Vetkőzik ​a tanú (Gamble testvérek 1.) 468 csillagozás

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
270 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548159 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Chase Gamble · Chad Gamble · Madison Daniels · Chandler Gamble · Mitch Daniels · Bridget Rodgers


Kedvencelte 48

Most olvassa 11

Várólistára tette 130

Kívánságlistára tette 113

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Úgy éreztem, muszáj adnom egy esélyt ennek a könyvnek a meglehetősen sok negatív vélemény ellenére, elvégre Jennifer L. Armentrout nem egy könyve a kedvenceim között csücsül. Nem szeretném túlságosan megbántani az írónőt, ahhoz túlságosan kedvelem! Régen sokat sütögettem és arra gondoltam, hogy egy ehhez kapcsolódó, buta hasonlattal véleményezném a könyvet, hátha így nem olyan bántó. Előre is elnézést kérek:
A kedvenc mestercukrászom unalmába sütögetni kezd, hogy elüsse az idejét.
A hozzávalók viszont nem a legjobb minőségűek. (Biztosan spórolnia kellett.)
A sütőjét sem a megfelelő hőfokra állította be, a figyelmét is elvonta valaki. (Talán egy földönkívüli luxen?) Így aztán végeredmény egy kicsit lapos, száraz és ízetlen tortácska lett… Én annyira nem válogatok, éhes voltam és az utolsó morzsáig megettem! :D

1 hozzászólás
anikho>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Hogy az a.. miért nem olvastam már el ezt korábban? Pedig már mióta megvan.. :O

Ez a könyv nagyon jól esett. Komolyan. Fincsi limonádé, kedvelhető szereplőkkel, és olyan cselekménnyel amitől nem kell csodát várni. De ezért olyan jó. Sokszor említettem már, néha milyen üdítő az, hogy a könyvben minden úgy történik, ahogy azt Te akarod. Ez is ilyen. Madison és Chase kerülgetik egymást, összemelegednek többször is, de nem jönnek rá egyből, hogy nekik együtt kell lenniük. Később persze, egy orbitális félreértés felnyitja a szemüket.
Szóval nagyon-nagyon tetszett. Chase imádnivaló volt :) ♥
Kell Chad és Chandler könyve is! Valaki, valami infó róluk? :O Kiadta még azokat az Ulpius?

2 hozzászólás
Milli88 P>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

„Vigyázz, mit kívánsz…”

Hát, hát, hát! Ha nem tudnám, hogy ki írta ezt a könyvet, nem kötném hozzá. Más sorozatai klasszisokkal jobbak, de most beszéljünk erről az alkotásról.
Gyorsan olvasható, pörgős, romantikus, erotikus, szórakoztató, DE… nagyon nyűglődős, nyögve nyelős. Tele van felesleges körökkel. Kiszámítható, ami persze egyáltalán nem baj. De amíg eljutottunk a végkifejlethez, addig minkét főszereplőt párszor nyakon tudtam volna vágni. Könyörgöm! Felnőtt emberekről beszélünk! Miért nem lehet odaállni a másik elé és őszintének lenni? Neeem, nyöszörgünk, és mutogatunk a másikra. Kiborító és ovis viselkedés.
Az eredetit nem olvastam, de a helyesírás, és a magyartalan szavak, -mondatok helyenként kiégették a szemem. De persze valószínű, hogy ez a fordítói munka mellékterméke.

KATARYNA>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Egy szappanoperában éreztem magamat.

Olyan volt, mintha egy 14 éves kergetne egy 40-est.
Majd fordítva. És ezt ennyi oldalon keresztül leírni. Én marha meg végigolvastam.

És nyugodtan írhatjátok azt, hogy olvass akkor pornót, vagy végre egy normálisat.. de itt is csak egy éjszakáról volt szó, még csak nem is volt túlrészletezve. Ezek éveken keresztül kerülgették egymást, majd egy gyors numera, és számtalan összeveszés után mégis i love you kerekedett belőle. Igen. Ez SPOILER VOLT.

De leszarom..

Szóval röviden és tömören.
A tanú utálja a bugyit. A másik tanú ezt már azóta tudja, amióta a lába között nőni kezdett a kis kukija.
Veszekednek, csókolóznak. Veszekednek, benyúl a szoknya alá. Nem jó helyre ér az ujja. Veszekednek. D.gnak. Menekülnek. Veszekednek. Béke van.
Két percig.

14 éves kortól ajánlott. Mondjuk 16 évesig.
Gondolom a mai fiataloknak több ész jutott, mint ezeknek.
De inkább ti se olvassátok.
Jobb ennél még a Mi Micsoda is.

8 hozzászólás
Trudiz >!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Egyszerű, könnyed olvasmány. Bizsergő vággyal teli történet Madison és Chase között. Gyermekkoruk óta ismerik egymást, s most kialakul a kapcsolat?
Kikapcsol és gyorsan haladhatsz vele.

Viktória_Erdei >!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Olyan érzésem volt, mint egy szappanopera lenne. Itt van minden. Van egy pasi, aki évek óta szerelmes a lányba, de nem meri bevallani magának. Egy lány, aki viszont évek óta szerelmes belé és vannak a családtagok, akik már évek óta tudják, hogy ők összetartoznak. Van egy kis bonyodalom, elbeszélnek egymás mellett. Egyszeri olvasmánynak jó, de semmi több.

1 hozzászólás
ZitussKa P>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Jó volt:) Kis kikapcsolódásnak tökéletes, amikor nem gondolsz semmire csak ráhangolódsz a történetre, ami nincs agyonkomplikálva. :-) A karakterek szerethetőek, humorosak. A cselekmény egyszerű, de aranyos, megspékelve egy jó pár forró jelenettel :) Olvassátok bátran, ha limonádéra vágytok. Nálam 5/5

Vanessza_Dénes>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Értem én, hogy Armentrout mindenben kipróbálja magát, de csak engem idegesít, hogy valamiért pont azok az írók ragaszkodnak a vékony és tökéletes alakú libákhoz, akiknek közük nincs hozzá? Komolyan, nem olvastam még olyan könyvét, ahol nem volt nádszálvékony, ízléses idomokkal megáldott a lány.
Igazából egy erotikus kis könyvecske, ami épp olyan egyszerű, amire számítani lehetett.

1 hozzászólás
NightStar>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Kellemesen csalódtam a könyvben, rosszabbra számítottam a százalékot látva. Nem voltak nagy elvárásaim, így nem is koppantam. Aranyos volt, nem voltak felesleges részek, a szereplők szerethetőek, a Gamble fiúkat kifejezetten a szívembe zártam. :) Aki belekezd tényleg ne számítson semmi nagy durranásra, de nekem most tökéletesen megfelelt, kikapcsolódásnak kiváló.

Marcsi P>!
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Én nagyon jól szórakoztam abban a 3 órában, míg elolvastam a könyvet. Nagyon rövid, hatalmas betűkkel és sorközökkel, de talán jobb is, hogy nem nyújtottuk tovább a történetet.
Falra mászok a kiszámítható végkifejlet panaszoktól, mert hát persze, hogy kiszámítható!!! De most komolyan, Az éhezők viadala-ban volt valaki, aki a 20. oldal után egy pillanatig is megkérdőjelezte, hogy Katniss lesz a győztem vagy épp Frodó nem jut el a vulkánig? Nem! Itt is tudtuk, hogy Madison és Chase boldogan élnek míg meg nem halnak, nyilván sokkal kevesebb agymunkával, de ki akarna olyat olvasni, hogy megutálták egymást és pápá…
A végére még odabiggyeszthetett volna 15 oldalt, amiben kifejti kicsit jobban ezt a „kibékülünk/örökre szerelemmel égünk” dolgot, de üsse kavics, hát így is happy and…
Olvastam az írónő másik könyvét az [[Jennifer L. Armentrout: Obszidián |Obszidián]]-t is, de szerintem ég és föld a különbség, mind megfogalmazásban, mind színvonalban. Ez egy laza ponyva, unalmas magányos estékre, az Obszidiánt viszont bátran adnám egy 16 éves tini kezébe is.
Összességen azt kaptam amit vártam!


Népszerű idézetek

SzAngelika >!

– Biztos, hogy nincs jobb dolgod? (…)
– Jobb, mint téged idegesíteni? A világon nincs!

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Gamble · Madison Daniels
SzAngelika >!

– Beszélnünk kell.
– Ebben a szent pillanatban?
– Mi bajod a jelen pillanattal?
Bolond ez az ember?
– A fürdőkádban ülök, Chase, ha nem vetted volna észre!
– Ó, észrevettem. – A férfi hangja mély volt, rekedt és pokolian szexi.

139. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Gamble · Madison Daniels
SzAngelika >!

– Miért törtél rám? (…)
– Szólongattalak, de nem válaszoltál.
– Vagyis az egyetlen logikus lépésnek az tűnt, ha rám töröd az ajtót? (…)
– Aggódtam, hogy valami bajod esett.
– A fürdőszobában?
– Nálad semmi sem lehetetlen.

138. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Gamble · Madison Daniels
1 hozzászólás
zuna19 P>!

(…) azt kellene tenned, amit a szíved diktál.

161. oldal

SzAngelika >!

– Minden rendben. Mindegy.
A rendben és a mindegy azt jelentette, hogy Maddie dühös.

35. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Madison Daniels
2 hozzászólás
SzAngelika >!

… ha vonzónak találsz valakit, akkor élvezed, ha megcsókolod, és nem viselkedsz úgy utána, mintha Adolf Hitlerrel smároltál volna!

107. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Madison Daniels
1 hozzászólás
SzAngelika >!

Cikiz a családom előtt, úgy bánik velem, mintha a kishúga lennék, én pedig legszívesebben jó alaposan megráznám… és leszaggatnám róla a ruhát.

10. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Madison Daniels
SzAngelika >!

Chase pontosan olyan volt, mint az apja, már fiatalon sikeres üzletember, céltudatos, gazdag, és genetikailag bele volt kódolva a képesség, hogy tíz másodperc alatt tönkretegyen bármilyen komoly kapcsolatot.

25. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Gamble

Hasonló könyvek címkék alapján

Rebecca Yarros: Full Measures – Tiéd vagyok
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj
Kristen Proby: Közel hozzád
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék
Kendall Ryan: Szeress és hazudj