Blood ​Fury (Black Dagger Legacy 3.) 4 csillagozás

J. R. Ward: Blood Fury J. R. Ward: Blood Fury

A ​vampire aristocrat, Peyton is well aware of his duty to his bloodline: mate with an appropriate female of his class and carry on his family’s traditions. And he thought he’d found his perfect match—until she fell in love with someone else. Yet when his split-second decision in a battle with the enemy endangers the life of another trainee, Peyton has to face the idea that his future, and his heart, actually lie with another.

Novo, as a female in the Black Dagger Brotherhood’s training program, feels like she has to prove herself to everybody—and she has no interest in being distracted by falling in love. But when Peyton proves to be so much more than a rich playboy, she is forced to confront the tragedy that has broken her soul and closed her off from love.

As the two grapple with Novo’s past and Peyton’s present, another couple must contend with an erotic connection that is unparalleled—and potentially scandalous. Saxton, who has had his heart broken, discovers… (tovább)

>!
432 oldal · ASIN: B06ZZ9Q9L5
>!
432 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780425286579

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Wrath · Qhuinn · Blaylock · Manuel 'Manny' Manello · Saxton · Novo · Peyton · Ruhn


Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

>!
loveQhuay P
J. R. Ward: Blood Fury

Egyetlen író és egyetlen sorozat van ami eléri nálam azt a szintet, hogy önkívületi állapotban vergődjek, sírjak, artikulálatlan hangokat adjak ki magamból és egymás után ismételve a „jajjistenemjajjistenem” szavakat verjem a fejem a párnába. És ilyenkor csak örülni tudok, hogy a szobám magányában egyedül vagyok, és senki nem látja mennyire őrültté válok ilyenkor. Nem vállalom a felelősséget magamért XD

Ennek a könyvnek egy baja van/volt, hogy szegény Novo és Peyton is ide került… mert Saxton annyira de annyira saját könyvért kiáltott, és úgy uralta az egész könyvet, hogy sajnálom, de én csak rá tudtam koncentrálni, így Novoék története csak annyira hozott lázba, hogy legyen vége, hogy megint Saxton és Ruhn pillanatokat kapjak.

Saxton…SAXTON te mit műveltél velem?!♥ Eddig is nagyon, de tényleg nagyon szerettem, de most, te jó ég! El nem tudom mondani mennyire boldog vagyok azért, ami a könyvben történt. Mindenért. Mert minden tökéletes volt, és én sírtam örömömben, hogy Saxton boldog, és Blayjel is megoldották a kapcsolatukat.
Ruhn pedig, dearest Virgin Scribe, nincsenek szavaim. Tökéletes. És tökéletes párja Saxtonnak. És ketten együtt tüzesebbek mint a pokol tüze, édesebbek mint a legédesebb cukor, és aranyosabbak mint a legcukibb kiskutya az egész világon.
Jelenleg kitapostak mindenkit a szívemből és ők ketten, de leginkább Saxton uralja a szívem. Qhuay mellett

És hogy beszéljek Novo és Peyton párosáról is, nekem kicsit csalódás voltak. Nem azokat a szereplőket kaptam akiket az előző részekben megismertem, és akikre vártam. Novo nagyon csajosra vette a figurát és nem az a badass csajszi volt akire vágytam, és Peyton is megváltozott, kicsit nyálasan viselkedett. Nem mondom, hogy rosszak voltak, mert nem, de én másra számítottam tőlük. Persze ettől függetlenül mind a ketten szép karakterfejlődésen mentek át, és tényleg szép lett a kapcsolatuk a végére, de nekem valami mégis hiányzott belőlük.

Saxtonra visszatérve… amit a végén művelt… vagyis amit Ward művelt velünk a könyv végén… nagyon féltem és olyan átkokat kezdtem Ward-ra szórni, hogy csak na, mert eszembe jutott mit művelt Selenával, és kezdtem depis lenni. Szóval igen, amit Saxton a végén művelt, iszonyú BADASS volt, csupa nagybetűvel. Ah még mindig nem hiszem el, annyira jó jelenet volt és úgy vigyorogtam az egészen áá imádtam!

I-M-Á-D-T-A-M. És újra fogom olvasni. De csak Saxton és Ruhn részeit♥♥

11 hozzászólás
>!
ƨɔɴом
J. R. Ward: Blood Fury

Imadom Wardot, de ez most valahol elcsuszott.
A Saxton szal szamomra erdekesebbnek bizonyult a foszereplo parosenal – magam is meglepodom, hogy ezt mondom, mert pont O volt az, akit baromira nem kedveltem igen, Qhuinn miatt De ahwr! Szoval Rhun es O megpuhitottak. Egyszeruen tokeletesek egyutt – meg ha az ketsegesnek is tunt.
Mellette ott volt a Peyton-Novo szal, ami kvazi elkonyvelheto volt, de az a Novo fele vallomas felert egy igazi tokon szurassal – a logikai dolgokrol nem is beszelve… Nem feltetlenul mondom, hogy ok rosszak egyutt, de na… azert sokkal biztosabb pontjai voltak a tortenetnek, mint a masik paros.
Orultem, hogy lathattam a tobbieket is, meg ha -szamomra baromira- keves ideig is. Qhuinn mindig a konyvek fenypontja nekem, ahogy Z is – beloluk sosem eleg, ha 200 oldalon szerepelnek akkor sem.
Blay nekem meg olyan fura, neha nem tudom ot hova tenni pontosan, illetve azt, hogy mit akar. És itt sem teljesen volt vele minden tiszta nekem, de na…

1 hozzászólás
>!
SzAngelika
J. R. Ward: Blood Fury

“Love had wings that demanded flight.”

Jól sikerült kötet lett ez, szerintem volt benne minden, amit csak kívánhatnak a Fekete Tőr Testvériség saga rajongói. Karaterfejlődés, harc és izgalom, ősi törvények felülvizsgálata, a régi és új nemzedék együtt, vállvetve, szerelem, szex és gyengédség… Ó, nagyon élveztem, csak úgy faltam az oldalakat!

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2018/01/jr-ward-blood…

>!
eSsZ P
J. R. Ward: Blood Fury

ahogy elkezdtem olvasni a könyvet… egyszer csak…

Qhuinn te mit mászkálsz itt fel alá?hajnal van.
*hümmögés*
Qhuinn ! állj már meg vagy ülj le!
-ne parancsolgass nekem!
kicsit megköszörülöm a torkom.. okés, okés, mi a bajod?
-ez most komoly? Saxton a csodálatos, a f……..ó… a tökéletes öltönyében és hajával?
tényleg őt olvasod ilyen kiskutyaszemekkel és szivecskékkel?
becsukom a könyvet és ránézek, figyelj! én soha nem utáltam igazán Saxton, sőt, az utóbbi időkben meg egyenesen kedveltem és neki is jár a boldogság, ahogy neked is.
nekidől a falnak és elkerekedett szemekkel néz rám
-nem hiszem el, hogy őt választod! és én?
most már én is járkálok.. oké Qhuinn! az hogy az unokatesód is belefér a szívembe, nem jelenti azt, hogy téged vagy Zét vagy Vét kevésbé szeretem.. az Istenért, még Ward néninek is ti vagytok a kedvencei..
*széles vigyor az arcán*
de most Qhuinn bármennyire imádlak, menj haza, olvasni akarok.
*meglepődve néz rám, majd integet a kezével kifelé *
hahóóó, világos van, itt ragadtam… rendben, olvasd hangosan, kíváncsi vagyok nektek hogy van tálalva. voltak oltári jó részek, pl. amikor Sax totál átmegy..
*kicsit köhögök*
mi van, kérdezi?
Q! ne spoilerezz b*sszus, még nem járok ott…
*felhúzza a szemöldökét* és bólogatva mondja-bocs, befogom.

nem mondanám, hogy későbbiekben nem kotyogott bele mindenbe… de annyi biztos, hogy voltak jelenetek amikor irtó büszke voltam rá ❤

a könyvről pedig annyit, hogy megint elérte ward néni, hogy nevessek, sírjak.. együtt érezzek.. Peyton annyira imádni való, eddig nekem Ő a kedvencem az újoncok közül.. :)

Saxton pedig.. teljes szívből örülök neki, mindentől függetlenül… még akkor is ha önmagához képest .. vagy inkább úgy mondom, hogy totálisan átlépte a határait.. és jó volt, hogy ott volt neki V és Blay és persze Qhuinn is.

/ fél csillag levonás pusztán azért van, mert nekem túl hamar volt egy-két dolog… /

10 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
loveQhuay P

A good orgasm is known as the little death. And I’m more than willing to die for you. A little.

Kapcsolódó szócikkek: Novo · Peyton
>!
loveQhuay P

Blay and Qhuinn were coming down the gracious staircase, each of them carrying an infant, the bonded couple laughing. When they got to the bottom step, Qhuinn put his hand on the small of Blay’s back and Blay looked over at the Brother, his eyes lingering as if he could have stared at that handsome face forever.

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
1 hozzászólás
>!
loveQhuay P

When you had everything in the world, it never dawned on you that there were chances to miss.

(első mondat)

>!
loveQhuay P

“Nope, there will be no discussion. In another twelve hours, I want you walking yourself up and down the corridor. All the way to the exit and back every two or three hours—”

“Hoping…back to…work forty-eight hours.”
Dr. Manello shot her an are-you-fucking-serious.

“After you had open-heart surgery. Yeah, right.”

“Feeding? But I could…feed more.”

“That’ll help, sure. But you know what else is ammmmaaaazing?” He lifted his head to the ceiling and got rapturous. “Staying the fuck in bed.”

Kapcsolódó szócikkek: Manuel 'Manny' Manello · Novo
>!
loveQhuay P

“I’m hungry,” she growled.

“Take it all.”

“Be careful. I might kill you.”

“So let me die in your arms.”

Kapcsolódó szócikkek: Novo · Peyton
>!
loveQhuay P

“So what do you say. And this is not about sex.”

“Good. Because I’m walking with a cane and I feel about as sexy as a toaster oven.”

“Okay, quick side note on that. Toaster ovens are hot. I mean, that’s their purpose. That’s how you warm up pizza and how Hot Pockets get their name. Without toaster ovens, they’d be Room Temperature Pockets, and who needs that.”

Kapcsolódó szócikkek: Novo · Peyton
>!
loveQhuay P

Live and let live, you know?
Or, live and let self-destruct.
Potato, potahto.
But whatever.

>!
loveQhuay P

He didn’t want to make love to her. He wasn’t even interested in sex from her. He wanted straight-out fucking, the kind that left marks on skin, and ruined furniture, and broke lamps.

Kapcsolódó szócikkek: Novo · Peyton
>!
loveQhuay P

It’s not using someone if there’s pleasure involved. Mutual, that is.

>!
loveQhuay P

And then there was the fact the male smelled amazing. A clean, powerful scent, which was soap and shampoo and shaving cream, but none of the fancy kind. Then again, on Ruhn? Palmolive was a cologne.

Kapcsolódó szócikkek: Ruhn · Saxton

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Opposition
Nalini Singh: Mine to Possess
Laurell K. Hamilton: Danse Macabre
Kendra Leigh Castle: Wild Highland Magic
Gail Carriger: Changeless
Anne Rice: The Mummy
Darynda Jones: Second Grave on the Left
Jeaniene Frost: Destined for an Early Grave
Maggie Stiefvater: Sinner
Brigid Kemmerer: Storm