Stay ​With Me (Wait for You 3.) 21 csillagozás

J. Lynn: Stay With Me J. Lynn: Stay With Me J. Lynn: Stay With Me

At ​21, Calla hasn’t done a lot of things. She’s never been kissed, never seen the ocean, never gone to an amusement park. But growing up, she witnessed some things no child ever should. She still carries the physical and emotional scars of living with a strung-out mother, Mona—secrets she keeps from everyone, including her close circle of college friends.

But the safe cocoon Calla has carefully built is shattered when she discovers her mom has stolen her college money and run up a huge credit card debt in her name. Now, Calla has to go back to the small town she thought she'd left behind and clean up her mom’s mess again. Of course, when she arrives at her mother’s bar, Mona is nowhere to be found. Instead, six feet of hotness named Jackson James is pouring drinks and keeping the place humming.

Sexy and intense, Jax is in Calla’s business from the moment they meet, giving her a job and helping her search for Mona. And the way he looks at her makes it clear he wants… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
HarperAudio, New York, 2014
ASIN: B00NFS4IMK · Felolvasta: Sophie Eastlake
>!
William Morrow, New York, 2014
336 oldal · ISBN: 9780062294807
>!
William Morrow, New York, 2014
452 oldal · ASIN: B00G97XWBC

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Cameron Hamilton · Jase Winstead · Jackson 'Jax' James · Calla Fritz · Ollie


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

pveronika>!
J. Lynn: Stay With Me

Bár az elején kicsit döcögősen indult a kapcsolatom ezzel a könyvvel, de összességben nem volt rossz.

Calla Cam húgának, Terasa-nak a barátnője. Nem volt könnyű élete, a múltjában vannak olyan dolgok, amit még a barátainak sem mesél el, például hogy hogyan szerezte a sebhelyeket az arcán. Calla egy csendes lány, akinek nem volt még igazán lehetősége az életre. Nem csókolták még meg, nem evett még almás pitét, nem voltak kalandjai. Egyetlen célja van az életében, hogy elvégezze a sulit, és megszerezze a nővér diplomáját, azonban ez is elveszni látszik, amikor az utolsó éve előtt behívják a pénzügyi osztályra, és kiderül, hogy nincs fedezet a számláján, ahol bőven elég pénznek kellene lennie a tandíjra. És csak egyetlen ember fér hozzá még ahhoz a számlához, az édesanyja. Így Calla-nak kétségbeesésében haza kell utaznia szülővárosába, ahol évek óta nem járt, és meg kell találnia az anyját és az elveszett pénzt. Azonban a városban a csak egy üres házat, az anyja hűlt helyét és nem utolsó sorban egy dögös srácot talál az anyja bárpultja mögött. :)

Jax, oh Jax! Csak őérte megérte elolvasni ezt a könyvet. :) Komolyan olyasmi volt, mint Cam, csak „alfa” kiadásban. :) Egy kicsit hosszúnak találtam a könyvet (mikor 12 óra hallgatás után, még mindig volt vissza több mint 2, akkor egy kisebb sóhaj azért kiszakadt belőlem. :D), ezért személy szerint én húztam volna a lány bizonytalan gondolatiból, ellenben voltak benne egész izgalmas részek is. Szokásos NA könyv, nagy extrát senki ne várjon, de Jennifer L. Armentrout nagyon jól ír, és egynek egész jó volt. :))

4 hozzászólás
ma_ya17>!
J. Lynn: Stay With Me

Mit tudnék erről a könyvről mondani amit mások még nem mondtak el?, Hogy jó volt? Hogy fantasztikus volt? Hogy imádtam? Hogy nem tudtam letenni? Ez mind mind igaz rá.
Imádom ha kifogok egy 5 csillagos könyvet. Ha annyira beletudok merülni,hogy meg sem hallom,ha nevemen szólítanak. Ha a történet és a szereplők életre kelnek gondolataimban és szinte magam előtt látom az egész történetet.
Sajnos a YA/NA könyvek mostanában nagyon klisék. Semmi újat nem hoznak,nem nyújtanak. Lehet ebben is van sok olyan,de én őszintén észre sem vettem,vagy egyszerűen sikerül átsiklanom fölöttük.
Na lássuk akkor.
Calla 21 éves,és rengeteg olyan dolog van az életbe amit sosem csinált még. Banális,hétköznapi dolgok.Sosem járt tengerparton,sosem rúgott be,sosem evett almás pitét,és…..sosem csókolták meg.
Gyerekkorában,valami történt vele,az arcának egyik felén csúnya vágás van,és testét is égési sebek borítják. Ezért természetesen,csendes,visszahúzódó,magányos,és bizalmatlan.
Anyja egy drogos k…a, aki sosem viselte gondját lányának. Kiszabadulva otthonából,Calla boldogan éli életét az egyetemen,barátokkal körülvéve,míg egy nap megtudja hogy anyja teljesen kifosztotta. Kiürítette a bankszámláját,és hatalmas diák kölcsönt vett fel a nevére.
Más választása nem lévén,hazatér szülővárosába,abban reménykedve hogy hátha maradt még valami pénz abból amit az anyja ellopott tőle.
De mikor megérkezik,az anyja sehol,és a bárt egy dögös pasi vezeti. Aki szinte az első pillanatól kezdve nyíltan kimutatja,kell neki Calla és semmitől nem riad vissza hogy meg is szerezze.
A helyzet korántsem rózsás,mivel Mona valami nagy hülyeségbe keveredett,és akik keresik nem riadnak vissza,megfenyegetni,felhasználni Calla-t hogy az anyjához jussanak.
Nem mesélem el a könyvet,és nem is spoilerezek,de ezt muszáj még leírnom. Rengeteg könyvben ,filmben találkoztunk már olyan helyzettel,mikor a hősnőt megfenyegetik, lehetetlennek tűnő választás elé állítják,és azok ahelyett hogy segítséget kérnének,megpróbálják maguk megoldani a dolgokat,még nagyobb bajt okozva. Nos,Calla nem ilyen. (hála istennek) Mikor ilyen helyzetbe kerül,elmondja Jax-nek,megbízik benne,és nem okoskodik. Ezért imádtam,és az egyik kedvenc hősnőm lett.
Nem nyafog,nem hisztizik,nem drámázik. Ha hirtelen cselekszik is,meghallgatja az érveket,belátja a hibáját és hallgat a józan észre. Ezért szintén imádtam.
Jax,természetesen álompasi,BB. Nem szédíti a csajt,megmondja mit akar,és nem is enged abból. Ha azt mondja együtt alszanak ,akkor az úgy is lesz. Megértő,és türelmes. Mikor Calla rosszul ítél meg valamit,megmagyarázza,és megindokolja tetteit
Látni hogy rejteget valamit,hogy van valami titka,és habár szinte az első perctől kezdve rájössz mi az,teljesen úgysem találod ki. Úgyhogy,ne fáradjatok vele,csak hagyjátok a dolgokat kibontakozni.
Jah,és még egy kis morzsa :) A vége HEA és nincs benne szakítás.

3 hozzászólás
esztikriszti>!
J. Lynn: Stay With Me

Tényleg egyre jobb a sorozat, legalábbis egyre összetettebb történeteket kapunk. Tetszett hogy végre olyan szereplőkről olvastam akik testileg nem tökéletesek, és ennek az elfogadása komoly szerepet kapott. A romantika része nagyon édes volt, bár több akciójelenetet is elbírt volna a könyv.

Sonja>!
J. Lynn: Stay With Me

Egy csöppet csalódott vagyok és a csalódottságom okozója az, ami elégedetté is tesz. Értitek.
Jax egy izgalmas, rejtélyes hapsi – akiben nincs is semmi rejtély! Egyszerűen őszinte, egyedi – EGYSZERŰ srác ő. De tényleg. Én meg végig a drámát vártam – amiből volt elég – s valahogy nem lett. S ez így volt jó. Fura egy kettősség.
Talán a végén kicsit untam Calla lelki dilemmáit, de betudtam a korának és tapasztalatlanságának. Azt hiszem ez egy újabb jó könyv volta sorozatban.

zwecki>!
J. Lynn: Stay With Me

Mikor a 21 éves Calla rájön, hogy anyja kiürítette minden számláját, köztük a tandíjra összegyűjtött pénzét is, nem tehet mást, csak hosszú idő után újra hazamegy.
Kérdőre szeretné vonni alkoholista, drogfüggő felmenőjét. Anyját nem találja otthon, viszont megismerkedig a szexi csapossal, Jax-szel. Innentől kezdve megváltozik minden.

Hát én ezt a csajt megütöm. 21 éves szűz létére többet gondol a szexre és többet bizseregnek bizonyos részei, mint egy nimfomániásnak. :S A nyavalygásáról már ne is beszéljünk. Értem én, hogy gátlásos a sebhelyei miatt, de azért már a hülyeségnek is lehetnének határai. :S
Jax kárpótol mindenért. Ő Cam újratöltve, veszélyesebb verzióban. :D
Új book boyfriend van láthatáron. :D
A sorozat eddigi legrosszabb darabja.


Népszerű idézetek

Cheril>!

“I’ve never had apple pie,” I blurted out.

Standing in the middle of the kitchen, cradling me in his arms like I weighed nothing—and I most definitely weighed something—his mouth dropped open. “You’ve never had apple pie?”

“No.”

His brows rose. “Why?”

“I don’t know. Just never tried it.”

“That’s so . . . so un-American,” he said, and I rolled my eyes. “Are you a terrorist?”

Kapcsolódó szócikkek: Calla Fritz · Jackson 'Jax' James
Cheril>!

“It’s not a party until Ollie breaks out the turtle,” said Jase, and my lips curved up in a grin.

Cam sighed as he leaned around Avery. “What in the hell are you doing with Raphael?”

“Correction.” Ollie placed him on the table. With one hand, he brushed his shoulder-length blond hair back behind one ear. “This is Michelangelo, and I think it’s pretty fucked-up you don’t even know which one is yours anymore. You’ve probably sent Raphael into a depression.”

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton · Jase Winstead · Ollie
Cheril>!

“I gotta tell you that I love you, Calla,” he said, and I was surprised the heart monitor didn’t catch the fact it felt like my heart had stopped for a moment. “No bullshit. I do. I love the way you think, even if it’s annoying as fuck at times and even then it’s still cute. I love that there’s a shit ton of things you’ve never gotten to experience and that you’re going to get to experience them with me. That I have that honor. I love your strength and everything you’ve survived. I love your courage and I love that you make shit drinks, but no one cares, because you’re so damn nice.”

Kapcsolódó szócikkek: Jackson 'Jax' James
Cheril>!

“Can you stop referring to my ass as sweet?”

His eyes deepened to dark chocolate. “Would you prefer I refer to it as hot?”

“No.”

“Sexy?”

I inhaled through my nose. “No.”

“How about heart shaped and thick?”

My hands curled into fists. “How about not at all?”

Kapcsolódó szócikkek: Calla Fritz · Jackson 'Jax' James
Cheril>!

“I’m not really pretty.”

He stared down at me. “I just said you’re really pretty now. So you are really pretty. Fucking end of discussion on that.”

Kapcsolódó szócikkek: Calla Fritz · Jackson 'Jax' James
Amren>!

The circumstances sucked and were crazy, but I did have my mom to thank for this—for Jax.

Amren>!

“As you can see, I have fashioned a new leash.” He gestured at what looked like a miniature belt secured around the tortoise’s shell.
Cam stared up at him. “Are you serious?”
“You can walk them now.” And then he proceeded to demonstrate this by leading Michelangelo across the table, and I had to wonder if Avery and Cam ate off it. “It’s better than yarn.”

Amren>!

“I brought you a cheesy pretzel,” the girl announced when they came up for air.
Brandon loved cheese-stuffed pretzels like I loved double fudge brownies.
“She brought you a pretzel?” Ollie asked. “Man, you put a ring on that.”
Brit rolled her eyes as she looped her arms around Ollie’s waist. “Does not take much to impress you.”

Amren>!

“Yeah, but most really smart people are totally insane.”


A sorozat következő kötete

Wait for You sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Brianne: Lucca
Jessica Park: Left Drowning
B. N. Toler: Where One Goes
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Cora Reilly: Bound by Duty
Emma Chase: Royally Screwed
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Rebecca Yarros: Full Measures
Colleen Hoover: It Ends with Us