Beavatás (Fekete Tőr Testvériség 6,5) 356 csillagozás

J. R. Ward: Beavatás J. R. Ward: Beavatás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Készülj ​fel, most belépsz a Fekete Tőr Testvériség sötét és szenvedélyes világába, közeli és személyes kapcsolatba kerülsz a Testvériség tagjaival.
A kötet
– belső információkat tartalmaz a Testvériség tagjairól: a dossziéjukat, a statisztikáikat, különleges képességeiket
– interjúkat közöl kedvenc karaktereiddel, s egy szívszorító beszélgetést Thormenttel és Wellsie-vel, mely három héttel Wellsie meggyilkolása előtt készült.
– közli a törölt jeleneteket, a törlés okaival együtt.
Ráadásként egy izgalmas anyagot is olvashatsz J. R. Ward üzenőfaláról, az olvasók kérdéseire adott válaszokkal együtt. Kiderül az is, hogyan írta J. R. Ward a sorozat egyes részeit. Része még egy J. R. Warddal a Testvérek által készített interjú is.
Most először olvashatsz egy novellát Zsadistról és Belláról. Tanúja lehetsz a csodának: lányuk, Nalla születésének és az egymás iránt érzett szerelmük mélységének.
Beleolvashatsz a legjobban várt folytatásba, a Lover… (tovább)

Eredeti mű: J. R. Ward: The Black Dagger Brotherhood: An Insider's Guide

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Alexandra, Pécs, 2018
640 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634472230
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2009
766 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632543079 · Fordította: Lukács Lászlóné

Kapcsolódó zóna

!

Fekete Tőr Testvériség

448 tag · 286 karc · Utolsó karc: 2018. december 7., 08:55 · Bővebben


Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Rhage · Vishous · Wrath · Butch · Lassiter · Phury · Beth · Bella · Dr. Jane Whitcomb · Mary Luce


Kedvencelte 67

Most olvassa 18

Várólistára tette 114

Kívánságlistára tette 108

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Ms_thebetty P
J. R. Ward: Beavatás

*szélesen vigyorog*

HA-HA-HA-HA-HA-HA…. gyerekek, ez valami q#ßw@ jó volt! :DD
Az Üzenőfalas résznél kihaltam :D

*nem tudja abbahagyni a röhögést*
*a térdére dől*
*hasát fogja kínjában*

https://www.youtube.com/watch… :D

4 hozzászólás
>!
Naiva P
J. R. Ward: Beavatás

Annyira szeretem ezeket a srácokat. Egy kis szünet után, jó volt újra találkozni és feleleveníteni a kezdeteket. Mindig is érdekelt, hogy honnan az ötlet, az ihlet és ez a sokféle karakterábrázolás. Most, hogy egy kicsit többet is megtudhattam, nem igazán vagyok elégedett. Az írónő karakterei, de nagyon sokszor éreztem azt, hogy teljesen máshogy láttatja őket, mint ahogyan ő látja. Ezen felül sok volt a magyarázkodás. A lényeg, hogy ezzel csak az érte el nálam az írónő, hogy Rhage-et még jobban megszeressem. Vishous kérdőíve felettébb gyanús volt nekem. Rhage te kis rosszcsont!
Lassiter pedig rá nincsenek szavak. Az ő kötetére vagyok most már (még mindig) a legjobban kíváncsi.
Tetszett, hogy belátta, sőt el is ismerte a sorozat hibáit, gyenge pontjait, de mivel olyan hogy tökéletes könyv úgysincs, őt tartja magát a pontokba sorolt elveihez.
Meglepett, hogy nem kifejezetten szereti az összes fiát. Wrath-ot többször ismételte, mennyire szereti, hiszen az első komoly karaktere. Neki köszönhetően indult be az írói munkássága. AZ írói jótanácsok rész nem kötött le, de voltak kööztük hasznos tippek, ötletek.
Olyan furcsa volt olvasni az azóta becsődölt Yahoo oldalon hagyott üzenetet a srácoktól. Ebből is látszik, hogy nem mostani sorozat. Sokszor hangosan felnevettem, de akadt köztük kínosan fárasztó üzenetek is. Lassiter….:) Ő mindig haláli.

>!
Petrasek
J. R. Ward: Beavatás

Bár igaz, hogy ez az FTT egy kiegészítő könyve – így olvasás után – elképzelhetetlennek tartom e kötet nélkül elképzelni a történetet. Pontosan ezzel együtt alkot egy kerek egész sztorit
A kötetek rövid, tömör összefoglalását és az írónő véleményét hozzá öröm volt olvasni. Nagyon sok hasznos tanácsot adott. Plusz úgy éreztem magam, mintha a VIP szekcióba szóló jegyet váltottam volna Wardhoz. Érdekes és egyben izgalmas volt a gondolataiban olvasni, főleg, hogy megosztotta velünk nehézségeit, félelmeit és persze a pozitív dolgokat is a könyvírással illetve a Testvérekkel kapcsolatban.
A kiegészítő novella, a kimaradt jelenetek a szívemhez nőttek. Kár, hogy kimaradtak ez eredeti történetből.
Magába foglalja mindazt amit a sorozatban szeretek. Egy Ward rajongónak muszáj, de egy FTT fannak, pedig egyenesen kötelező olvasmány.

>!
csillagka P
J. R. Ward: Beavatás

Hát ez lehangoló volt. Már az első novella se tetszett, egyszerűen untam, ismétlés, azt hittem vagyis reméltem Zsadist már ezen túllépett !
A további fejezetekre pedig nincsenek szavak (azaz vannak csak kérdés le lehet e írni)
Kaptunk egy jó adag önfényezést, felesleges példamutatást, és önértékelési problémák kibeszélését. Könyörgöm mindenki akármit csinál elismerésre és pénzre vágyik (ezzel nincs is baj) de ne gyártunk már ideológiákat, hogy miért írunk olyan könyvet ami trendi és valószínűleg belesimul az olvasói igényekbe. Nem szeretem az álságosságot ! Ward nem egy mély tartalmú író, nem is akar az lenni, egy nagyon jó iparos és ezzel nincs is semmi baj, ha nem akarja művészként eladni magát. Az üzenő falas rész volt az alja, nem is értem mit akart belőle kihozni. A végén a háttérinfók tetszettek talán egyedül.
Felesleges, illúzió romboló, tényleg csak elkötelezett rajongóknak (ami úgy látszik azért nem vagyok)

>!
PimPo
J. R. Ward: Beavatás

Ezt a kiegészítő részt is nagyon imádtam. Néhol annyit nevettem, hogy már fájt a hasam. Olyan hangokat adtam ki néha, hogy még én is meglepődtem, hogy a testvérek mit ki nem hoznak belőlem. Nekem nem számít ha nem egy konkrét testvér történetét olvasom, nekem az a lényeg, hogy J. R. Ward írja és a testvérek is kapjanak valami szerepet benne.
Aki mellett nem mehetek el szó nélkül az Nalla.. istenem, ilyen édes kislányt. Kis cukorfalat. Zabálnivaló.:) Engem is az ujja köré csavart.
Az egyik szakmai megjegyzésnél (azt hiszem Buch-nál) írta az írónő, hogy női szemszögből nem olyan sok van, inkább a testvérek szemszöge van előnyben. És most kérdem én… nekünk nőknek ez olyan nagy probléma?:D
Összességében nagyon örültem minden résznek, és ha létezik olyan hogy J. R. Ward – FTT szindróma, én biztos abban szenvedek:D

9 hozzászólás
>!
PeTTusz
J. R. Ward: Beavatás

Jaj, de szeretem Ward vámpírjait!
Ezek a kemény fickók már az én mindennapjaimba is beleivódtak. Nincs, hogy ne simogatnám valamelyik könyvet, nincs, hogy ne olvassak a testvériségről egy kicsit. Nem létezik. Kicsit most meg is vagyok őrülve értük. Főleg Qhuinn miatt! Az a srác! Szerelmem… kicsit… de nagyon! Kell egy ilyen itthonra. Érezte már valaki ezt?

Visszatérve erre a humorherold kötetre…
Imádtam! Imádtam mindent. Imádtam, hogy voltak kimaradt részek, hogy voltak poénos jelenetek. De azt is imádtam, hogy Ward őszintén beszélt. Mert érezni lehet a betűkön, hogy ez bizony teljes őszinteség a részéről.

Ez a könyv nekem az első betűtől az utolsóig ötcsillagos… ehhez mást nem tudok hozzáfűzni… meg vett. Kilóra!

15 hozzászólás
>!
Scriptum
J. R. Ward: Beavatás

Először is imádtam a novellát,de tényleg!Zsadist ♥ Az interjúk szórakoztatóak voltak és nagyon tetszettek a kimaradt részek is!

>!
Röfipingvin MP
J. R. Ward: Beavatás

Olyan jó eljátszani azzal a gondolattal, hogy az adott karakterek esetleg élnek…. :)(:

>!
Kristiina
J. R. Ward: Beavatás

Tetszett… bár nem mondom hogy ha nem olvasom el meghalok , bár a Z-Bella novella miatt mindenképp megérte.. Meg talán azért mert ritkán nevet az ember ilyen jó egy könyvön … :D Komolyan …. " A
Bosszú
Mindig
Édes " …. itt meghaltam …

3 hozzászólás
>!
Dombi_Petra
J. R. Ward: Beavatás

Sokáig húztam-halasztottam ezt a kiegészítő kötet, úgy gondolom, jobb lett volna Phury, mintsem Payne könyve után olvasni. Az FTT olvasásomban nagyjából egy éves szünet volt, mielőtt elolvastam ezt a kis kiegészítést. A könyv végére úgy meghozta a kedvem a testvérekhez, hogy már neki is láttam az újabb könyvhöz.
Zsadist történetét, és mindazon oldalakat amelyeken szerepelt, csak úgy faltam! Egyszerűen imádom! És hát a kis Nalla-ról ne is beszéljünk *-*. Az interjúk, kimaradt jelenetek és a testvérekhez fűződődolgok nagyon érdekesek voltak, végig fenn tartották az érdeklődésem.
Viszont nekem Ward írói tanácsai, és hozzáfűzni valói a kötetekhez nagyon nem tetszettem, emiatt az a mínusz 1,5 csillag.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2009
766 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632543079 · Fordította: Lukács Lászlóné

Népszerű idézetek

>!
Sli SP

V: Én a kéket szeretem.
Rhage: Naná, hogy azt szereted! Olyan színű a szemem.
V: Meg a monoklid is olyan lesz.

722-723. oldal, A testvérek interjúja J. R. Warddal (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: kék · Rhage · Vishous
1 hozzászólás
>!
Miah

A sebhelyes harcos, akinek nem volt lelke, úgy énekelt, mint egy angyal.

Kapcsolódó szócikkek: Zsadist
>!
Zoey

MARY LUCE (a fürdőszobájukból) Rhage… jobb lesz, ha békén hagyod őket, különben elmondom, hogy te mit csináltál nekem Valentin-napra

RHAGE *azonnal becsukja a száját* *köhög*
Az üzenő falat kiskorúak is olvashatják, Mary, szóval nem kellene…

VISHOUS Mary, micsoda remek időzítés! Na, ki vele!
(…….)
MARY LUCE Nos, emlékeztek azokra a boltban kapható tubusokra, amelyekben tortákra kenhető cukormáz van?

RHAGE Mary, kérlek…

MARY LUCE Ha-ha! Ez CSODÁS!
Szóval, megkérte Fritzet, hogy vegyen neki egy olyan tubus cukormázat, aztán meztelenül lefeküdt az ágyunkra, és ráírta, hogy
MARY CUKORFALATA
Keresztbe a mellkasára.
Majd megkért, hogy nyaljam le róla.

VISHOUS Ó, ez aztán a férfias dolog!
Igen.
Tutira.

RHAGE Figyelj, A LÁNYOK CSAK SZÓRAKOZNI AKARNAK, mellesleg belőled se nagyon árad a tesztoszteron.

VISHOUS De nem is írtam a seggemre, hogy CUKORFALAT.

Kapcsolódó szócikkek: Mary Luce · Rhage · Vishous
>!
Zoey

– Megígéred, hogy jól fogsz viselkedni a nagybácsikáddal és a nagynénikéddel?
Nalla olyan komolyan bólintott, mintha abba egyezne bele, hogy elvállalja az Egyesült Államok elnökségét.
– Igen, apuci.
Zsadist mosolya beragyogta az egész galaxist.
– Ez az én kislányom!
A gyerek is elmosolyodott, és kitárta a karját.
– Puszit, apuci!

1 hozzászólás
>!
Zoey

VISHOUS (a Gödörben) Jaj, ne! A francba… mondd, hogy nem írtál ilyeneket!
Egyébként klassz a helyesírás a címben.
Istenem… muszáj neked mindig szívatnod, haver?
Négy szót mondanék neked legszívesebben.

RHAGE Négy szót? Oké… lássuk csak…
Rhage OLYAN szexis vagy.
Hmmm…
Rhage OLYAN okos vagy.
Nem, várj!
Rhage OLYAN igazad van.
Ez az, ugye… gyerünk, valld csak be…

VISHOUS A második szó „B"-vel kezdődik.
Használd az eszed, hogy kitaláld a többit!
Nyomorult!

RHAGE B-vel?
Hmmmmmmm… Rhage, bírom a rucidat.

VISHOUS A . . . . ….
Bosszú
Mindig
Édes
RHAGE Oóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Annyira megijjjjijjjedtem…
Tudnál adni egy pokrócot, hogy alá-
bújjak?

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Vishous
>!
Francica

– Olyan vagy, mint a mamád – suttogta. – Amikor rám néztek, a világ megszűnik körülöttem…

Az én apukám - Bella Zsadist novella

Kapcsolódó szócikkek: Zsadist
>!
Sli SP

VISHOUS: Egyedül akarok lenni.
ZSADIST: VELEM EGYEDÜL VAGY

589. oldal, A testvériség üzenőfala (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: Vishous · Zsadist
>!
Zoey

Wrath: Kedvenc ételed, Challa?

J. R.: Nem vagyok valami nagy evő.

V: Nem mondod!

Rhage: Én szinte mindent szeretek.

V: És még egyszer: Nem mondod!

Rhage: Kivéve az olívabogyót. Az egyszerűen…fúj! Utálom. Az olívaolajjal viszont semmi gondom.

V: Micsoda megkönnyebbülés! Az egész olasz gazdaság már aggódott a nemzeti jövedelem miatt.

>!
Zoey

Zsadist: Egyszer megpróbáltunk Nallának vanilia fagyit adni. (halkan felnevet) Imádta.

Ekkor a testvérek egyszerre olvadnak el, és… óóóóóóóóóóóóóóóóóóó felkiáltással nyugtázzák a bejelentést. Aztán gyorsan összevonják a szemöldöküket, mintha fontos lenne, hogy azonnal visszatérjenek a férfias szerepbe.

>!
DarknessAngel P

Rhage: Imádom a lasagnát.
Phury: Én is.
V: Én kolbásszal szeretem.
Rhage: Mindjárt gondoltuk.

Kapcsolódó szócikkek: Phury · Rhage · Vishous

A sorozat következő kötete

Fekete Tőr Testvériség sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Síri csendben
Cassandra Clare: Üvegváros
Kresley Cole: Elfojtott üvöltés
Richelle Mead: A halál csókja
Nora Roberts: A némaság völgye
Anne Bishop: Vörös betűkkel
Kevin Hearne: Hammered – Elkalapálva
Stephenie Meyer – Young Kim: Twilight képregény – Alkonyat 2.
Nalini Singh: Angyalárny