A ​Warm Heart in Winter (The Black Dagger Brotherhood 18,5) 15 csillagozás

J. R. Ward: A Warm Heart in Winter J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

In ​this romantic and sexy addition to the #1 New York Times bestselling Black Dagger Brotherhood series, a beloved couple has everything arranged… until it all goes horribly wrong.

Blay and Qhuinn always intended to do a proper mating ceremony, but life has a way of getting in the way. With a pair of young, responsibilities to the King, and a grueling fighting schedule, the two are exhausted and overwhelmed. When Qhuinn gives his male the proposal of a lifetime, however, they are excited for their special night and more in love than ever.

Everyone in the Black Dagger Brotherhood’s mansion gets into the preparations, and the after party takes on epic- and immortal- proportions when Lassiter forms the Party Planning Committee. The celebrations promise to be all that the couple deserves… until a Nor’easter land locks Caldwell in a fierce storm, and things go from lighthearted to deadly dangerous.

Battling nature and responding to emergencies,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Pocket Books, New York, 2020
496 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781982159702
>!
Gallery Books, New York, 2020
304 oldal · ASIN: B085P31H2Y
>!
Gallery Books, New York, 2020
496 oldal · ASIN: B085P31H2Y

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Zsadist · Wrath · Lassiter · Qhuinn · Rehvenge · Blaylock · Tohrment · Phury · Ehlena · Autumn · Cormia


Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

Tetszik, hogy Ward novellái jó hosszúak, így sosincs hiányérzetem a végén. A Qhuay párosról legutoljára a The Chosen-ban olvashattunk, és most újra kaptak főszerepet nem mással, mint Zsadisttal karbaöltve. Na, róla már tényleg nagyon rég nem volt semmi, így nagyon örült a kis szívem. ^-^
Valamiért azt hittem, hogy sokkal romantikusabb, karácsonyi sztorit fogunk majd kapni. Persze volt az is, de drámát is kaptunk, ami nem igazán hiányzott. Én megértem Qhuinnt, és sajnáltam is, de valamiért nekem nem jött át az a fajta fájdalom, ami ilyen viselkedést okoz. Úgy éreztem, hogy kicsit túl volt ez nyomva az ő részéről, hogy ne legyen minden happy. Aztán jött a könyv vége, és BUMM! Először is rohadtul meglepődtem, pedig többnyire Wardnál már kezdem mindig hamar összerakni az ilyen meglepiket, de most nagyon nem láttam, hogy erre tartunk. Na, abban a végső jelenetben benne volt mind az a fájdalom és reményvesztettség, ami Qhuinnél nem jött át. Még majdnem meg is könnyeztem! Totál végem volt. Nagyszerű fordulat volt ez a végére, még ha iszonyat szomorú is.
Zsadist meglepett, hogy mennyit beszélt, az ölelések meg duplán. Jó látni, hogy ő tényleg megtesz mindent azért, hogy ne essen vissza, és hogy boldog legyen. A Nallás részek iszonyat cukkerek, mint mindig *-*
Bevallom, nekem bejött volna, ha nem csak egy napig tombolt volna a hóvihar, hanem az egész sztori alatt. Megint lehetett volna csajos mozizás, miután mindent bebarikádoztak. Hisz a legutóbbi is olyan jól sült el :D
Blay és Qhuinn szerelme továbbra is erős, igazi álompáros. Az intim jeleneteiken viszont most annyit nevettem a leírások miatt. Az én agyam hülyébbnél-hülyébb képeket vetíttem elém, szóval totál kész voltam xD
Legjobb, hogy volt Lassitter, de még mindig nem elég! Hiába, belőle sose lehet elég. Annyira imádom azt az angyalt. Szerintem tökéletes új Őrzőt alkot. spoiler Annyira szeretném már az ő könyvét, vagy legalább egy Devina+Lassiter interakciót.

csillagka>!
J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

Nagyon nem szoktam szeretni a kiegészítő FTT köteteket. Előző őszi megjelenés Therese és Trez kezdete nálam csak habbal elment kategória, egy azóta se említett titokkal.
A Kiválasztott óta Qhuinnt is enyhe fenntartással kezelem, idő kell, hogy megtudjak neki bocsájtani. Ettől függetlenül Ward néni olyan mélyen rágta be magát a bőröm alá, hogy ha testvériség, akkor az megjelenés utáni azonnali olvasás, most végre nem csalódtam.
A látszat ellenére a kötet legkevésbé sem szól egy esküvőről, inkább a múlt feldolgozás és a jövő építése játszik kulcs szerepet. Lassiter és Zsadist (imádom mind a kettőt) sokkal többet tett hozzá a történésekhez mint Blay és Qhuinn. Kaptunk pár forró jelenetet persze, de a lényeg sokkal mélyebbre és tanulságosabbra sikerült. Visszatért a hitem a sorozatba, tavaszig pihi, de akkor mind a két nyelven jön új kötet. Hurrá!!

eSsZ P>!
J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

előre szólok, hogy elfogult értékelés lesz.. és a tőlem nem megszokott, rózsaszínluficukor" és lilabolyhos" szivecskés túlcsordulás várható :D

nem is tudom, hogy hol kezdjem..
annyi minden kavarog a fejemben…
egyrészt, évek óta vártam erre.. másrészt, valahogy nem erre számítottam.. de ettől függetlenűl imádtam..♡

előszőr húzgáltam a szemöldököm, hogy Ward néni megint beszuszakol Qhuinn könyvébe egy tök random szereplőt.. aki csak foglalja a helyet, de hála ég nem így volt.. sőt! kvázi szépen bezárult az a bizonyos kör.

spoiler

másrészt meg, egyszerűen nem tudok nem vigyorogni… :D
imádom Ward néniben, hogy akkor van elemében igazán, mikor szívének kedves szereplőkről ír.. ez érezhető ezen a könyvön is.. *.*
egyszerűen nem tudok betelni bizonyos részekkel :D

ha valaki eddig csak" szerelmes volt Z-be, akkor most tutira SZERELMES lesz ♡♡ imádtam ahogy Ward mozgatta az abszolúte nem titkolt kedvencét.. minden szavát ittam.. hamisítatlan Z.. aki járt már a pokolban.. de a mennyben is.. és soha de soha nem felejti el a hűséget, a testvériséget.. *.*
imádatom irányába töretlen ♡

… és ugye nem mehetek el szó nélkül Qhuinn mellett… sok szempontból ugyanaz a forrófejű kölyök, aki előbb üt és aztán kérdez.. de valahogy mégis más.. talán felnőtt.. talán csak érzi a súlyát a felelősségnek.. de egy biztos, az a Q aki kitárja a szívét és megnyílik.. minden szempontból felnőtt és imádvaló.. nem lehet nem szeretni ezt a hatalmas Testvért a babás részektől meg olvadozott a szívem ☆.☆

.. aztán, hogy voltak- e könnyek? naná hogy voltak.. nem is egyszer pityeredtem el… és a vége.. valahogy így képzeltem.. nem is Qhuinn lett volna ha másként csinálja :D

száz szónak is egy a vége.. imádtam és imádtam *.*
Qhuinn, Blay és Z rajongóknak kötelező.. hiszen szerintem ez hármójuk könyve.. ☺

ui.: csak egy mondtat még..
Te átkozott, hatalmas, gyönyörű angyal ! nem tudod elképzelni, hogy mennyire várom már a történetedet ♡

9 hozzászólás
Firebolt>!
J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

Zsadistból és Blayből sosem elég. Lassiter meg továbbra is csodálatos, talán még a Scribe Virginnél is jobban keveri a lapokat, mert beleteszi azt a pluszt, ami abból ered, hogy legjobb cimbik (még ha néha utálják is egymást a felszínen) a többiekkel – ő tele van érzelemmel. Szuper azt is látni, ahogy Bitty és Nalla és az ikrek egyre nagyobbak. :)
Kedvenc jelenetem: a lépcsős. Majd megállt a szívem – a hatásos jeleneteket meg szeretjük.
Azért nem adtam 5 csillagot, mert egy-két érzelmi hullámot leszámítva túl kiszámítható és felszínes volt a sztori, pedig lett volna benne potenciál….

horsegirl >!
J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

Kissé ambivalens érzéseim vannak a kötettel kapcsolatban. Egyrészt szeretek visszatérni a világba, másrészt sokszor nem értek egyet egyes történetszálak alakulásával. Ez a kötet is a megosztóbb részek közé tartozik.

Ami tetszett:
– Blay és Qhuinn spoiler
spoiler
spoiler

Ami nem tetszett:
spoiler
spoiler

lustica>!
J. R. Ward: A Warm Heart in Winter

Háááát ez kicsit elcsépelt volt. szeretem Blay és Quinn párosát most ez mégis rózsaszín csöpögéssé alakult. Mondjuk jó volt ilyet is olvasni, de 3z most nem a megszokott pörgős könyv volt.


Népszerű idézetek

eSsZ P>!

-I don’t understand that statement at all. You are a father, a hellren, a Brother. You are everything—
-None of it matters without you.

109. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
DarknessAngel>!

“What about Bela Lugosi?” Blay asked as he unlocked the door to the back forty.
“Just rambling. Hey, did you think Frank Langella was hot?”
Blay glanced back. “In that Dracula movie from way back? I mean . . .”
“You’re blushing.” Qhuinn laughed. “You so did. You so thought he was hot with those high collars and that widow’s peak.”
“Whatever. You had a crush on Jordan Catalano—”
Qhuinn pulled Blay’s parka forward. “I’ve got a crush on you. Right now. And forever.”

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
DarknessAngel>!

Destiny is never wrong. And love is never wasted.

Kapcsolódó szócikkek: Lassiter
DarknessAngel>!

“Just rest, okay?”
“We have ten minutes.”
“Well, eight now.”
“It’s a shame to waste them.” Qhuinn turned his head on the thin white pillow and stared at the center of Blay’s pelvis like there was a bull’s-eye hanging off his Hermès belt. “Besides, I have something that’s working just fine.”
“Your brain is not it.”

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
DarknessAngel>!

Qhuinn smiled and brushed the side of Blay’s face. “You are my warm heart in winter, you know that?”
“And you are mine,”

DarknessAngel>!

“I have this weird thing about my favorite TV shows that have ended. I did it for Home Improvement, too, come to think about it. See, I refuse to watch the last season. It’s this weird thing. Like, back when we had DVDs? I always kept the last season in its wrapper.” His thumb went back and forth on the flap. “That way they’re never finished, you know? I can pretend in my mind that they go on forever, that they’re infinite—because the definition of infinity is no ending. And if I don’t watch the ending there hasn’t been one.” There was a pause and Qhuinn looked up. “That’s nuts, right?”
“Not at all.”

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn
1 hozzászólás
eSsZ P>!

– Where did you get this? It has small parts, so I know it didn’t come from
the playroom.
– I ordered it off Amazon. As Qhuinn looked surprised, the brother
shrugged.
– I can do things like that, you know. I’m not just a brooding
cloud.

Kapcsolódó szócikkek: Qhuinn · Zsadist
2 hozzászólás
DarknessAngel>!

Swinging Rhamp up and around again, Blay’s eyes took a snapshot of the room. Tohr had pulled his mate, Autumn, in tight to him, and they were staring at each other with the kind of soft smiles that happy couples shared when they thought no one was looking. Phury and Cormia were knee-deep in garland, laughing as he wound a length around her shoulders. Rehv and Ehlena were sharing the sofa, snuggled in together across from the crackling fire.

Kapcsolódó szócikkek: Autumn · Blaylock · Cormia · Ehlena · Phury · Rehvenge · Tohrment
eSsZ P>!

Just as he thought he was going to lose his balance, Zsadist, the Brother
who never touched anyone, stepped in and held him close. As Blay grabbed on to the male, he looked over that massive shoulder to what he could see of the mansion.

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Zsadist
eSsZ P>!

He hugged them both at the same time. Rushing forward, he threw his arms around them and dragged them in close. As his embrace was returned, he closed his eyes briefly, and heard himself speak a truth that surprised himself.
– I’m so glad you’re here.

Kapcsolódó szócikkek: Blaylock · Qhuinn · Zsadist
4 hozzászólás

A sorozat következő kötete

The Black Dagger Brotherhood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Dance with the Devil
Kiersten White: Endlessly
V. E. Schwab: The Invisible Life of Addie LaRue
Richelle Mead: Frostbite
Kresley Cole – Gena Showalter: Deep Kiss Of Winter
Julie Kagawa: The Eternity Cure
Jus Accardo: Tremble
Jennifer L. Armentrout: Onyx
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath
Alex Flinn: Beastly