Értékelések 38

>!
Earthjade
J. R. Ward: A tolvaj

Ez már majdnem jó volt. Ezen rész hatására már várom a soron következőt. Értelmes, és rejtelmes v sejtelmesnek szánt szálakat futtatott fel az író….

Hirdetés
>!
hovi P
J. R. Ward: A tolvaj

Nagyon nagy bánatomra ez a rész nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Sola és Assail története, vagyis a főszál egyáltalán nem kötött le és igazán nem is kapott rendes lezárást sem. Tűkön ülve vártam mindig V és Jane jeleneteit. Szerencsére a kis szívem és háborgó lelkem végre megnyugodhatott. :) És nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok most már Murdher-re! Ide vele XD
Az „én kicsi pónim” pizsamaalsó mindent vitt :P

>!
SzRéka 
J. R. Ward: A tolvaj

Juj de vártam már ezt a könyvet. *-*
Kicsit nehéz volt visszarázódni a történetbe, mert az előző részt éppen Szilveszterkor fejeztem be, azóta pedig sok új sorozatot kezdtem el… Azonban a fordítás zseniális volt spoiler, a sztori legalábbis számomra felejthetetlen, és meglepően gyorsan visszatértek az emlékeim. :)
Assailt nagyon kedveltem már az első megjelenésétől kezdve, Sola pedig akkora egyéniség, hogy az már csodálatos. Bár ez a könyv elvileg az övék, a többi szereplő szemszöge majdnem „elvitte a show-t”. Vishous és Jane szintén sok szerepet kaptak, ráadásul Throe is elkezdett gonoszkodni, és még egy új személy is feltűnt a színen. Az egyszer biztos, hogy nem lehetett unatkozni. :D
Sajnálom, hogy Lassiter, Blay, Z, Trez és iAm vagy éppen Marissa megint :( nem voltak sokszor (vagy egyáltalán) jelen, a kisbabákról is csak említéseket tettek… Nagyon hiányzott a sorozat, és most, elolvasva ezt a könyvet egy kicsit jobb, mégis van bennem egy kis hiányérzet. A lezárást tekintve azonban nagyon meg vagyok elégedve. :)