Trust ​in Me (Wait for You 1,5.) 31 csillagozás

J. Lynn: Trust in Me J. Lynn: Trust in Me

From the NEW YORK TIMES bestselling author of WAIT FOR YOU, this is the story of Cam and Avery’s sizzling romance as you’ve never seen it before, told exclusively from Cam’s perspective…

Cameron Hamilton is used to getting what he wants, especially when it comes to women. But when Avery Morgansten comes crashing into his life – literally – he finally meets the one person who can resist his soulful baby blues. But Cam’s not ready to give up – he can’t get this feisty and intriguing girl out of his head.

Avery has secrets, secrets that keep her from admitting the feelings Cam knows she has for him. What will it take to help him break down her barriers and gain her trust? Or will he be shut out of Avery’s life, losing his first real shot at the kind of love that lasts forever?

Eredeti cím: 2013

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
William Morrow, New York, 2013
334 oldal · ISBN: 9780062304827
>!
William Morrow, New York, 2013
350 oldal · ASIN: B00CKOVAV2

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Cameron Hamilton · Avery Morgansten · Jase Winstead · Ollie


Kedvencelte 4

Most olvassa 9

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
J. Lynn: Trust in Me

„seeing her… well, it was like seeing the sun after days of rain.”

Ha valaki tokkal vonóval, kivülről betéve is ismer már egy történetet, akkor biztosan az olvasás egésze is átalakul. Pontosan tudom így a hatodik olvasásra mi is várható de pont ennek örömére szinte már tűkön ülve vártam a kedvenc, számomra kedves jeleneteket vagy éppen az emlékezetes párbeszédek elhangzását. Nem restellem bevallani olykor a mondatok már azelőtt visszhangzottak a fejemben mielőtt a szemem odaért volna. Teljes nosztalgia, folytonos mosollyal az arcomon.
Hálás vagyok, hogy évekkel ezelőtt férkőztek a szívembe, talán ha most olvasnám már nem tudna ilyet teret hódítani bennem.
Cameron mindenek felett. :)

1 hozzászólás
mani12 P>!
J. Lynn: Trust in Me

Cam ide vagy oda, sokkal jobb lett volna, ha egyben van a két nézőpont. Így kicsit untam ezt a részt, pedig Cam belopta magát a szívembe az első részben. Nem adott semmi pluszt Avery könyvéhez, szinte értelmetlennek láttam, hogy újra elolvassuk ezt a 300 oldalt. :/
De mivel Cameronról van szó, azért elolvastam, és olvadoztam, hogy nekem is kell egy Cam. :)

bankicsniki P>!
J. Lynn: Trust in Me

Ó Cam… :D
Az előző rész is tetszett, bár az is leginkább Cam miatt, na de ez…imádtam!!:D
Kíváncsi vagyok a következő részre, remélem Jase-ben sem fogok csalódni.
Ja és Cam…süthetnél nekem is sütit, remélem tudod a címem! ;) :DD

2 hozzászólás
Timiii>!
J. Lynn: Trust in Me

CAMERON HAMILTON VEGYÉL EL FELESÉGÜL! MOST! *o*
Viccet félre téve, nagyon jó volt Cam szemszögéből olvasni a dolgokat és imádtam megtudni, hogy mit érezett egy-egy szituban. Valahogy jobban szeretek férfi szemszögből olvasni a dolgokat. Mindig is tetszettek az olyan könyvek, amikor a srác gondolataiba is belelátunk!
Szóval nagyon jó könyv volt, és igazán kijöhetne magyarul :)

5 hozzászólás
pveronika>!
J. Lynn: Trust in Me

Akartam adni még egy esélyt adni ennek a könyvnek csakis Cam miatt, de sajnos az írónő továbbra sem tudott meggyőzni arról, hogy egy ilyen pasi miért vetne egy pillantásnál többet egy ilyen lányra. Gyakorlatilag mikor megismerkednek egy jó ideig a lány nem is szól hozzá semmi értelmeset, csak egy csomószor lepattintja. Számomra ez eléggé érthetetlen. Szerintem Avery továbbra is egy iszonyú gyenge karakter és az én ízlésemnek a szenvedés is túl sok volt a könyvben. De Cam továbbra is nagyon toplistás Book Boyfriend, csak miatta érte meg még egyszer elolvasni ezt a nem túl nagy szám történetet.. :)

Lorelei>!
J. Lynn: Trust in Me

Sokkal jobban tetszett a történet Cam szemszögéből, ezerszer jobb karakter, mint Avery. Nekem egyetlen egy, apró problémám van, ha a fiú oldaláról olvasom a könyvet, általában mindig azt veszem észre, hogy a gondolataik és az, amit kimondanak, azok teljesen más stílusúak. Máshogy nem tudom megfogalmazni.
Nagyon tetszett és jó volt betekinteni 'a kulisszák mögé'. :-)

6 hozzászólás
Tufuka>!
J. Lynn: Trust in Me

Sok esetben van, hogy ugyanazt a történetet olvashatjuk csak a másik szereplő szemszögéből és úgy érezzük, hogy a korábban szeretett történet elvesztett valamit az eredeti varázsából és ezek az újramesélt dolgok csak csalódást okoznak. Ebben az esetben ez nem így volt.
Mivel nekem elég kettős viszonyom volt az első résszel kapcsolatban, így azt mondhatom, hogy örülök, hogy megíródott ez a könyv, mert sokkal jobban tetszett, mint az első rész.
Cam nagyon szerethető férfi karakter, és azáltal, hogy most az ő oldaláról olvashatjuk a történeteket, rálátásunk van néhány olyan eseményre is, amire korábban nem volt. Pontosan emiatt Jase és Ollie is sokkal közelebb kerülhetett az olvasóhoz.
Azonban annak ellenére, hogy jobban tetszett a sztori, mint korábban, még mindig úgy érzem, hogy ez nem Jen műfaja. Persze itt is megmutatkoznak jellegzetességei, de eddig a J. Lynn néven kiadott könyvei egyáltalán nem nyűgöztek le annyira, mint a fantasy műfajon belüli történetei.

ma_ya17>!
J. Lynn: Trust in Me

Féltem hogy unalmas lesz ugyan azt a történetet elolvasni,de így utólag belegondolva nem is tudom miért. Hisz imádom mikor pasi szemszögből van a történet. A Wait for you-ban már megismertük és megszerettük Cameront. Ebben már imádni fogjuk. (én legalábbis).
Nehezen tudom elhinni,hogy létezik olyan pasi a való világban akinek ennyire jó megfigyelőképessége van.Aki ennyire oda figyel minden apró részletre,aki mindent észrevesz. Cam ilyen.
Szerettem a gondolatait olvasni,és nagyon bírtam hogy magában mindig Shortcake-nek hívta Averyt.
Akinek tetszett a Wait For You,annak kötelező ezt is elolvasni. Romantikus,néhe szírupos és természetesen HEA végződik

zwecki>!
J. Lynn: Trust in Me

A történet még mindig nem unalmas, bár kevés volt az olyan jelenet, ami kimaradt volna az első részből.

Ha lehet holnapra én is kérek egy Cam-et magamnak. :D

Vivuska>!
J. Lynn: Trust in Me

Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog a könyv. Jobban szeretem az olyan könyveket, amelyek váltott nézőpontból íródnak, de ez nagyon bejött.
Több könyvet olvastam már, ahol az első rész nagyon tetszett, de amikor nekiálltam a második résznek (amely ugyanarról szól mint az első csak a srác szemszögéből) csalódtam, mert unalmas volt, ugyanazokat a párbeszédeket olvasni. De itt nem ez történt… bár voltak ismétlődő részek az írónő úgy megfogalmazta az összekötő részeket, úgy bemutatta Cam érzéseit, hogy nem találtam unalmasnak, hanem újra átéltem a történetet.
Cam számomra felkerült a kedvenc szereplőim közé. Vicces, aranyos, figyelmes, imádnivaló…
A könyv bekerült a kedvenc NA regényeim közé!


Népszerű idézetek

Cicu>!

As long as the sun’s shining, shit can’t be that bad.

Timiii>!

„A girl?”
I stared at the ceiling of my bedroom. „Yes, Mom, a girl”
There was a pause on the other end of the phone. „ A lady?”
„Yes.”
„A real, live female?” she asked.
„Opposed to a fake, dead female?”
Mom shushed me. „You're actually bringing a girl with you home?”
I started to frown. „Why do you sound so shocked?”
„You never bring a girl home, Cameron.You-hold on. Honey!” A rustling sound interrupted her and then, „Honey, Cameron is bringing a real, live girl home for Thanksgiving! Can you believe it? No. I can't – What…?”

strawberryxxo>!

– Apple pie for you. – I handed the small treat over to Avery and then dug the other one out of the McDonald's bag. – And apple pie for me.
Shortcake peeled open the box. – Do you think they use real apples?
– God, I don't really want to know. – I bit into the crust, groaning at the sweetness. – Ah this shit is so good.
Her eyes settled on me. – I swear. Every time you eat something, you sound like you're about to have an orgasm. – She flushed as she said that. – Or whatever.
– Well, now you know what I sound like when I come.
She wrinkled her nose as she picked a section if the crust off. – That is something I've been dying to know.
– Knew it.
Shortcake laughed and then popped the crust in her mouth. – You are terrible.
– I'm perfect.

Cheril>!

Shortcake placed her small hand on my cheek. “What?”

At first I didn’t know what to say. I . . . I had waited for Avery—I had waited for her for months. Hell, I would’ve waited for her for years, but she . . .

Turning my cheek, I pressed a kiss to the inside of her palm. “Thank you for trusting in me.”

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
Cicu>!

“Let. Go. Of. Me.”
The hardness of her voice, laced with barely controlled panic, caused me to immediately drop her arm and take a healthy step back.
She swayed a little at the loss of support, and I almost reached for her again, but I valued my balls. One day I’d like to have a kid or some shit, and I had a feeling if I touched her again, that would not be in my future.

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
Cicu>!

“You’re late.” She was still hiding behind her hair. “I really am sorry.”
Picking up her last notebook, I shoved it into the bag and stood. I handed it back to her, willing her to look up. I don’t know why, call me a mama’s boy, but I liked my girls smiling and not appearing like they were on the verge of tears. “It’s okay. I’m used to having girls throw themselves at me.” Her chin lifted up just the slightest, and my grin spread. “Trying to jump on my back is new, though. Kind of liked it.”
Her head jerked up and all that hair slid back. “I wasn’t trying to jump on your back or throw myself at you.”
“You weren’t?” My phone vibrated in my pocket. I ignored it. “Well, that’s a shame. If so, it would have made this the best first day of class in history.”

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
Cicu>!

Avery’s gaze dropped, and I knew she wasn’t paying a damn bit of attention to what was coming out of my mouth even though she was staring at it. Not that I was complaining. She could stare at my mouth all she wanted

Cicu>!

Avery did interest me. She wasn’t like the girls I hung out with—the well put together, coy and flirtatious ones. Not that anything was wrong with them, but Avery was different. She made me laugh. Maybe not on purpose, but I loved watching her flush over the simplest things, and when she smiled?
Shortcake shone brighter than any chick I knew.

Cheril>!

Holy shit, Strawberry Shortcake just ran me over.

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton

A sorozat következő kötete

Wait for You sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
L. J. Shen: Pretty Reckless
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Colleen Hoover: Too Late
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Colleen Hoover: Maybe Someday