 3.) 21 csillagozás

J. R. Ward: Blood Fury J. R. Ward: Blood Fury J. R. Ward: Blood Fury

A ​vampire aristocrat, Peyton is well aware of his duty to his bloodline: mate with an appropriate female of his class and carry on his family’s traditions. And he thought he’d found his perfect match—until she fell in love with someone else. Yet when his split-second decision in a battle with the enemy endangers the life of another trainee, Peyton has to face the idea that his future, and his heart, actually lie with another.

Novo, as a female in the Black Dagger Brotherhood’s training program, feels like she has to prove herself to everybody—and she has no interest in being distracted by falling in love. But when Peyton proves to be so much more than a rich playboy, she is forced to confront the tragedy that has broken her soul and closed her off from love.

As the two grapple with Novo’s past and Peyton’s present, another couple must contend with an erotic connection that is unparalleled—and potentially scandalous. Saxton, who has had his heart broken, discovers… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Piatkus, London, 2018
412 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780349409337
>!
Ballantine Books, New York, 2018
432 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780425286579
>!
Ballantine Books, New York, 2018
432 oldal · ASIN: B06ZZ9Q9L5

1 további kiadás


Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Wrath · Qhuinn · Blaylock · Manuel 'Manny' Manello · Saxton · Novo · Peyton · Ruhn


Kedvencelte 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
J. R. Ward: Blood Fury

Már nagyon vártam ezt a könyvet, de bevallom, leginkább Saxton és Ruhn miatt. Peyton és Novo valahogy nem lettek kedvencek, viszont most, hogy kaptak egy saját könyvet, és jobban megismerhettük őket, már sokkal inkább szimpatikusak, mint előtte.
Peytonnal az elején voltak problémáim. Idegesített, hogy milyen könnyen elhagyja magát, feladja a dolgokat, mindig magát hibáztatja… Novo pedig az a tipikus túl-badass-vagyok-az-érzelmekhez csaj. Szóval az esély, hogy ezek ketten összejöjjenek, szerintem nulla volt.
Szerencsére csak egy nagy arcul csapás kellett ahhoz, hogy észhez térjenek egy kicsit, és a többi már ment magától. Novo múltja nem semmi. Most már nem is csodálkozom, hogy így elbarikádozta magát érzelmileg. Viszont örülök, hogy Peyton a végén végre a sarkára állt, nem hagyta magát, és megmondta a magáét, így Novo is magába nézhetett egy kicsit.
Nekem tetszett, ahogy a szerelem megváltoztatta őket. Végre mind a ketten boldogok, cukik és nevetősek voltak. :)
Azonban akármennyire is volt cuki a párosuk, Saxtont és Ruhnt akkor sem tudták lekörözni. ^^ Alig vártam olvasás közben, hogy mikor jönnek már az ő részeik, mert azok egyszerűen imádnivalóak voltak. Folyton csak olvadoztam, sóhajtoztam, vigyorogtam, vagy épp pocsolyává olvadtam. Képtelenség ennek a két pasinak ellenállni.♥
Olyan édesek voltak együtt, és én olyan boldog voltam, hogy Saxton is végre boldog. Szerencsére köztük nem volt semmi nagy drámázás (párkapcsolati téren), köszönhetjük ezt főleg Ruhn őszinteségének és Saxton kedvességének. Érdekes volt a Ruhnt körülvevő sötét múlt is, valamint az új szereplők. Remélem még találkozunk Minnie-vel, Ahna-val és Romina-val is. Az utóbbira vagyok a legkíváncsibb.
Nagyon meglepett a könyv végén történt. Főleg Saxton. Bevallom nekem kicsit fura volt őt így látni, de közben hatalmasat nőtt is a szememben. Nem hiszem el, hogy megtette… mármint, wow! Tényleg soha az életben nem gondoltam volna erre. xP
Most már jöhetne Boone könyve, de persze előtte még Assail *-*

6 hozzászólás
loveQhuay>!
J. R. Ward: Blood Fury

Egyetlen író és egyetlen sorozat van ami eléri nálam azt a szintet, hogy önkívületi állapotban vergődjek, sírjak, artikulálatlan hangokat adjak ki magamból és egymás után ismételve a „jajjistenemjajjistenem” szavakat verjem a fejem a párnába. És ilyenkor csak örülni tudok, hogy a szobám magányában egyedül vagyok, és senki nem látja mennyire őrültté válok ilyenkor. Nem vállalom a felelősséget magamért XD

Ennek a könyvnek egy baja van/volt, hogy szegény Novo és Peyton is ide került… mert Saxton annyira de annyira saját könyvért kiáltott, és úgy uralta az egész könyvet, hogy sajnálom, de én csak rá tudtam koncentrálni, így Novoék története csak annyira hozott lázba, hogy legyen vége, hogy megint Saxton és Ruhn pillanatokat kapjak.

Saxton…SAXTON te mit műveltél velem?!♥ Eddig is nagyon, de tényleg nagyon szerettem, de most, te jó ég! El nem tudom mondani mennyire boldog vagyok azért, ami a könyvben történt. Mindenért. Mert minden tökéletes volt, és én sírtam örömömben, hogy Saxton boldog, és Blayjel is megoldották a kapcsolatukat.
Ruhn pedig, dearest Virgin Scribe, nincsenek szavaim. Tökéletes. És tökéletes párja Saxtonnak. És ketten együtt tüzesebbek mint a pokol tüze, édesebbek mint a legédesebb cukor, és aranyosabbak mint a legcukibb kiskutya az egész világon.
Jelenleg kitapostak mindenkit a szívemből és ők ketten, de leginkább Saxton uralja a szívem. Qhuay mellett És hogy beszéljek Novo és Peyton párosáról is, nekem kicsit csalódás voltak. Nem azokat a szereplőket kaptam akiket az előző részekben megismertem, és akikre vártam. Novo nagyon csajosra vette a figurát és nem az a badass csajszi volt akire vágytam, és Peyton is megváltozott, kicsit nyálasan viselkedett. Nem mondom, hogy rosszak voltak, mert nem, de én másra számítottam tőlük. Persze ettől függetlenül mind a ketten szép karakterfejlődésen mentek át, és tényleg szép lett a kapcsolatuk a végére, de nekem valami mégis hiányzott belőlük.

Saxtonra visszatérve… amit a végén művelt… vagyis amit Ward művelt velünk a könyv végén… nagyon féltem és olyan átkokat kezdtem Ward-ra szórni, hogy csak na, mert eszembe jutott mit művelt Selenával, és kezdtem depis lenni. Szóval igen, amit Saxton a végén művelt, iszonyú BADASS volt, csupa nagybetűvel. Ah még mindig nem hiszem el, annyira jó jelenet volt és úgy vigyorogtam az egészen áá imádtam!

I-M-Á-D-T-A-M. És újra fogom olvasni. De csak Saxton és Ruhn részeit♥♥

11 hozzászólás
kocybaba P>!
J. R. Ward: Blood Fury

Ebből a szériából nálam ez kötet vitte a prímet és erről bizony a Saxton-Ruhn duó tehet.:) Már régóta evett, hogy az ügyvédnek hogyan lett párja, mellesleg az ezelőtti részben Ruhn is nagyon felpiszkálta a kíváncsiságom. A kezdeti visszafogott iramot, kerülgetést hamar átlépve viharos sebességgel jöttek össze, gyorsan megugorva az akadályokat, ami ugyan nem kerülte el a figyelmem, de kit érdekelt, mikor ők aztán tényleg egymás lettek teremtve. Hevülés, mosolygás és némi szomorúság is jött velük, de mindvégig felhőtlen volt olvasni róluk, Saxton eszméletlen badasságára meg abban az adott jelenetben a vége felé még most szájtátva gondolok vissza!
Payton és Novo illett hozzájuk a másik szálon, de a fiúkkal szemben esélyük sem maradt. Kettejükből inkább Novo volt a sarkalatos pont a megdöbbentő múltja folytán, de Paytonnak kellett csak igazán a ’pofonvágás’. Végül azért örültem nekik is.
Whratból, Blayből, Rhage-ből, Quinn-ből, Manellóból és V-ből is jutott még egy kicsi a könyvbe, ami igazán nem volt sok, de hát azt kell becsülni, ami van. Márpedig minden kis fikarcnyi részletért odavoltam. És érdekesmód az utolsó ifjoncról, Boone-ról alig tudni valamit, de azért őt se fogom kihagyni, elvégre a Testvérek is tuti ott lesznek mellette.:)

ƨɔɴом P>!
J. R. Ward: Blood Fury

Imadom Wardot, de ez most valahol elcsuszott.
A Saxton szal szamomra erdekesebbnek bizonyult a foszereplo parosenal – magam is meglepodom, hogy ezt mondom, mert pont O volt az, akit baromira nem kedveltem igen, Qhuinn miatt De ahwr! Szoval Rhun es O megpuhitottak. Egyszeruen tokeletesek egyutt – meg ha az ketsegesnek is tunt.
Mellette ott volt a Peyton-Novo szal, ami kvazi elkonyvelheto volt, de az a Novo fele vallomas felert egy igazi tokon szurassal – a logikai dolgokrol nem is beszelve… Nem feltetlenul mondom, hogy ok rosszak egyutt, de na… azert sokkal biztosabb pontjai voltak a tortenetnek, mint a masik paros.
Orultem, hogy lathattam a tobbieket is, meg ha -szamomra baromira- keves ideig is. Qhuinn mindig a konyvek fenypontja nekem, ahogy Z is – beloluk sosem eleg, ha 200 oldalon szerepelnek akkor sem.
Blay nekem meg olyan fura, neha nem tudom ot hova tenni pontosan, illetve azt, hogy mit akar. És itt sem teljesen volt vele minden tiszta nekem, de na…

1 hozzászólás
csillagka P>!
J. R. Ward: Blood Fury

Egyszerűen nem értem magam miért is nem olvastam ki ezeket a részeket hamarabb. Saxton és Ruhn, szeretem (mindig is szerettem) az ügyvéd urat. A nehéz kezdet ellenért felnőttek a feladathoz, és egy kimondottan ütős párost alkottak. Peyton és Novo kicsit kevésbé volt meggyőző, de cukiságban nem maradtak le a fiúk mögött. A legnagyobb kérdés ami a könyv utána foglalkoztat mikor fogja Ward néni megírni a Mérgező Szülők vámpír változatát?
Utolértem magam, jöhet a következő, négy nap múlva megjelenés :)

1 hozzászólás
SzAngelika>!
J. R. Ward: Blood Fury

“Love had wings that demanded flight.”

Jól sikerült kötet lett ez, szerintem volt benne minden, amit csak kívánhatnak a Fekete Tőr Testvériség saga rajongói. Karaterfejlődés, harc és izgalom, ősi törvények felülvizsgálata, a régi és új nemzedék együtt, vállvetve, szerelem, szex és gyengédség… Ó, nagyon élveztem, csak úgy faltam az oldalakat!

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2018/01/jr-ward-blood…

Trice29 P>!
J. R. Ward: Blood Fury

Szeretem Payton úri humorát. Tudtam, hogy a Novo &Payton párosban nem fogok csalódni. Tetszett az összehangolódás, az egymásra találás. Amiért viszont duplán boldog vagyok, hogy Sax is alaposan meglepett, sokkal több és mélyebb ez a pasi, mint amit eddig láttunk belőle. Ruhnnal nagyon jól kiegészítik egymást. ♥

eSsZ P>!
J. R. Ward: Blood Fury

ahogy elkezdtem olvasni a könyvet… egyszer csak…

Qhuinn te mit mászkálsz itt fel alá?hajnal van.
*hümmögés*
Qhuinn ! állj már meg vagy ülj le!
-ne parancsolgass nekem!
kicsit megköszörülöm a torkom.. okés, okés, mi a bajod?
-ez most komoly? Saxton a csodálatos, a f……..ó… a tökéletes öltönyében és hajával?
tényleg őt olvasod ilyen kiskutyaszemekkel és szivecskékkel?
becsukom a könyvet és ránézek, figyelj! én soha nem utáltam igazán Saxton, sőt, az utóbbi időkben meg egyenesen kedveltem és neki is jár a boldogság, ahogy neked is.
nekidől a falnak és elkerekedett szemekkel néz rám
-nem hiszem el, hogy őt választod! és én?
most már én is járkálok.. oké Qhuinn! az hogy az unokatesód is belefér a szívembe, nem jelenti azt, hogy téged vagy Zét vagy Vét kevésbé szeretem.. az Istenért, még Ward néninek is ti vagytok a kedvencei..
*széles vigyor az arcán*
de most Qhuinn bármennyire imádlak, menj haza, olvasni akarok.
*meglepődve néz rám, majd integet a kezével kifelé *
hahóóó, világos van, itt ragadtam… rendben, olvasd hangosan, kíváncsi vagyok nektek hogy van tálalva. voltak oltári jó részek, pl. amikor Sax totál átmegy..
*kicsit köhögök*
mi van, kérdezi?
Q! ne spoilerezz b*sszus, még nem járok ott…
*felhúzza a szemöldökét* és bólogatva mondja-bocs, befogom.

nem mondanám, hogy későbbiekben nem kotyogott bele mindenbe… de annyi biztos, hogy voltak jelenetek amikor irtó büszke voltam rá ❤

a könyvről pedig annyit, hogy megint elérte ward néni, hogy nevessek, sírjak.. együtt érezzek.. Peyton annyira imádni való, eddig nekem Ő a kedvencem az újoncok közül.. :)

Saxton pedig.. teljes szívből örülök neki, mindentől függetlenül… még akkor is ha önmagához képest .. vagy inkább úgy mondom, hogy totálisan átlépte a határait.. és jó volt, hogy ott volt neki V és Blay és persze Qhuinn is.

/ fél csillag levonás pusztán azért van, mert nekem túl hamar volt egy-két dolog… /

11 hozzászólás
Ayamenohana>!
J. R. Ward: Blood Fury

Azt hiszem, hogy az eddig megjelent három Legacy könyvből ez tetszett a legjobban. Részben azért, mert Saxton történetét már azóta vártam, hogy szegény pára lemaradt Blay-ről, és ebben végre rátalált a rég keresett boldogságra. Azonban azt meg kell jegyeznem, hogy a kapcsolata Ruhnnal a kelleténél kicsit gyorsabban került sínre. Nekem itt személy szerint hiányzott az a feszültséggel teli várakozás, hogy akkor most összejönnek-e, mint az anno Quinn és Blay esetében volt. Ráadásul ahhoz képest, hogy Ruhn nem is vallotta magát melegnek, valahogy hamar megbékélt azzal, hogy egy pasin akadt meg a szeme. De ezeknek az apró tökéletlenségeknek az ellenére is tetszett. Ugyanúgy bejött nekem Peytonék párosa is, bár ezek ketten olyanok, mint a tűz és a víz, de talán pont ezért illenek úgy egymáshoz. Az eddigi Legacy párosok közül ők jöttek be nekem leginkább. Novo ugyan eleinte nem volt a legszimpatikusabb szereplő, de ebben a könyvben megkedveltette magát. Peytont vele ellentétben már az elejétől kezdve bírtam, talán azért is, mert egy kicsit emlékeztet engem egy bizonyos nagyszájú, szeleburdi angyalra.


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

“Can I kiss you now?” Saxton asked.
[…]
“Yes,” he said as he touched Saxton’s blond hair. “You may always kiss me.”

1 hozzászólás
loveQhuay>!

A good orgasm is known as the little death. And I’m more than willing to die for you. A little.

Kapcsolódó szócikkek: Novo · Peyton
DarknessAngel>!

“I won’t hurt you,” Saxton vowed. “I promise.”

Kapcsolódó szócikkek: Saxton
3 hozzászólás
DarknessAngel>!

“I should go,” he mumbled. “Actually. Yeah, I’m sorry—”
“Why?” Saxton frowned. “What’s wrong?”
I think I want you, that’s what’s wrong.

Kapcsolódó szócikkek: Ruhn · Saxton
5 hozzászólás
DarknessAngel>!

Later, Ruhn would wonder where the courage came from. Where the honesty did. The answer to that, when it occurred to him, was both simple and profound: Love had wings that demanded flight.

Kapcsolódó szócikkek: Ruhn
loveQhuay>!

Blay and Qhuinn were coming down the gracious staircase, each of them carrying an infant, the bonded couple laughing. When they got to the bottom step, Qhuinn put his hand on the small of Blay’s back and Blay looked over at the Brother, his eyes lingering as if he could have stared at that handsome face forever.

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
1 hozzászólás
DarknessAngel>!

Staring at her in his arms, he knew that he would lay his life down for hers without regret. He would slay dragons and move mountains for her. He would conquer whole worlds at her command and starve to skin and bones just to ensure she had food. She was not his sun or moon, but his galaxy.
“I love you, too,” he said by her ear. “Forever and always.”

loveQhuay>!

When you had everything in the world, it never dawned on you that there were chances to miss.

(első mondat)

DarknessAngel>!

“I apologize. I assure you, I offer this only in the spirit of friendship.”
“Of course.”
“Regardless of my orientation.”
“Orientation?”
“I am gay.”
As Ruhn recoiled, Saxton’s face tightened and his voice lowered. “Is that going to be a problem for you?”
More like a solution, Ruhn thought—before he caught himself.

Kapcsolódó szócikkek: Ruhn · Saxton
loveQhuay>!

“So what do you say. And this is not about sex.”

“Good. Because I’m walking with a cane and I feel about as sexy as a toaster oven.”

“Okay, quick side note on that. Toaster ovens are hot. I mean, that’s their purpose. That’s how you warm up pizza and how Hot Pockets get their name. Without toaster ovens, they’d be Room Temperature Pockets, and who needs that.”

Kapcsolódó szócikkek: Novo · Peyton

A sorozat következő kötete

Black Dagger Legacy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Sky and Breath
Gena Showalter: The Darkest Secret
Rainbow Rowell: Carry On
Evangeline Anderson: Crimson Debt
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Nalini Singh: Archangel's Legion
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Kresley Cole: Lothaire
Cassandra Clare: Chain of Gold
T. J. Klune: The House in the Cerulean Sea