Tempting ​the Best Man (Gamble Brothers 1.) 15 csillagozás

J. Lynn: Tempting the Best Man J. Lynn: Tempting the Best Man J. Lynn: Tempting the Best Man J. Lynn: Tempting the Best Man

Madison Daniels has worshipped her brother's best friend since they were kids. Everyone thinks she and Chase Gamble would make the perfect couple, but there are two major flaws in their logic. 1) Chase has sworn off relationships of any kind, and 2) after blurring the line between friends and lovers for one night four years ago, they can't stop bickering.

Forced together for her brother's wedding getaway, Chase and Madison decide to call a truce for the happy couple. Except all bets are off when they're forced to shack up in a tacky 70’s honeymoon suite and survive a multitude of „accidents” as the family tries to prove their „spark” can be used than for more than fighting. That is, if they don't strangle each other first…

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Hodder & Stoughton, London, 2014
132 oldal · ISBN: 9781444798517
>!
Entangled, New York, 2013
170 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781682812242
>!
Entangled, New York, 2012
172 oldal · ISBN: 9781622669103

2 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Chase Gamble · Madison Daniels


Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Nüx_Játékterme P>!
J. Lynn: Tempting the Best Man

Hát ez egy könnyű, cuki is történet volt, nagyon hasonlított a Sullivan család egyik kötetére (nem tudom, melyik volt előbb).
A három tesónak fogalmam sincs, miért kellett egységesen Ch-s nevet adni. A Chandler a Jóbarátok miatt nekem egyelőre kicsit röhejes, bár a könyvek címéből ítélve a kedvencem lesz, hiszen testőrös sztorija lesz (és amúgy is hajlamos vagyok bármilyen romi sorozatban a legidősebb testvért imádni :D)
A bonyodalom nem volt valami bonyolult :D egy kis félreértéssel és vágyakozással megfűszerezve máris kész a könnyed limi.
Élveztem, és kitartóan folytatom, mert nagyon kivi vagyok a 3. könyvre.

3 hozzászólás
AmelieRichtfox >!
J. Lynn: Tempting the Best Man

Egy nagyon laza és gyors olvasmány ez. Humoros volt, érdekes és a rövidség ellenére kerek egész történetet kaptunk. Pont az volt, aminek szánták. Bírtam a szereplőket is, bár ezen rész alapján a másik két testvér viselkedése annyira nem győzött, hogy az ő könyvüket is elolvassam.

unikornis83 >!
J. Lynn: Tempting the Best Man

Cuki, habos-babos, csajos történet, kissé rövid, de tulajdonképpen ez csak előnyére vált. Nem volt túlragozva. Ami zavart, hogy senki nem mondja ki, mit érez. Évekig kerületik egymást, egy házban élnek, de egyik se jut el addig, hogy tegyen is valamit azon kívül, hogy csurgatják a nyálukat egymás iránt? Ez olyan abszurd. De ha jobban belegondolok, azért el tudom képzelni, hogy valaki éveken keresztül plátói érzelmeket táplál a másik iránt. A sok félreértés idegesített. Ha elmondták volna a másiknak, mit éreznek, nem kellett volna hülyeségeket belemagyarázni a másik viselkedésébe.

Toffy_Sentellion>!
J. Lynn: Tempting the Best Man

Imádom Armentroutot, kíváncsi voltam felnőtteknek írt könyvére, ami első volt.
Érzem ez előbbi könyv és még nincs kiforrva. Rövid, de tartalma sem valami kidolgozott. Végig a két szereplő őrlődését olvassuk, hogy akarja a másikat, de nem lehet. MIÉRT? Kérlek. Árulja el valaki mi a baj, ha a legjobb haverom húgával járok? Na mindegy. Szóval 16 év után össze is jönnek, folyamatos félreértésekkel. Eh.

Zsufie>!
J. Lynn: Tempting the Best Man

Hát, hogy őszinte legyek, nem volt semmi elvárásom, úgyhogy nem ért rossz olvasás élmény – ugyan mély nyomot sem hagyott bennem a történet.
Maddie kislánykora óta bele van zúgva a bátyja legjobb barátjába Chase-be. Tulajdonképpen a fiúnak is tetszik, de jön a szokásos szöveg, hogy a lány jobbat érdemel nála, blablabla. A kettő találkozását követhetjük végig a bátyus, Mitch esküvőjén – ahol Chase a tanúja és hát, mind tudjuk, mi lesz ebből. Összejönnek és jönnek a nehézségek, félreértések.
Tetszett, hogy ilyen rövidke volt a történet, így nem volt annyira túlírva, mint lehetett volna. Azért azt is meg kell mondanom, az utolsó pár fejezet már nem kötött le annyira, mint a többi rész, de egy könnyed és gyors limonádénak elment.


Népszerű idézetek

Cheril>!

Chase was the Antichrist to her.
A really, unbelievably hot Antichrist…

Kapcsolódó szócikkek: Chase Gamble · Madison Daniels
Cheril>!

[…]Snapping out of her stupor, she sat up, her spine rigid.
“They sent you?”
He chuckled, as if she’d uttered the funniest thing in the world.
“I volunteered, actually.”
“You did?”
“Of course,” he drawled lazily. “I had to come see what little Maddie Daniels was blowing.”

Cheril>!

Comets falling from the sky. Poles shifting. Icebergs melting. Her parents would be thrilled.
The tips of his cheeks flushed. “And I’m sorry. I shouldn’t
have—”
“Don’t,” she said, on her feet before she realized it. In the cramped space, there was very little room between them, and her anger was like a third person crowding them in.
“Don’t tell me you shouldn’t have done it.”
His eyes went wide and then narrowed. “Maddie—”
“And stop calling me that.” Her hands balled into fists. “I think you’ve made it perfectly clear how unattractive you find me.”
“Whoa. Wait.” He threw up his hands. “This has nothing to do with that.”
She huffed. “Yeah, because when you’re attracted to someone, you actually enjoy kissing them and afterward, you don’t act like you kissed Adolf Hitler.”
His lips twitched as if he were trying not to smile, and he stood, too. “For one thing, that’s not how I acted. And secondly, I don’t want to hear ‘kissing’ and ‘Hitler’ in the
same sentence ever again, because now I’m picturing you with that little Hitler mustache.”

Kapcsolódó szócikkek: Chase Gamble · Madison Daniels

A sorozat következő kötete

Gamble Brothers sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
Sarah Brianne: Lucca
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Colleen Hoover: Maybe Someday
Colleen Hoover: November 9 (angol)
L. J. Shen: Pretty Reckless
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Kendall Ryan: The Play Mate