Superman: ​Earth One 1. (Superman: Earth One 1.) 8 csillagozás

J. Michael Straczynski: Superman: Earth One 1. J. Michael Straczynski: Superman: Earth One 1.

Forget everything you know about The Man of Steel and brace yourself for a staggering new take on the world's most popular Super Hero.

Best-selling, Hugo Award-winning writer J. Michael Straczynski (BRAVE AND THE BOLD, Thor, Babylon 5) and red-hot rising star artist Shane Davis (GREEN LANTERN, SUPERMAN/BATMAN) team up for this exciting launch of the EARTH ONE graphic novel series. Set in an all-new continuity re-imagining DC's top heroes, EARTH ONE is a new wave of original, stand-alone graphic novels produced by the top writers and artists in the industry. The groundbreaking new line rockets into effect right here with the Super Hero who started it all – Superman!

What would happen if the origin of The Man of Tomorrow were introduced today for the very first time? Return to Smallville and experience the journey of Earth's favorite adopted son as he grows from boy to Superman like you've never seen before!

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
DC Comics, 2013
136 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781401224691 · Illusztrálta: Shane Davis
>!
DC Comics, 2010
136 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781401224684 · Illusztrálta: Shane Davis

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

fowler P>!
J. Michael Straczynski: Superman: Earth One 1.

Superman sosem tartozott a kedvenc szuperhőseim közé, egyik értelmezés sem áll(t) közel hozzám. A túlságosan tökéletes de szándékoltan nem felsőbbrendű hős és a nevetségesen átlátszó „álca” számomra kiszámíthatóvá, sablonossá tette a karaktert. Épp emiatt Staczynski (újra)értelmezése kedves a szívemnek, kíváncsivá tett. Nem tudom, a számomra elvarratlannak vagy éppenséggel ki nem bontottnak tűnő szálakat mennyire fogja a későbbi kötetekben elvarrni és továbbvinni, de az eddigiek alapján biztatónak tűnik a dolog.

>!
DC Comics, 2010
136 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781401224684 · Illusztrálta: Shane Davis
budaijoci>!
J. Michael Straczynski: Superman: Earth One 1.

Sokan kritizálták ezt a történetet mondván hogy ez a Superman nem az amit ők megismertek. Nos valóban nem az, az Earth One teljesen átírja a Supermanről kialakított képet, ami a régi olvasóknak zavaró lehet hiszen az ő által ismert Superman a jóság szobra, mindig van ideje megmenteni stb. Ezzel szemben az Eart One Supermanje esendő, sőt nem is igazán tudja hogy mit is kezdjen az életével. Így viszont sokkal könnyebb azonosulni vele. Én nagy rajongója vagyok a karakternek, mind a régi és a megújított Supermant is szeretem. Számomra 5/5

girion >!
J. Michael Straczynski: Superman: Earth One 1.

Nem tökéletes, de nagyon jó történet. Így lehet Supermant érdekesen írni. Kár hogy ezen kívül csak egy maroknyi értékelhető sztorit írtak erről a karakterről. Másrészt szerintem aki azzal támadja hogy ez a Superman nem elég Supermanes annak igazán meg kellene néznie hogy miféle ócska történetek futnak manapság ezen címke alatt.


A sorozat következő kötete

Superman: Earth One sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brian K. Vaughan: Runaways (vol. 1-3) 2. – Teenage Wasteland
Dan Abnett – Andy Lenning: Guardians of the Galaxy (vol. 2) 3. – War of Kings 2.
Ed Brubaker: Winter Soldier 3. – Black Widow Hunt
Geoff Johns: Batman: Earth One 2.
Brian Michael Bendis: Daredevil Ultimate Collection 1.
Evan Dorkin – Jill Thompson: Beasts of Burden – Animal Rites
Javier Grillo-Marxuach – Dan Abnett – Andy Lanning: Annihilation: Conquest 2.
Warren Ellis: The Authority – Relentless
Scott Snyder: Batman (vol. 2) 3. – Death of the Family
G. Willow Wilson: Ms. Marvel 1. – No Normal