Wait ​for You – Várok rád (Várok rád 1.) 1442 csillagozás

J. Lynn: Wait for You – Várok rád

A ​19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a… (tovább)

J. Lynn: Wait For You

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
496 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633990223 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
496 oldal · ISBN: 9789633990230 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
496 oldal · ISBN: 9789633990247 · Fordította: Császár László

4 további kiadás


Enciklopédia 30

Szereplők népszerűség szerint

Cameron Hamilton · Avery Morgansten · Raffaello · Ollie · Jacob Massey · Brittany · Deni Hamilton · Richard Hamilton


Kedvencelte 340

Most olvassa 66

Várólistára tette 418

Kívánságlistára tette 492

Kölcsönkérné 14


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Cameron ès az ő sütije már èvekkel ezelőtt megvett magának ès most sem èlveztem kevèsbe az Averyvel való bolondozását, huzavonáját :)
A legelső 5 könyvem között volt, amit megvett nekem anya lassan 3 ève, akkor mèg csak tapogatóztam milyen is az ízlèsem. Sok könyvet vettünk azóta, sokat el is cserèltem vagy adtam de szerintem mindent elmond az, hogy Neki mèg mindig helye van a polcomon ès a szívemben :) Lesz is mindig!
Imádtam❤

3 hozzászólás
MissFortune>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Összességében könnyed olvasmánynak mondanám, ami majdnem teljesen belopta magát a szívembe.
A szereplők kedvelhetőek, a humor is jelen van. Ugyan a történet foglalkozik komolyabb problémákkal is, mégis ez szerintem csak érintőleges, illetve egy könnyen emészthető formában tárja az olvasó elé. Mindkét főszereplő cipeli a múlt súlyát a hátán.
Ahogy az lenni szokott, a férfi karakter megtestesíti az eszményi férfi képét. Cam sem volt ez alól kivétel. Szerintem a bolygón szinte lehetetlen ilyen embert találni. Eleinte meglepően kitartó , utána meg, hát egyszerűen tökéletes, de nincs ezzel semmi baj, így könnyebben belopta magát a szívembe.
Avery eleinte roppant szimpatikus volt, drukkoltam neki, hogy az igazi gyógyulás útjára lépjen. A vége felé már nekem sok lett, hogy folyamatosan a homokba dugja a fejét, de igazán haragudni nem voltam képes, inkább dühített.
Szerethető könyv, amely jó kikapcsolódást nyújt.

Milli88 P>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

"– Köszönöm!
Az ajka félmosolyra húzódott.
– Mit?
– Hogy megvártál."

IMÁDTAM! ❤ A szereplők nem elrugaszkodottak, a koruknak teljesen megfelelően viselkednek. És, ami manapság csodaszámba megy, nem akartam egyiküktől sem kiugrani az ablakon. Kivéve Avery szüleit. Most komolyan? Hogy tehettek ilyet…?
Borzasztó, ami Averyvel történt. Ilyen dolognak soha senkivel nem szabadna megesni. Elhiszem, hogy ilyen háttérrel nem tudta feldolgozni a történteket, de kicsit bírálom is. Néha nagyon furán viselkedett Cammel. Ez az olvasottak fényében nem is csoda, de sokszor már túment egy határon. Cam hihetetlen akaraterőről és türelemről tett tanúbizonyságot.
Cam Hamilton és a családja a szívembe lopták magukat. Fantasztikus emberek. :)
A kis Raffaello és Michelangelo pedig a szivem csücskei. ❤

5 hozzászólás
gabiica P>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Imádtam. Ez az első szó, ami eszembe jut róla, és akárhogy emésztem a dolgokat, ez nem változik.
Imádtam Avery karakterét, azt, ahogyan próbálta feldolgozni, ami vele történt, ahogy próbált előrébb lépni, de mégis szenvedett, mert nem könnyű túllépni egy ilyen dolgon.
Cam pedig… ő maga volt a tökély. A kitartása és a szeretete volt az, ami végül spoiler Több ilyen férfi kellene a világba, én amondó vagyok.
Meglepett a spoiler Bevallom, ez a verzió eszembe sem jutott, de valamilyen szinten érthetőnek tartom.
Szerettem, és várom, hogy olvassam a folytatást!

vikcs>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Bővebb értékelés a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2016/12/jl-armentrout…

"Annyira imádtam! Ez a legklisésebb sztori, amit olvastam, de mégis annyira élethűen volt megírva, annyira magaménak éreztem az egészet, hogy teljesen beleszippantott magába a történet és ott ragadtam Cam karjai között… na jó, ezen nem kell csodálkozni. Szerintem minden lány szívesen ott maradna. :)

Imádtam, hogy megmutatja, hogy vannak még kitartó pasik, akik a sok „nem” után sem adják fel, hanem még jobban tepernek, ha el akarnak érni valamit/valakit. Imádtam Raffaellót, Cam kis teknősét, imádnivaló! Ja, és imádom Cam szüleit is.

Nagyon a szívembe zártam ezt a kis könyvecskét, Cameronnal együtt. Csodálatos volt a fogalmazás és természetesen a fordító munkája is, nagyon egyszerű, könnyed stílusú, E/1 személyű elbeszéléssel."

2 hozzászólás
Naiva P>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Jobb volt, mint az vártam, de továbbra is azt állítom, hogy az írónő sokkal jobban ír természetfeletti témákban. Volt valami, amit hiányoltam. A hősnőt megértettem ugyan, de sokszor túlreagálta a helyzetet. Ezért őt csak a történet végére sikerült megkedvelnem, de azt is csak úgy-ahogy… A szülei viszont jellemtelenek. Az ilyenek nem is érdemelnek gyereket.
Cameron a könyv legnagyobb pozitívuma, erőssége, non plusz ultrája. Kár, hogy ilyen pasi a világon nincs. A külcsín alapján lehetett volna az emberi Daemon Black, kék szemekkel. Egyszerre volt szexi és férfias – és a teknősimádatából adódóan – bájosan kisfiús, aki magabiztos karakter és hála az égnek hiányzott belőle a nagyképűség és az önteltség. spoiler
Kíváncsi leszek az ő szemszögéből íródott történetre is.

4 hozzászólás
perpetua P>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Végre ismét egy igazi Rubin Pöttyös könyv. :) Az ilyen történetek miatt imádom ezt a műfajt. :)
A borító gyönyörű, a címadás pedig telitalálat, tökéletesen jellemzi Avary és Cam kapcsolatát. Most már az elején kiemelném, az egy pici kritizálni való elemét a könyvnek. Ahogy a cím is mutatja a várakozás fontos momentum a történetben, még az oldalszám is tükrözi és néha örültem volna, ha kicsit gyorsabbak az események. De tényleg csak egyszer-kétszer jutott ez eszembe, nem annyira zavaró, hogy csillagot vonjak le miatta. :)
Eddig csak a Luxen sorozatot olvastam az írónőtől és hiába nem vált valami érthetetlen okból kifolyólag a kedvencemmé, a stílus mindig nagyon tetszett. Emiatt nem féltem ettől a „hétköznapibb” könyvtől sem. Itt is gyönyörű szerelmi történetet vázol fel nekünk, amiért végig izgulhatunk. Szerettem minden ártatlan, tapogatózó, ismerkedős találkozást, ahol Avery és Cam velünk volt. Nagyon aranyos jeleneteik voltak együtt, mint például a teknős alkalmankénti felbukkanásai vagy a csillagászat házi kirándulásai. De a kedvencem a könyv utolsó pár mondata volt, annyira tökéletes lezárása lett így a történetnek. *-*
Avery néha érthetetlen volt számomra, nem mindig láttam be, hogy miért viselkedik úgy ahogy, de szerencsére végül őt is meg tudtam szeretni. :) Cam-el viszont nem volt ilyen bajom. :D Őt az első lappal kezdve már imádtam. :D Sok fajta pasit tudok kedvelni, de mindig rá kell jönnöm, hogy olvasva az ilyen egoisták a kedvenceim, hiszen olyan jókat derülni, beképzelt megjegyzéseiken. :D Azért az érzelmesebb oldalával is le tudott venni a lábamról, úgyhogy csak irigykedtem végig főhősnőnkre, hogy érte ilyen pasi teper. :)
Ezzel kivégeztem, minden eddig megjelent Rubin Pöttyös könyvet és ez is a kedvencek közé került, tehát aki szereti a műfajukat, ezt se hagyja ki. És várom a kiadó további remek könyveit a kategórián belül. :)

3 hozzászólás
Bitten>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

– Te mazochista állat!
– Igen! Te! – ujjal mutogatok magamra.

Ez a történet akart engem és én csupafül hallgattam.

Rubin pötty. Ennyi. Nincs mit hozzáfűzni.

Imádom és utálom is egyben. Az igazan jó rubin könnyet fakaszt.
– Nem! Nem az ujjadon!

1. spoiler
2. spoiler

Orsi999>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Már egy pár órája befejeztem a könyvet, de sehogy se tudtam eddig összeszedni a gondolataimat. Az elején lassan haladtam vele, nehezen tudtam rávenni magam, hogy olvassam. Egy kicsit sablonosan kezdődött és ez egy kicsit elvette a kedvemet. Pár napja este tanulás után nagyon olvashatnékom volt, így elkezdtem olvasni és alig tudtam letenni. Egyre jobban megszerettem a szereplőket főleg Camet és Averyt. Mind a ketten nehezen tudtak teljesen megnyílni egymásnak, ami nehezítette a kapcsolatukat, de szerencsére a végére megoldották. Vicces volt a civódásaikat olvasni. Nem ajánlom, hogy társaságba olvassátok, mert valószínűleg hülyének fognak nézni.

Niitaa P>!
J. Lynn: Wait for You – Várok rád

"(…)
A Várok rád egy nagyon szívhez szóló történet, ami bővelkedik a poénokban. Könnyen olvasható, csak úgy pörögnek a lapok az olvasó kezei között. Lehet, hogy a történet alapja nem bűvölt el, de ettől független képes voltam élvezni, kellemes négy órás kikapcsolódás volt.
Nagyon örülök, hogy foglalkozik olyan központi témákkal, mint a bizalom kérdése, illetve rámutat, hogy az embernek szüksége van valakire, akivel együtt képes a problémáit megoldani. Egyedül nem lehet túllépni az életünkben történt tragédiákon, szükségünk van ehhez a másik felünkre. Rámutat, hogy mennyire fontos közel engedni magunkhoz azokat, akiket szeretünk, s képesnek kell lennünk rábízni a titkainkat is. Ha még nem teltetek el a klisék világával, akkor érdemes kézbe venni."

A teljes értékelést itt érheted el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/08/j-lynn-varok-rad.html


Népszerű idézetek

kiruu>!

– Ő volt az a köcsög, aki kitette a folyosóra szegény Raffaellót.
– Hé! – hallatszott lakáson belülről egy másik srác kiáltása. – Van nekem nevem is! Neked én Senor Köcsög vagyok!

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton · Ollie · Raffaello
Łauraa>!

– A Szerelmünk lapjai? Neked megvan a Szerelmünk lapjai?
Cam üres tekintettel nézett rám.
– Miért baj ez?
– Nem, nincsen vele semmi baj. Csak az annyira… csajos.
– Éppen eléggé biztos vagyok a saját férfiasságomban és nemi beállítottságomban, hogy őszintén kimondjam, ebben a filmben Ryan Gosling igazi álompasi.

Cam - Avery

Cicu>!

Nincs semmi, ami biztosabban jelezhetné, ha egy kapcsolat komolyabb szintre lépett, mint amikor az egyik fél hagyja, hogy a másik teknőse az ő padlóján mászkáljon.

26. fejezet

6 hozzászólás
Vivi_>!

– Van még esetleg valami, amire allergiás vagy?
– A penicillinen és a lakásomba betörő pasikon kívül semmi.

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
Cheril>!

Az agyam azt üvöltötte, rettenetesen rossz ötlet, de azt mondtam az agyamnak, hogy fogja be, mert szinte soha nem ad jó tanácsokat.

Vivi_>!

– Sakál részeg vagy!
– Nem vagyok!
Lapos pillantást vetett rám.
– Minden részegnek ezek az utolsó szavai, mielőtt pofával lefelé a padlón csattan.

Łauraa>!

– Tudod mit mondanak arról a srácról, aki megcsókolja egy csaj seggét? Szó szerint?
– Hogy tudja, hol a helye?
– Haha – az ujjaival kifésülte a nyakamba hulló hajtincseket, és ott is csókolni kezdett. -Azt, hogy őszintén és teljes szívéből szereti a csajt.

483. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
Vivi_>!

– Most mi van? Nem szégyellem bevallani, hogy néha egész különös dolgokról is a Harry Potter jut eszembe!
– Ott az a srác például kiköpött Piton – mondta Cam, és a fejével a mögöttünk lévő asztalnál ülő fiú felé biccentett. – Úgyhogy megértelek.

Kapcsolódó szócikkek: Harry Potter · Perselus Piton
Vivi_>!

– Bármennyire is vadító látványt nyújtasz, amikor sugárban hánysz, ez még nem lett volna elég ahhoz, hogy maradjak.

2 hozzászólás
Cicu>!

A nyárral az a legnagyobb baj, hogy felnőttként gyorsabban elmúlik, mint hogy észrevennénk.

482. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · felnőtt · nyár
3 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Várok rád sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Vi Keeland: Egomániás
Ruby Saw: Az igazi
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Jana Aston: Te vagy a végzetem